5 Νοε 2014

Ἀνακοίνωση Ἡμερίδας: ''Ἰσλαμικὲς σπουδὲς στὴ θεολογικὴ σχολὴ Α.Π.Θ."


Ἐπίκαιρη, ἀγωνιστική, καὶ πάρα πολὺ σημαντικὴ ἡμερίδα, διεξάγεται τὴν Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, στὴν αἴθουσα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.
Διοργανώνεται ἀπὸ φοιτητὲς τοῦ Α.Π.Θ. ποῦ ἀντιτίθενται στὶς Ἰσλαμικὲς Σπουδὲς στὴ Θεολογικὴ Σχολὴ Θεσσαλονίκης.
Ἡ ἡμερίδα τίθεται ὑπὸ τὴν αἰγίδα τῆς Ι. Μ. Θεσσαλονίκης. Ὁ Παναγιώτατος μητροπολίτης κ. Ἄνθιμος, θὰ ἀπευθύνει χαιρετισμό.
Ἐκλεκτοὶ Ὁμιλητές, ὅπως ὁ Χρ. Οἰκονόμου, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Κων. Ζουράρις καὶ Γ. Παῦλος, θὰ πλαισιώσουν τὴν ἐκδήλωση ἀναπτύσσοντας ἀποκαλυπτικὰ θέματα.

3 σχόλια:

 1. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ5 Νοεμβρίου 2014 - 4:47 μ.μ.

  Είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό να καλούνται ομιλητές σε εκδήλωση κατά της ίδρυσης του τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Ανωτάτη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης, που είναι στελέχη του κόμματος που κυβερνά και που προωθεί με κάθε μέσο την ίδρυση αυτού του τμήματος ενώ έχει ψηφήσει δεκάδες αντιχριστιανικά νομοσχέδια. Η υποκρισία έχει περισσέψει σε αυτόν τον τόπο.
  ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ5 Νοεμβρίου 2014 - 10:15 μ.μ.

  Να μας πουν οι υποστηρικτές των ισλαμικών σπουδών και για το ζευγάρι των Χριστιανών που τους έκαψαν σε υψικάμινο οι φανατισμένοι μουσουλμάνοι στο Πακιστάν....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι δουλειά έχουν, σε μια τέτοια ημερίδα, γνωστοί κομματικοί παράγοντες, ανήκοντες σε παράταξη που υποστηρίζει την ίδρυση του τμήματος ισλ. σπ.; Κι άλλο καπέλωμα; Φτάνει πιά.
  Μήπως στερέψαμε από αγνούς και ανεξάρτητους, από κομματικές γραμμές, εισηγητές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.