27 Αυγ 2014

Τὸ Mega, ὁ Μεσσηνίας καὶ ὁ Δήμου ἀπεφάνθησαν: "Ρατσιστὲς" καὶ "ἀκραῖοι" ὅσοι Μητροπολίτες τάχθηκαν κατὰ τοῦ "ἀντιρατσιστικοῦ" νόμου!

23 σχόλια:

  1. 1)Ὁ Δήμου εἶναι γνωστός μισέλλην
    2)Οἱ δημοσιογράφοι ἔμαθαν καλά τό μάθημά τους-ὅταν θά πέσει τό μαχαίρι ἐπάνω τους,ἴσως μάθουν καί κάτι ἄλλο....
    3)Ὁ μητροπολίτης,δέν βοηθἀει στήν ἑνότητα ὅταν δέν ὑπερασπίζεται τούς ἄλλους ἱεράρχες ἤ ἔστω ἄν ἀποφεύγει νά σχολιάσει τίς ἀπόψεις τους
    4)Ἥ ἱερά σύνοδος,ὅσο καί ἄν μέ σοκάρει μέ τήν ἀπόφασή της,λειτούργησε ὄχι ἐν θερμῶ ἀλλά μέ ψυχραιμία
    5)Ὁ Γρηγόριος ὁ Ε' ἀναθεμάτισε τήν ἐπανάσταση τοῦ '21 ἀλλά ἦταν ἀπό τούς πρώτους πού βασανίστηκε οίκτρά
    6)Οἱ ἱεράρχες μας πού εἶναι ἐνάντιοι,καλῶς πράτουν=ἀγγίζουν τίς καρδιές μας
    7)Γνωρίζουμε τόν ρόλο τοῦ ρατσιστικοῦ νόμου τοῦ παγκόσμιου φασισμοῦ-μέ κραυγές ἐκτονωνόμαστε μόνον κα πέφτουμε σἐ ἀπελπισία=θέλει ἀρετήν καί τόλμην ἠ ἐλευθερία=τά ἀγανακτῆστε τοῦ Ἐβραίου Ἔσελ,δέν ἔχουν σχέση μέ τήν ἀρετή=ὕπουλος εἶναι ὀ ἐχθρός καί ὕπουλο κτύπημα θά φάει
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλλιόπη δεν βαρέθηκες να σχολιάζεις σε κάθε ανάρτηση πάντα στο ίδιο μοτίβο: καλά κάνουν οι Ιεράρχες, ψυχραιμία, έχουμε εμπιστοσύνη, όχι στους αυθορμητισμούς, όχι εν θερμώ αντιδράσεις;
      Με άλλα λόγια κοιμηθείτε, δεν πρέπει να ξεσηκωθεί και να αντιδράσει ο κόσμος.
      Επειδή τόσο χαζοί δεν είμαστε -δεν μπορεί να σχολιάζεις με δεκάδες σχόλια την ημέρα έτσι στα ξαφνικά, που ήσουν τόσα χρόνια;
      δε μου λες λοιπόν, σε πληρώνουν με τη βάρδια ή με το μήνυμα;

      Διαγραφή
    2. Ὕλαξον
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    3. Πάψε 'Καλλιόπη" με τις ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ "ψυχραιμίες" σου.

      Διαγραφή
    4. Μᾶλλον τά φτωχά ἑλληνικά σου δέν σέ βοηθοῦν νά καταλάβεις τί ἀκριβῶς λέγω...
      Δέν μετράει ἡ ἀντίρρηση ἀρνητικά-αὐτό εἶναι διάλογος- ἀλλά ἡ μή ἀντίληψις τῶν λεγομένων μου-αὐτό δείχνει κακοπιστία...
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  2. Oι ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι σε συνεργασία με τον προδότη της Ορθοδοξίας Μεσσηνίας νομίζουν ότι μπορούν να χτυπήσουν την Εκκλησία ή ότι ασκούν επιρροή στο ποίμνιο. Είναι γελασμένοι!
    Έχουμε γυρίσει την πλάτη στα τσοντοκάναλα που καλύπτουν επί δεκαετίες τις μίζες, τις διαπλοκές, την αντορθοδοξία και τον ανθελληνισμό και οι οποίοι προβάλουν τους οικουμενιστές=αιρετικούς μητροπολίτες.
    Δεν τους φοβόμαστε, ο Χριστός θα νικήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O γνωστός κακόδοξος ιεράρχης που σκανδαλίζει συνεχώς, παντοιοτρόπως και αφόρητα τους πιστούς διατύπωσε διάφορες κακοδοξίες στην προσπάθειά του να σπιλώσει τους παραδοσιακούς ιεράρχες.
    Αρκετά ταλαιπωρήθηκε η Εκκλησία με τον κ. Σαββάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καί μιά ἀπορία:γιατί ὁ Μεσσηνίας Χρυσόστομος ἔλαβε δύο φορές ὑποτροφία ἀπό τήν Ῥωμαιοκαθολική ἐκκλησία;;
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Χαρ. Βασιλόπουλος έχει γράψει στο βιβλίο του "Οικουμενισμός Χωρίς Μάσκα" : Τα στελέχη που ετοιμάζονται μέσω Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών για τον Οκουμενισμό επιλέγονται με τη μέθοδο των Υποτροφιών.

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Συγχαρητήριος επιστολή των φορέων μας για την αντίδραση Μητροπολιτών στον αντιρατσιστικό νόμο
    http://katanixis.blogspot.com/2014/08/blog-post_761.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ακόμα βλέπετε το κανάλι που πρόβαλλε πριν ελάχιστα χρόνια το βλάσφημο φοβερά βλάσφημο "Κωδικα ντα Βιντσι" ;;;
    Δεν το σιχαίνεστε; Δεν το αηδιάζετε;;;;; Και θέλετε να είστε χριστιανοί;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ήταν τόσο λαλίστατος ο Σεβασμιώτατος Μεσσηνίας και στο τι συζητείται και υπογράφεται στους διαλόγους στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και αν απάντούσε με την ίδια σπουδή και προθυμία για τα όσα ελέχθησαν στο Πουσάν της Ν. Κορέας και αν ,τέλος, έμπαινε στον κόπο να σχολιάσει έστω ,το Υπόμνημα των έξι αγωνιστών μητροπολιτών προς την Ιερά Σύνοδο , εε !! τότε θα υπήρχαν κάποια ιχνοστοιχεία σοβαρότητας στην άποψή του για το αντιρατσιστικό.Έλεος πια με το προφίλ των αναρριχομένων ....Μπουχτίσαμε από την φαυλότητά τους.
    Κλεονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω ξερω οτι ο ποιμεναρχης μπαινει μπροστα και υπερασπιζεται αυτο για το οποιο ορκιστηκε ενωπιον του θεου.και επειτα υπερασπιζεται το ποιμνιο που του εμπιστευθηκε ο θεος.ολα τα αλλα ειναι η απολυτη προδοσια.αυτα πρεπει να τα βλεπει το καθε ποιμνιο που κινδυνευει να πεσει στον γκρεμο και να ξυπνησουμε ολοι μαζι επιτελους..ο γερων παισιος ειπε καποτε οτι εχει ο ανθρωπος τα σχεδια του αλλα εχει και ο θεος τα δικα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί διαγράφετε τα σχόλια αυτών που αντιδράνε;; 'Άλλο φανατισμός και άλλο ιερή αγανάκτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρώτη φορά βλέπω τόσους επαίνους από το Μέγκα σε ιεράρχη για τον "ορθόδοξο" λόγο του και τόσες ικανοποιημένες φάτσες από τα λόγια του. Συγνώμη που έμαθα να είμαι καχύποπτος αλλά επειδή αυτό το θαύμα (το να αγαπήσει το Μέγκα τόσο πολύ την ορθοδοξία) μάλλον μου μοιάζει ουτοπία, μάλλον κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

    Τα συμπεράσματα σε όποιον έχει ακόμα πνευματικό κριτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην Επιστολή Προς Γαλάτας 1:8, ΝΜΒ: «Αλλά κι αν εμείς ή ακόμη κι ένας άγγελος από τον ουρανό σάς κηρύξει ένα ευαγγέλιο διαφορετικό από το ευαγγέλιο που σας κηρύξαμε, αυτός να είναι ανάθεμα!»
    Επίσης, στην Πρώτη Επιστολή προς Κορινθίους 16:22 αναφέρεται: «Όποιος δεν αγαπάει τον Κύριο Ιησού Χριστό ας είναι χωρισμένος από το σώμα της εκκλησίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ξουρισμένος και κουρεμένος παπάς είν τούτος εδώ; Σαν να μην ταιριάζουν αυτά τα παπικοκαρναβαλοκαμώματα με τα αγιασμένα πένθιμα μαύρα ράσα. Ενα απο τα δύο ας αλλάξει. Και ας αρχίσει να διαβάζει τους Αγιους Πατέρες της Ορθοδοξίας μας γιατί σαν πολύ αλλιώτικα μας τα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΓΧΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕ ΜΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΥΣ ,ΟΦΕΙΣ ,ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΘΑ ΗΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.ΕΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΓΧΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΗΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝΕ ΠΑΛΙ .
    ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΕΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ (Ο ΝΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΑΙΣ )ΘΑ ΗΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΈΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ (ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΟΊ ΟΥΤΕ ΑΡΣΕΝΟΚΑΙΤΑΙ α΄κορινθ.στ ) ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ Ρωμ.α΄27 λέει ( άρσενες έν άρσεσι τήν άσχημοσύνη κατεργαζόνοι)
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.Ο ΣΕΒ/ΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΡΑΦΕΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ,ΤΩΝ ΣΑΡΔΕΩΝ ΛΑΟΚΙΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΎΤΗΣ(Ματθ.ιστ-18) . ΤΕΛΕΙΏΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΆ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ.

























    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα δουμε την αντιδραση του Κυριου μας στην προδοτικη σταση των ιεραρχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ........
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΗ,ΚΑΨΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΡΜΑΝΟΥΜΕ...
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.