2 Ιουλ 2014

Ἀνοίγει ὁ δρόμος γιὰ τὸ τέμενος στὴν Ἀθήνα! Τὸ Ἰσλὰμ ἐπελαύνει σὲ ὅλη τὴν ἐπικράτεια!

Μὲ τὴν ἀπόφαση τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας, ποὺ ἔδωσε τὸ «πράσινο φῶς», ἀνοίγει ὁ δρόμος γιὰ τὴν ἀνέγερση τεμένους στὴν Ἀθήνα.  Ἡ Ὁλομέλεια τοῦ ΣτΕ ἀπέρριψε ὅλες τὶς αἰτήσεις ἀκύρωσης ποὺ εἶχαν ὑποβληθεῖ σὲ αὐτό, σχετικὰ μὲ τὴν ἀνέγερση τοῦ τεμένους στὸ Βοτανικό, ἀλλὰ καὶ τὴ χρηματοδότηση τῆς κατασκευῆς του ἀπὸ τὸ ἑλληνικὸ Δημόσιο. Ἔτσι, ἐγκρίθηκε ὡς νόμιμη ἡ κρατικὴ χρηματοδότηση ὕψους 1.100.000 εὐρὼ γιὰ τὴν ἀνέγερσή του ἐπὶ τῆς Ἱερᾶς Ὁδοῦ, σὲ ἔκταση 17 στρεμμάτων στὸν χῶρο τοῦ παλαιοῦ συνεργείου αὐτοκινήτων τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦ, στὸν Βοτανικό. 
Εἰδικότερα, τὸ Ἀνώτατο ἀκυρωτικὸ δικαστήριο ἔκρινε κατὰ πλειοψηφία ὅτι τὸ νομοθετικὸ πλαίσιο γιὰ τὴν κατασκευὴ τοῦ τεμένους δὲν παραβιάζει τὶς ἀρχὲς τῆς ἰσότητας καὶ τῆς ἐλευθερίας ἐκδήλωσης τῶν θρησκευτικῶν πεποιθήσεων, ἀλλὰ ἀντίθετα ἐξασφαλίζει γιὰ τοὺς....
μουσουλμάνους τῆς Ἀττικῆς τὴν ἀπὸ τὸ Σύνταγμα προβλεπόμενη ἐλευθερία ἐκδήλωσης τῶν θρησκευτικῶν τους πεποιθήσεων. Μάλιστα στὴ δικαστικὴ ἀπόφαση ἀναφέρεται ὅτι μὲ τὸν ἐπίμαχο νόμο «εἰσάγεται μία συνολικὴ ρύθμιση ποὺ ἔχει ὡς σκοπὸ νὰ παρασχεθεῖ ἡ δυνατότητα στοὺς μουσουλμάνους ποὺ ζοῦν στὴν Ἀττικὴ νὰ ἀσκοῦν τὰ λατρευτικά τους καθήκοντα κατὰ πρῶτο σύμφωνο μὲ τὸ γενικὸ δημόσιο συμφέρον»
Στὸ ἴδιο σκεπτικό, ἀναφέρεται ἡ ἀναγκαιότητα ἀνέγερσης τοῦ τεμένους μετὰ καὶ ἀπὸ τὶς δεσμεύσεις τῆς χώρας μας ἀπὸ τὶς διεθνεῖς συμβάσεις ποὺ ἔχει ὑπογράψει, ἀλλὰ καὶ τὸ ἴδιο το Σύνταγμα ὅπου ἀναφέρεται ἡ ἄσκηση τῶν θρησκευτικῶν καθηκόντων χωρὶς προσχώματα. 
Ὑπενθυμίζεται ὅτι στὸ ΣτΕ εἶχαν προσφύγει ὁ Μητροπολίτης Πειραιῶς Σεραφείμ, ὁ ἐξωραϊστικὸς σύλλογος «Ἀθηνᾶ», δύο πλωτάρχες τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦ καὶ 5 κάτοικοι τοῦ Βοτανικοῦ.

7 σχόλια:

  1. Σιγά μήν γίνει τό Τέμενος!!!!
    (Εἶναι ἐξωφρενικό νά ζητᾶν δικαιώματα καί μάλιστα τόσο μεγάλα,ἄνθρωποι πού εἰσέβαλαν στήν Πατρίδα μας !!!
    Καί νά παίρνουν 17 στρ.χῶρο τοῦ Ναυτικοῦ μας καί νά εἶναι κράτος τους!!!)
    Δέν θά προλάβουν....Καλλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να ξέρω, τις εκκλησίες στην Ελλάδα τις χτίζει το ελληνικό κράτος ή οι πιστοί διεξάγοντας πολυετέις εράνους;
      Αφού δεν τις χτίζει το Ελληνικό κράτος, γιατί το τζαμί να τους το χτίζει δωρεάν;

      Ας πάμε να δούμε τι γίνεται στο εξωτερικό:
      Οι Έλληνες που ζούνε στο εξωτερικό, απαιτούν από τις κυβερνήσεις του εξωτερικού να τους χτίζουν δωρεάν εκκλησία; Προφανώς όχι. Γιατί λοιπόν το Ελληνικό κράτος να χτίζει τζαμί και μάλιστα σε "μετανάστες" που δεν ήρθαν νόμιμα αλλά παράνομα στην χώρα;

      Διαγραφή
  2. ...Να υποθέσουμε βεβαίως ότι αυτή η απόφαση είναι τελείως άσχετη με την πρόσφατη - και προκλητική - αύξηση στα μισθολόγια των δικαστικών....

    Άλλο ένα "θεάρεστο" έργο της "πατριωτικής" και "χριστιανικής" ΝΔ...

    Ντροπή τους !!!

    Θα έπρεπε να γνωστοποιηθούν τα ονόματα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ που υπερψήφισαν αυτό το αίσχος.

    Το 99% των μουσουλμάνων που ζουν στην Αττική είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

    Πώς γίνεται ο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ευρισκόμενος σε μια χώρα να εξισώνεται νομικώς με τον νόμιμο γηγενή κάτοικο της χώρας αυτής ;;

    Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου γίνεται αυτό ;;

    Εάν εγώ εισέλθω παρανόμως στην Τουρκία και ζητήσω να μου χτίσει το Τουρκικό κράτος μια Εκκλησία για να προσεύχομαι, τι θα συμβεί ;;

    Στις μουσουλμανικές χώρες οι Χριστιανοί καταπιέζονται, δολοφονούνται και εξανδραποδίζονται.

    Γιατί κανείς δεν μιλάει γι'αυτό ;; Γιατί αυτή η ισλαμολαγνεία ;;

    Γιατί κόπτονται για τα δικαιώματα των ισλαμιστών οι εγχώριοι "προοδευτικοί" που δεν πιστεύουν ούτε σε Πατρίδα ούτε σε Θρησκεία ;;

    Γι'αυτό πολέμησαν και θυσιάστηκαν οι Αγωνιστές του '21 ;; Για να ξανακουστεί η φωνή του μουεζίνη στην Αθήνα εν έτει 2014 ;;

    Ρητορικά βεβαίως τα ερωτήματα...

    Ξέρουμε πολύ καλά το ΓΙΑΤΙ.

    Διότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αποφασίσει την εξαφάνιση του Γένους των Ελλήνων.

    Έχουν αποφασίσει να τελειώνουν μια για πάντα μαζί μας.

    Λογαριάζουν όμως χωρίς τον Ξενοδόχο, που είναι ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ3 Ιουλίου 2014 στις 2:58 π.μ.


    Την εντεκατη (11) Κυριακη απο του Πασχα του 2014 την 
    Γ' Κυριακη του Ματθαιου
    (Παλαιο 16/06/2014 και
    Νεο 29/06/2014)
    οι οικουμενιστες ποδοπατησαν διεστρεψαν και εξαφανισαν ξανα οπως πολλες φορες το συνηθιζουν το
    Κανονα του Κυριακοδρομιου
    της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αφου στους ιερους ναους που λειτουργουνε αρνηθηκαν να διαβασουνε τον Αποστολο και το Ευαγγελιο που διαβαζανε ολοι οι Ορθοδοξοι.
    Οι Ορθοδοξοι διαβαζανε την
    Αποστολικη Περικοπη :
    ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ Ε' 1-10 και την Ευαγγελικη Περικοπη :
    ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΣΤ' 22-33.
    Οι οικουμενιστες αρνουνται να
    ακολουθησουν ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    Πολλες φορες κατα τον ετησιο Λειτουργικο Λατρευτικο και Ευχαριστιακο κυκλο του
    Κυριακοδρομιου Κανονα που τηρουμε ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
    ερχονται οι οικουμενιστες που
    εσχισαν την ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    με μασονικη εντολη, που αθετουν ολη την παραδοση
    ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ αφου αρνουνται πολλες φορες να νηστεψουν, που εχουν τοσα αναθεματα απο τις ΑΓΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ αφου αρνουνται να  ακολουθησουν την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ αφου ακολουθουν ευχαριστως την δευτερη καινουργια παραλληλη διαφορετικη και ξεχωριστη εκκλησια την μετα   του 1924, που συνεχιζουν να  καταστρεφουν το ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ερχονται λοιπον να διαστρεψουν να ποδοπατησουν και να συντριψουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου.
    Οποτε θελουν ακολουθουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ οποτε θελουν ακολουθουν τους οικουμενιστες της μασονιας
    αλλαζωντας τα Ευαγγελια του Ορθρου ( Εωθινο ) της Θειας Λειτουργειας τον Αποστολο και τον Ηχο. Ενα πνευματικο μπαχαλο δημιουργουν διοτι μια ακολουθουν τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ μετα φευγουν ακολουθουν τους μασονους του οικουμενισμου μετα παλι ακολουθουν το ΟΡΘΟΔΟΞΟ τυπικο και μετα παλι ακολουθουν το μασονικο τυπικο και παλι απο την αρχη.
    Αυτοι ολοι που γνωριζουν τι
    κανουν δεν απαλασονται απο το  σχισμα του σατανα που ουτε το αιμα του μαρτυριου τους σωζει
    εαν δεν μετανοησουν στην πραξη φευγωντας απο την  σχισματικη "εκκλησια"των μασονων οικουμενιστων  επιστρεφωντας στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ3 Ιουλίου 2014 στις 8:39 μ.μ.

    Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

    Η κύρηξη της σατανικής αιρέσεως του οικουμενισμού στην πράξη γίνεται επίσημα δημόσια παγκοσμίως φανερά από Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους της Ορθόδοξης ανατολικής Εκκλησίας
    1920, βλάσφημη εγκύκλιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου - (άρνηση και κατάργηση της μίας Αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας και αναγνώριση των αιρετικών ως εν Χριστώ αδελφούς, συγκληρονόμους Θεού με έγκυρα μυστήρια και ιεροσύνη).
    Συμμετοχή με εκπροσώπηση των
    περισσότερων Ορθοδόξων Εκκλησιών εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων στο δαιμονικό και παναιρετικό Π.Σ.Ε..
    1964, στην Γ' πανορθόδοξη διάσκεψη της Ρόδου όπου συμμετείχαν (14) ορθόδοξες Εκκλησίες αποφασίστηκε ότι οι Ορθόδοξες εκκλησίες του Χριστού και οι αιρέσεις του διαβόλου είναι ίσες μεταξύ τους
    1965, άρσις των αναθεμάτων του 1054 από τον (οικουμενιστή) Οικουμενικό Πατριάρχη Αθηναγόρα.
    Σατανικές συμφωνίες επίσημες εκκλησιαστικά με τους παπικούς στο Μπελαμέντ του Λιβάνου το 1993 και με τους μονοφυσίτες στο Σαμπεζύ της Γενεύης το 1995.
    Επίσημη αναγνώριση από Ορθόδοξα πατριαρχεία και τοπικές εκκλησίες, των αιρετικών αγγλικανικών χειροτονιών από το 1923 μέχρι το 1935.
    Πλανεμένες διδασκαλίες διεστραμένων δογμάτων από Επισκόπους της σημερινής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
    Παράνομη και αντικανονική αγιοποίηση δεδηλωμένου μασόνου και βετεράνου οικουμενιστού Επισκόπου, από επισκόπους της Εκκλησίας χωρίς να εξεταστεί: α) αν είχε βίο ορθόδοξο και β) αν υπήρξαν σημεία αγιασμού από τον Θεό πριν και μετά θάνατον.
    Συμπροσευχές, συλειτουργίες, συνευλογίες, μνημόσυνα σε τάφους αιρετικών, ασπασμοί, ανταλλαγή δώρων, συμμετοχή σε κηδείες αιρετικών και αντίστροφα, σε πολλές συναντήσεις κοινώνησαν ευχαριστιακά Ορθόδοξοι και αιρετικοί μαζί, και γενικά πλήρης εκκλησιαστική κοινωνία Ορθοδόξων και αιρετικών. Συνοδικά πολλές φορές έχει κηρυχτεί στην Εκκλησία δημόσια η υπερπαναίρεση του οικουμενισμού, όπως στην ομολογία θυατειρων του Αθηναγόρα Κοκκινάκη.

    Πως κάποιοι Ορθόδοξοι ανέχονται να μοιχεύουν πνευματικά έχοντας εκκλησιαστική κοινωνία με τους οικουμενιστές στην Εκκλησία; τους αρέσει να γίνεται Ορθόδοξη μετάληψη αιρετικής κοινωνίας; μπορεί να συνυπάρξει ο Θεός με τον διάβολο, το φως με το σκοτάδι, και η αλήθεια με το ψέμα; με το να μην αποτειχίζονται προ συνοδικής καταδίκης κάνουν την Εκκλησία αιρετική. Η Αγία Γραφή, οι Ιεροί Κανόνες και οι Πατέρες της Εκκλησίας τα έχουν ξεκαθαρίσει πριν από αιώνες αυτά τα θέματα. Είναι ντροπή να είναι αδιάβαστοι και να πλανόνται. Όλοι τα γνωρίζουν σήμερα. Αν υπάρχει φόβος δειλία και συμφέρον τότε να ξέρουν πως έχουν κάνει τις ενορίες της Εκκλησίας και τα μοναστήρια φονευτήρια ψυχών σύμφωνα με τους Ομολογητές Αγίους. Σχίσμα και αίρεση κάνουν στην Εκκλησία αυτοί που δεν αποτειχίζονται από τους κακοδόξους σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες του Παναγίου πνεύματος, ενώ αυτοί που αποτειχίζονται είναι άξιοι τιμής. Οι Πατέρες λένε ότι σε περίοδο αιρέσεως στην Εκκλησία οι Ομολογητές της Πίστεως φαίνονται από την διακοπή της εκκλησιαστικής κοινωνίας από τους κακοδόξους ενώ οι προδότες της πίστεως κοινωνούν με τους κακοδόξους. Σήμερα κάποιοι κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί υπογράφουν Ομολογία Πίστεως ενώ στην πράξη κοινωνούν εκκλησιαστικά με όλο το πλήρωμα της αιρετικής οικουμενιστικής κακοδοξίας και πλάνης.  μέσα από την Εκκλησία των πονηρευομένων και προσέχουν να μην δημιουργήσουν σχίσμα μέσα στην αίρεση του οικουμενισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως ποτε τεμπελοφραπεδοχαζοελληνες

    θα ειστε συνενοχοι-συνεργοι

    με τους τρισκακομοιριδες-τρισαθλιους πολιτικαντιδες τους οποιους ψηφηζεται;

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΠΙΚΟΙ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ,ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ....ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ? ΤΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙΑΜΑ ΘΥΜΩΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΑΜΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ....ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ.....
    ''ΑΝΤ' ΙΣΑ ΜΠΕΜΠΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.