21 Ιουν 2014

Ἡ σύναξη διαμαρτυρίας κατὰ τοῦ gay pride ἔξω ἀπὸ τὸν Ἅγιο Δημήτριο στὴν Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε τὴν Παρασκευὴ 20 Ἰουνίου ἡ προγραμματισμένη σύναξη διαμαρτυρίας στὸν προαύλιο χῶρο τοῦ ναοῦ τοῦ Ἁγίου Δημητρίου στὴν Θεσσαλονίκη. Στὸ κάλεσμα ὀρθοδόξων καὶ πατριωτικῶν συλλόγων τῆς συμπρωτεύουσας ἀνταποκρίθηκε πλῆθος πιστοῦ λαοῦ ποὺ συναθροίστηκε εἰρηνικὰ γιὰ νὰ ἐκφράσει τὴν ἀντίθεσή του στὴν ἠθικὴ ἔκπτωση καὶ τὴν πνευματικὴ μόλυνση τῆς πόλης ἀπὸ τὶς ἐκδηλώσεις ὁμοφυλοφιλικῆς ὑπερηφάνειας.
Ἀρχικὰ, τὸν λόγο ἔλαβε ὁ πρόεδρος τοῦ συλλόγου πολυτέκνων Θεσσαλονίκης "Ἅγιοι Πάντες" κ. Θεοτοκάτος Ἐρωτόκριτος, ὁ ὁποῖος τόνισε τὸ μέγεθος τοῦ πολέμου ποὺ δέχεται σήμερα ἡ ἑλληνικὴ καὶ ὀρθόδοξη οἰκογένεια, ἔκφανση τοῦ ὁποίου ἀποτελεῖ ἡ προπαγάνδα καὶ ὑπερπροβολὴ τῶν ἐκδηλώσεων ὁμοφυλοφιλίας ἐνῶ ἐπεσήμανε τὴν πνευματικὴ εὐθύνη ὅλου το ἑλληνικοῦ λαοῦ γιὰ τὴν σημερινὴ κατάσταση σήψης στὴν ὁποία ἔχει περιέλθει ὁ τόπος. Ἀκολούθως, μίλησε ὁ ἐκπρόσωπος τῶν Ὀρθοδόξων Πολιτῶν Θεσσαλονίκης κ. Καρακατσάνης Πολύκαρπος, ποὺ ἐν συντομία ἀναφέρθηκε στὶς ἐκδηλώσεις ὁμοφυλοφιλικῆς ὑπερηφάνειας ὡς ἀπότοκο καὶ ἐκδήλωση τῆς γενικότερης πνευματικῆς κρίσης ποὺ....
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....

βιώνουμε σήμερα καὶ τόνισε πὼς ὡς χριστιανοὶ ὀφείλουμε νὰ ἐπιδεικνύουμε ἀγάπη στὸ πρόσωπο τοῦ ὁμοφυλόφιλου ἀλλὰ νὰ καταδικάζουμε μὲ παρρησία τὸ πάθος τῆς ὁμοφυλοφιλίας. Στὴν συνέχεια στὸ βῆμα ἀνέβηκε ἡ κ. Στεφανίδου Δέσποινα, ἡ ὁποία ὡς πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιῶν ἐξέφρασε τὶς ἔντονες ἀνησυχίες της γιὰ φαινόμενα τῶν καιρῶν μας, ὅπως τὸ gay pride, ποὺ τορπιλίζουν τὸν ἱερὸ θεσμὸ τῆς οἰκογένειας καὶ κάλεσε τούς πιστοὺς καί μη σὲ καθολικὴ μετάνοια, ὥστε νὰ εἶναι ἡ τελευταία φορὰ ποὺ διοργανώνεται ἐκδήλωση διαμαρτυρίας.
Τέλος, τὸν λόγο πῆρε ὁ π. Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης, ὁ ὁποῖος ὡς κεντρικός ὁμιλητῆς τς ἐκδήλωσης διαμαρτυρίας ἔκανε ἀναλυτικὴ ἀναφορὰ σὲ συγκεκριμένα γεγονότα τῶν τελευταίων χρόνων ποὺ μαρτυροῦν τὴν προπαγάνδα ὑπὲρ τῆς ὁμοφυλοφιλίας καθὼς καὶ στὶς μεθόδους ποὺ χρησιμοποιεῖ ἡ Νέα Τάξη γιὰ τὴν ἐπιβολῆς ὡς φυσιολογικῆς καὶ κοινωνικὰ ἀποδεκτῆς τς ὁμοφυλοφιλικῆς συμπεριφορᾶς ποὺ καταδικάζεται ὡς ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ βαριὰ πάθη ἀπὸ τὴν Ἁγία Γραφὴ καὶ τοὺς Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας.
Υ.Γ Θὰ ἀκολουθήσει ἀνάρτηση τῶν ὁμιλιῶν ὑπὸ μορφὴ βίντεο. Μείνετε συντονισμένοι....
























30 σχόλια:

  1. Ούτε ένας μητροπολίτης της Μακεδονίας τελικά δεν παραβρέθηκε (αν ήταν κανένα συλλείτουργο τότε θα γινόταν το "έλα να δεις"). Απών και ο γνωστός για την επαμφοτερίζουσα στάση του μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος που με τα λόγια "χτίζει ανώγεια και κατώγια" όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των ιερέων της μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Αντιθέτως είδαμε ιερείς από άλλες μητροπόλεις να συμμετέχουν. Απόν και το 4ε (αν είχε κανένα δεσποτικό συλλείτουργο θα έσπευδε αμέσως να το καλύψει τηλεοπτικά).
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στους "χριστιανούς" του καναπέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ίδια έκπληξη και απορία διακατέχει κι εμένα.

      Αυτός ήταν όλος κι όλος ο κλήρος της Θεσσαλονίκης;!

      Μόνον τόσοι ιερείς ένιωσαν πως είχαν το χρέος να υπερασπιστούν τον Κύριο και την βεβήλωση του Άγιου προσώπου Του καθώς και την λοιδορία του Ιερού Ευαγγελίου μας;!

      Και βέβαια ο γνωστός "Άγιος" Θεσσαλονίκης Άνθιμος..."να πούμε δυο λογάκια, γιατί αρκετά μας κράξανε κι...από μακριά κι αγαπημένοι", μην παρεξηγηθεί κιόλας με το συνταγματικό τόξο και τον πρόεδρο της Αγιορείτικης κοινότητας, Μπουτάρη....

      Και για τους "πιστούς" τι να πει κανείς...σκέτη απογοήτευση.

      Μια...αηδία γίναμε, από που να μας πιάσει κι ο Μεγαλοδύναμος;

      Χρύσα

      Διαγραφή
    2. Ο Άνθιμος στήριξε ολόψυχα τις εκδηλώσεις μας και έστειλε ανακοινώσεις σε όλους τους ιερούς Ναούς. Είναι άδικο να τον κατηγορείς. Σκέψου ότι μόνος του αντέδρασε και έφαγε την κατακραυγή στα ΜΜΕ. Είναι άξιος πολλών επαίνων γι' αυτό.

      Διαγραφή
    3. Αληθεύει ότι ''όλως τυχαίως'' την ώρα της εκδήλωσης το κανάλι της μητρόπολης Θεσσαλονίκης στο you tube παρουσίαζε τον τόμο για το μάθημα των Θρησκευτικών;

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Ροδίων, ο Άνθιμος θα ήταν άξιος επαίνων αν είχε φυσική παρουσία στο χώρο και αν... κατά κάποιο τρόπο, υποχρέωνε τους ιερείς της Μητρόπολης του να είναι παρόντες στη διαμαρτυρία.

      Από την ισχνή συμμετοχή όμως, συμπεραίνω πως μόνο ανακοινώσεις υπήρξαν για "τα μάτια του κόσμου", γι΄αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και ο κλήρος της Θεσσαλονίκης ήταν βροντερά απόντες!

      Η τακτική των Ιεραρχών έγινε πλέον γνωστή....βγάζουμε δυο τρεις ανακοινώσεις, για να τις ακούει το Χριστεπώνυμο κοινό, και.....ΣΤΟΠ, μέχρι εκεί... μετά είμαστε όλοι καλοί και αγαπημένοι με όσους καταπατούν το πρόσωπο και το λόγο του Θεού.

      Πρώτοι έπρεπε φίλε Ροδίων, να είναι οι Μητροπολίτες στον αγώνα, να κατεβαίνουν στον δρόμο με το ποίμνιο, να στέκονται ανδρείοι και κατά πρόσωπο απέναντι στους πολιτικούς και σε όλους όσους καταπατούν με την νομοθέτηση, την ανοχή, την σύμπραξη, την στήριξη και την αλλοίωση του Ορθόδοξου φρονήματος της Ελλάδας.

      Χρύσα

      Διαγραφή
  2. Στις φωτογραφίες που παρατέθηκαν είδαμε και ιερείς απ την ηρωική Φλώρινα που κλέισε με την ποιμαντορία του ο μακαριστός π.Αυγουστίνος του οποίου η ψυχή θα αγάλλεται και χαίρει!! Μπράβο τους! Είδαμε ιερείς απ τη Φλώρινα και "εξαφανισμένους" τους ιερείς της Θεσσαλονίκης πλην ελάχιστων επαινετέων εξαιρέσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει να δοξάσουμε το Θεό που μαζεύτηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να διαμαρτυρηθούν για το άγος της διαφήμισης της σεξουαλικής διαστροφής. Παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση μόνο με τα λόγια στηρίχτηκε απ τη μητρόπολη (δεν περιμέναμε απ τον κ.Άνθιμο κάτι διαφορετικό) και παρά το γεγονός ότι σε διάφορα ιστολόγια είδαμε να εκτοξεύονται βεγγαλικά ενδοτισμού ακόμη και από ιερατικά χείλη έστω και αυτοί οι λίγοι έδωσαν το βροντερό παρόν και έδειξαν ότι αντιστέκονται και δεν είναι όλοι συμβιβασμένοι σε αυτήν την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ αρχήν ήταν σημαντικό που έγιναν οι 2 συνάξεις διαμαρτυρίας. Η είδηση για το thessaloniki gay pride παίζει σχεδόν παντού μαζί με τις αντιδράσεις που προκαλεί. Επίσης, το ότι έγιναν 2 αντιδράσεις (Αγρυπνία + εκδήλωση) πέρα από το πνευματικό μέρος της αγρυπνίας-προσευχής, βοήθησε να είναι διαρκές το μήνυμα της αντίδρασης-αντίστασης,

    Κατά τα άλλα ας μην ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους. Και ποιος είναι ο Άνθιμος ξέρουμε, και τα σκαμπανεβάσματά του, και την έντονη διάθεσή του να προβάλλεται και να μιλάει ασταμάτητα χωρίς ουσία και την υπερβολικά στενή του σχέση με τους πολιτικούς. Αλλά και πόσο "κοιμισμένους χριστιανούς" βγάζουμε, σε σημείο να αναρωτιόμαστε αν είχε περισσότερο κόσμο στην αγρυπνία από την εκδήλωση (που μάλλον έτσι ήταν).

    Μάλλον χρειαζόμαστε μια εκκλησία εν διωγμό, για να καθαρίσουν οι έμποροι από τους πιστούς δούλους, για να καθαρίσουμε όλοι μας.

    ΥΓ. Είδα, έναν ιερέα από την περιοχή της Φλώρινας, είχα χρόνια να τον δω. Τον έχω συναντήσει στα πιο μαχητικά συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας του, παλικάρι αυτός ο ιερέας. Φώναζε χθες "Αίσχος", αντιδρούσε. Είχε ψυχή μέσα του, είχε Χριστό και Ελλάδα. Εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί δεν ήρθαν γιατί δεν μπορούν να συνεργάζονται και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις παραεκκλησιαστικών οργανώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεώργιος Κιντσάκης21 Ιουνίου 2014 στις 2:10 μ.μ.

      Δεν υπάρχουν παραεκκλησιαστικές οργανώσεις. Όλοι οι διοργανωτές είναι πιστά μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού και ζήτησαν την ευλογία του Ποιμενάρχη τους για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ο οποίος, ως όφειλε, την έδωσε. Παραεκκλησιαστικός είναι αυτός που ενώ κινδυνεύει η Εκκλησία και υβρίζεται το όνομα του Χριστού, αδιαφορεί και κάθεται σπίτι του.

      Διαγραφή
    2. Για να λέμε και το δίκαιο παρόλο που ήταν καλή κίνηση, εκτός από τα μοναστήρια που συμμετείχαν, οι υπόλοιποι διοργανωτές ήταν οι γνωστές γραφικές οργανώσεις.
      Θανάσης

      Διαγραφή
    3. Τελικά, αν αυτές οι οργανώσεις υπερασπίζονται με τόσο θάρρος τα Ελληνορθόδοξα ιδανικά...μόνο "γραφικές" δεν μπορείς να τις πεις!

      Χρύσα

      Διαγραφή
    4. Προς 1:45: ποιος είσαι συ που εκδίδεις πιστοποιητικά εκκλησιαστικότητας; Τι σημαίνει "παρεκκλησιαστικός"; Πού τον είδες στο κανονικό δίκαιο αυτόν τον όρο; Ή είσαι εξωεκκλησιαστικός, εκτός Εκκλησίας τουτέστιν, ή εκκλησιαστικός. Τι νεολογισμοί βλακώδεις είναι αυτοί;

      Διαγραφή
    5. Όσο δεν υπάρχει εκκλησία (όσο ο επίσημος επίσκοπος καθεύδει) τόσο οι ανάγκες κάνουν τους πιστούς να συσπειρώνονται. Έτσι ιδρύθηκαν αυτές οι οργανώσεις, λόγω του ότι η επίσημη εκκλησία (Ιεραρχία) είχε σαπίσει. Και από αυτές τις οργανώσεις βγήκαν ιερείς, επίσκοποι κλπ, που έδωσαν νέα πνοή στην εκκλησία.

      Φίλε Θανάση, μπορεί να χαρακτηρίζεις "γραφική" την εμφάνιση ορισμένων. Δικαίωμά σου.
      Μπορείς όμως να μου πεις γιατί όλοι εσείς οι "μη γραφικοί" απουσιάζετε πάντα; Πες μου σε ποια περίπτωση θα ερχόσουν στην αντίστοιχη εκδήλωση; Σε ποιον οργανωτή; Θα αναλάβεις να κάνεις εσύ μια εκδήλωση του χρόνου ενάντια στο gay pride;

      Διαγραφή
  6. Μια διόρθωση: Αργυρόπουλο κι όχι Ανδριόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ! ΠΗΓΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεώργιος Κιντσάκης21 Ιουνίου 2014 στις 9:12 μ.μ.

    Παιδιά, δεν έχει νόημα να ρωτάτε πού ήταν ο ένας και πού ήταν ο άλλος. Όπου θέλουν ήταν και δεν τους υποχρέωσε κανένας να έρθει. Αν ο οποιοσδήποτε δεν αισθάνεται ότι κινδυνεύουν τα παιδιά μας, η κοινωνία μας και η θρησκευτική μας ελευθερία, τι να τον κάνεις να έρθει; Αν ερχόντουσαν υποχρεωτικά, δε θα είχαν κανένα μισθό. Ο Θεός θα κρίνει την διάθεση καθενός που πήγε και καθενός που δεν πήγε. Μη γίνεστε κατίνες και μην ψαρώνετε. Πας ο θέλων ευσεβώς ζην εν Χριστώ Ιησού διωχθήσεται. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κακό να ρωτάνε οι άνθρωποι. Τους πονάει το γεγονός της απουσίας των κληρικών, κυρίως, που αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Απλώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε κι άλλα χειρότερα και η εκκλησιαστική ηγεσία να κάνει τα στραβά μάτια.

      Διαγραφή
  9. Δόξα τω Θεώ δια τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ της Θεσσαλονίκης που αντιστέκονται αντιτασσόμενοι στη διαστροφή, αλλά και προσευχόμενοι υπέρ της απολυτρώσεως των διεστραμμένων συνανθρώπων μας (τους οποίους δεν καταδικάζει ουδείς εξ ημών, παρά μόνο η αμετανοησία).
    Δυστυχώς, το πολυπληθές ποίμνιο του υδροκέφαλου ψευδοκράτους των Αθηνών που θα ήθελε να εκφραστεί αναλόγως, «ποιμαίνεται» από άλαλους και «πολιτικά ορθούς» ποιμενάρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Δε με ενοχλεί το διαφορετικό αρκεί να μην παρεμποδίζει το εγώ μου."
    Εύχομαι ολόψυχα τα παιδιά σας να μη βγουν έτσι.Εκτός αν πιστεύετε πως ο Θεός είναι τιμωρός κάτι που ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός το απαρνήθηκε και κατηγόρησε τους συγχρόνους του,τους Εβραίους πως διαστρεβλώνουν την αλήθεια του μηνύματος.
    Η επίθεση στη "διαστροφή" σας κάνει εξίσου διεστραμμένους που εθελοτυφλούν στη ρίζα του προβλήματος ενώ οι ανώτεροι κληρικοί συνεχίζουν να πλουτίζουν και να αμαυρώνουν την αμέθεκτη ουσία του Κυρίου.

    Αγαπάτε αλλήλους είπε ο Χριστός όχι να κηρύξουμε και σταυροφορία μια χριστιανική "τζιχάντ" εις βάρος των αμαρτωλών ομοφυλοφίλων.
    Και διερωτώμαι.Ποιοι είμαστε εμείς που θα αντικαταστήσουμε τη Θεία Κρίση;Μπορούμε να κρίνουμε τους άλλους;

    Ένας αγανακτισμένος ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ με τους ομόθρησκούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς "αγανακτισμένο " "ΟΡΘΟΔΟΞΟ": πού την είδες τη "τζιχάντ" φίλε; Αυτό κατάλαβες εσύ απ τις αναρτήσεις και τα σχόλια;
      Το συμπέρασμά που έβγαλες είναι εντελώς αυθαίρετο και κακοποιεί βάναυσα την αλήθεια.
      Και καλό θα είναι να ανακαλέσεις γιατί αδίκησες τους άλλους σχολιαστές που έκαναν σαφή αναφορά στην ομοφυλοφιλία και τη διαφήμισή της και καθόλου στους ομοφυλόφιλους σαν εικόνες Θεού.
      Πολύ φοβούμαι ότι και τον απόστολο Παύλο που γράφει στις επιστολές του για "πάθη ατιμίας" θα τον εγκαλούσες αν ζούσες στις μέρες του. Τι δε να πω και για τον ιερό Χρυσόστομο που επιτίθεται λάβρος κατά της ομοφυλοφιλίας, του ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΟΥ πάθους!
      Φίλε, ταπεινώσου και ανακάλεσε!

      Διαγραφή
    2. 12:45 το θλιβερό σου σχόλιο είναι "πολιτικά ορθό" και χριστιανικά ανορθόδοξο και αντι-ορθόδοξο.
      Γιατί έβαλες τη λέξη διαστροφή σε "εισαγωγικά";
      Διαφωνείς ότι πρόκειται για "διαστροφή"; Δεν είναι διαστροφή να συνουσιάζονται άνδρας με άνδρα;

      Διαγραφή
    3. Εαν το παιδί μου βγεί ναρκομανής, δεν θα καταδικάσω τα ναρκωτικά και τους ναρκοεμπόρους;
      Εαν το παιδί μου βγεί αλκοολικός, δεν θα καταδικάσω τον αλκοολισμό;
      Εαν το παιδί μου εθιστεί στην χαρτοπαιξία, δεν θα καταδικάσω τον τζόγο;
      Εαν το παιδί μου γίνει παιδοβιαστής, δεν θα καταδικάσω μετα βδελυγμίας τη διαστροφή της παιδεραστίας;

      Εαν το παιδί μου πέσει στα νύχια του δαιμονικού πάθους της ομοφυλοφθορίας, θα το παροτρύνω να τρέχει και να εξευτελίζεται δημοσίως σε παρα φύσιν «παρελάσεις»; Θα κατηγορήσω όλο τον κόσμο που δεν αποδέχεται το αφύσικο ως φυσικό, με το ζόρι;
      Ή θα έχω πάντα ανοικτή την αγκαλιά για το παιδί μου, καθώς μας διδάσκει η παραβολή του ασώτου, παροτρύνοντάς το αδιαλείπτως και με Αγάπη Χριστού(και όχι ανθρώπινη αγαπολογία) να μετανοήσει, να προσεύχεται, να εξομολογηθεί, να πηγαίνει στην Εκκλησία;

      Ο Κύριος δεν εντέλλεται ημάς «αγαπάτε αλλήλους» μόνο, αλλά και «αγαπάτε τους εχθρούς υμών».
      Επίσης, μας είπε οτι δεν ήλθε να φέρει ειρήνη στον κόσμο, αλλα να βάλει μάχαιραν.
      Στην μοιχαλίδα και άλλους αμαρτωλούς είπε σαφώς: «Ουδέ Εγώ Σε Κατακρίνω Πορεύου Και Από Του Νύν ΜΗΚΕΤΙ ΑΜΑΡΤΑΝΕ».
      Αγάπη στον συνάνθρωπο δεν σημαίνει επουδενί συναίνεση ή διευκόλυνση στην αμαρτία του.
      « η αγάπη δε μεγαλοκαυχιέται, δε φουσκώνει από υπερηφάνεια, δε συμπεριφέρεται άσχημα, δε ζητά τα δικά της, δεν παροξύνεται, δε λογίζεται το κακό, δε χαίρει για την ΑΔΙΚΙΑ, συγχαίρει όμως στην ΑΛΗΘΕΙΑ.»
      ('Α Κορ. 13:4)

      Διαγραφή
    4. Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος.Δε μου αρέσει αυτό το φαινόμενο αλλά όχι και να τους κάψουμε ζωντανούς!Αυτό είπε ο Κύριος;Αυτό μας δίδαξε;Να κάνουμε πορείες και συγκεντρώσεις εναντίον των διαφορετικών;Στο μεσαίωνα θα παίρνατε δάδες και θα τους καίγατε είμαι σίγουρος γι'αυτό.

      Το φαινόμενο δεν επιλύεται με αυτόν τον τρόπο.Έχω φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι δεν αποξενώνομαι από τους συνανθρώπους μου λόγω διαστροφής.Προσωπικά έτσι αντιλαμβάνομαι τη διδασκαλία του Κυρίου και δεν παραθέτω μόνο χωρία από το Ευαγγέλιο.Εμείς με τις πράξεις μας είμαστε η Εκκλησία και να είστε σίγουροι αγαπητοί μου πως δεν είναι αυτός ο σκοπός του χριστιανισμού.

      Η Εκκλησία πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της στους ομοφυλόφιλους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ και όχι μόνο στα λόγια.Έτσι θα επιλυθεί το πρόβλημα με διάλογο και όχι κραυγές απόγνωσης.

      Ειρήνη σε εσάς.

      Διαγραφή
    5. ένα δισεκατομμύρια φορές τόνισαν οι διοργανωτές ότι δεν μισούνε τους ομοφυλόφιλους, ότι είναι αμαρτωλοί όπως όλοι μας, αλλά μισούνε την αμαρτία και την θρασύτατη δημόσια προβολή της.
      Αν δεν θέλεις να καταλάβεις τι τόνιζαν διαρκώς οι διοργανωτές, δικαίωμά σου.

      Διαγραφή
    6. Προς Ρωμαίους,κεφ.2,18-32:"Αποκαλύπτεται γάρ οργή Θεού απ'ουρανού...(μετάφρ.26...Δια τούτο τους παρέδωσε ο Θεός εις πάθη ατιμωτικά,διότι και αι γυναίκες τους αντήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν με τηναφύσικην,ομοίως και οι άνδρες,αφού άφησαν την φυσικήν χρήσιν των γυναικών, άναψαν από τας ορέξεις τους μεταξύ τους, ώστεασελγούν άνδρες με άνδρες,απολαμβάνοντες έτσι οένας από τον άλλον την ανταμοιβήν της πλάνης των που τους άξιζε. Και επειδή δεν έκριναν άξιον λόγου το να έχουν ορθήν γνώσινδια τον Θεόν, τους παρέδωσε ο Οεός εις ανάξιον νουν, ώστε να κάνουν εκείνα που δεν αρμόζει, γεμάτοι από κάθε αδικίαν,πορνείαν, πονηρείαν,πλεονεξίαν,κακίαν, γεμάτοι φθόνον,φόνον,έριδα,δόλον,κακοήθειαν,ψιθυρισταί,συκοφάνται,εχθροί του Θεού,υβρισταί,υπερήφανοι,αλαζόνες,εφευρέται κακών,απειθείς εις τους γονείς,ανόητοι,άστατοι,άστοργοι,σκληροί,ανελεήμονες,οι οποίοι,αν και εγνώρισαν τον νόμον του Θεού,ότι εκείνοι που κάνουν τέτοια πράγματα είναι άξιοι θανάτου,όχι μονον τα κάνουν αλλά και επιδοκιμάζουν εκείνους που τα κάνουν.). Όποιος είναι ορθόδοξος ξέρει πως η αλήθεια του Κυρίου μενει εις τους αιώνας και δεν ψάχνει νέες "αλήθειες" που να τον βολεύουν.

      Διαγραφή
    7. Εσύ υποκριτή δεν κρίνεις στο σχόλιό σου; Και βέβαια θα κρίνουμε αλλιώς οδηγούμαστε στη βλακεία(που είναι αμαρτία).Ο Θεός μας έδωσε μυαλό και λογική. Οι αγαπολογίες και η προσπάθειες να γίνουν οι χριστιανοί άκριτα και κατά συνέπεια και άβουλα όντα γίνεται μόνο από αντίχριστους προωθητές λύκων μέσα στο σώμα της Εκκλησίας

      Διαγραφή
  11. http://aktines.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4376.html
    Ο Νίκος Χειλαδάκης αποκαλύπτει την υπονόμευση της εκδήλωσης απ τη μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΟ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
  12. Ο Χριστός δίδαξε αγάπη. Αυτό είναι πράξη μίσους. Η εκκλησία πρέπει να αγκαλιάσει αυτούς τους ανθρώπους και να τους καθοδηγήσει μιας που είναι άνθρωποι που κατακρίνονται και ζουν στην μυστικότητα. Αυτή η πορεία παρεκλήνει από το αισθητικό, πράγματι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκδηλώνουν την διαφορετικότητα τους. Καμιά φορά στο όνομα του διαφορετικού χάνετε η αισθητική γιατί αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να αντιδράσουν. Διαδόστε αγάπη. Όχι μίσος. Το μίσος γενάει μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.