15 Ιουν 2014

Τὸ "ἀπαγορευμένο" βίντεο-κάλεσμα κατὰ τοῦ gay pride Θεσσαλονίκης καὶ πάλι στὸν διαδικτυακὸ ἀέρα! Διαδῶστε το!

Νεότερη ἐνημέρωση (15/06/2014, ὥρα 19:30): Πρὶν ἀπὸ λίγο το Youtube ἐπανέφερε τὸ ἀρχικὸ βίντεο τὸ ὁποῖο πλέον "παίζει" κανονικά (δές ΕΔΩ)! Δὲν γνωρίζουμε τοὺς λόγους αὐτῆς τῆς κίνησης. Ἴσως λόγω τῆς δημοσιότητας ποὺ πῆρε τὸ θέμα νὰ ἀνακάλεσαν τὰ περὶ "ρητορικῆς μίσους"!

12 σχόλια:

  1. Είναι πένθιμα θλιβερό το γεγονός οτι στο ψευδοκράτος των Αθηνών των 4 εκατομμυρίων νοματαίων δεν βρίσκονται χριστιανικοί σύλλογοι, ενώσεις γονέων, ενώσεις πολυτέκνων, κληρικοί να μπούν μπροστά και να καλέσουν σε διαμαρτυρίες.
    Εως πότε θα αφήνουμε την βαρβαρότητα και τη δαιμονική παράνοια να καταπατά εμάς και τα παιδιά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη πιο σκανδαλώδης είναι η στάση της αρχιεπισκοπής Αθηνών. Αντί ο κ.Ιερώνυμος να συνεργάζεται με το ποιοτικά χαμηλό the voice του χριστιανομάχου και εκκλησιομάχου ANTENA (βλέπε Κανάκηδες και...σία) θα έπρεπε να ηγηθεί διαδηλώσεων διαμαρτυρίας ενατίον της προκλητικότατης διαφημίσεως της ανομολόγητης σεξουαλικής διαστροφής που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ, εκμαυλίζει και διαφθείρει τα ήθη, της νεολαίας ιδίως, εθίζει τη νεοελληνική κοινωνία, αμβλύνοντας τα ηθικά της αντανακλαστικά, στη συμφιλίωση με το ανώμαλο και διαστροφικό και βαναύσως ευτελίζον το θεοειδές ανθρώπινο πρόσωπο τη διάλυση του οποίου προάγει, αποδομεί την έννοια και την αξία του ιερού θεσμού της οικογενείας, διαλύει την κοινωνική συνοχή κ.ο.κ.
      Για μία ακόμη φορά η εκκλησιαστική διοίκηση και προσωπικά ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων ανοίγοντας το δρόμο στον κάθε κ.Καμίνη να "αβαντάρει" την αλλοτρίωση της νεοελληνικής κοινωνίας!
      Λ.Ν.

      Διαγραφή
  2. Είναι απροκάλυπτα φασιστικο φανερωνει στυγνη προσπαθεια φίμωσης κάθε αντίθετης ενεργειας και αποψης η προσωρινη εστω αποσυρση του βιντεο.Αδελφια ειμαστε υπο διωγμο χωρις προσχηματα πια.Δεν εχουμε ως εκ του του καμμια δικαιολογια για την σιωπη μας.Δεν φτανουν οι διαπιστώσεις πια .Οι ικανοι μάχονται. Οι ανίκανοι μοιρολογουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα μην φοβηθηκε το Youtube και για αυτο το ξαναβαλε. κοφτε κατι.
    Το πιο λογικο ειναι οτι μετα απο πολλα reports κατεβηκε αυτοματα, και ξανανεβηκε μετα απο manual review.

    Αλλα να ξερετε πως πολυ συντομα αν δεν πατε φυλακη λογω αντιρατσιστικου οπως λετε, το λιγοτερο θα σας κοβουν το ιντερνετ και δεν θα σας δεχεται κανενας παροχος. Μετα θα τρεχετε με το λαπτοπ σε πλατειες με free wifi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα πάει, σε 2 χρόνια το πολύ έχει ξανά εκλογές.
      Και οι φυλακισμένοι ψηφίζουν!

      Αν θέλει το "συνταγματικό τόξο" να επιβάλει λογοκρισία, πρέπει να βρει τρόπους να κλωνοποιήσει τους ψηφοφόρους του! Αλλιώς δεν πρόκειται να ξαναβγεί και το ξέρουν. Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι Ορθόδοξοι πιστοί συνειδητοποιούν το ξεπούλημα -πνευματικό, ηθικό, οικονομικό- που γίνεται από την "θρησκευόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

      Διαγραφή
    2. Να χαρώ τη "δημοκρατικότητα" του 11:07!

      Διαγραφή
    3. Εσύ να κόψεις κάτι αμετροεπέστατε που τα ξέρεις όλα κι έβγαλες και το πόρισμα!

      Διαγραφή
  4. -Δείτε τι απαράδεκτο έκαναν "οι χαρούμενοι" και "περήφανοι νέοι" , στην Αθήνα....
    Οι υποστηρικτές και οι συμμετέχοντες στο Athens Gay Pride, που προλόγισε θερμά ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην ομώνυμη πλατεία του κέντρου της πρωτεύουσας γράφοντας αισχρά συνθήματα.

    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-gay-pride-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CE%BD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσύ ανώνυμε 15 ιουνιου 11:07 , μας απειλείς? δεν κατάλαβα....για να μαζευτούμε λίγο που από την πολύ ηθική βρωμιά δεν ξέρουμε που να ξεπλυθούμε σαν χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_16.html
    Εδώ ο κόσμος καίγεται με τον οικουμενισμό, τις συμπροσευχες, την παρέλαση των ομοφυλοφίλων και κάποιοι απευθύνουν ερώτηση στον αρχιεπίσκοπο για τον...Πειραιώς!
    Να γελάσει ή να κλάψει κανείς μαζί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια εκπληκτική απάντηση στον κ.Παναγιώτη Ανδριόπουλο, εδώ:
      http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=41560

      Διαγραφή
    2. Εσύ τι περίμενες δηλαδή απ το συγκεκριμένο blog;
      Για δες ποιους προβάλλει απ τις αναρτήσεις του και μην αναρωτιέσαι γιατί αγνοεί το θέμα της ομοφυλοφιλίας!

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.