5 Μαΐ 2014

«Ἡ Ὀρθοδοξία εἶναι ἡ κύρια ἀπειλὴ γιὰ τὸν δυτικὸ πολιτισμό», λέει ὁ Σουηδὸς ὑπουργὸς Ἐξωτερικῶν!

Ὁ Κὰρλ Μπὶλντ (Nils Daniel Carl Bildt) ὑπουργὸς Ἐξωτερικῶν της Σουηδίας - ὁ ὁποῖος ὑπῆρξε καὶ πρωθυπουργὸς τῆς Σουηδίας (1991-1994), εἶναι τακτικὸς θαμώνας τῆς Λέσχης Bilderberg (2006, 2008, 2009, 2013) τοῦ Council on Foreign Relations (CFR) καὶ τῆς Τριμεροῦς Ἐπιτροπῆς καὶ ἕνας ἀπὸ τοὺς ἀρχιτέκτονες τῆς πολιτικῆς τῆς Ε.Ε. γιὰ τὴν Ἀνατολικὴ Εὐρώπη - θεωρεῖ ὅτι ἡ Ρωσία ἔχει ἀλλάξει πρὸς τὸ χειρότερό τα τελευταῖα χρόνια. Ἐνῶ ἔδειξε σύνδεση μὲ τὶς «δυτικὲς ἀξίες» κατὰ τὴν πρώτη δεκαετία μετὰ τὴν κατάρρευση τῆς Σοβιετικῆς Ἕνωσης καὶ προσπάθησαν νὰ τὶς ἐπιβάλλει στοὺς πολίτες της, ἡ σημερινὴ ἡγεσία τῆς Ρωσίας παίρνει μιὰ σταθερὴ στάση κατὰ τῆς Δύσης, ἀναφέρει τὸ ρωσικὸ πρακτορεῖο REX.
Σύμφωνα μὲ τὰ λόγια τοῦ Bildt, ὁ Βλαντιμὶρ Πούτιν καταδεικνύει τὴν προσήλωσή του ὄχι στὶς παγκόσμιες ἀξίες, ἀλλὰ στὶς ἀξίες τῆς Ἀνατολικῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας, ποὺ γίνεται σαφὲς ἀπὸ ἕνα post τοῦ στὸ Twitter του. Ἡ νέα αὐτὴ συμπεριφορὰ κατὰ τῆς Δύσης τοῦ Πούτιν βασίζεται στὸ βαθὺ συντηρητισμὸ τῶν ἰδεῶν τῆς Ἀνατολικῆς Ὀρθόδοξης....
Ἐκκλησίας, εἶναι πεπεισμένος ὁ Κὰρλ Μπίλντ.
Ὁ Σουηδὸς ὑπουργὸς ἐξηγεῖ τὴν ἐπιδίωξη νὰ καταστραφεῖ ἡ οὐκρανικὴ ἐκκλησία καὶ νὰ φερθεῖ ἡ οὐκρανικὴ αὐτοκέφαλη ἐκκλησία πίσω στὶς πτέρυγες τοῦ Πατριαρχείου Μόσχας, μὲ τὸν Πούτιν νὰ ἐπιδιώκει νὰ ἀποκτήσει τὸν ἔλεγχο τῆς Οὐκρανίας. Ἀλλὰ ἀκριβῶς ἡ Ἀνατολικὴ Ὀρθοδοξία, σύμφωνα μὲ τὸν Bildt, εἶναι ἡ κύρια ἀπειλὴ γιὰ τὸν δυτικὸ πολιτισμό.

* Ὁ Κὰρλ Μπίλντ, ὁ ὁποῖος εἶναι διαβόητος γιὰ τὸν ἀνθελληνισμό του, ἀφοῦ ὅπου ὑπάρχει ἀντίπαλός της Ἑλλάδας αὐτὸς ἐμφανίζεται νὰ τὸν ὑποστηρίζει (ΠΓΔΜ, κατεχόμενα στὴν Κύπρο, Τουρκία), προέκυψε ὅτι εἶναι καὶ πληροφοριοδότης τῶν Ἀμερικανῶν. Ὁ Τζούλιαν Ἀσὰντζ τοῦ «WikiLeaks», ἔδωσε τὸ «πράσινο φῶς» στοὺς συνεργάτες του νὰ δείξουν στὴ σουηδικὴ ἐφημερίδα Expreseen ἀπόρρητο τηλεγράφημα τῆς ἀμερικανικῆς πρεσβείας στὴ Στοκχόλμη πρὸς τὸ State Department, ἀπὸ τὸ ὁποῖο προκύπτει ὅτι ὁ Μπὶλντ «συνεργάστηκε μὲ τὴν ἀμερικανικὴ κυβέρνηση μὲ παράνομο τρόπο». Ὁ Κὰρλ Μπὶλντ φέρεται νὰ εἶναι πληροφοριοδότης τῶν Ἀμερικανῶν ἀπὸ τὰ μέσα της δεκαετίας τοῦ 1970! Φέρεται νὰ στρατολογήθηκε ἀπὸ τὸν ὑπεύθυνο στρατηγικῆς το  Ρεπουμπλικανικοῦ κόμματος, Κὰρλ Ρόουβ μὲ τὸν ὁποῖο διατηρεῖ φιλικὴ σχέση ἀπὸ παλιά.

32 σχόλια:

  1. Όποιος ψηφίσει ΝΔ ψηφίζει Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δηλ. τους δυτικούς που θεωρούν την Ορθοδοξία μας απειλή.
    Περαστικά στους χριστιανούς του καναπέ που έχοντας πάρει γραμμή από θρησκευτικούς κύκλους θα ψηφίσουν μονοκούκι Σαμαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση τα τελευταία χρόνια εξαντλούν την στρατηγική τους με το αν η χώρα θα πάρει τις δόσεις των δανείων και πώς θα διαπραγματευτούμε το δάνειο...! Αυτό όμως δεν είναι πολιτική. Πολιτική είναι να μπορεί η χώρα να σταθεί στα πόδια της χωρίς τους ξένους. Ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Τσίπρας έχουν μυρωδιά από λύσεις (ούτε και από τα μικρά κόμματα έχω ακούσει λύσεις).

      Διαγραφή
    2. Άλλο και τούτο....η Ορθοδοξία απειλή για τη παγκόσμια ειρήνη!!!!Οι δολοφόνοι στη Συρία,στην Αίγυπτο,τη Παλαιστίνη,την Ουκρανία,το Ιράκ μιλάνε για ειρήνη και απειλή της ειρήνης από την Ορθοδοξία!!!!Ψηφίστε τους νεοναζί της Ευρώπης που κρύβονται πίσω από τα Ευρωπαικά τάχα όργανα!Μη ξεχάσετε να τους τιμήσετε με τη ψήφο σας.Έχουμε και εγχώρια τέτοια αποβράσματα,κάθε μέρα με το πρόσχημα των δημοκρατών και των υπέρμαχων της Ευρώπης πυροδοτούν το ναζισμό αγκαλιά με τη Μέρκελ.

      Διαγραφή
  2. κρίση πανικού τον έπιασε τον τύπο αυτόν κατά της Ορθοδοξίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βρωμιά δεν καθαρίζει με άλλη βρωμιά, φίλε μου. Το κακό το πολεμάς με το καλό, δεν το πολεμάς με άλλο κακό.

      Διαγραφή
    2. Πάντως δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να βλέπουμε την πατρίδα μας
      να κατεδαφίζεται από τα σαπρόφυτα του ανθελληνισμού που αλωνίζουν.
      Φτάνει πια με το πολιτικάντικο σύστημα που ρήμαξε την πατρίδα από το 1974 έως σήμερα.
      Γιατί για τα δεινά που περνάμε σήμερα οι μόνοι υπεύθυνοι είναι Πασόκ-ΝΔ. με την μαρξιστική αριστερά και τους εργατοπατέρες που διέλυσαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία παρέδωσε γεμάτα λεφτά η " κακιά Χούντα"...

      Διαγραφή
  4. Η Ελλαδα ΠΟΤΕ πραγματικα δεν ανηκε στη δυση. Κ αυτο λογω της ορθοδοξου πιστεως εδω κ 2 000 χρονια.
    Πηγαινετε τωρα ζωα να ψηφισετε ν.δ-πασοκ με τον φοβο μην τυχον κ βγουμε απ την εοκ κ τι θα κανουμε χωρις την εοκ,τα μνημονια τους κ τα λεφτα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχέση έχει η Χ.Α με την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ6 Μαΐου 2014 στις 2:03 π.μ.

      Δεν ξέρω....Ρώτα τους χιλιάδες Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς που την στηρίζουν.

      Ρώτα επίσης το Παγκόσμιο Εβρα'ι'κό Συμβούλιο που ζητάει από τον Σαμαρά να την απαγορέψει.

      Και μετά ρώτα τον εαυτό σου γιατί εσείς δεν βρίσκετε ούτε την δική σας ψήφο στις εκλογές.

      Διαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ6 Μαΐου 2014 στις 1:12 π.μ.

    Η Ορθοδοξία ΔΕΝ απειλεί τον Δυτικό Πολιτισμό.

    Η Ορθοδοξία είναι η μόνη Ελπίδα για να ΣΩΘΕΙ ο Δυτικός Πολιτισμός.

    Η Ορθοδοξία απειλεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία αποτελεί ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ του Δυτικού Πολιτισμού.

    Ο Δυτικός Πολιτισμός βασίστηκε στο δίπτυχο : Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα + Χριστιανική Πίστη.

    Η Νέα Τάξη Πραγμάτων διέστρεψε το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και απέρριψε την Χριστιανική Πίστη.

    Συνεπώς μόνο η Ορθή Πίστη ( Ορθοδοξία ) μπορεί να αποκαταστήσει πνευματικώς και να σώσει την Δύση.

    Αλλά οι πολιτικοί δούλοι του Σιωνισμού δεν το θέλουν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνορθόδοξε, σε συγχαίρω για τον τεκμηριωμένο ακέραιο λόγο σου!

      Είμαι βέβαιη πως οι άνθρωποι που έχουν ακλόνητη πίστη και ιδανικά δεν εγκλωβίζονται σε κόμματα.

      Επίσης, είμαι βέβαιη πως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οφείλουμε πολλά στην Χρυσή Αυγή που μας ξύπνησε κοιμισμένες ευθύνες, υποχρεώσεις και συναισθήματα απέναντι στην πατρίδα.

      Ελπίζω να συνεχίσουν με συνέπεια τον δρόμο που ξεκίνησαν.

      Εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να σου δίνει πάντα θάρρος και φώτιση να ομολογείς Χριστό κι Ελλάδα!

      Χρύσα

      Διαγραφή
  7. Καταρχήν Ελληνορθόδοξε γνωρίζω αρκετούς εκκλησιαζόμενους που ψηφίζουν και στηρίζουν επί χρόνια πολλά ακόμα και σήμερα δυστυχώς, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους , Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ΣΥΡΙΖΑ η ΚΚΕ. Τι θα πει αυτό; Ότι τα παραπάνω κόμματα είναι χριστιανικά; Τι ωραία που τα λες .Και επειδή βαυκαλίζεσαι εσύ και μερικοί άλλοι με τα ποσοστά , θα ήθελα να σου πω ότι τα ποσοστά έρχονται και παρέρχονται και ειδικά εκείνα τα ποσοστά που στηρίζονται στην απάτη και στο ψέμα. βλ. Ν.Δ ,ΠΑΣΟΚ και προπαντός ΛΑΟΣ, που πουλούσε τόσα χρόνια ορθοδοξία και πατριωτισμό και εισέπραξε τελικά ανυπαρξία, διότι προέρχεται και αυτό το κόμμα από το χώρο της προβληματικής μασονικής Δεξιάς Αλήθεια μήπως μπορείς να μας πείς η Χ.Α 6 χρόνια μετά την ίδρυσή της τι ποσοστά είχε;Αν πουλούσε και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ προστασία στις γειτονιές, κυνηγούσε αλλοδαπούς, η είχε από πίσω της εφοπλιστές τότε θα έβλεπες που θα πήγαιναν τα ποσοστά της. Οσο δε για το Δυτικό πολιτισμό έχει τόσο σχέση με την Ορθοδοξία δηλ. το Χριστιανισμό όση σχέση το φώς με το σκοτάδι.Ο Δυτικός πολιτισμός σε πληροφορώ έχει τις ρίζες του στο Καρλομάγνο και στους Φράγκους δηλ. στην αίρεση του Παπισμού που γέννησε από αντίδραση το προτεσταντισμό και το μασονικό διαφωτισμό και τα προιόντα αυτού (Καπιταλισμό. σοσιαλισμό ,εθνικισμό κ.λ.π.)Κορύφωση δε αυτού του καπιταλιστικού πολιτισμού είναι η Ν. Τάξη πραγμάτων η κίνηση δηλ. του μεγάλου κεφαλαίου που επιδιώκει ένα παγκόσμιο κράτος για περισσότερα κέρδη.Τι σχέση έχει λοιπόν ο Χριστιανισμός με αυτό το δαιμονικό πολιτισμό; Η ορθή πιστή φίλε ελληνορθόδοξε είναι η πίστη που μας παρέδωσε ο Χριστός μας αλλά και οι προφήτες οι Απόστολοι και οι άγιοι για τους οποίους προφήτες ειδικά, δεν βλέπω να μας λες πολλά εσύ και όμοιοί σου. Τυχαίο; Δεν νομίζω.Υ.Γ Μήπως γνωρίζεις αν τα μέλη της περιβόητης Χ.Α. είναι όλοι Ελληνες; Λέω ,έτσι μήπως κατά λάθος γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γ.Δ. δεν αύξησε τα ποσοστά της γιατί, αν και κόμμα βγαλμένο μέσα απ΄την εκκλησία, δεν πήρε τις κατάλληλες θέσεις, ως όφειλε για θέματα κρίσιμα για τους Ορθοδόξους.

      Οι Ορθόδοξοι ψηφοφόροι χρειάζονταν κάποιον να τονώσει τα ιδανικά τους, και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ήταν βροντερά απούσα.

      Η Χρυσή Αυγή δυστυχώς για εσάς κάλυψε το κενό.

      Τώρα όσο και να την δαιμονοποιείτε είναι αργά....τα λάθη και οι παραλήψεις σας είναι μεγαλύτερες απ΄της ΧΑ γιατί εσείς είστε ΜΕΣΑ στην εκκλησία.

      Βέβαια κάνατε την μεταγραφή του αιώνα με τον Σωτηρόπουλο, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο χώρο σας.

      Χρύσα

      Διαγραφή
    2. μπράβο γλώσσα κορίτσι μου!!!!!!!
      +νθος

      Διαγραφή
  8. Κύριοι της Κοινωνίας , πείτε μας κάτι "καινούργιο"!!!!
    Αναμασάτε την άθλια προπαγάνδα όπως τα συστημικά ΜΜΕ εναντίον της Χ.Α.
    Κρατήστε τον "καθώς πρεπεισμό" για εσάς και κοιτάξτε να διορθώσετε την ανυπαρξία σας.
    Κατεβήκατε ποτέ στο κατεχόμενο κέντρο της Αθήνας ; Περπατήσατε στον Άγιο Παντελεήμονα ,την Κυψέλη και τα Πατήσια ,για να δείτε το παραεμπόριο , την πώληση ναρκωτικών από τους αλλοδαπούς δήθεν "οικονομικούς μετανάστες";
    Τι ανακρίβειες είναι αυτές περί "προστασία στις γειτονιές" ;
    Αν έκλεβαν τους συγγενείς σας οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες τι θα κάνατε , θα τους δίνατε και επιπλέον χαρτζιλίκι;
    Έλεος! Υποτιμάται τη νοημοσύνη μας!
    Στις 25 Μαΐου θα μιλήσει ο απλός λαός που ξύπνησε και δεν έχει ανάγκη μόνο από δανεικά χρήματα αλλά προπάντων από Ιδανικά και Εθνικές Αξίες!

    ΔΙΓΕΝΗΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ηλιθιότητα είναι η μεγαλύτερη απειλή για την δυση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπορεί κανένας αδελφός να μου πει αν αντέδρασε κανένας ιεράρχης;
    (ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ,ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ κ.α. που είναι λαλίστατοι για άλλα θέματα όπως να αγαπάμε τον εισβολέα που τον χαρακτηρίζουν λαθρομετανάστη)
    Η Ιερά σύνοδος τι κάνει;
    Και για να προλάβω όσους με χαρακτηρίσουν ακραίο,θέλω να αναρωτηθούν για ποιον λόγο επικαλούνται όλοι αυτοί οι Δεσποτάδες ότι ο μουσουλμάνος εισβολέας είναι περιφερόμενος " Χριστός" και πρέπει να τον ανέχομαι (και όχι να τον διώχνω πίσω στην τουρκία αφού από εκεί ήρθε-γιατί άραγε δεν έμεινε σε μια μουσουλμανική χώρα που δεν έχει κρίση και ρίσκαρε την ζωή του για να μπει σε μια χώρα "απίστων";) και ΔΕΝ έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς κατήχηση για να γνωρίσουν τον Αληθινό Θεό και την Ορθοδοξία;Αυτή δεν ήταν μία από τις εντολές του Κυρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.romfea.gr/ekklisies/ekklisia-tis-ellados/24200-the-voice
      Την ίδια στιγμή η"επίσημη" Εκκλησία των...συσσσιτίων συνεργάζεται με τον αντίχριστο ANTENNA και το άθλιo "the voice" για κοινωνικούς και "φιλανθρωπικούς" λόγους....

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητηρια. Δυστυχως ετσι ειναι.

      Διαγραφή
  11. Τι σχέση έχει η Ορθοδοξία με τη Χ.Α. και γιατί ταυτίστηκε τόσα χρόνια με την Δεξιά και την Ακροδεξιά; Για να κάνει κακό στην Ορθοδοξία και να διώχνει τον κόσμο μακριά ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ανώνυμε 8 Μαΐου 2014 - 12:26 π.μ
      είναι τραγικό να χρησιμοποιείται ένας θεσμός που εκφράζει πάνω από το 80% του ελληνικού λαού για κομματικές αντιπαραθέσεις.Ευθύνες υπάρχουν και από αυτούς που το παίζουν υπερ "θρησκευόμενοι" για να εκμεταλευτούν το θρησκευτικό συναίσθημα που είναι πολύ κοντά με το εθνικό.
      Η Εκκλησία δε ζητά κομματική ταυτότητα όταν πηγαίνει ένας πιστός για να εκκλησιαστεί.Και επίσης στις εκλογές ο λαός δεν ψηφίζει για αρχιεπίσκοπο ,αλλά για κυβερνήτη που εννοείται ότι πρέπει να έχει και χριστιανικό Ήθος.
      Οπότε είναι άτοπο το ερώτημα σας αν η Εκκλησία έχει σχέσεις με Δεξιά κλπ.

      Σοβαρό θέμα είναι όμως και αυτοί που πολεμάνε την Εκκλησία με κάθε μέσω και καλώς ή κακώς η απαξίωση αυτή ξεκινά από την πολύπλευρη Αριστερά(ΚΚΕ-Ανταρσία).Δεν εξαιρώ τη νερόβραστη και αποχριστιανοποιημένη σήμερα ΝΔ , αλλά αυτή πλέον δεν έχει καμία σχέση με Δεξιά αφού έχει ως τίτλο της την "φιλελεύθερη παράταξη" και παράλληλα τα έχει βρει με κάθε νεοταξίτη πρώην ή και νυν αριστερό (Βιβλίο Ιστορίας της αριστερής Ρεπούση με Υπουργό την δήθεν "δεξιά" Γιαννάκου)

      -Οι θεσμοί δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στις πολιτικές αντιπαραθέσεις.
      Τα ίδια λάθη έγιναν παλαιότερα(1974) όταν κάποιοι πολιτικοί εμφανιζόταν από τη μια ως οι Ηρακληδείς του Στέμματος και από την άλλη πριόνιζαν τη ρίζα του θεσμού της Βασιλευομένης Δημοκρατίας.
      Μεγάλη κουβέντα που θέλει ξεχωριστεί ανάλυση.
      Ο Θεός σώζει την Ελλάδα μας...

      ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Αν θυμάμαι καλά, πρόσφατα ο Ιερώνυμος είχε δηλώσει ότι οι αριστεροί είναι "καλύτεροι" χριστιανοί.
      Επίσης,έγινε συνέδριο για τις σχέσεις εκκλησίας-αριστεράς.
      Πρέπει να γίνω αριστερός δηλαδή;
      Η απλή δεξιά όπως την αναφέρεις είναι τόσο υπέρ της Ορθοδοξίας-όσο περίπου είναι και οι τούρκοι ειρηνικός λαός.
      Σίγουρα μέσα στην ΧΑ υπάρχουν παγανιστές,δωδεκαθειστές,γραφικοί κλπ.,αλλά συνολικά σαν θέσεις το κίνημα τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ της Ορθοδοξίας.
      Αλήθεια,ποια κόμματα είναι υπέρ και ποια κατά των εκτρώσεων

      Διαγραφή
  12. Οι πρακτικές της Χ.Α μόνο Ορθόδοξες δεν είναι, χρησιμοποιούν την Ορθοδοξία όπως και ΑΛΛΟΙ για να πάρουν τον κόσμο με το μέρος τους, πάει και τελείωσε, δε μασάμε κουτόχορτο. Για την Αριστερά δε μιλάω γιατί οι περισσότεροι δηλώνουν ΑΘΕΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ν.Δ.δεν είναι αποχριστιανοποιημένη , Διγενή Ακρίτα , διότι ποτέ δεν ήταν χριστιανοποιημένη, Ανήκει και αυτή στο χώρο της προβληματικής - μασονικής Δεξιάς ,όπως και τα διάφορα κόμματα του στυλ Α,ΝΕΛ ΛΑΟΣ Χ.Α. εκφράζοντας το κόσμο του κεφαλαίου και τα συμφέροντα του , και επομένως πόρρω απέχει από το πνεύμα του Ευαγγελίου και τη ζωή της Ορθ. Εκκλησίας μας .Οσο δε για τις κομματικές αντιπαραθέσεις μεταξύ υποτίθεται πιστών είναι αποτέλεσμα της άγνοιας που έχουμε για τη μόνη πολιτική που γέννησε η Εκκλησία μας η οποία είναι χιλιόχρονη ευλογημένη ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ που έχει κέντρο και αφετηρία της ζωής της το Χριστό και το Αγιο Ευαγγελιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στις εκλογές ψήφισε λοιπόν ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ.....

      Διαγραφή
  14. Πλακα εχουνε πιεσ δυτικες αξιες ρε ΟΥΦΟ?ΤΗΝ ομοφυλοφιλια την κτηνοβασια των γερμανων την παιδεραστια ?την γιουροβυζιον τους βομβαρδισμούς την πεινα ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΞΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΞΕΥΤΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω. Δεν βλεπω αλλη λυση για ταρακουνημα.Μετα θα χρειαστει πολλη δουλεια και καινουργια προσωπα

      Διαγραφή
  16. Σε αυτή τη φάση που περνάμε τώρα, το σύστημα προσπαθεί να με πείσει να ψηφίσω χρυσή αυγή δια της αρνητικής οδού. Δεν θα το κάνω. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.