2 Φεβ 2014

Ὑπουργὸς Ὑγείας Ἄδωνις Γεωργιάδης: «Εἶπα ψέμα... ἐνῶ ἤξερα ὅτι τὰ Μνημόνια εἶναι καταστροφή»!


19 σχόλια:

  1. Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του "ναι" σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας πειραζει εμεις παλι ν.δ θα ψηφιζουμε γιατι ειναι πατριωται κ καλοι χριστιανοι....
    Το πε εμμεσως εξ αλλου κ ο μητροπολιτης τις προαλλες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει πέσει σε τέτοιο βαθμό ηλιθιότητας και θράσους, που το λέει κομπάζοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λες αδελφε μου; εμεις θα ψηφισουμε τους συνεχιστες του καποδιστριου για να κανουμε πρωθυπουργο τον τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον τσιπρα ;;;;;;;;;;; τρελος παπας μου φαινεται σε βαφτισε...ο τσιπρας θα καιγεται εις την κολασην αιωνια. σαμαρα θα ψηφισομε που ναι κ χριστιανος κ Ελλην.

      Διαγραφή
  5. Τι λε ρε μεγάλε!!! Καλά που δεν έκανες ρουσφέτια τουλάχιστον , γιατί σίγουρα είναι πολύ χειρότερα από το να λες ψέματα στον ελληνικό λαό που σε ψήφισε!!! Άλλο πάλι και τούτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ! Γι' αυτό η ΝΔ οδεύει κάτω από 10% και θα καταντήσει, λόγω Στουρνάρα και Γεωργιάδη, νέος ΛΑΟΣ...
    Προλαβαίνουν να πέσουν κάτω από τους ΑΝΕΛ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΑΤΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ?ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΩΤΕΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΧΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!ΓΙ"ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ)ΚΑΙ ΓΙ"ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΝΗ ΛΥΣΕΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ Η ΦΡΑΓΚΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ;ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ; Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ......ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε ο "ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" προβλέπει νόμιμες εκτρώσεις απλά χωρίς κρατική χρηματοδότηση (όπως διατυπώνει ο νυν Πρόεδρος της κοινωνία στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του;
      Και από πότε ο "ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" προβλέπει "δημοψήφισμα για τις εκτρώσεις";
      Μου το παίζετε και Ορθόδοξοι. Ουστ.

      Διαγραφή
    2. ειπαμε να παραμεινουμε ενωμμενοι για το καλο των παιδιων μας ΟΧΙ αλλος διχασμος

      Διαγραφή
  9. Καταλάβαμε!

    Ειστε χριστιανοί;

    Ψηφίστε το κόμμα του π. Βολυδάκη αλλιώς κινδυνεύει η ψυχή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε φιλαρακι δεν κινδυνευει η ψυχη μας απ αυτο το πραγμα αλλα να ψηφισεις ενα κομμα που μπορει να σε βγαλει απο την ε.ο.κ,απο το ευρω κ ολα αυτα τα κερατα τα τραγια. Τουλαχιστον να μαστε ''φτωχοι'' αλλα οχι κ ρεζιληδες στα ματια των προγονων κ των παιδιων μας.

      Διαγραφή
    2. Έτσι έτσι, καλά τα λες
      ο φωστήρας πατήρ Βολουδάκης, ιδρυσε το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Συνεπώς ως χριστιανοί είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίζουμε τον γιό του (που υποτίθεται παραιτήθηκε αλλά ξαναέγινε εκπρόσωπος τύπου). Επίσης τα τοποθετημένα από τον π.Βολουδάκη στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος είναι εφόρου ζωής τοποθετημένα. Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος δεν θα αλλάξει ποτέ! Αυτό θα πει κόμμα.
      Ψηφίστε τώρα τα 10.000.000 Έλληνες το κόμμα του πατρός Βολουδάκη. Τόσο απλά. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη.Αφού σκέφθηκε ο πατήρ Βολουδάκης για εμάς, φτάνει.

      Δεν νομίζω να έχει κανείς χριστιανός αντίρρηση; Τότε είναι συκοφάντης, υβριστής, χρυσαυγίτης, γκαιμπελίσκος κλπ κλπ.

      Διαγραφή
  10. Τέτοια " κατά συνθήκη " ψέματα έλεγε και ο Παπαφλέσσας τον καιρό του ΄21 , όπως "για το μεγάλο Μόσκοβο που δήθεν θα στήριζε την επανάσταση κλπ. " σε φοβισμένους Έλληνες για να τους εμψυχώσει για να μην κωλώσουν , όπως κωλώνουν και σήμερα κάποιοι, μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα. Επίσης δεν υπάρχει προπονητής που πρίν το αγώνα της ομάδας του να μην έχει πει λόγια υπερεσιοδοξα , με υπερβολές ή και " ψέματα " για να ρίξει τά τρεμάμενα "τιγράκια " του στην μάχη. Και μην κάνετε μερικοί ότι δεν καταλαβαίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, δε ντρέπεσε να εξισώνεις τον ηρωϊκό Παπαφλέσσα με τον ελεεινό δωσίλογο πολιτικάντη Άδωνι Γεωργιάδη ;
      Συγκρίνεται η Εθνεγερσία του 1821 με τη σημερινή προσπάθεια διάσωσης του ευρώ και επιστροφής των δανειακών κεφαλαίων στους διεθνείς σιωνιστές Τραπεζίτες τοκογλύφους (εκεί αποκλειστικά αποσκοπούν τα μνημόνια) ;
      Αν όλοι οι Έλληνες σκεφτόμαστε όπως εσύ, μας αξίζει να υποστούμε τα χειρότερα......

      Διαγραφή
    2. πεστα Χρυσοστομε

      Διαγραφή
  11. Η Στάση αλλά και η πορεία των κ. Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, Ροντούλη , όλοι τους βασικά στελέχη τους ΛΑΟΣ, ενός κόμματος που είχε ως προμετωπίδα την ορθόδοξη χριστιανική πίστη ,πρέπει να προβληματίσει στο εξής πολύ σοβαρά κάθε χριστιανό για τις επιλογές του.Οποιος δηλώνει χριστιανός η πατριώτης η δημιουργεί κόμματα με ανάλογο περιεχόμενο πρέπει άραγε να τον εμπιστευόμαστε; Δεν υπάρχουν κριτήρια για να δούμε την ειλικρίνεια του;Αν εχει πνευματική ζωή, αν αποκηρήσει τη μασονία, αν προβάλλει ως πρότυπο διακυβέρνησης το πολίτευμα της ρωμιοσύνης μας,αν υπηρέτησε μέχρι σήμερα το υπάρχον πολιτικό σύστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην παιδεύεσαι. Πες το: ΟΛΟΙ οι χριστιανοί θα ψηφίσετε υποχρεωτικά το κόμμα του Βολουδάκη (πατέρα, γιου, πρεσβυτέρας και κόρης). ΤΕΛΟΣ.

      διάβασε λοιπόν εδώ:
      http://antiparakmi.blogspot.com/2014/01/2_31.html
      και εδώ:
      http://antiparakmi.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html
      μπας και βγάλεις την καραμέλα.

      ΥΓ. Δεν νομίζεις ότι καταντάει λίγο κουραστικό σε κάθε ανάρτηση, σχετική ή άσχετη, να προβάλεις το κόμμα σου;

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.