2 Ιαν 2014

Ἀπὸ σήμερα ἐπιβάλλεται τὸ «χαράτσι» 25 εὐρὼ γιὰ τὴν εἰσαγωγὴ τῶν Ἑλλήνων στὰ Νοσοκομεῖα

Ἀπὸ σήμερα ἐπιβάλλεται τὸ «χαράτσι» 25 εὐρὼ γιὰ τὴν εἰσαγωγὴ τῶν Ἑλλήνων ἀσφαλισμένων στὸν ΕΟΠΥΥ στὰ νοσοκομεῖα τὴ στιγμὴ ποὺ ἑξαιροῦνται οἱ ἀλλοδαποί.
Οἱ πολίτες ἐπίσης φορτώνονται καὶ μὲ τὴν κράτηση τοῦ 1 εὐρὼ ἀνὰ ἰατρικὴ συνταγή. Κι ὅλα αὐτὰ γιὰ νὰ εἰσπράξει τὸ ὑπουργεῖο Ὑγείας τοῦ  Γεωργιάδη 115 ἑκατ. εὐρὼ μέχρι τὸ τέλος τοῦ 2014.
Πληρώνουν οἱ Ἕλληνες τοὺς λαθρομετανάστες ποὺ μποροῦν νὰ μπαινοβγαίνουν στὰ νοσοκομεῖα χωρὶς νὰ καταβάλουν κανένα ἀντίτιμο.
Σύμφωνα μὲ ἐγκύκλιο ποὺ ἀπέστειλε τὸ ὑπουργεῖο Ὑγείας τὴν 31η Δεκεμβρίου 2013 στὶς Ὑγειονομικὲς Περιφέρειες καὶ τὶς διοικήσεις τῶν νοσοκομείων, ὅλοι οἱ ἀσθενεῖς πρὸς εἰσαγωγὴ γιὰ νοσηλεία σὲ νοσοκομεῖο τοῦ ΕΣΥ ὀφείλουν νὰ καταβάλουν τὸ ποσὸ τῶν εἴκοσι πέντε (25) εὐρώ. Ἀπὸ τὴν καταβολὴ τοῦ ποσοῦ τῶν 25 εὐρὼ ἑξαιροῦνται οἱ κάτοχοι βιβλιαρίου οἰκονομικῆς ἀδυναμίας ἢ πιστοποιητικοῦ κοινωνικῆς προστασίας, οἱ χρόνιοι πάσχοντες, τὰ ἄτομα μὲ ἀναπηρίες, εἰδικὲς κατηγορίες ἀσθενῶν, ὅπως κρατούμενοι φυλακῶν, στρατιωτικὸ προσωπικὸ καὶ οἱ ἀλλοδαποί.
eliniki.gr

11 σχόλια:

  1. Η ανάλγητη μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη το εθνοκτόνο της έργο, προβαίνοντας σε ταχεία διάλυση κάθε υποδομής του κράτους και σε περαιτέρω οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων.
    Το πρώτο μέτρο του «κράτους πρόνοιας» Σαμαρά-Βενιζέλου που εισάγεται για το 2014 δεν αφορά κάποια φορολογική ελάφρυνση των ήδη επιβαρυμένων Ελλήνων, αλλά η επιβολή ενός ακόμη άδικου οικονομικού βαριδίου. Μετά τις προκλητικές εξαγγελίες του Άδωνι για την επιβολή χαρατσιού και στον τομέα της υγείας, εφόσον οι στόχοι που έθεσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν επιτευχθούν από ελληνικής πλευράς (όπως κι έγινε) και παρά τις αντιρρήσεις των υπερασπιστών του μνημονίου ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι μάλλον απίθανο, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να διαψεύσει τους ίδιους και όλους όσους παραπλανητικά καθησύχαζαν τον ελληνικό λαό ότι το 2014 θα είναι η χρονιά της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση.
    Από σήμερα κάθε Έλληνας που θα χρειαστεί να επισκεφτεί κάποιο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας θα αναγκαστεί να πληρώσει «φόρο πολυτελείας» της τάξεως των 25 ευρώ. Τη στιγμή που τα τρωκτικά του κλεπτοκρατικού τόξου διέλυσαν όλα τα ταμεία και άφησαν ανασφάλιστους εκατομμύρια Έλληνες, τη στιγμή που εκατομμύρια λαθρομετανάστες διακομίζονται εντελώς δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία επιβαρύνοντας αφόρητα τον Έλληνα φορολογούμενο, ο εντολοδόχος Σαμαράς δίνει γι᾽ ακόμη μία φορά το πράσινο φως για την οικονομική και βιολογική εξόντωση των Ελλήνων.
    Έτσι φαίνεται ότι εννοούν κάποιοι τη δωρεάν και δημόσια υγεία. Είτε κατέχεις και πληρώνεις φόρους για να διοχετεύονται τα χρήματα σου στην περίθαλψη των λαθρομεταναστών ή αγοράζεις γενόσημα φθηνής και αμφιβόλου ποιότητας, βάζοντας την υγεία σου σε κίνδυνο ή... πεθαίνεις αβοήθητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομή μιά αδικία σε βάρος των Ελλήνων! Έτσι απλά!
    Με το έτσι θέλω εν καιρό οικονομικής αιμοραγίας για κάθε νοικοκυριό ,προστέθηκε ακόμη ένα βάρος 25ευρώ.
    Θα παρακαλάμε να μην αρρωστήσουμε!
    Βέβαια αν κανείς είναι λαθρομετανάστης τα έχει όλα ΔΩΡΕΑΝ! Ντροπή στην συγκυβέρμηση που κατά τα άλλα θα μας ...σώσουν από το Μνημόνιο.
    Έρχονται οι Ευρωεκλογές και εκεί να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος!!!
    Για τις ατιμίες του ανθελληνικού τόξου , ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, οι εξελίξεις πλησιάζουν...

    ΔΙΓΕΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευρωεκλογές;;;; Γίνονται ακόμα εκλογές σε αυτή τη χώρα;; Έχουμε ακόμα δημοκρατία;;;;;

      Διαγραφή
  3. Oι "πατριώτες" της ΝΔ σε λίγο δεν θα έχουν που να κρυφτούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ανησυχείς αδερφέ μου ...αυτοί θα ψηφίσουν θρησκευόμενους.....σας αυτή τη βουλευτή της καστοριάς που ...κοινωνά Σώμα και αίμα Χριστού από τον πατέρα-Σούρα Διαμαντόπουλο....τι, παγανιστές και αρχαιολάτρες...της Χρυσής αυγής... θα ψηφίσουν....ξέρω ξέρω...κάποιοι θα ξεροκαταπιούν ....ας πληρώσουν τότε τα 25 ευρώ για να να είναι ήσυχοι...αν δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή τη στιγμή πολεμάται με όλα τα μέσα ο Ελληνας...για να σκεφτούμε ένα πολύτεκνο με μικρά παιδιά που θα χρειαστεί να πάει λόγω των παιδιών του περισσότερες φορές σε νοσοκομείο....ε ρε γλέντια στις ευρωεκλογές.....

      Διαγραφή
  4. Τίποτε απ' όσα γίνονται δεν πρέπει να μας ξενίζει, όσο εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν ξένα κέντρα, λέσχες και στοές... Όσο αρνούμαστε, υποτίθεται πιστοί χριστιανοί όντες, να αναδείξουμε στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδος μας ευσεβείς ανθρώπους, που έχουν το χάρισμα της πολιτικής, επιθυμούν να φέρουν τον Χριστό στο κέντρο της πολιτικής ζωής και να την επαναφέρουν στην τροχιά της Ρωμηοσύνης...
    Η "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια", με πολλές προσωπικές και οικονομικές θυσίες των μελών της, προσπαθεί να καθιερώσει μια άλλη πολιτική στην πατρίδα μας: την πολιτική που στηρίζεται στην παράδοση της Ρωμηοσύνης.
    1. Είναι η μόνη πολιτική παράταξη που από την αρχή επεσήμανε ότι η κρίση που διερχόμαστε είναι πνευματική.
    2. Είναι ανοιχτή σε διάλογο με όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις, με μια βασική προϋπόθεση: να αποκηρύξουν οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία εγγράφως και επισήμως την μασωνία και κάθε μορφή αποκρυφισμού.
    3. Και για την οικονομία έχει καταθέσει σοβαρές και ρεαλιστικές θέσεις, που υπηρετούν το εθνικό συμφέρον, οι οποίες αποσιωπώνται από το σύνολο των ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημερώσεως.
    5. Τονίζει πως η παιδεία μας πρέπει να εμπνέεται από τις αξίες και τα ιδανικά της Ρωμηοσύνης.
    6. Για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητος λαμβάνει σοβαρή και νηφάλια θέση.
    Όσο εμείς αρνούμαστε να στείλουμε στην Βουλή ανθρώπους ανιδιοτελείς, πιστούς, διατεθειμένους να θυσιαστούν για την πατρίδα, όπως είναι οι εκπρόσωποι της "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια", να μην περιμένουμε την αναγέννηση της πατρίδος μας(Διαβάστε, παρακαλώ, ένα αφυπνιστικό άρθρο στο:http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-12-18-45-488/2010-02-10-12-18-45/1030-kamaroste-to-ithos-ton-voulefton-tou-syriza).
    Πατέρες και αδελφοί, με πόνο γράφω τα παραπάνω...
    Πατέρες και αδελφοί, με πόνο γράφω τα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος αγαπητέ με την "Κοινωνία"! Καλές οι αρχές και ο Καποδίστριας και όσα γράφεις ,αλλά ...είστε λίγο ανύπαρκτοι! Και δεν το γράφω κακοπροέραιτα.
      -Γιατί δεν κάθεστε σε ένα τραπέζι να συζητήσετε και να τα βρείτε με όλα τα υπόλοιπα εθνικόφρονα κόμματα (για τη Χ.Α. αναφέρομαι); Που είναι η δυναμική σας παρουσία στο δρόμο΄π.χ. Ανέγερση Τζαμιού στο Βοτανικό και στις εθνικές εκδηλώσεις π.χ. Ίμια , και τα εθνικά μνημόσυνα για τους δολοφονιθέντες από τους Αναρχοκομμουνιστές Έλληνες το 1944-1949 ( Μακρυγιάννη, Μελιγαλά , Γράμμος-Βίτσι , Φλώρινα)κλπ΄;
      -Για την εγκληματικότιτα και τη λαθρομετανάστευση ποιά είναι η θέση σας;
      Με τον "καθωσπρεπισμό" δεν λύνονται όλα τα θέματα...

      Διαγραφή
    2. Φίλε 12:33, έχεις απόλυτο δίκιο.

      Η μόνη λύση για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι να να τα βρει και να συμπορευτεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που είναι το δυνατότερο Εθνικό κόμμα αυτή τη στιγμή.

      Προσφάτως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε συγκέντρωση στον Ελαιώνα ενάντια στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Γιατί δεν πήγε και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;

      Με δελτία τύπου δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά με αγώνες στο δρόμο.

      Άλλωστε και ο Καποδίστριας - με σημερινούς πολιτικούς όρους - θα ονομαζόταν Εθνικιστής, εφόσον κι αυτός ήθελε την Μεγάλη Ελλάδα και αγωνίστηκε να επεκτείνει όσο μπορούσε τα σύνορα του Ελληνικού κράτους.

      Διαγραφή
    3. 1. Ο πρώτος μάρτυρας κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας δεν ήταν ούτε "δεξιός", ούτε "αριστερός", ούτε "κεντρώος". Ήταν Ρωμηός! Το όραμά του, εάν προλάβαινε να το ολοκληρώσει, θα ήταν η δόξα της Ρωμηοσύνης: Ανασύσταση της Ρωμανίας, που θα περιελάμβανε αυτόνομες επαρχίες(η σημερινή Ελλάδα θα ήταν μία από αυτές), με ανώτατο άρχοντα τον Ορθόδοξο Πατριάρχη της Πόλης! Η έννοια του Ρωμηού δεν αναφέρεται μόνο στους Έλληνες, αλλά ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΗΣ!
      2. Αναφορικά με τις θέσεις της "Κοινωνία" για την λαθρομετανάστευση, την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα κ.α., μπορεί ο οποιοσδήποτε να τις πληροφορηθεί από άρθρα και συνεντεύξεις του προέδρου της παρατάξεως, Μιχαήλ Ηλιάδη, σε περιφερειακά κανάλια. Αρκεί να παρακολουθεί με προσοχή την ιστοσελίδα της παρατάξεως. Εσείς, προφανώς, δεν την παρακολουθείτε.
      3. Το νταηλίκι και ο παγανισμός ουδεμία σχέση έχουν με την Ρωμηοσύνη. Η Ρωμηοσύνη είναι αρχοντιά, ελληνική παιδεία και Ορθοδοξία.

      Διαγραφή
  5. Αγαπητοί μου Συνέλληνες,

    Κατ'αρχήν εύχομαι σε όλους Υγεία και Δύναμη για το 2014.

    Και όντως, θα μας χρειαστεί η δύναμη για να αντέξουμε αυτά που μας επιβάλλουν οι ανθέλληνες.

    Επειδή είμαι ιατρός του ΕΣΥ, έχω άμεση αντίληψη των γεγονότων.

    Η κατάσταση είναι πράγματι απελπιστική.

    Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε γάζες στα επείγοντα, ή να ζητάμε από τους συγγενείς του ασθενούς να πεταχτούν στο φαρμακείο για να φέρουν σύριγγες !!

    Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης υποχρεώνει - από 1/1/2014 - όλους τους ιατρούς να μειώσουν κατά 20% μηνιαίως το κόστος της συνταγογράφησής τους.

    Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ;;

    Πολύ απλά, ότι οι γιατροί θα σταματήσουν να συνταγογραφούν ακριβά φάρμακα και εξετάσεις για να μην υπερβούν το πλαφόν.

    Δηλαδή οι διαβητικοί, οι καρκινοπαθείς, οι νεφροπαθείς κλπ - οι οποίοι χρειάζονται ακριβά φάρμακα - θα μείνουν εντελώς ακάλυπτοι και θα πρέπει να τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

    Αν δεν έχουν να πληρώσουν, θα πεθάνουν ....Τόσο απλά !!!

    Την ίδια στιγμή, οι αλλοδαποί εισέρχονται στα επείγοντα εντελώς δωρεάν και δεν πληρώνουν τίποτα.

    Ειδικά οι ισλαμιστές ( Αφγανοί, Πακιστανοί κλπ ) είναι πλέον θρασύτατοι και ΑΠΑΙΤΟΥΝ πχ να τους βάλουμε ορό όταν νηστεύουν για το ...ραμαζάνι τους !!!

    Φυσικά ως ιατρός και ως άνθρωπος δεν μπορώ να τους αρνηθώ.

    Αλλά ως ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ έχω πρόβλημα όταν βλέπω αυτό τον ρατσισμό εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια ηθικής, οικονομικής και βιολογικής εξοντώσεως του Ελληνικού Έθνους.

    Το ζω καθημερινά και δεν έχω πλέον καμιά αμφιβολία γι'αυτό.

    Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός ΚΑΤΑ των Ελλήνων.

    Αλλά εάν το πεις αυτό ανοιχτά, θα σε πουν "φασίστα" και "χρυσαυγίτη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1826&obcatid=11

      Άθεοι, αντίχριστοι και Φαρισαίοι “υπέρμαχοι” του Ιησού Χριστού δια τον φόβον... της Χρυσής Αυγής!

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.