11 Ιουλ 2013

Προσμένοντας τήν Ἀνάσταση τοῦ Μαρμαρωμένου Βασιλιᾶ"


Παρακολουθῆστε τήν ἐκπομπή "Λόγος Ρωμαίικος" μέ τόν Ἀνδρέα Μπλάνο.
Καλεσμένος τῆς ἐκπομπῆς ὁ Σταῦρος Μποζοβίτης - Θεολόγος, Συγγραφέας. 
Θέμα: "Προσμένοντας τήν Ἀνάσταση τοῦ Μαρμαρωμένου Βασιλιᾶ".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ...11 σχόλια:

 1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΕΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ωραιος ο μποζοβιτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ!!!MOTHER HELLAS.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ. ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΤΗ ΛΥΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ.

   Διαγραφή
 4. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤ Ο ΠΕΡΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΕΞΩ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ. Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΙΔΩΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ,(ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ),ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΕΔΤ", ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" ΤΗΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ "ΔΤ"! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ε" ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΙΣΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο Σταύρος Μποζοβίτης είναι μέλος της Αδελφότητας "ο Σωτηρ"
  Να τα βλέπουν αυτά όσοι τρίζουν τα δόντια τους όταν ακούν Αδελφότητες ορθόδοξες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ἐσένα τό μυαλό σου ἐκεῖ κολλημένο... ἀντί νά ἀσχολεῖσαι μέ τήν Ἐκκλησία ἐν γένει ἀσχολεῖσαι μέ "ἀδελφότητες". ὁ Σταῦρος δέν ἔχει τέτοια κολλήματα, οὔτε οἱ περισσότεροι τῶν σωτηρικῶν, μόνο κάτι πέριξ τοῦ σωτῆρα ὅπως καί τοῦ λόγου σου!

   Διαγραφή
 8. Ο ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ.ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.