23 Μαΐ 2013

Ἐνδιαφέρουσα συνέντευξη τοῦ προέδρου τῆς "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"


Ἀναφέρεται σέ ὅλα τά δεινά τῆς Πατρίδος μας ἀπό τούς Εὐρωπαίους. Μιλᾶ γιά τέταρτη σταυροφορία, γιά ἔξοδο ἀπό τό εὐρώ, ἐνῶ ἐπισημαίνει ἀκόμη ὅτι  "μᾶς θέλουν γραικύλους πολιτικά καί οὐνίτες πνευματικά"!!! Πολύ καλές καί ρωμαίικες ἀπόψεις.

8 σχόλια:

  1. Θεωρώ ότι δεν πρεπει να κατεβαίνουμε στη πολιτική επικαλούμενοι την χριστιανική μας ιδιότητα. Στην κοινωνία δυστυχώς έχουν εκφραστεί ορισμένες φορές βλάσφημες απόψεις του τύπου "γιατί οι χριστιανοί που ενωνόμαστε στο άγιο ποτήριο, δεν ενωνόμαστε και κομματικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Η Κοινωνία να ζητήσει συγγνώμη για τις απόψεις που έχουν κάποια μέλη της όσον αφορά τον Γέροντα Παΐσιο, και μετά βλέπουμε.
      Και ο π.Βολουδάκης να μην εμπλέκεται τόσο πολύ με το κόμμα...

      Διαγραφή
    3. νομίζω ὅτι αὐτες οἱ ἀπόψεις δέν εὐσταθοῦν μέσα στήν συγκεκριμένη παράταξη

      Διαγραφή
    4. Για τον πρώτο σχολιαστή:
      Φαντάζομαι ότι με το ίδιο πνεύμα κατακεραυνώσατε τους γεροντάδες που έδιναν γραμμή να ψηφιστεί ο Αντωνάκης, καθώς και τα πνευματικοπαίδια τους που αναπαρήγαν την άθλια προπαγάνδα που μας έφερε τη μνημονιακή κυβέρνησή του. Αυτή είναι προφανέστατη εκμετάλλευση της "χριστιανικής ιδιότητας" για πολιτικούς λόγους, και είναι απείρως πιο "βλάσφημη" από την ύπαρξη συγκεκριμένου φορέα, γιατί κινείται ύπουλα και πονηρά στο παρασκήνιο της πολιτικής, χωρίς να φαίνεται.

      Για το σχολιαστή των 12.02:
      Με τη λογική σας πρέπει να καταδικάσουμε και το Άγιον Όρος, γιατί πολλοί (και όχι "κάποιοι") γέροντες δεν παίρνουν θέση σε ζητήματα προσβολής της πίστεως και αυτού του προσώπου του Κυρίου μας. Αναλόγως πρέπει να καταδικάσουμε το συνοδικό σύστημα για τη στάση πολλών (όχι "κάποιων") Επισκόπων. Δεν έπρεπε να κατεβεί ΟΛΗ η Σύνοδος επικεφαλής του λαού, έξω από εκείνο το βλάσφημο θέατρο στην Αθήνα; Δεν πρέπει να κατεβεί ΟΛΟ το Όρος, μαζί με το λαό στην "παρέλαση" των διεστραμμένων στη Θεσσαλονίκη, όπως έγινε στη Γεωργία;

      Τα ίδια μπορούμε να πούμε και για την ένοχη σιωπή πολλών Επισκόπων και πολλών Ηγουμένων (και όχι "κάποιων") σε θέματα που αφορούν τη δράση των οικουμενιστικών κύκλων, που θέτουν σε κίνδυνο την ορθόδοξη πίστη.

      Κι αν υπάρχουν κάποια στραβά στην "Κοινωνία" (ανθρώπινο έργο είναι, δεν μπορεί να είναι τέλειο), τουλάχιστον να είστε αντικειμενικοί και τίμιοι, ιδιαιτέρως όσοι μας φέρατε την κατάπτυστη κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία όχι μόνο ξεπουλά ολόκληρη τη χώρα (συνεχίζοντας το έργο του Γιωργάκη) αλλά και ξεθεμελιώνει ό,τι έμεινε όρθιο.
      Ετοιμαστείτε λοιπόν, να τον ξαναψηφίσετε (δεν μπορεί, όλο και κάποιοι "γέροντες" θα ξαναδώσουν γραμμή) για τους "γάμους" των ομοφυλοφίλων, για τον απηνή διωγμό κατά της ελληνικής οικογένειας και τα τόσα αίσχη της νέας τάξης που προωθεί. Εννοείται, ότι πρέπει να διυλίζετε και τις σκέψεις των μελκών της "Κοινωνίας" για να βρείτε το παραμικρό λάθος, να τους επιτεθείτε αναλόγως.
      Δεν ντρέπονται να θέλουν να βάλουν το χριστιανισμό στη βάση της πολιτικής μας ζωής. Η πολιτική εξάλλου, ανήκει, ανήκει και θα ανήκει στους μασόνους και τις λέσχες.

      Διαγραφή
    5. Κ. Π. , περιοχή Λαρίσης25 Μαΐου 2013 στις 9:02 π.μ.

      Η χριστιανική μας ιδιότητα δεν αφορά μόνο στην συμμετοχή μας στον εκκλησιασμό, στις ορθόδοξες αδελφότητες ή στην ζωή της ενορίας μας. Αφορά κάθε κομμάτι της ζωής μας. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο πολιτικός, ο έμπορος, ο επιστήμονας, ο δάσκαλος, ο εργάτης δραστηριοποιούνται με οδηγό την πίστη τους. Στην παράδοση της Ρωμηοσύνης, που πραγματώθηκε ιδανικά στην ιστορική πορεία της Ρωμανίας(Βυζαντίου), ο ανώτατος άρχοντας(ο αυτοκράτορας), όσα λάθη κι αν έκανε, δεν διανοούνταν να πολιτευθεί ερήμην της Εκκλησίας, θέτοντας στο περιθώριο την Εκκλησία, συμβουλεύοντας την Εκκλησία να ασχολείται με "τα του οίκου της", όπως πολύ εύκολα λένε πολλοί σήμερα. Και ως εθναρχούσα η Εκκλησία, κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, άσκησε και πολιτική εξουσία με επιτυχία, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Το όραμα του πρώτου κυβερνήτη Ιωάννου Καποδίστρια ήταν η ανασύσταση της Ρωμανίας, που θα αποτελούνταν από αυτόνομες επαρχίες και θα είχε ως ανώτατο άρχοντα τον Πατριάρχη! Είχε βέβαια στο μυαλό του τον Πατριάρχη-Εθνάρχη από την Άλωση μέχρι και την περίοδο που ασκούσε ο ίδιος την εξουσία. Τελειώνω λέγοντας πως η "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια" κινείται ρωμαίικα, με αρχοντιά κι ευγένεια, παρά τα όποια ανθρώπινα λάθη. Όσοι αμφιβάλλουν, ας κάνουν τον κόπο να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους αυτούς, μέσω της ιστοσελίδας της παρατάξεως ή με την φυσική παρουσία τους σε κάποια εκδήλωση της παρατάξεως. Τους διαβεβαιώνω πως δεν θα χάσουν. Επιτέλους, όχι άλλη στήριξη σε κόμματα, μικρά και μεγάλα, που έχουν "μαύρα μεσάνυχτα" για την ρωμηοσύνη μας, την παράδοση και την πίστη του Γένους μας και έχουν την πίστη μόνο για βιτρίνα, για να ξεγελούν τους αφελείς. Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!

      Διαγραφή
  2. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θέση της ΚΟΙΝΩΝΙΑ (στο φετινό Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Προέδρου κ.Ηλιάδη, αυτού που παρουσιάζετε στο βίντεο), για τις εκτρώσεις δεν είναι η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ των εκτρώσεων αλλά απλά να τις πληρώνουν οι ίδιες οι γυναίκες που κάνουν έκτρωση:
    "το Κράτος δεν θα καλύπτει πλέον δωρεάν τα έξοδα των εκτρώσεων –όπως γίνεται τώρα με τις αφιλάνθρωπες πολιτικές του Τόπου μας– αλλά οι γυναίκες που θα κάνουν έκτρωση θα καλύπτουν με δικά τους χρήματα τα έξοδα του Νοσοκομείου. "

    Διαπιστώστε το και από την επίσημη ιστοσελίδα της
    http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/deltia-typoy/851-christoygenniatiko-mhnyma-toy-proedroy-ths-koinwnia

    Δείτε και σχετικό δημοσίευμα του Hellas-Orthodoxy:
    "http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1927.html

    Μετά έβγαλαν νέα ανακοίνωση που έλεγαν ότι "θα κάνουν δημοψήφισμα για τις εκτρώσεις" και ότι αποφασίσει ο λαός.
    Διαβάστε επί λέξη:
    "Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», για το θέμα της ποινικοποιήσεως των εκτρώσεων, θα διενεργήσει πανελλήνιο δημοψήφισμα "
    και η επίσημη ανακοίνωσή τους:
    http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/deltia-typoy/857-apanthsh-toy-proedroy-ths-koinwnia-se-sykofantika-dhmosieymata-gia-to-uema-twn-ektrwsewn

    Θα κάνουν δημοψήφισμα λοιπόν οι Πόντιοι Πιλάτοι, κι "ότι αποφασίσει ο λαός",
    αν αποφασίσει ο λαός ότι επιτρέπονται οι εκτρώσεις, θα επιτρέπονται,
    και αυτά τα άτομα αυτοπροσδιορίζονται ως οι τάχα μόνοι Ορθόδοξοι πιστοί ...
    τι να πω

    Την κατάντια τους είχα περιγράψει και εδώ:
    Γιατί οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ΔΕΝ ψηφίζουν την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ".
    http://antiparakmi.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.