1 Απρ 2013

Φράγκος Φραγκούλης: "Ἂν δὲν ἔχουμε τὸ κουράγιο νὰ κλείσουμε τὸ τουρκικὸ προξενεῖο Κομοτηνής, ἂς ἀνοίξουμε ἕνα δικό μας στὴν Τραπεζούντα καὶ νὰ πηγαίνουν οἱ Ἕλληνες Πόντιοι νὰ ἑορτάσουν ἐκεῖ τὴν Παναγία Σουμελὰ"


Ἡ εἰσήγηση τοῦ τέως στρατηγοῦ Φράγκου Φραγκούλη  στὸ συνέδριο τῆς Θρακικῆς Ἑστίας Θεσσαλονίκης, στὴν ὁποία ἀναλύει γεωπολιτικὰ καὶ γεωστρατηγικὰ  τὶς σχέσεις Ἑλλάδας Τουρκίας μὲ ἀναφορὲς στοὺς κρυπτοχριστιανούς, στὸ Οἰκουμενικὸ Πατριαρχεῖο, στὰ γεγονότα στὴ Συρία, στὸ ρόλο τοῦ τουρκικοῦ προξενείου στὴν Κομοτηνή,  στοὺς πομάκους, στὴν οἰκονομικὴ ὑποδούλωση τῆς Ἑλλάδας στὸ ΔΝΤ καὶ τὴ Γερμανία καὶ πολλὰ ἄλλα σημαντικὰ θέματα.

9 σχόλια:

  1. Στρατηγέ είμαστε μαζύ σου. Οτι λές είναι σωστό.
    Σε ακολουθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να μην ξεχνα με οτι ειμα στε ελληνες, μαςτο θυμησε για μια ακομη φορα ο στρατηγος, αλιμονο ομως στους προδοτες αργα η γρηγορα θα ερθει η ωρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στρατηγέ, Συγχαρητήρια για τις αλήθειες, για τις ελπίδες, για τον ψυχισμό που μας κοινωνείς! Δίπλα Σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ,ΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ
    ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας γίνει πραγματικότητα έστω και αργά.
      Θα είμαι στο πλευρό σου
      dvas 57

      Διαγραφή
    2. Me aerologies oloi ploysioi eimaste file..Gine sygkekrimenow

      Διαγραφή
  5. Η Ελλάδα θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στα τμήματα του Έθνους που κινδυνεύουν, έστω αν αυτά ανήκουν στην επικράτειά της ή όχι. Κοινά είναι τα προβλήματα, κοινή και η μοίρα όλου του Ελληνισμού. Αν δεν αναχαιτισθούν τα μακρόπνοα καταχθόνια σχέδια των Τούρκων με την κατακλυσμιαία εισροή Νεο-Οθωμανών εποίκων-εισβολέων που καταπατούν και σφετερίζονται τα χώματα της Κύπρου, και αν δεν ανακοπή η μεθοδευμένη και ύπουλη εξαγορά εδαφών της Θράκης, θα οδηγήσουν νομοτελειακά στη συρρίκνωση του ελληνισμού και σε σταδιακό εθνικό ξεκαθάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.