23 Απρ 2013

Σὰν σήμερα πρὶν τρία χρόνια ἐκχωρεῖται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ καὶ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ἡ ἐθνική μας κυριαρχία! Λαὲ ἀντιστάσου μέχρις ἐσχάτων!

5 σχόλια:

  1. Τέτοιες προδοσίες δεν ξεχνιούνται!
    Θα πληρώσουν και σε αυτή τη ζωή, πολύ όμως περισσότερο στην άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νεοφιλευλέυρη μασωνική παράταξη της ΝΔ πρέπει να τσακιστεί, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον σαν ορθόδοξο και ελληνικό έθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Λεφτά υπάρχουν, εκατομμύρια!!!" αυτά έλεγε ο Γιωργάκης το 2009 προεκλογικά και τρέξανε να τον κάνουν πρωθυπουργό οι "έξυπνοι" συμπατριώτες μας!!!
    Δεν υποστηρίζω ότι η Ν.Δ. δεν έχει ευθύνες. Ίσα -ίσα πολλές και από παλιά.(Ο Ράλλης κατέστρεψε την Παιδεία κ.α.), δόθηκε Γη και Ύδωρ στην Αριστερά για να γίνει Πρόεδρος ο θείος Καραμανλής κλπ.
    Αλλά να απαντήσω στον φίλο 23 Απριλίου 2013 - 3:24 μ.μ. , πως πρέπει να τσακιστούν και οι άθεοι-ανθέλληνες της μαρξιστικής αριστεράς(ΚΚΕ,Δημαρ και Τσύριζα) οι οποίοι είναι και αυτοί υπεύθυνοι για τη σημερινή σήψη και παρακμή της πατρίδος μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ τουλάχιστον η αριστερά είναι ειλικρινής και ξέρουμε ότι είναι ανθελληνική και αντεθνική. Η δεξιά όμω κρίνω ότι είναι περισσότερο επικίνδυνη γιατί φοράει το προσωπείο του "πατριώτη", του "θρησκευόμενου" κτλ ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο ύπουλοι με τους αριστερούς.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΛΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ,αν και οι της Ν.Δ. δεν θέλουν να τους λένε "δεξιούς".Προσβάλονται(!)είναι μέλη του... "δημοκρατικού τόξου" μαζί με τους άλλους ολετήρες της πολυπλόκαμης αριστεράς.
      Και επειδή ένας Ηγέτης σαν τον αείμνηστο Καποδίστρια δεν φαίνεται επι του παρόντος η λύση είναι απλή.
      Δεν θα την πω γιατί όλοι την ξέρουμε και ας μην αρέσει σε κάποιους "θρησκευόμενους"...

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.