25 Δεκ 2012

Συγκλονιστικὸ βίντεο: Ἑκατοντάδες νέοι τραγουδοῦν τὰ κάλαντα στοὺς Ευζώνους στὸ Σύνταγμα

5 σχόλια:

  1. Οχι μονο τα καλαντα στους Ευζωνους αλλα και στους Ηρωες που επεσαν για την Πατριδα αλλα και συγχρονα στην Ελλαδα την ιδια την πατριδα τα τραγουδουν. Ευχομαι ο καινουργιος χρονος να φερει ομοψυχια στους ελληνες για να ξεφυγουμε γρηγορα απο αυτο το μαρτυριο.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Χαιρετησματα απο τη Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια στα παιδια που το οργανωσαν και συμμετειχαν!Η σκεψη που μου ερχεται βλεποντας το,αλλα και σκεπτομενος το ποσοι νεοι τραγουδησαν τα καλαντα στο νοσοκομειο του Ευαγγελισμου δινοντας παρηγορια σε εργαζομενους και ασθενειςειναι οτι οι Ελληνες νεοι τελικα δεν εχουν απεμπολησει την εθνικη μας παραδοση και εν γενει την πατριδα μας και ειναι ετοιμοι για δραση,αρκει να βρεθει καποιος να τους ενωσει και να τους συντονισει,ας μην χανουμε λοιπον την ελπιδα μας,αυτο το μηνυμα στελνει το παραπανω βιντεο και πειβεβαιωνει τον π.Παισιο που χαρακτηριζε τους σημερινους νεους ως γερες μηχανες που εναι ακινητοποιημενες και αχρηστευονται.οι δυναμεις λοιπον υπαρχουν,απομενει να ξυπνησουν.φοιτητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες να υπαρχει ελπιδα ακομα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και βέβαια υπάρχει ελπίδα φίλε μου. Πως να μην υπάρχει άλλωστε αφού σήμερα ξαναγεννήθηκε ο Χριστός στις ψυχές μας. Το μόνο που απομένει είναι η πτώση του παλαιού ανθρώπου και επιστροφή στον νέο. Έστω με αργά αλλά σταθερά πράγματα. Και μετά θα δεις πόσο πραγματικά δυνατοί και ατρόμητοι θα αισθανθούμε και τι διάκριση θα χαρακτηρίζει τις σκέψεις και αποφάσεις μας. Δόξα στον Παντοδύναμο ΘΕΟ και ΚΥΡΙΟ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.