6 Σεπ 2012

Μὰτ ἐναντίον... ἀστυνομικῶν!!!


«...Βοήθα καλέ μου μὴ φαγωθοῦμε μεταξύ μας...» 

13 σχόλια:

  1. Καλά βαράνε συναδέλφους τους;;;;
    Να μου πεις εδώ βαρούσαν παππούδες και γριούλες οι συνάδελφοι θα τους νοιάξουν;;;
    Τι να πω.... Μέχρι που ειναι τα όριά τους;; Έως πότε θα υπακούουν;;;
    Τώρα που τους κόβουν τους μισθούς θα κάνουν το ίδιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αγαπητέ πήγες Στρατό, ρώταγες τον Αξιωματικό σου ή πιάνα τε κουβεντούλα για το ποια ΔΙΑΤΑΓΗ θα υπ ακούσεις και ποια όχι;Γιατί βλέπω ότι το παίζεις εξυπνούλης.
      Τα ΜΑΤ( πλέον ΥΑΤ και ΥΜΕΤ) είναι ειδικές δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ! Υπακούν σε εντολές Ανωτέρων τους γιατί έτσι πρέπει και γιατί έδωσαν ΌΡΚΟ όπως και κάθε Αστυνομικός όταν εξέρχεται από την Αστυνομική Ακαδημία.Τώρα το ανακάλυψες;
      Όσο για το περί... "συναδέλφων", αγνοείς ότι οι συνδικαλιστές δικαιούνται 8 μέρες το μήνα συνδικαλιστική άδεια για να κάνουν τον "αγώνα" τους. Ας δουλέψουν και λίγο δεν είναι κακό!!!
      Έλεος με την παραφιλολογία,τις ανακρίβειες και τις αρλούμπες του καθενός!

      Διαγραφή
    2. Όταν ορκίστηκα όμως, ορκίστηκα πρώτα στην Πατρίδα έπειτα στο Σύνταγμα και ύστερα ορκίστηκα υπακοή στις εντολές.
      Το ότι λιανίσανε στο ξύλο αθώους πολίτες πέρσι στο Σύνταγμα δεν σου κάνει εντύπωση;;; Πως μπορείς να βαράς αναιτίως παππούδες και γυναίκες;;; (υπάρχουν πολλά βίντεο για του λόγου το αληθές)
      Και μη φανταστείς ότι είμαι κανένας αριστερός όπου πάντα βλέπω τον κακό "μπάτσο". Θέλω να έχουμε ισχυρότατη αστυνομία που θα υπερασπίζεται την Ελλάδα και μόνο.

      Διαγραφή
    3. Αυτό που λές για τους δήθεν "αγανακτισμένους" που μετά το Σύνταγμα πήγαν να κάνουν τις διακοπούλες τους στη Μύκονο και να παίξουν ρακετούλες αφού ξήλωσαν όλα τα μάρμαρα της πλατείας Συντάγματος κλπ είναι περιττό σχολιασμού αλλά θα πω τα εξής:
      "Αθώους πολίτες", τα ανάρχια που πέταγαν τις πέτρες , τα μάρμαρα ,τα σίδερα και τις μολότοφ.Από πότε;
      Και μέσα στον κακό χαμό βρήκε ο κάθε πικραμένος την ευκαιρία να πετάξει και μία πέτρα στα Ματ.
      Ήσυχος στη συνείδηση του γιατί το έκανε εκ του ασφαλούς αφού η "μαγκιά" του να πετά πέτρες κλπ "δημοκρατικά" αντικείμενα έγινε άνετα και κανείς δεν συνελήφθη!
      Ακόμη μια ελληνική πρωτοτυπία.
      Και το Δεκέμβρη του 2008 τα ίδια έγιναν.
      Πήγαινε στους καταστηματάρχες του Κέντρου να τους πεις τα όμορφα λόγια σου να δεις τι θα ακούσεις...

      Διαγραφή
    4. Για δες και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI
      Ελπίζω μόνο να μην είσαι εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας...

      Διαγραφή
    5. Δεν έχω μαρξιστικές ή φιλοαριστερές παρωπίδες εξυπνάκια...Σου κάνει;

      Διαγραφή
    6. Ας μη μιλησουμε για τον ορκο που εδωσαν γιατι κλαφτα χαραλαμπε....Αυτο περι ορκου που αναφερεις ειναι το τελευταιο που κοιτανε αυτοι, μαλλον δεν εχεις ιδεα τι γινετε...και ναι υποστηριζω την αστυνομια οχι ομως τα ΜΑΤ και μερικους δηθεν, τελος!

      Διαγραφή
  2. O TELEYTAIOΣ ΣΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΡΧΙΑ,ΖΟΥΓΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "εκπαίδευση" στα ματ οδηγεί σε απανθρωπιά, απώλεια ανθρώπινων ηθικών φραγμών. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για αντιχριστιανοποίηση της προσωπικότητας όσων "μαντρώνουν" εκεί μετά το πέρας της εκπαίδευσης ώστε να γίνουν τυφλά όργανα όχι της.. Ελλάδας αλλά των άθεων οργανώσεων που προσπαθούν να επιβληθούν στην κρατική δομή.

    ο Χριστιανός δεν βαράει "κατ'εντολήν" άλλους Χριστιανούς και μάλιστα άδικα. Όποιος το κάνει γίνεται ένας σύγχρονος μονομάχος κατ'εντολήν του Καίσαρα. Και η Εκκλησία επιβάλλει συγκεκριμένα επιτίμια σε "μονομάχους".

    Ας μετρήσουν τα ματ τα κουμάντα τους και ας κοιτάξουν να σώσουν τη ψυχή τους. Ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι βλέπω ανώνυμε 12:07 πρέπει να έχεις κάνει εκπαίδευση στα "απάνθρωπα" Ματ γιατί αυτά που γράφεις το τεκμηριώνεις κιόλας... Είμαι σίγουρος ότι δεν λες ανακρίβειες ούτε υπερβάλλεις καθόλου! Ή μήπως όχι.Αλήθεια τι άλλο κάνουν στα Ματ ;Κάτι θα ξέρεις.
      Επειδή τα γράφεις και τα λες τόσο ωραία ξεκίνα να γράφεις και κανένα μυθιστόρημα με νεράιδες , δράκους , κακούς και αιμοβόρους "ματατζήδες"!.Θα είναι σίγουρη η επιτυχία.
      Από ότι καταλαβαίνω έχεις περάσει και εσύ από το μεγάλο σχολείο της Αριστεράς που είναι μανούλα στην προπαγάνδα και ξέρει να κάνει το άσπρο-μαύρο! Όμως όσο και να βάζεις ένα χριστιανικό περιτύλιγμα κάπου το χάνεις. Την άλλη φορά να τα πας καλύτερα...
      Άξιος ο μισθός σου σύντροφε!

      Διαγραφή
    2. 4 54 ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ;

      Διαγραφή
  4. Συγγραφέας μυθιστορημάτων για πατριώτες του "γλυκού νερού" και λοιπών δύσπεπτων χαρτιών που λέγονται εφημερίδες!Δύσκολη δουλειά, άστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάμαι στη Λάρισα το 1995 στην ενθρόνιση του μητροπολίτη Ιγνατίου κι ενώ χιλιάδες λαού διαμαρτυρόντουσαν με τι πάθος χτυπούσαν αδιάκριτα τον κόσμο.Μάλιστα έκανε το γύρο του κόσμου το ξύλο που έφαγε μια πολύτεκνη μάνα από κάποιον ματατζή με συνέπεια ακόμη και τα κανάλια που στήριζαν το μητροπολίτη να καταδικάσουν αυτήν αυτήν τη συμπεριφορά.Διαμαρτυρήθηκαν τότε πάρα πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.