6 Αυγ 2012

Ἀπίστευτο, στὴν Ἀμερικὴ πέρασε νόμος ποὺ ἐπιβάλει «μικροτσὶπ» γιὰ κοινωνικὴ ἀσφάλιση...

Κωφεύουν τὰ Μ.Μ.Ε. γιά τό νόμο πού πέρασε... 
Ἀπὸ 1-1-2013 κάθε ἀμερικανὸς θὰ πρέπει νὰ πάρει τὸ τσὶπ στὸ χέρι γιὰ νὰ ἔχει ὑγειονομικὴ περίθαλψη.
Πέρασε ἀπὸ τὸ ἀνώτατο δικαστήριο τῶν ΗΠΑ καὶ ἰσχύει ἀπὸ 1-1-2013 ὁ νόμος OBAMA CARE, ὁ νέος ὑγειονομικὸς νόμος τοῦ Ὀμπάμα, ποὺ ἀπαιτεῖ ἀπὸ ὅποιον θέλει νὰ ἔχει ἰατροφαρμακευτικὴ περίθαλψη θὰ πρέπει ἀπὸ 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 νὰ ἔχει ἐνταχθεῖ στὸ νέο σύστημα, ποὺ εἶναι αὐτὸ ποὺ ἀπαιτεῖ ἐμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος τοῦ Ὀμπάμα, δὲν ἀπαιτεῖ ἁπλὰ νὰ βάλει κάποιος τὸ μικροτσίπ, ὅποιος δὲν τὸ βάλει θὰ εἶναι παρανομοςκαι θὰ τοῦ ἐπιβάλεται σὲ πρώτη φάση πρόστιμο καὶ βέβαια θὰ πεθαίνει στὸ δρόμο σὰν τὸ σκυλί.
Χωρὶς βέβαια τὸν ἀριθμὸ κοινωνικῆς ἀσφάλισης δὲ μπορεῖς νὰ ἐργάζεσαι, οὐσιαστικὰ στὴν Ἀμερικὴ δὲν ὑπάρχεις.
Ἐπίσης, ἐπιβάλει καὶ τὴν εὐθανασία σὲ ἀσθενεῖς ποὺ ἔχουν δύσκολο "χειρισμὸ" ἢ ποὺ εἶναι μεγάλοι σὲ ἡλικία καὶ "καταλαμβάνουν ἕνα κρεββάτι ἀδίκως". Ἐκεῖνο ποὺ ἐπίσης προβλέπει εἶναι ἡ υἱoθέτηση τῆς «ὑγιεινῆς διατροφῆς». Τί εἶναι αὐτό; Οἱ κρεατόμαζες καὶ τὰ ἐγγεκριμένα ἄλευρα τοῦ CODEX ALIMENTARIUS...
Ἀπὸ ὅ,τί βλέπετε, ἐπειδὴ ὁ Ἀριθμὸς...
Κοινωνικῆς Ἀσφάλισης στὴν Ἀμερικὴ (Social Security Number), εἶναι οὐσιαστικὰ καὶ ὁ ἀριθμὸς ταυτότητος τοῦ καθενός. Μέσω τῆς ὑγείας θὰ ἔρθει καὶ τὸ τσὶπ ποὺ θὰ γίνει καὶ πορτοφόλι καὶ θὰ λύσει δῆθεν καὶ τὸ θέμα τῆς φοροδιαφυῆς. Ἔτσι θὰ τὸ περάσουν στὴν Εὐρώπη καὶ βέβαια θὰ τὸ περάσουν γιὰ πλάκα στοὺς ἀνίδεούς του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου.
Χωρὶς τὸ τσὶπ θὰ εἶσαι παράνομος καὶ δὲ θὰ μπορεῖς νὰ ἀγοράσεις ἢ νὰ πουλήσεις τίποτε.
Τὰ μάτια ἀνοικτὰ

8 σχόλια:

  1. Ο ΘΕΟΣ να φυλάξει όλους τους ελληνορθόδοξους και γενικά τους ορθοδοξους εκεί .Πραγματικά είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και δεν μπορούμε να τα βλέπουμε και καλά προοδευτικά.Πίσω από αυτά κρύβονται αλλα σκοτεινά πράγματα.Αυτό είναι το χάραγμα του αντίχριστου που απογορεύει την ελευθερια του άνθρωπο μην το πάρετε.Εδώ στην Eλλάδα οι γέροντες του Αγίου Ορους το λένε συνεχεια,σίγουρα θα το βάζουν στο δεξί χέρι η στο μέτωπο ,ακόμα και τα σημεία που διαλέξανε δεν είναι τυχαίο για σκεφτείτε λίγο"γιατί στο δεξί χέρι και όχι στο αριστερό η στο μέτωπο αντί κάπου αλλου;με πιο χέρι κάνετε το σταυρο σας;Σε πιο σημείο του σώματο σας ξεκινάτε να κάνετε το σημείο του σταυρού τίποτα δεν είναι τυχαίο!Ρωτήστε τον πνευματικό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.Ο θεος να μας φυλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ρωτα τους γέροντες του Αγίου Ορους πιο είναι το χάραγμα του αντίχριστου και να δούμε τι θα σου πουν.για να δούμε ποιος λέει ψέματα.Ακόμα και ένα απλό μοναχο να ρωτήσεις θα σου πει

      Διαγραφή
    3. Και κατι ακομα ανώνυμε φιλε μου όταν διαφωνείς με κάτι να έχεις το θάρρος να δείχνεις και ποιος eisa να μην τρέπεσαι.Ελεύθερη χωρα είμαστε ακόμα.Αναρωτιέμαι πραγματικά εάν έχεις πάει ποτε στο Άγιο Ορος που πολύ αμφιβάλλω και μονο με την απάντηση που μου edoses.Σε ευχάριστο και για τα καλά σου λόγια, ψεύτης είμαι΄, για σένα, δεν με εδιαφέρει καθόλου η άποψη σου παρα μονο του Χριστού.Οτι και να πεις δεν θα με στεναχωρήσει καθόλου.

      Διαγραφή
  2. Ωχ άρχισε κι'ολας;; φοβάμαι οτι τους έδωσε καλές οδηγίες ο Ιωάννης..να δεις που ότι έγραψε θα γίνει..
    Οδυσσέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για δες λιγο τη λενε οι γερωντες του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=_wGoDI8YInk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +
    Εδωσε οδηγίες ο Ιωάννης;Κανένας φίλος σου η ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ;Για να ξέρω!Αν μιλάς για τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ναι το ξέρω πόλυ καλές μάλιστα γιατί ήταν και απότι θυμάμαι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αν δεν κάνω λάθος αλλα εσύ τα ξέρεις καλύτερα τι σου λέω τώρα!Α και κάτι άλλο εμείς οι χριστιανοί και οι παπάδες ακόμα, δεν χρειάζεται να τα λένε και να τα ξαναλένε να τα θυμίζουν στον κόσμο αφού τα είπαν οι ΑΓΙΟΙ E;Κακός τα ξανά λένε και μας κάνουνε και κήρυγμα στην εκκλησια και στα μοναστήρια και μας τα θυμίζουν ξανά και ξανά.Ολα αυτά φυσικά με την δικια σου λογική.Γιατί οποιος βγαίνει και τα ξαναλέει πάει να κλέψει την δόξα τον ΑΓΙΟΝ ΠΑΤΕΡΩΝ και φυσικά είναι αμαρτία και αυτος πλανος που παει να πλανέψει το ποίμνιο της εκκλησιας.Eσύ νομίζεις ότι όλοι διαβάζουν ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ και τα ξέρουν, αλλα δεν είναι έτσι.Εάν έχω πει κάτι λάθος καλά με κατηγόρησες αλλα εαν είναι σωστά γιατι;θα γίνουν και εδώ όχι ακόμα γιατί αν κατάλαβες καλά μιλούσα μονο για την Aμερική γιατί έχω φίλους που μένουν εκεί και "γιαυτο" το λόγο έκανα και το αρχικό σχόλιο.Αν το ξαναδιαβάσεις προσεχτικά θα καταλάβεις ότι μιλάω για ΕΚΕΙ! ΟΔΥΣΣΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.