14 Ιουν 2012

Ἔκτακτη εἴδηση: Σήμερα 14 Ἰουνίου, τὸ ὑπηρεσιακὸ Ὑπουργεῖο Προστασίας τοῦ Πολίτη ἀνακοίνωσε τὴν ἀντικατάστασης τῆς ταυτότητάς μας ἀπὸ νέα.

λοκλήρωση τς κατοχῆς  ρχεται.
π τ πόμενο  φθινόπωρο "  Κάρτα το Πολίτη"
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δύο μέρες  πρν τς κρισιμωτερες  κλογές  τς νεώτερης στορίας τς λλάδας κα ν μέσω  μις   γιγαντιαίας  τρομοκρατικς πιθεσης  ναντίον το λληνικο  λαο , το  πηρεσιακ  πουργεο  προστασίας το πολίτη , νακοίνωσε  τι π τ πόμενο φθινόπωρο θ πιβληθε τελικ  Κάρτα Το Πολίτη, μόνο που τν νομασαν  "νέα ταυτότητα".
τσι λοιπν κα στα "μουλωχτά", πως  συνηθίζεται  να περνούν  μνημόνια , κα δαιμόνια,πριν  π λίγο, τό  πουργεο "προστασίας" το πολίτη  δημοσίευσε να λακωνικ δελτίο  τύπου, μ τ ποο μας νημερώνει τι  π τ πόμενο φθιόπωρο θ ρχίσει ντικατάσταση των  ταυτοτήτων μας μ τίς "νέου τύπου" ταυτότητες ο  ποες πως  χαρακτηριστικ ναφέρει θ χουν "τν μορφ πιστωτικς κάρτας".
λα σα λέγαμε  κα μας θεωροσαν μερικο γραφικος συνωμοσιολόγους, δού  πως γίνονται  πραγματικότητα.
Ατ "νέα ταυτότητα"  δεν θ εναι παρ   πολυδιαφημισμένη  π τον  ντολοδόχο κα τέως κατοχικ πρωθυπουργ  Παπανδρέου "Κάρτα Τοῦ...
Πολίτη".
τοιμαστετε  κα πλισθετε μ γωνιστικ φρόνημα, διότι  π τ πόμενο φθινόπωρο  θ πρέπει να  δεχτετε  το  λεκτρονικ μαρκάρισμα κα τν λεκτρονικ χειροπέδα   θ πρέπει να ρνηθετε  την  παραχώρηση  το Θεόσδοτου δώρου τς λευθερίας   πού  θ εναι   τ "ντιτιμο"  γιά νά πάρετε  τ "νέα ταυτότητα".

9 σχόλια:

  1. ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ-ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ-ΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Κ ΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ,ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.Σ.Ο.Κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ Κ ΤΗΝ Δ.Ι.Σ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ..
    ΣΚΥΒΑΛΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα έχω να πω.
    Απλά να κάνουν σχέδια, άλλα τα σχέδια Του Θεού.
    Θα τα πάρουν πίσω όλα αυτά.!!!!
    Το Σεπτέμβρη αυτοί που δήθεν τα λένε τώρα αυτά, θα έχουν εξαφανιστεί απ' τον χάρτη.

    Νέες ταυτότητες και σαχλαμάρες.Σε λίγο θα δείτε...
    Ας ετοιμαστούμε και ας αποθηκεύσουμε τροφή που κρατάει. Αρχίζει το έργο μας.
    Και προσευχές αδερφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά να θυμηθείτε στις εκλογές!

    Τη φορολογική δήλωση να θυμηθείτε επίσης!

    Την συνεχιζόμενη προδοσία τους επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε θα ευχόμουν να γίνει πόλεμος ποτέ, δε θα έβαζα προϋποθέσεις. το μόνο που θα έλεγα θα ήταν ότι επιτρέψει ο Θεός. Και αν ο Θεός επιτρέψει να αγωνιστούμε να μη τις πάρουμε τις ταυτότητες ή να σταματήσουν οι μασωνικές εξελίξεις με πόλεμο ή σεισμό ή οτιδήποτε άλλο τότε καλώς να γίνει. Το θέμα είναι ότι πόσοι απο εμάς που αντιδρούμε σε αυτό θα είμαστε δυνατοί και με επίγνωση για το τι πρέπει να κάνουμε ή όχι? Πόσοι θα εμπιστευτούμε το θέλημα του Θεού και πόσοι θα ζητήσουμε τη βοήθειά του να μας δώσει δύναμη? Τα ερεθίσματα πολλά και ο ξύλινος λόγος δε βοηθάει. Ότι και να λέμε τώρα να δούμε στη πράξη τι θα κάνουμε. Θυμάμαι για τον ΑΜΚΑ τι γινόταν. Τότε συνταξιούχοι που δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρώνουν τα φάρμακά τους δέχτηκαν και τον πήραν. Οι σύλλογοι που το είχαν ερευνήσει το θέμα νομικοί και άλλοι έλεγαν να μη πάρουμε τον ΑΜΚΑ, αλλά όταν τους ρώτησα αν καλύπτουν περίθαλψη και φαρμακευτική αγωγή με κάποια απόφαση δεν ήξεραν δεν μπορούσαν να μου πουν. Στα 350 ευρώ σύνταξη να δώσεις 170 για φάρμακα και να ψωνίσεις και το φαί σου στη πόλη δεν είναι και το πιο εύκολο. Αν είναι να δωθεί αγώνας συλλογικός για τις ταυτότητες με νομική κατοχύρωση θα είναι πιο εύκολο απο το να προσπαθεί ο κάθε ένας ατομικά. Ενωμένη κίνηση είναι πιο δυνατή αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμεις άραγε θα αντιδράσουμε σαν χριστιανοί; ή όλα τα περιμένουμε από τον θεό... Μην ξεχνάμε ότι ο Θεός άλλαξε τα σχέδια του για την Νινευί μετά από την μετάνοια των ανθρώπων, από τον βασιλιά τους ως και τον τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρυσή Αυγή ξανά, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ [ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ]Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η λεξη hellas αντι του ορθου greece και το μπασταρδεμενο σημα της αστυνομιας χωρις σταυρο ειναι η προδοσια....κανεις δεν δινει σημασια??Αλήθεια οι νεοδημοκρατες το 2000 εταζαν για την αναγραφη του θρησκευματος στις ταυτοτητες και μετα λουφαξαν ολοι...που ειναι ο καραμανλης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.