19 Μαρ 2012

Τό συγκλονιστικό θαῦμα πού ἔζησε ἡ τραγουδίστρια Εἰρήνη Μερκούρη. Ὁμολογεῖ τήν πίστη της στούς Ἁγίους καί τόν Χριστό


6 σχόλια:

  1. ....και πολύ ωραία κοπέλα!
    Μπράβο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακάρι η κοπέλα να συνεχίσει με υγεία τη ζωή της΄και με το Χριστό κοντά της..αν και η δήλωσή της ότι "δε χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε μέρα εκκλησία" με παραπέμπει στο κλασσικό που ακούγεται ότι Χριστούγεννα και Πάσχα αρκούν για να πηγαίνουμε.... τι να πω ας μην κρίνω την κοπέλα.δεν είναι άλλωστε αρμοδιότητά μου.ελπίζω να κατάλαβα λάθος .... ο Θεός μαζί της/μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι αδερφέ μου 2.19 δεν χρειάζεται να πας αν δεν το νιώθεις...Να μας φωτίσει και εμάς και την κοπελιά ο καλός Θεός μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εμφανιση της κοπελας , καθε αλλο παρα Χριστιανικη ειναι .

    Οι Γεροντες ακομη μας λενε , να μην πιστευουμε τα ονειρα μας . Γιατι ΠΟΛΛΕΣ φορες μας
    ξεγελαει ο εχθρος και νομιζουμε οτι εχουμε Θεϊκη επισκεψη .
    Και αν θεριεψη η φαντασια μας και πιστεψουμε οτι ειμαστε αξιοι , ενω δεν ειμαστε ....
    Αυτος που αληθινα αγαπαει τον Χριστο , δεν μπορει αν δεν παει στους Εσπερινους και την Κυριακη Εκκλησια .
    Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους άφησε για λίγο στην άκρη τις νομικίστικες και ηθικιστικές αντιλήψεις για την Ορθοδοξία μας. Η Ορθοδοξία δεν είναι Προτεσταντισμός! Δέχεται τους πάντες με τα σφάλματά τους! Ο Χριστός ήλθε στον κόσμο για να σώσει τους αμαρτωλούς! Οι καθωσπρεπισμοί δεν έχουν σχέση με το ήθος της ανατολικής ορθόδοξης εκκλησίας. Μόλις αποβάλουμε αυτά τα συμπλέγματα που ταλαιπωρούν την Εκκλησία μας, ίσως κατανοήσουμε τον πλησίον μας...

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ πως βγαίνει από μέσα μας να πηγαίνουμε στην εκκλησία και να ντυνόμαστε κάπως διαφορετικά,όπως προείπατε,όμως ας σκεφτούμε λίγο πως κάποιος άνθρωπος προοδεύοντας πνευματικά μπορεί να τα αλλάξει και αυτά σιγά-σιγά.Ας θυμηθούμε λίγο τους εαυτούς μας.Καθώς περνάει ο καιρός ελπίζω και εύχομαι να προχωρούμε πνευματικά!Καλή συνέχεια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.