19 Ιαν 2012

Ἀν εἶσαι ΕΛΛΗΝΑΣ!



Σὲ κάθε ξένο ἢ ἐγχώριο ποὺ ἐπιβουλεύεται τὴν Πατρίδα μας, στὸν ἀλβανὸ ποὺ ἐγείρει θέμα τσάμηδων, στὸν σκοπιανὸ ποὺ προκλητικὰ οἰκειοποιεῖται τὴν γῆ τῶν μακεδόνων, καὶ στὸν τοῦρκο ποὺ καταδυναστεύει τὴν Κύπρο καὶ ἐπιβουλεύεται τὴν Θρᾴκη καὶ τὸ Αἰγαῖο, ΑΡΝΙΕΜΑΙ νὰ εἶσαι ἐσὺ καὶ ὄχι ἐγὼ ποὺ τὴν δική μου μοῖρα διαφεντεύεις μὲ τὴν ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΑΡΝΙΕΜΑΙ στοὺς τούρκους νὰ δηλώσω ὑποταγή, ΑΡΝΙΕΜΑΙ σὲ ὁποιονδήποτε νὰ δώσω ἐγὼ ἀπὸ τὴν δική μου γῆ μία σπιθαμὴ!

2 σχόλια:

  1. Το χρέος μας σαν Έλληνες δεν είναι αύτό προς τους ξένους κατσιαπλιάδες, πού παπαγαλίζουν κάθε μέρα και όλη μέρα τα διεφθαρμένα ψιττακίδια από τα διεφθαρμένα ανθελληνικά ΜΜΕ.
    Το μεγάλο μας χρέος είναι μείνουμε άξιοι απόγονοι των Προγόνων μας.
    Κωνσταντίνος Μόναχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μούντζες στους πολιτικούς είναι τελείως αντιχριστιανικό. Άλλωστε ο λαός τους ψήφισε όλους αυτούς τους πολιτικούς που σκέφτονται μόνο πως θα φάνε λεφτά και θα κάνουν την πατρίδα μας πιόνι των μασόνων. Όσο για τα ματ που χτυπάν πολίτες δεν είναι σωστό αλλά και οι πολίτες που πετάν πέτρες και μολότοφ και τους βρίζουν με τις χειρότρες παλιοκουβέντες δεν είναι σωστό. Αυτά όμως δεν τα δείχνουν. Το βίντεο είναι καθαρά φτιαγμένο από άθεο κομουνιστή ή από διεφθαρμένο χρυσαυγίτη που και οι δύο παρατάξεις είναι ακραιότητες και αυτά δεν φέρνουν ποτέ καλό στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.