5 Οκτ 2011

Τὸ newsit προκαλεῖ μὲ βλάσφημη ἀνάρτηση. Δυναμικὴ ἡ ἀντίδραση τῶν ἀναγνωστῶν ποῦ ἀποδεικνύνουν ὅτι δὲν εἶναι «πρόβατα»

Ἀκόμη κάποιοι νὰ κατάλαβουν ὅτι ὁ σεβασμὸς ἀπέναντι στὰ «πιστεύω» τοῦ διπλανοῦ του ἀποτελεῖ δείκτη τοῦ πολιτισμοῦ του. Δυστυχῶς οἱ «μεγάλες» ἰστοσελίδες προκαλοῦν συνεχῶς χτυπώντας συστηματικὰ καὶ μεθοδευμένα τὴν Ἐκκλησία. Εἰλικρινὰ θὰ ἔπρεπε νὰ ντρέπονται καὶ νὰ ζητήσουν ἀπὸ τὸν ὀρθόδοξο ἑλληνικὸ λαὸ ταπεινὰ συγγνώμη. Πέρασε πλέον ἡ ἐποχὴ ποὺ τὸ νὰ παίζει κανεὶς μὲ τὰ «ἱερὰ καὶ ὅσια» ἀποτελοῦσε ἐξυπνάδα καὶ «προοδευτισμό». Εὐτυχῶς ποὺ ὁ πιστὸς λαὸς ἔχει γρήγορα ἀντανακλαστικὰ καὶ δίνει τὶς κατάλληλες ἀπαντήσεις! Ἀπαιτοῦμε ἀπὸ τὸ newsit νὰ κατεβάσει ἀμέσως τὴν ἐπίμαχη ἀνάρτηση.
Δεῖτε τὰ ἀπαράδεκτα σχόλια τῆς ἰστοσελίδας καὶ τὶς  ἀπαντήσεις τῶν ἀναγνωστῶν...







10 σχόλια:

  1. Στοιχεία Επικοινωνίας:

    Newsit
    Ακροπόλεως 47
    Περιστέρι ΤΚ. 12131
    Τηλ. +302117802290
    info@newsit.gr


    Πάρτε τους τηλέφωνο
    στείλτε εμαιλ

    και ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ποτέ ξανά την ιστοσελίδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τηλέφωνό τους δεν το απαντάει κανείς,
    σε έχει μισή ώρα -όση περίμενα- στην αναμονή.
    Οπότε αν βλέπετε ότι δεν απαντούν στείλτε τους εμαιλ

    info@newsit.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μέγιστη προσβολή της ανθρωπίνης αξιοπρέπειας να μείγνυται η μορφή των ηθοποιών, με τις μορφές των Αγίων. Ὀσο πωρωμένος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί να αρνηθεί την μέγιστη αγιότητα των Αγίων, η οποία τους κατέταξε στο ουράνιο στερέωμα της ανθρωπὀτητος, ούτε και να αρνηθεί τό ήθος των περισσοτέρων ηθοποιών, που μόνο για το χρώμα του χρήματος διδάσκουν τα παιδιά τη χρήση των όπλων και πώς να σκοτώνουν, όπως κι ο Νόρις, ή να μοιχεύουν ή να κλέβουν ή να δαιμονολατρούν και καθίστανται οι ίδιοι πνευματικά ράκη. Η αναισχυντία των θεομάχων - ὀπως και του Hollywood των Μασώνων, δεν έχει ὀρια. Αίσχος, αίσχος, αἰσχος. Ας θυμηθούν πώς τιμωρείται η ύβρη - ο ηθοποιός που έπαιζε τον Superman και έκανε δηλώσεις ότι είναι άθεος, πέθανε στην αναπηρία, μετά από πτώση από άλογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ "Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ". ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ.
    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΤΟΥ "ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοι νομιζετε οτι ειστε που θα γλιτωσετε απο την σατιρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο ειναι προσβολη της ανθρωπινης αξιοπρεπειας "Ας θυμηθούν πώς τιμωρείται η ύβρη - ο ηθοποιός που έπαιζε τον Superman και έκανε δηλώσεις ότι είναι άθεος, πέθανε στην αναπηρία, μετά από πτώση από άλογο!!!". Τουλαχιστον αυτος προσφερε και ενα εργο με την δημιουργια ενως φιλανθρωπικου ιδρυματος και χρηματοδοτωντας την ερευνα για την θαραπεια ατομων με SCI (Spinal cord injury)καθως και την βελτιωση της ζωης τους. Εσυ φιλε μου ανωνυμε "5 Οκτωβρίου 2011 11:05 μ.μ. " δεν αξιζεις τον τιτλο του χριστιανου αλλα ουτε αυτο του ανθρωπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή και αίσχος ...
    Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια ιστολόγια κατά την γνώμη σας είναι καλά για ενημέρωση ..

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε μπορείς να κοιτάξεις στη δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τη λίστα των συνδέσμων. Εκεί ίσως βρεις αρκετά ιστολόγια που αξίζουν τον κόπο να τα διαβάζεις.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.