3 Σεπ 2011

Ὁ Παπανδρέου προκαλεῖ: Ἔκανε λόγο σήμερα ξανὰ γιὰ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ἀλήθεια, ποιοὶ μᾶς κυβερνοῦν;

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΡΕ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ! ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Πάπαντρε, Jefri. Josef, ή όπως αλλιώς σε λένε, για να ζητάς παγκόσμια αφεντικά,
    σημαίνει πώς επιτέλους κατάλαβες ότι είσαι (Ανίκανος να κυβερνήσεις μία χώρα όπως την Ελλάδα, και να σηκώσεις στις πλάτες σου, (εσύ και σινάφι σου) το βάρος της Ιστορίας, και του πολιτισμού, της χώρας και του λαού πού ήθελες προεκλογικά με μανία να εκπροσωπήσει.
    Φαίνετε όμως ότι ή προδοσία είναι κάτι κληρονομικό, όπως και κάποιος άλλος με το ίδιο όνομα το Δεκέμβριο του 1944 έφερε τους Άγγλους και ισοπέδωσαν ότι είχε μείνει όρθιο από τους Ιταλούς και τους Γερμανούς 1940 – 1944, έτσι κι εσύ ως άξιος κληρονόμος του, έφερες την τρόικα, δηλαδή την οικονομική (τεχνητή) καταστροφή και ότι συνεπάγετε.
    Αυτόν βέβαια τον απεκάλεσαν γέρο της δημοκρατίας, μπέρδεψαν βλέπεις την
    δημοκρατία με την προδοσία, εσένα αλήθεια πώς έχεις σκεφτεί να σε αποκαλέσουν στο μέλλον; Εγώ θα έλεγα να μαζέψεις το σινάφι σού, την τρόικα σού, και να πάτε στον
    αγύριστο πού λέει και ό Σεβασμιότατος Ανδρέας Κονίτσης, ή να δέσεις μια πέτρα στο λαιμό σου και να φουντάρεις κάπου στην Ελληνική ΑΟΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διώξτε τον επικίνδυνο πρωθυπουργό εδώ και τώρα.Είναι προδότης του λαού που τον φήφισε και προδότης της ΕΛΛΑΔΑΣ.Τέτοιοι <>όχι μόνο δεν πρέςπει να μας κυβερνάν,αλλά πρέπει να τιμωρούνται για αισχάτη προδοσία.Λαέ ξύπνα και βάλτους στη θέση..που τους αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.