31 Μαρ 2011

ἡ έξομολόγηση τοῦ Φλωράκη! Ὁ πρώην ἄθεος κομμουνιστὴς ποὺ μετενόησε!

32 σχόλια:

  1. ἡ πρόνοια τοῦ Θεοῦ εἶναι μεγάλη! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μετάνοια του Χαριλάου Φλωράκη
    http://niksotiropoulos.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Δεν το ονοματίζω τούτο το χαρτί διαθήκη για το λόγο ότι δεν έχω τίποτα να διαθέσω. Ό,τι βιος είχα το έχω δώσει στο Κόμμα, στο Κόμμα στο ΚΚΕ με τα γνωστά σύμβολά του, την Μαρξιστική – Λενινιστική ιδεολογία του, το πρόγραμμά του και τις αρχές του. Πολιτικά δεν έχω επίσης τίποτα να αφήσω. Ό,τι είχα το έδωσα με τη συγκεκριμένη δράση μου. Να αφήσω πολιτικές ορμήνιες δεν το θεωρώ σοβαρό. Θέλω να επιστρέψω, και να ταφώ στον τόπο που γεννήθηκα στο Παλιοζογλώπι και συγκεκριμένα στον Αηλιά για νάχω αγνάντιο. Ο τάφος να είναι απλός, μόνο να φραχτεί για να μην με ξεχώσουν τα αγρίμια. Δεν θέλω λόγους και στεφάνια. Αυτά να εκφραστούν με βοήθεια στο Κόμμα.»
    Σεπτέμβρης 1994
    Γεια σας
    Χαρίλαος Φλωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα θύματά του, διέταζε να μένουν άταφα και σε κοινή θέα για φοβέρα και τρομοκρατια.<>, ήταν η διαταγή του...Έτσι άφησετα πτώματα παιδιών του Παιδομαζώματος...Φοβήθηκε μήπως κι ο ίδιος έχει την τύχη των πτωμάτων των παιδιών που είχε σφάξε και διέταξε το χώσιμό του βαθιά στη γη...

      Διαγραφή
    2. Κριμα πραγματικα........Να πολεμας για την Ελευθερια και μετα να κανεις εμφυλιο για εκδικηση προς τους συμπολιτες σου........Οσο λαμπρη καριερα να κανεις μετα,οσα να προσφερεις στο λαο τα μετεπειτα χρονια,ειναι ανοφελο.......Συμετηχες σε εμφυλιο.......

      Διαγραφή
  5. Οχι δεν είναι τόσο όμορφα όσο τα παρουσιάζει ο Πάτερ και δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει.Διαβάστε την τελευταία συνέντευξη στο Εθνος για να καταλάβετε.Αμετανόητος , προκλητικός και σκληρός.Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε οι δημοσιογράφοι τα παραποιούν όλα. Μην τους εμπιστεύεσαι και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και επειδή γελάνε στο ΚΚΕ με αυτή την ανάρτηση καλό είναι να την βγάλετε γιατί δεν αναφέρεται στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί να γελάνε;; Νομίζεις ότι ο πατήρ λέει παραμύθια;;;
    Τους τσούζει πολύ το θέμα γι αυτό το αποσιωπούν. Αλλά η αλήθεια πάντα θα λάμπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρκεί να σου πω ότι παντρεύτηκε σε τελετή στο Περισσό την νεαρή Βουλγάρα που τον πρόσεχε και αυτό λίγες μέρες πριν πεθάνει.Μάλιστα επαίρονταν στην συνέντευξη για το γεγονός.Με πολιτικό γάμο βεβαίως όπως και με πολιτική κηδεία κηδεύτηκε.Εγώ μαζί σου είμαι και επειδή εκτιμώ ιδιατέρως το σάιτ και τον καλό αγώνα που δίνεις γιάυτό στα γράφω.Ο Κύριος να ευλογεί το έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω χαίρομαι πολύ που έμαθα οτι μετανοησε ο χαριλαος φλωρακης αλλα βρε παιδια,επιτρεπει η θρησκεια μας οι πατερες να μιλανε για την εξομολόγηση κάποιου?ειδικά κάποιου που έχει φυγει απο την ζωη?σίγουρα γίνεται για καλο σκοπο και ειλικρινα ενιωσα πολύ όμορφα οταν το διάβασα αλλά δεν μπορώ να μην ρωτήσω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα δεν ανέφερε τα αμαρτήματα του Φλωράκη που του εξομολογήθηκε... Απλά λέει ότι ο Φλωράκης εξομολογήθηκε και έφυγε μετανοημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΝΥΜΕ "24 Νοεμβρίου 2011 11:09 μ.μ", ΑΦΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ...ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό που μένει τελικά είναι ο λόγος του ενός, απέναντι στο λόγο του άλου. Κι όποιος ακούει και βλέπει με τα μάτια και τα αυτιά της ψυχής του ανοιχτά, καταλαβαίνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απίστευτο! Αν ισχύει και είναι πραγματικότητα, αλλάζω αυτήν την στιγμή, παρ΄όλο που για 15 χρόνια σερί τώρα, είμαι φανατικός κομμουνιστής. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ! Όποιος ξέρει παραπάνω πληροφορίες ας γράψει κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 1/6/12¨30 Κάνε μια βόλτα στο Αγιον Ορος αφού πρώτα ζητήσεις απο το Θεό να σου φανερώσει... ζήτα και θα λάβεις. Ο Φλωράκης είχε κατα βάθος καθαρή καρδιά αν και βαθιά αμαρτωλός όπως όλοι μας. Είναι όπως τα λέει ο πάτερ. Πατριωτάκια ήταν εξάλλου... Ζήτα απο τον Αγιο Μάρκο τον ιατρό να σου δείξει... αυτός έζησε πραγματικά τη σκληρότητα του κομμουνιστικού καθεστώτος. Κάτοχος βραβείου «Στάλιν». Ανάργυρος. Φυλακισμένος. Κοινωνικός εργάτης. Άγιος του 20ου αιώνα της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Σοβιετική Ένωση. http://istologio.org/?p=178 Αν έχεις καθαρή καρδιά ίσως λάβεις και τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Μόνο πρόσεχε γιατί υπάρχει και ο πονηρός... Κάνε σταυρό επικαλέσου και την Παναγιά και ας μην πιστεύεις τώρα. Θα λάβεις προστασία... Η Αγία μας Τριάδα ας μας φωτίζει όλους. Καλή δύναμη.

      Διαγραφή
    2. Καθαρά καρδιά ο Φλωράκης?Ναι την έδειξε στο Νοσοκομείο του Καρπενησίου κατα την εισβολή των συμμοριτών όπου έσφαξε εκατό είκοσι τραυματισμένους οπλίτες ηλικίας απο δεκαεννέα έως είκοσιέξι ετών.Να τον αγιοποιήσιες κιόλας τον Οσιο Χαρίλαο.Σαν δεν ντρεπόμαστε.

      Διαγραφή
  15. Και ο Χριστόδουλος πριν πεθάνει παραδέχτηκε ότι ήταν κρυφός μαρξιστής-λενινιστής, απλά γνωστοποιήθηκε μετά τον θάνατό του, οπότε δεν μπορεί να το διαψεύσει!!!
    Το ίδιο αληθινή είναι η "μεταστροφή" του Φλωράκη. Άλλωστε η Διαθήκη του διαψεύδει τις γελοιότητες των σαίτ και μπλογκς, αφού μιλά για πολιτική κηδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Χριστόδουλος πριν πεθάνει παραδέχτηκε ότι ήταν κρυφός μαρξιστής-λενινιστής,.....................κοιτα πολλα τρελλα διαβαζεις και σταματα,τον αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις για τετοια χαζα που λες

      Διαγραφή
  16. Επαναλαμβάνω διαβάστε την τελευταία συνεντευξή του στο ΕΘΝΟΣ και θα καταλάβετε.Και εσείς που ξέρετε ότι μετανόησε? Επειδή εξομολογήθηκε στο Περισσό (sic) χωρίς πετραχίλι(sic).Αλλο μετάνοια και άλλο εξομολόγηση.Και για να τελειώνουμε γιατί έτσι παρασύρετε στον εφησυχαμό και στην απώλεια πολλούς (θα λένε ε! θα πάω και γω μια βόλτα στο Ορος θα κάνω μια εξομολόγηση και θα ζήσω υλιστικά σαν το Χαρίλαο): απεκήρυξε τον άθεο κομμουνισμό που παρέσυρε χιλιάδες στον ψυχικό θάνατο? βρέθηκαν διακόσια πανάκριβα κουστούμια και άλλα πανάκριβα κομμουνιστικά αξεσουάρ στην βίλα του? μετανόησε για το κάτωθι:Η δολοφονια της Δασκαλας Ουρανιας Παναγιωτοπουλου Ηλιοπουλου και της κορης της Ουρανιας, όπως εξιστορουνται από τον επιζωντα γιο της δασκαλο Γιαννη Ηλιοπουλο.
    Συνελήφθησαν την 6η Σεπτεμβρίου 1947, απο τους «αντρες του ΔΣΕ» με εντολή και παρουσία του Καπετάν Γιώτη.

    "...Η μητέρα υπεχρεώθη να παρακολουθήση τον ομαδικό βιασμό και ξυλοδαρμό εν συνεχεία με βούρδουλα, μεχρι θανάτου της κόρης της ενω η ιδία εσφάγη, κυριολεκτικώς, δίπλα στην ξεψυχισμένη κόρη της, πάντοτε παρουσία του «γενναίου» αυτού Καπετάνιου του Δ.Σ.Ε Οπως ο διασωθεις γιός της Δασκάλας Ουρανίας, Γιάννης Ηλιόπουλος δάσκαλος και αυτός (αλλά και μέλη του εκτελεστικού αποσπάσματος που επιζούν, μαρτύρησαν και μαρτυρούν) περιέγραψε το μαρυρικο τελος της Μητερας του και της Αδελφης του, στο φύλλο της ΕΣΤΙΑΣ της 20/01/2006..."
    Επαναλαμβάνω ΑΛΛΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΝΟΩ.Αμαρτάνετε και μάλιστα παρασύροντας ψυχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε, λυπάμαι που θα το πω, αλλά νομίζω ότι δεν δικαιούσαι την ιδιότητα του χριστιανού με τόσο μίσος που έχεις στην ψυχή σου.
    Καλά θα κάνεις να επισπευτείς τον πνευματικό σου εάν έχεις, και να βγάλεις αυτό το φίδι από μέσα σου.
    Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή η αλήθεια είναι μίσος; Οταν έλεγε για τον Φλωράκη και τον Βαφειάδη ο Γέροντας Παίσιος ότι στάζουν τα χέρια τους αίμα και όταν έλεγε για τους Τούρκους ότι θα πληρώσουν για τα εγκληματά τους αφού έχουν το κόλλυβα στο ζωνάρι τους δεν είχε την ιδιότητα του Χριστιανού;Κύριε άλλο να συγχωρείς ως χριστιανός που το κάνουμε πιστεύω και άλλο να παραβλέπεις την αλήθεια.Τότε έχεις πατέρα το διάβολο.Κάλή μετάνοια ταπεινέ PAPOYANASTASHS και αφορισμούς "δεν δικαιούσαι την ιδιότητα του χριστιανού" κ.τ.λ. δείχνουν το πνευματικό σου επίπεδο.Ρώτα το πνευματικό σου.

      Διαγραφή
  18. palikaria mou as bgaloume oloi apo mesa mas ta fidia pou mas dilitiriazoun.kalo stadio.mia ponemeni psixi apo tin germania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αδερφοι όποιος σκότωσε και έκανε τόσα και τόσα εγκλήματα αν μετανοήσει πραγματικά ο Θεός τον συγχωρεί .Μην ξεχνάτε οτι ο πρώτος που μπήκε στην αιώνια ζωή στον παράδεισο ήταν ένας ληστής ενας δολοφόνος ένας κοινός εγκληματίας ο οποίος μετανόησε πραγματικά .Προσέξτε και μην λέτε μεγάλα λόγια γιατί την ημέρα της κρίσης μπορεί αυτός να κερδίσει την ζωή την αιώνια ενω εμείς όχι και να αναρωτιώμαστε γιατί.Δεν ξέρω αν μετάνιωσε πραγματικά αυτό το ξέρει μόνον αυτός και ο Κύριος εγώ ξέρω οτι μπορεί και να μετάνιωσε(Όπως και ο Απόστολος Παυλος)και οτι δεν πρέπει να καταδικάσω κανέναν αμαρτωλό (πρώτος εγώ)λέγοντας οτι πήγε στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΔΙΑΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΟΔΙΚΙΟ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΜΠΟΡΗ ΣΥΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΙΟΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το 1995, επειδή γνωρίζω λίγο την Βυζαντινή Αγιογραφία, μία φίλη μου ζήτησε να αγιογραφίσω τον Αγιο Χαράλαμπο. Στη συζήτηση που κάναμε για την εικόνα μου είπε οτι η ίδια δέν πιστεύει αλλά θα την έκανε δώρο στον Φλωράκη, το γιατί δεν μου το είπε. Εγώ την έφτιαξα την έδωσα αλλά μου έμεινε η εντύπωση οτι όλοι στο ΚΚΕ γνώριζαν οτι ο Φλωράκης είχε στραφεί στην εκκλησία μετά την επίσκεψή του στο Αγιο Ορος.Μακάρι να κέρδισε τον Παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ στείλε την εμπειρία σου στο μειλ του ιστολογίου ή γράψτην εδώ για να δημοσιευτεί σε ανάρτηση. Είναι πολύ σημαντική η πληροφορία που μας δίνεις.

      Διαγραφή
  22. Όπως τα γράφω έτσι έγιναν μπορείτε να το δημοσιεύστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά γράψε το αν μπορείς λίγο πιο αναλυτικά με περισσότερα στοιχεία αν έχεις. Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων

      Διαγραφή
    2. Δε μας ενδιαφέρει αν μετάνοιωσε η όχι ένας ΑΙΧΜΑΝ κομμουνιστής.Που θα βρούμε,λογαριάζουμε, τα σκόρπια κόκκαλα των γονιών κι αδελφών μας που κατακρεούργησ διασκορπίζοντας τα μέλη τους στη θέση-κρανίου τόπου[Λάπα] των Βαρδουσίων, κατά Φθινόπωρο του 1947...Ανάμεσα σ' αυτά είναι και των απαχθέντων παιδιών, που αντιδρούσαν στο παιδομάζωμα...Είχαν εκεί συγκεντώσει 2.000 αγόρια και κορίτσια...Για αυτών των αθώων πλασμάτων τις ψυχές,δε βρέθηκε ένας ρασσοφόρος να πει ένα λόγο, μία προσευχή...Δεν αποτελούν πρόκληση και ηύβρη οι πολιτικές κηδείες,τα μουσεία,οι βίλες-βιβλιοθήκες,οι ...ηθικές και υλικές αμοιβές[Βαθμοί αξιωματούχων] και η υποστολή της Ελληνικής Σημαίας της αιματοβαμμένης απ' το τίμιο ελληνικό αίμα των μαχητών του Γράμμου;Τα..Παπικά Συχωροχάρτια του παλιού καιρού, όλοι γνωρίζουμε την απάτη που έκρυβαν...Λίγο καιρό πριν πεθάνει ο Αιχμαν Χαρίλαος, περιόδευσε τους τόπους μαρτυρίων των θυμάτων του στα βουνά της Ρούμελης...Τον τραβούσαν τα αίματα των σφαγμένων...Μετάνοιωσε η όχι την αλήθεια θέλουμε της κομμουνιστικής του δράσεις, ακέρια κι ατόφια, όσο πικρή, όσο κι αν [σφάζει] τον οποιονδήποτε...

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.