31 Δεκ 2009

ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ?

Υπαρχουν Χριστιανοι οι οποιοι σωστα ξεκινανε την πρωτη του ετους.
Εκκλησιαζονται την πρωτη μερα,μετανοουν,εξομολογουνται για ολες τις αμαρτιες τα λαθη,τα παθη και τις....

αδυναμιες της περασμενης χρονιας,μεταλαμβανουν Σωμα και Αιμα Χριστου και γενικα ξεκινανε εναν νεο και καλυτερο πνευματικο αγωνα προς σωτηρια της ψυχης τους.


Αφηστε καποιους αλλους οι οποιοι επανω στην πρασινη τσοχα απο την πεμπτη το βραδυ μεχρι του χρονου δεν προκειτε να σηκωσουν το κεφαλι τους.

Γιατι δυστυχως ειναι ναρκωτικο και το χαρτι,και μαλιστα οπως το λενε οι Αγιοι μας,το καθε ενα χαρτι κουβαλαει δεκα δαιμονια.

Γιατι βλεπετε απο το χαρτι ποσα κακα εχουν γινει,ποσα εγκληματα απο το χαρτι,ποσα σπιτια εχουν διαλυσει,ποσες οικογενειες χωρισαν απο το χαρτι.

Απο αυτο το διαβολοχαρτο,και ομως με το διαβολοχαρτο αρχιζουν την χρονια τους οι βαπτισμενοι κι μυρωμενοι Χριστιανοι....δυστυχως.


Ισως καποιοι να τα θεωρουν αστειοτητες και ανοησιες ολα αυτα,αλλα ειναι αληθεια και η χαρτοπαιξια ειναι ενα παθος που δυσκολα το κοβει καποιος.
Η' καποιοι αλλοι να λενε,ναι μεν παιζουμε χαρτια αλλα χωρις λεφτα....

Ναι τωρα χωρις λεφτα παιζεις αδερφε,ισως αυριο ομως βγαλεις μερικα χρηματα απο την τσεπη σου ετσι για το ''καλο του χρονου'' και η συνεχεια ερχεται μετα, πιο ευκολα...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.