5 Νοε 2009

Η ανθελληνική προπαγάνδα απο τα Σκόπια και την Τουρκία.

Από το Εθνικά θέματα-Ελλάδα.
TO ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ

To τουρκικό λόμπι στις Η.Π.Α., χρηματοδοτεί όλες τις προσπάθειες των σκοπιανών οργανώσεων, με σκοπό τη δημιουργία πολλαπλών περιπλοκών στην Ελλάδα, όπως επίσης και να επιτευχθεί κοινό μέτωπο και στα Σκόπια. Ο οργανισμός «The United Macedonian Diaspora», δέχθηκε κατ' επανάληψη χρηματικά ποσά χιλιάδων δολαρίων από την τουρκική οργάνωση «Turkish Coalition of America», η οποία τελεί υπό τον έλεγχο της τουρκικής «ΜΙΤ», παράγωγα της CIA και βασικό πυλώνα της Τουρκίας στις ΗΠΑ.

Πρόεδρός του (TCA), ο Αμερικανός πρώην πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, αργυρώνητος και πράκτορας των τουρκικών συμφερόντων, στο κύκλωμα των υποστηρικτών της Τουρκίας στις ΗΠΑ. Και, φυσικά, ο προαναφερόμενος...

δεν είναι ο μοναδικός, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι στις ΗΠΑ, διότι, φυσικά, η Τουρκία έχει ουσιαστικά σχεδιάσει την εξωτερική της πολιτική να βασίζεται και να στηρίζεται από τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους, προκειμένου να προωθεί τα πάγια σκοταδιστικά και σατανικά εργαλεία σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων.

Η εξωτερική πολιτική της Άγκυρας, είναι σταθερά προσανατολισμένη στην μείωση της ελληνικής ισχύος και αποβλέπει τελικά στη «φινλανδοποίηση» της Ελλάδος, ώστε ν' αποκτήσει τον έλεγχο στο Αιγαίο και τη Θράκη. Ομοίως, πρέπει να καταγραφεί ότι οι σκοπιανές κοινότητες σε ΗΠΑ και Καναδά, έχουν αξιοποιήσει ιδιαίτερα το διαδίκτυο, βλάπτοντας, ουσιωδώς με μία ασύστολη προπαγάνδα που ασκούν σε βάθος, τα ελληνικά συμφέροντα.
Κατόπιν των παραπάνω, όπως γίνεται αντιληπτό, προβάλλει αδήριτη η ανάγκη συγκροτήσεως μιας «Γενικής Διεύθυνσης Εθνικής Ασφαλείας», η οποία θ' αναλάβει συνολικά την ευθύνη προγραμματισμού - οργάνωσης - συντονισμού και ελέγχου, της ολοκληρωτικής ανυπαρξίας, που υφίσταται σήμερα στον κρίσιμο αυτό τομέα της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Παράλληλα, θα συνεργάζεται στενά με όλες τις ήδη υπάρχουσες συναρμόδιες υπηρεσίες (Κρατική Ασφάλεια και ΕΥΠ).

Η μέριμνα, επίσης, για την διεθνή εικόνα της χώρας, που πλήττεται αδίστακτα από τους διεθνείς προπαγανδιστές, θα αποτελεί βασικό στοιχείο για συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες, που υφίστανται καταρτισμένοι εθνικοί διαφωτιστές, αντιπροπαγάνδας (Υπουργ. Εξωτερικών - Γεν. Γραμματεία Τύπου και Ενημέρωσης). Ασφαλώς, η στελέχωση αυτής της Διεύθυνσης, θα πρέπει να καλυφθεί απόλυτα, αξιολογικά και αξιοκρατικά:

α) Από εξειδικευμένους ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας.
β) Από καθηγητές των Σχολών Επιτελών Εθνικής Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας.
γ) Από στελέχη με μεταπτυχιακές σπουδές στις Στρατηγικές Πληροφορίες στη Συλλογή - Ανάλυση - Τεκμηρίωση.
δ) Από διπλωμάτες – γνώστες των κρίσιμων εθνικών θεμάτων της Γεωστρατηγικής και Γεωπολιτικής και των διεθνών δεδομένων.
ε) Από επιστήμονες και ασκούντες εθνική διαφώτιση, ψυχολογικές επιχειρήσεις και αντι-προπαγάνδα.
Με όλα αυτά εφαρμοζόμενα πλέον σε καθημερινή βάση, ίσως καταφέρουμε ν' αντιστρέψουμε τη διεθνή εικόνα της χώρας και να εξουδετερώσουμε τον συστηματικό και ανελέητο πολιτικό και ψυχολογικό πόλεμο των εχθρών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.