25 Ιουν 2022

Κραυγή ἀπογνώσεως τοῦ γέροντος Σεβ. Μητροποπολίτου π. Καλαβρύτων καί Αἰγιαλείας Ἀμβροσίου
















6 σχόλια:

  1. Οι άλλοι οι ¨"άγιοι" επίσκοποι γιατί αφώτιστα σιωπούν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε εποχές που οι πνευματικοί του τόπου αφώτιστα σιωπούν, ο ανθρωποκτόνος διάβολος πανηγυρίζει χορεύοντας χορό θανάτου με τις ψυχές των ανθρώπων. Δυστυχώς, ενώ ο κόσμος έμαθε με την διαστροφική ελευθερία του να βαδίζει ενάντια στην ελευθερία του Θεού, ενάντια σε αυτά που ο Θεός όρισε για να τον προστατέψει από την πνευματική καταστροφή του, οι πάσης φύσεως φωτισμένοι του τόπου αφώτιστα σιωπούν. Ακαδημαϊκοί, φιλόσοφοι, παιδαγωγοί, εκκλησιαστικοί ποιμένες, ενώ βλέπουν το κακό και την παρά φύση αμαρτία να κατακλύζει τον κόσμο δεν μιλούν γιατί με τους σοφούς τεχνοκράτες του κράτους και τους έχοντες την εξουσία τα ’χουνε κάνει πλακάκια. Διορισμένοι ακαδημαϊκοί, φωτισμένοι του πνεύματος και των γραμμάτων, λογοτέχνες και καλλιτέχνες, δάσκαλοι και ποιητάδες, «σαν χέλια γλοιώδικα έχουν πουληθεί ». Και γενικά είναι να ουρλιάζεις της Ελλάδος την κατάντια σαν κοιτάζεις καθώς όλοι αυτοί οι προδότες της αγάπης του Χριστού ξεπουλούν τις αθώες ψυχές των μικρών μαθητάδων και των απονήρευτων στον εωσφορικό κοσμοκράτορα για ένα πινάκιο φακής, για μια δόση ευρωδανείου. Ενώ βλέπουν τα δαιμονικά στοιχειά και το κακό να πνίγουν τον άνθρωπο, κάνουν με τις φιλοσοφικοποιητικές τους ασάφειες τα «στοιχειά στιχάκια ». Με τους περίλαμπρους λόγους τους κάνουν τους ανθρώπους να είναι στο «μυαλό νωθροί », χαμερπείς στο νου, «ιδεώδεις υποτακτικούς » του αρχέκακου όφι. Να συνηθίζουν «στην κάθε βρωμιά» αρκεί να έχουν «γεμάτο τον ντορβά ».
    Σύμφωνα συμβίωσης, γάμοι μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, είναι τα τραγικά αποτελέσματα της δυτικής καπιταλιστικής αλλοτρίωσης και της διαστροφής που επέφερε το ιδεολογικό μοντέλο του οικονομικού δυτικού φιλελευθερισμού.
    Κλείνω συνταυτισμένος με την κραυγή απελπισίας του γέροντος Σεβ. Μητροπολίτου π. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί είναι Μασόνοι (όχι όλοι) και παίρνουν λεφτά από το κράτος. Εδώ κατάπιαν πολλά άλλα. Για τις δολοφονικές εκτρώσεις λένε τίποτα; Ενώ οι δυνάμεις του σκότους, δεξιές και αριστερές ( από Μητσοτάκη μέχρι, Κουτσούμπα) πήραν θέση ως υποταγμένα στρατιωτάκια. Και η κυρία Πρωθυπουργού, λες και είναι πολιτικό πρόσωπο μίλησε και αυτή….Είναι οι ίδιοι δεσποτάδες που απειλούσαν μοναχούς και ιερείς να μπολιαστούν και να φοράνε μάσκα μέσα στο ναό. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτήν τη χώρα εκτός κι αν επέμβει ο ίδιος ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως λέμε τελευταίος των Μοϊκανών είναι ο τελευταίος των αρχιεπισκόπων που πάντα με ορθό και πύρινο λόγο εκφράζει κραυγή αγωνίας για τα σοβαρά θέματα εκκλησίας και κοινωνίας πώς να το στηρίξουν οι άλλοι αφού βλέπουν τη σάρκα και τους πέφτουν τα σάλια όπως το λιοντάρι το θήραμα πλέον Αφού το πάνω έγινε κάτω Είμαστε έτοιμοι για όλα Ότι και να ακούσουμε δεν μας εκπλήσσει πλέον ώρα είναι να ακούσουμε πλέον και την υποστήριξη τους στο επόμενο σοβαρότατο θέμα που μας απασχολεί εδώ και χρόνια υπέρ των αμβλώσεων θα τοποθετηθούν όπου να ναι και θα καταδικάσουν όπως οι πολιτικοί μας την απόφαση του δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών την ψήφιση κατά των αμβλώσεων έπεται και συνέχεια και για να γελάσουμε και λίγο να μην τρελαθούμε από αυτά που ακούμε αν οι ομοφυλόφιλοι γεννούσαν η Ελλάδα θα είχε γίνει Κίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε ελέησον. Ο Παναγιότατος πρώην Αιγιαλείας πάντα ορθοτομεί Λόγον Αληθείας.
    Τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί. Πουθενά Φόβος Κυρίου. Και οι σύγχρονοι Έλληνες βδέλυγμα των παππούδων μας. Κύριε ελέησον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κύριος και Σωτήρας να έχει καλά τον τολμηρό μητροπολίτη πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

    Έλληνας Ορθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.