16 Νοε 2021

Ντέρμπι: Βολευτάδες - Δεσποτᾶδες 10 - 0!!!

Γράφει ὁ 
Σάββας Ἠλιάδης
Δάσκαλος-Κιλκίς
Αὐτοί οἱ 300 τῆς βολῆς δέν ἀνήκουν σ' αὐτόν τόν τόπο; Δέν ἔχουν γονεῖς, συζύγους, ἀδέλφια, παιδιά, συγγενεῖς, συγχωριανούς, γείτονες, συμμαθητές ἤ φίλους, συναδέλφους, μέ τούς ὁποίους σπούδασαν καί ἐργάστηκαν μαζί; Γιατί σιωποῦν; Εἶναι δυνατόν νά σιωποῦν; Δέν πλήττεται κάτι, τέλος πάντων ἀπό τήν προσωπική τους ζωή; Ἀπό τήν ἀξιοπρέπειά τους, ἀπό τήν σχέση τους μέ τούς δικούς τους ἀνθρώπους; Δέν θίγεται κάποιο ἠθικό στάνταρ τῆς προσωπικότητάς τους; Ὅλοι λένε ναί σέ ὅλα!!! Τέτοια ὁμοψυχία! Τέτοια ὁμοφροσύνη! Δέν ὑπάρχει πουθενά κανένα"κενό" στήν ὑπόθεση, ὥστε νά ξεσηκωθεῖ, ἄς ποῦμε τό ΚΚΕ, πού ἔχει καί τό ἀνάλογο παρελθόν καί νά διαμαρτυρηθεῖ; Καί βάλανε μπροστά, οἱ
πονηρούληδες, τούς δεσποτᾶδες τούς ἀφελεῖς! Γιατί, κορόϊδα εἶναι; Γίνετε ἐσεῖς ἐχθροί μέ τόν λαό, δεσποτᾶδες! Πᾶρτε ἐσεῖς, δεσποτᾶδες, τήν "μαυρίλα" ἀπό τόν λαό! Ἐμεῖς θά...ἀπολαύσουμε τήν δική σας "νίκη", καθώς ἔρχονται ἐκλογές, ἀλλά καί ἐπειδή ἔχουμε μέλλον στήν καριέρα του βολευτῆ!
Καμάρωνε προχθές ὁ ἄλλος ὁ δεσπότης, πώς δέν ἔχει οὔτε ἕναν ἀνεμβολίαστο παπᾶ! Δηλαδή, καμάρωνε γιά τόν φασιστικό δεσποτισμό του! Ὑπερέβη πάντας τους ἀνά τούς αἰῶνες δικτάτορες! Διότι ὅλοι οἱ ὑφιστάμενοί του ὑπετάγησαν στό θέλημά του καί τό ἔκαναν αὐτοβούλως καί ἐν χορδαῖς καί ὀργάνοις! Ὅλοι, ἀνεξαιρέτως, μέ πλήρη ἐλευθερία καί "ἁγιασμένη" ὑπακοή! Καί, ἐνῶ γίνεται ρεζίλι, ἀκόμη καί στά μάτια τῶν ἐχθρῶν τῆς Ἐκκλησίας, συνεχίζει τό γλείψιμο (ἄκουσον, ἄκουσον: "ἅγιος" ὁ γιατρός ὁ τοῦ συστήματος, αἱρετικός ὁ παπᾶς ὁ γιατρός, ὁ κληρικός, τό πνευματικό του παιδί, πού προσφέρει καί αὐτός τήν ἐπιστημονική, ἅμα καί τήν πνευματική διάσταση)!!! Ἀδιάντροπε μιτροφόρε! Θά πληρώσετε ὁπωσδήποτε ὅσοι ἐξ ὤν! Ἐγγύς ὁ καιρός! Καλῆ μετάνοια!
Σάββας Ἠλιάδης
Δάσκαλος
Κιλκίς, 15-11-2021

2 σχόλια:


  1. >Παραδοχή σοκ από Τ.Παναγιωτόπουλο- μέλos της Επιτροπής των «ειδικών», ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής : «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

    Όταν ένα από τα μέλη της Επιτροπής που αποφασίζει για τον κορωνοϊό λέει ότι όσα έλεγαν τόσα καιρό δεν έστεκαν επιστημονικά και ότι ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί δεν θα έπρεπε να επέμβει η Δικαιοσύνη για να εξετάσει το γιατί βιώνουμε όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο;

    «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί», είπε χαρακτηριστικά ο Τ.Παναγιωτόπουλος και εξήγησε ότι από τις αρχές του φθινοπώρου δόθηκε το μήνυμα ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα» χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».

    Ο Τ.Παναγιωτόπουλος σόκαρε τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ με την ομολογία του, καθώς τόνισε ότι τα μέτρα θα πρέπει να είναι οριζόντια και να αφορούν και τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.


    «Η προστασία από την εν γένη νόσο είναι υπαρκτή αλλά μέτρια. Και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν. Τα μέτρα να αφορούν όλους να είναι οριζόντια. Αυτό που λέω είναι ότι η πανδημία αφορά όλη την κοινωνία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με κάποιες εμμονές που έχουν τον χαρακτήρα ότι είσαι ανεμβολίαστος εσύ και θα πληρώσεις.

    Σας λέω ότι ο ιός διασπείρεται και από τους ανεμβολίαστους και από τους εμβολιασμένους», είπε ο καθηγητής.

    Συνεχίζοντας πρότεινε να αναθεωρηθεί η αναστολή εργασίας για τους 6.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς και να εξεταστούν άλλες ποινές όπως η παρακράτηση μέρους του μισθού τους, ενώ στάθηκε και στη σημασία της ενίσχυσης των εμβολιασμών.

    Και το ερώτημα είναι πού πάμε;

    Όταν ένα από τα μέλη της Επιτροπής που αποφασίζει για τον κορωνοϊό λέει ότι όσα έλεγαν τόσα καιρό δεν έστεκαν επιστημονικά και ότι ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί δεν θα έπρεπε να επέμβει η Δικαιοσύνη για να εξετάσει το γιατί βιώνουμε όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο;

    Δεν θα έπρεπε κάποιος να εξετάσει πόσοι άνθρωποι χάθηκαν λόγω των ψεμάτων που είπε η κυβέρνηση στους πολίτες; Ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να κυκλοφορούν κανονικά και ότι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πληρώνουν κάθε εβδομάδα δύο τεστ για να πάνε στην εργασία τους;

    >>https://www.youtube.com/watch?v=atMYGsRiNfw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχιμανδρίτης Ελπίδιος, ιεραπόστολος στην Αφρική: Ανάμεσα στην ευσέβεια και την ασέβεια.

    https://rumble.com/vp8jfb-42388823.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.