14 Ιουλ 2021

Μεγάλη συγκέντρωση στὸ Σύνταγμα κατὰ τοῦ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ -15000 πολῖτες ὑπὸ 40 βαθμοὺς Κελσίου...


6 σχόλια:

  1. Η καγκελάριος Μέρκελ τάχθηκε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των απασχολούμενων σε ορισμένους επαγγελματικούς τομείς όπως είναι ο τομέας της υγείας και ο τομέας της φροντίδας ηλικιωμένων.

    https://www.naftemporiki.gr/story/1749355/epikrinei-to-oxi-tis-merkel-ston-upoxreotiko-emboliasmo-o-proedros-tou-pagkosmiou-iatrikou-sullogou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Φαρσαλινός ιατρός-ερευνητής: «Τρομακτικό να μαθαίνουμε ότι η ελευθερία αποτελεί προνόμιο ορισμένων, με απόφαση ελαχίστων».

    https://www.pronews.gr/ygeia/1001686_kfarsalinos-tromaktiko-na-mathainoyme-oti-i-eleytheria-apotelei-pronomio-orismenon-me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαστούκι στη φασίζουσα κυβέρνηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.

    «ΑΙΣΧΟΣ, και πάλιν ΑΙΣΧΟΣ», Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Ιεράρχες!

    https://www.exapsalmos.gr/2021/07/14/p-kalavryton-amvrosiosaischos-kai-palin-aischos-sevasmiotatoi-synodikoi-ierarches

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήνυμα ανάσας! Μήνυμα ελευθερίας! Ο Θεός να φυλάει, να προστατεύει τους πρωτεργάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή διαβάζουμε δηλώσεις των κρατικών λειτουργών, οι οποίες θεωρούν και χαρακτηρίζουν την παρούσα επιδημία ως πολύ σοβαρή και με αυτό το πρόσχημα θέλουν να επιβάλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους του Έλληνες, με αποκλειστικό στόχο την προστασία της υγείας τους, θα προχωρήσω κι εγώ σε ένα σενάριο πιο εντυπωσιακό, το οποίο αφορά κυρίως τις Ελληνίδες γυναίκες. Λέω πως μετά από αυτήν την καταιγίδα και αφού καταλαγιάσει λίγο το κλίμα, θα μας φέρουν στο προσκήνιο και θα μας αποκαλύψουν άλλον ύπουλο, αδιόρατο, κρυφό και αφανή εχθρό μας, παρόμοιο με αυτόν. Με τη διαφορά πως αυτός θα είναι επικίνδυνος για τις εγκυμονούσες και για τα έμβρυα που θα κυοφορούν. Για να τις προστατέψουν, λοιπόν, αυτές και για να μην φέρουν στη ζωή "προβληματικά" παιδιά, θα απαγορεύσουν την τεκνογονία και θα επιβάλουν υποχρεωτικά την έκτρωση των εμβρύων. Για το καλό της κοινωνίας! Για να έχουμε υγιή παιδιά και υγιείς πολίτες! Κάθε παράβαση θα τιμωρείται με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή και με φυλάκιση! -Αποκλείεται!!! Τι λες; Είσαι τρελός; -Ναι. Είμαι! Γι` αυτό μπορώ και προαισθάνομαι και μπορώ να προβλέψω τις αυριανές τους κινήσεις! Επειδή τρελάθηκα μέσα σ` αυτό το τρελοκομείο, που λέγεται ακόμη Ελλάδα! Ελληνίδες, Έλληνες, ξυπνήστε! Διότι, έτσι όπως πάμε, κάθε αύριο και χειρότερα, κάθε χθες και καλύτερα! Το πανηγύρι των δαιμόνων καλά κρατεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.