2 Ιαν 2021

Ἀπάντηση στὶς ἀθεολόγητες καὶ ἀντιεπιστημονικὲς ἀνοησίες τοῦ Μητροπολίτου Κοζάνης Παύλου περὶ ἐμβολιασμοῦ

Σχόλιο «Ρωμαίικου Ὀδοιπορικοῦ»:
«Ἄλλο ἐπιστήμη καὶ ἄλλο ἐπιστημονικὴ κοινότητα, πάτερ! Μὴν συγχέετε τὰ πράγματα! Ἡ ἐπιστημονικὴ κοινότητα ἀνάγει σὲ πρόσωπα, ποὺ διακονοῦν τὴν ἐπιστήμη καὶ αὐτὸ εἶναι τὸ κλειδὶ τῆς ὑπόθεσης. Καὶ σᾶς ἐρωτῶ, ἡ ἐπιστήμη διακονεῖται σήμερα ἀπὸ ἐπιστημονικὴ κοινότητα, δηλαδὴ ἀπὸ ἐπιστήμονες ἐλεύθερους καὶ ἀνεξάρτητους; Αὐτοί, ἔστω σὲ κάποιο ἀξιόλογο ποσοστό, ἐμφοροῦνται ἀπὸ ἁγνὰ καὶ ἀνυστερόβουλα ἐλατήρια; Εἶστε βέβαιος γι΄ αὐτό; Ποιὸς ἢ ποιοὶ κάνουν κουμάντο σήμερα στὸν κόσμο καὶ στὰ ἰατρικὰ θέματα; Οἱ ἴδιοι οἱ γιατροὶ καὶ οἱ ἄλλοι ὑγειονομικοὶ ἐπιστήμονες καὶ ὑπάλληλοι, ἀνεπηρέαστοι... ἀπὸ παρεμβάσεις; 
Τί ρόλο παίζουν οἱ 2000 δισεκατομμυριοῦχοι στὸν πλανήτη, ὅταν κάποιοι ἀπὸ αὐτοὺς ἀνακατεύονται καὶ παρεμβαίνουν στὰ καθαρῶς ἰατρικὰ καὶ φαρμακευτικὰ ἐπιστημονικὰ θέματα; Ἀπὸ ἀγάπη στὸν ἁπλὸ λαό; Μὲ ἁπλὰ λόγια, τὰ δισεκατομμύρια τὰ ἀπέκτησαν ἀπὸ τὴν ἄμετρη προσφορὰ ἀγάπης στοὺς ἁπλοὺς ἀνθρώπους. Εἶναι δυνατόν; Ἀκόμη καὶ τὰ ἑκατομμύρια, ὡς περιουσία ἀτομική, δὲν μποροῦν εὔκολα νὰ δικαιολογηθοῦν ὡς ἐπιτυχία, ποὺ νὰ μὴν κρύβει ἐκμετάλλευση καὶ ἀπαξίωση τοῦ πλησίον, ὅσο ἀγαθὴ καὶ ἂν εἶναι ἡ διάθεση μὲ τὴν ὁποία προσπαθεῖ νὰ τὸ δεῖ ἕνας λογικὸς ἄνθρωπος. Αὐτὲς οἱ σκέψεις κρύβουν φανατισμὸ καὶ ζηλωτισμό;»

7 σχόλια:

 1. Αρα, αφού η επιστήμη μιλάει για εξέλιξη του ανθρώπου, κάτι ξέρει, ε "Σεβασμιώτατε";
  Ρε έχουν ξεφύγει εντελώς κάποιοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι, δεν είναι κάποιοι! Κάποιοι είμαστε εμείς, ο λαός της υπακοής. Αυτοί είναι ποιμένες με πετραχήλι, που τους έταξε ο Χριστός να φυλάνε την ποίμνη του! Ασύγκριτη η διαφορά! Ας θυμηθούμε μόνο την ευχή, στην οποία επαναλαμβάνουν πάλιν και πολλάκις : "... υπέρ των ημετέρων αμαρτημάτων και των του λαού αγνοημάτων"!

   Διαγραφή
 2. Γιατί του βάζουμε δύσκολα του ανθρώπου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Που μπορεί να οδηγήσει η ανθρωπαρεσκεια κάποιους ανθρώπους της Ιεραρχίας. Να επιζητεί με τις δηλωζεις αυτές το μπράβο από τα ΜΜΕ. Αλήθεια σεβασμιοτατε. Οι καλοί χριστιανοί είναι μήπως οι.... Δημοσιογράφοι του σκαι, του μεγκα και του σταρ και δεν το ξέρουμε τελικά; Λέτε να είναι αυτοί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ούτε σε ζώα δεν δίνεις κτηνιατρικό φάρμακο χωρίς άδεια. Κι όμως, οι αδίστακτοι εγκληματίες, υπάλληλοι του Μπιλ Γκέιτς στην Ελλάδα, το έδωσαν σε εκατοντάδες ανθρώπους εν γνώση τους. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ.


  Διακόπηκαν οι "εμβολιασμοί", του θανάτου, μετά από καταγγελία του Ιατρού κ. Δημήτρη Αντωνίου από την Χαλκίδα.

  Συγχαρητήρια γιατρέ.
  "Έτσι σταματήσαμε τον Εμβολιασμό του Θανάτου, στον βωμό της απληστίας, αμάθειας, υποτακτικότητας και φθηνής εξαγοράς.
  To e-mail αυτό κατατέθηκε στον Εισαγγελέα του ΑΠ, Αθηνών, τοπικούς εισαγγελείς, ΠτΔ, Πρωθ/ργό, Ευροκοινοβούλιο και Ιnterpole, και στις περιφερειακές Υγειονομικές Περιφέρειες.

  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Κανονισμός 726/2004)
  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
  ΑΝΑΦΟΡΑ
  Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού
  Δ/νση: Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ- GREECE
  ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΟΥ Χαλκίδος
  τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com
  www.zoidosia.blogspot.com
  ΘΕΜΑ: Έκθεση σε άμεσο κίνδυνο της Υγείας και Ζωής των εμβολιασθέντων με εμβόλιο που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός» χωρίς ΑΔΕΙΑ από τις αρμόδιες Ευρωπαικές (κι Ελληνικές) Αρχές.

  Αξιότιμον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων
  Πρωθυπουργόν της Ελλάδος

  Αξιότιμε Κε Πρόεδρε, Κε Πρωθυπουργέ
  Άρχισαν ήδη και θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, οι εμβολιασμοί σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με το εμβόλιο BNT162b2.
  Ο εμβολιασμός όμως αυτός στην Ελλάδα με το εμβόλιο BNT162b2, διεξάγεται χωρίς να τηρούνται οι προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης φαρμάκων-εμβολίων που είναι «γενετικά τροποποιημένοι-μεταλλαγμένοιοργανισμοί», επιπλέον δε –και το σημαντικότερο- διενεργείται και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από τις αποκλειστικά αρμόδιες αρχές της ΕΕ, ήτοι την Επιτροπής (Commission), όπως απαιτούν οι παρακάτω Ευρωπαικές Οδηγίες και Κανονισμοί, που συνιστούν αντίστοιχα και στοιχεία του ελληνικού δικαίου, κατισχύουσες πάσης αντίθετης εθνικής διάταξης:

  1) αρ. 1,1παρ.4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος ΙVπαρ.3.2.1.1.
  2) αρ.1,2παρ.4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ` και ΙΙ,ΙΙΙ
  3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12, 14παρ.7,8,9 Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες και του ν.1316/1983.
  Κι ο λόγος έλλειψης άδειας είναι ακριβώς η γνώση των κρατικών υπευθύνων για την επικινδυνότητά του και προς αποφυγή των οποιονδήποτε συνεπειών εις βάρος των από τις συνέπειες της διεξαγωγής του.

  Για τους λόγους αυτούς, ο εμβολιασμός ΟΛΩΝ εγκυμονεί άμεσους και θανατηφόρους κινδύνους για την ζωή των κι ανυπολόγιστων συνεπειών στο περιβάλλον, οργανικό μέρος του οποίου είναι κι ο άνθρωπος.
  Τα αρ.51,52 ν.4764/2020 για τον εμβολιασμό, είναι αφενός αντι-συνταγματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μπορούν και δεν συνιστούν άδεια εμβολιασμού, λόγω της κατίσχυσης επ` αυτών του Κανονισμού 726/2004.

  ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…κι επειδή ΔΕΝ υπάρχει, λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα διακοπής του.
  Παρακαλώ να ενημερωθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία αναλαμβάνει την εποπτεία του (άνευ αδείας) εμβολιασμού, για το περιεχόμενο της παρούσας αναφοράς μου.
  Έχω ήδη ενημερώσει και τον Κον Πρωθυπουργό, αλλά, ηγνοήθην.
  Καλή χρονιά.
  Μετά τιμής
  Υ,Σ. Μπορώ να σας υποβάλλω εκτενή ιατρική-νομική τεκμηρίωση των παραπάνω.
  Χαλκίδα 28-12-2020 Δημ. Αντωνίου
  • Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCSΠαρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021 - 6:51 π.μ"

  Έτσι σταματήσαμε τον Εμβολιασμό του Θανάτου, στον βωμό της απληστίας, αμάθειας, υποτακτικότητας και φθηνής εξαγοράς.

  Στις 31/12/2020, δημοσιεύτηκε η είδηση, ότι Αναβλήθηκε χωρίς εξηγήσεις ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο του Βόλου , ενώ διαψεύδεται από συστημικά ΜΜΕ.

  Πρόκειται για αδίστακτους εγκληματίες, στείλτε τους εκεί που τους πρέπει, σε ΥΠΟΓΕΙΑ κελιά, όχι σε ισόγεια, σε ΥΠΟΓΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο δεσποτας δυστυχώς είναι καλοπερασακιας ,οπαδός
  του "φαγομεν,πιωμεν αύριον γαρ αποθνησκομεν"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τοτε κανε και το δικο μου εμβολιο θειε.να νιωσεις διπλα υγιης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.