25 Ιουν 2020

Μπροστὰ στὴν ἀτζέντα της νέα τάξης, παραγκωνίζεται κάθε διαφορὰ ἀκόμη καὶ ἀπὸ μεγάλους οἰκονομικοὺς ἀνταγωνιστές !

ΣΧΟΛΙΟ: Σκληροὶ ἀνταγωνιστὲς στὸ οἰκονομικὸ πεδίο ἀλλὰ σύμμαχοι στὴν προώθηση τῆς ἀτζέντας γιὰ τὴν ἀλλοίωση τῆς παραδοσιακῆς οἰκογένειας! Ἀπὸ τὴν παρακάτω εἴδηση διαπιστώνεται γιὰ μία ἀκόμη φορᾶ ὅτι ἐπιχειρηματικοὶ κολοσσοὶ εἶναι πρόθυμοι νὰ ἀφήσουν στὴν ἄκρη τὶς διαφορές τους καὶ ἑνώνουν τὶς δυνάμεις τους γιὰ τὴν προπαγάνδα μηνυμάτων ποὺ βάλλουν κατὰ τὸ θεσμοῦ τῆς οἰκογένειας καὶ διαπλάθουν μία κοινωνία δίχως ταυτότητα (ἐθνική, θρησκευτική, φύλου, κ.λπ.) καὶ προσανατολισμό… 

Σὲ μία κίνηση ποὺ θὰ συζητηθεῖ, προχώρησε σήμερα ἡ μεγάλη ἁλυσίδα σοῦπερ μάρκετ Lidl, στηρίζοντας δημόσια τὴν διαφήμιση τοῦ ΑΒ Βασιλόπουλου γιὰ τὴν γιορτὴ τοῦ πατέρα, ποὺ ἔδειχνε νὰ κρατᾶ στὰ χέρια τοῦ τὴν κόρη του, ἡ ὁποία τὸν εἶχε ζωγραφίσει. 
Πιὸ συγκεκριμένα, σήμερα τὰ Lidl, δημοσίευσαν στοὺς ἐπίσημους λογαριασμοὺς τῆς ἁλυσίδας στὰ social media, τὴν...
διαφημιστικὴ ἀφίσα τοῦ ΑΒ Βασιλόπουλου, γράφοντας πώς: «Στὸν δρόμο γιὰ ἕνα καλύτερο αὔριο, εἴμαστε ὅλοι μαζί…». 
Ὑπενθυμίζεται, πὼς ἡ ἐν λόγω διαφημιστικὴ ἀφίσα εἶχε προκαλέσει πλῆθος σχολίων, μὲ πολλοὺς χρῆστες στὰ social media νὰ ὑποστηρίζουν ὅτι ὁ ΑΒ Βασιλοπουλος προωθοῦσε… λάθος πρότυπα καὶ μὲ ἄλλους νὰ στηρίζουν τὴν γνωστὴ ἁλυσίδα σοῦπερ μάρκετ. 

9 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό το αντινεοταξίτικο σχόλιο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμεισ λοιπον απο δω και περα δεν ψωνιζουμε απο εκει.η απαντιση μασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλη απλα δεν θα παω ποτε ξανα εκει να ψωνισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μη δεν πάνε οι Νεοέλληνες στα Lidl. Πάνω απ' όλα η τσέπη (που και αυτό δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άργησαν κάποιοι αλλά πιστεύω να το κατάλαβαν.
    Τα LIDL και τα Α.Β ξένων συμφερόντων προωθούσαν και προωθούν μιά αντίληψη εμπορική και αγοραστική ξένη προς την νοοτροπία των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να στηρίξουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά να στηρίξουν και αυτοί το αγοραστικό κοινό τους επιτέλους και να ρίξουν τις τιμές τους.
    Οι μισθοί είναι πεσμένοι και οι τιμές των αγορών ψηλά.
    Ας βοηθήσουν και αυτοί, όχι μόνο εμείς. Αν ψώνιζα από Μασούτη μωρομαντηλα τα τελευταία 2 χρόνια δεν θα είχα την οικονομική άνεση να κάνω το 6ο παιδί μου.
    Στο γερμανικό τα είχε προσφορά 55 λεπτά και πήρα για 1 χρόνο.
    Ο Μασούτης ταπτα έχει από 1 ευρώ.
    Με ένα μηνιατικο λοιπόν δεν μπορώ να στηρίξω τον Μασούτη με αυτές τις τιμές που έχει, λυπάμαι.
    Ψωνίζω όπου βρω πιο φθηνά για να κάνω πολλά παιδιά.
    Παντρευτείτε και κάντε πολλά παιδιά, αυτή είναι η λύση στην κρίση.
    Έτσι θα έχουν προβλήματα οι πολιτικοί μας με εμάς τους πολλούς.
    Θα μας φάνε οι λαθρομετανάστες στο τέλος.
    Διώξτε τον εγωισμό και υποχωρήστε μέσα στον γάμο για το κοινό καλό.

    Π.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
      Έχω εφτά παιδιά και τον οβολό μου αποφεύγω να τον ακουμπάω στα ξένα καρχαριοειδή....
      1ον όλοι αυτοί εισπράτουν όλη την ημέρα τα ωραία μας λεφτά και το βράδυ τα λεφτά μας βρίσκονται σε ξένες τράπεζες.
      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;Συρίκνωση εθνικού πλούτου ανεργία περικοπές κ.λ.π....
      2ον την βύθιση και γελοιοποίηση των μισθών δεν την έφεραν οι επιχειρήσεις αλλά τα ΞΕΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...εάν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο απλά δεν θα είχαμε τις χρυσοφόρες επενδύσεις τους...
      3ον σίγουρα δεν μπορούμε να στηρίξουμε 100% ελληνικά προίόντα διότι αρκετά από αυτά έχουν περιέλθει σε ξένα χέρια.
      ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Σ/Μ ΚΆΝΟΥΝ ΤΕΧΝΙΩΝΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ οπότε ΤΌ ΌΦΕΛΟς ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ....
      Εμπειρικά εν παράδειγμα να σου πω για τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ ( το οποίο και θα έχεις διαπιστώσει) ΌΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΎΝ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
      Αλλο παράδειγμα...Έχω προσέξει το καλοκαίρι τους τουρίστες πώς αν και σε Ελληνικό έδαφος προτιμούν τα δικά τους προιόντα...
      ΑΔΕΛΦΕ!!!ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
      ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
      Μόνο με την δική μας προσπάθεια μπορεί να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα για καλύτερο αύριο στα παιδία μας.
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
  7. Θα ήθελα,παρακαλώ,νά μού επιτρέψετε λόγω τής κρισιμότητας τής είδησης πού θά σάς αναφέρω,και παρ'όλο πού είναι άσχετη μέ το άρθρό σας, νά σάς τήν παρουσιάσω.
    ---

    25 Ιουνίου 2020

    Έρχεται πρόταση – παγίδα του ΝΑΤΟ για -επώδυνο- συμβιβασμό της Ελλάδας με την Τουρκία! Μας σπρώχνουν να δεχθούμε ότι τα νησιά, που είναι κοντά στην Τουρκία έχουν ‘μειωμένη κυριαρχία’ σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ!

    Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του europost.gr , τους τελευταίους μήνες προετοιμάζεται, παρασκηνιακά, στους ηγετικούς κύκλους του ΝΑΤΟ μια πρόταση – παγίδα για την Ελλάδα, για -επώδυνο- συμβιβασμό με την Τουρκία. Την προετοιμασία αυτού του σχεδίου γνωρίζει καλά η Τουρκική ηγεσία, γι αυτό και ο Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου έσπευσε πριν από λίγες μέρες να ‘χαιρετίσει τη Συμφωνία Ελλάδος – Ιταλίας για τις ΑΟΖ’. Επειδή -όπως είπε- ‘η Συμφωνία Ελλάδος – Ιταλίας περιέχει συμβιβασμούς εκ μέρους της Ελλάδος, που αποδέχθηκε μειωμένη επήρεια στις θαλάσσιες Ζώνες, για κάποια συγκεκριμένα Ελληνικά νησιά!’.

    Το ΝΑΤΟϊκό σχέδιο ‘αξιοποιεί’ αυτό το τετελεσμένο γεγονός και επιχειρεί να το κάνει κυρίαρχη αντίληψη και θέση, ώστε να αποτελέσει μελλοντικά το πεδίο συμβιβασμού μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

    Δηλαδή το ΝΑΤΟ θα επιχειρήσει να σπρώξει την Ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί και με την Τουρκία, κάτι αντίστοιχο με αυτό που απεδέχθη στη Συμφωνία με την Ιταλία. Παραβλέποντας σκοπίμως, ότι η Τουρκία διεκδικεί τα νησιά από την Ελλάδα και απειλεί την εδαφική μας ακεραιότητα και την Εθνική μας Κυριαρχία, σε αντίθεση με την περίπτωση της Ιταλίας, όπου δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

    Επιπλέον, ο συμβιβασμός μεταξύ Ελλάδος και Ιταλίας αφορούσε έναν μικρό αριθμό νησιών του Ιονίου και δεν είχε καμία σχέση με τα μεγάλα και μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους, τα οποία βρίσκονται κοντά στην Τουρκία και αποτελούν βασικούς πυλώνες της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος.

    Με άλλα λόγια, αν η Ελλάδα δεχθεί ‘μειωμένη επήρεια’ π.χ του νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης (Κασστελορίζου), θα υποστεί μεγάλο ακρωτηριασμό στα Κυριαρχικά Δικαιώματα, που της δίνει το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας! Τα ίδια ισχύουν και με τα άλλα νησιά του Αιγαίου, μεγάλα ή μικρά, που βρίσκονται κοντά στα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας.

    Υπάρχει πολιτικός ηγέτης στην Ελλάδα, που θα δεχθεί να βάλει την υπογραφή του, κάτω από μια τέτοια συμφωνία εθνικής μειοδοσίας;

    Εμείς, στο europost.gr, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε..!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έκοντες, άκοντες,

    υπάρχουν και θα βρεθούν

    δυστυχώς...αδερφέ μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.