22 Απρ 2020

Γεώργιος Ρωμανός: Παρασκευὴ ἰῶν καὶ βιο-τρομοκρατία (μὲ στοιχεῖα ἀπὸ τὰ μεγαλύτερα ἐπιστημονικὰ περιοδικὰ)

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ.ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταξύ σφύρας
    και άκμωνος,

    -ανάμεσα στη σκύλα
    και τη χάρυβδη-

    τί να πρωτοεπιλέξεις;

    Μόνη επιλογή μας,
    το
    Χριστός Ανέστη
    και πεπτώκασιν
    δαίμονες

    να γίνει το κέντρο
    της ζωής μας!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΜΒΑ: ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη και Π.Ο.Υ. για τον μαζικο εμβολιασμό των Ελλήνων τον
    ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ 2019..!!!

    ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ:ΠΡΟ-συμπαιγνία και ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη και ΠΟΥ εμβομάδες πριν το “επίσημο” “ξέσπασμα” της ΨΕΥΤΟ-κρίσης της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού το Δεκ. του 2019 που προετοίμασε την οδόν για λίαν ύπουλη και προδοτική νομοθεσία για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βάσει της ΑΠΑΤΗΣ του κορωναίού!!!ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πώς όλα αυτά είχαν να κάνει με  «μεταρρυθμίσεις» που να επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δημόσια υγεία, να φέρουν τη φροντίδα πιο κοντά στις κοινότητες και να επιταχύνουν την πρόοδο προς την καθολική κάλυψη της υγείας, κτλ.,ενώ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και…ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, προετοίμασαν την όδο της…ΑΠΑΤΗΣ του κορωνοϊού για την ΕΛΛΑΔΑ ώστε να εξασφαλιστεί πως ΚΑΝΕΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΩ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''...Τὸ τέστ ταυτοποίησης τοῦ ἰοῦ μὲ τὴ μέθοδο PCR δὲν εἶναι οὔτε εἰδικὸ γιὰ τὸν Covid19 οὔτε ἐνδεικτικὸ ἐνεργοῦ λοίμωξης. Τί σημαίνει αὐτό; Σημαίνει ὅτι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ μπορεῖ νὰ δώσει θετικὸ τὸ τέστ ἀκόμα κι ἂν εἶχε προσβάλλει τὸν ὀργανισμὸ ἕνα τρίμηνο καὶ παραπάνω πρὶν (καὶ φυσικὰ πλέον ἔχει ἀποδράμει). Μπορεῖ μὲ λίγα λόγια νὰ ἀνιχνευτοῦν ὑπολείμματα γενετικοῦ ὑλικοῦ (RNA) ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (ἀπὸ τοὺς ὁποίους προσβαλλόμαστε πολὺ συχνὰ καὶ τὰ θεωροῦμε “γριπούλες”) ἀκόμα κι ἂν ἔχουμε ἀναρρώσει πλήρως καὶ δὲν εἴμαστε πλέον φορεῖς !!! Γιὰ φαντάσου… ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 24/04/2020 - 10:32  |  
    Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 10:45

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Αμερικανικό υπουργείο Υγείας: «Οι Κινέζοι ρουφάνε αίμα νυχτερίδας & τρώνε τον πισινό των μυρμηγκοφάγων»...!!!!

    Σφοδρή επίθεση κατά των Κινέζων και των ακραίων διατροφικών τους συνηθειών έκανε το αμερικανικό υπουργείο Υγείας διαμέσου του εκπροσώπου του Μάικλ Καπούτο.

    Όπως αναφέρει «εκατομμύρια Κινέζοι για ορεκτικό ρουφάνε το αίμα από νυχτερίδες και τρώνε τον πισινό μυρμηγκοφάγων». 

    Ο Μαίκλ Καπούτο είναι ο νέος εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και Υπηρεσιών προς τον Άνθρωπο των ΗΠΑ και αποκάλεσε τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε ΜΜΕ υποστηρικτικά προς τους Δημοκρατικούς ως «εχθρούς του αμερικανικού λαού» και «νεροκουβαλητές των Κινέζων».

    Στην ουσία αποκάλεσε τους Δημοκρατικούς έτσι.

    Αυτό είχε γράψει σε ένα tweet όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού. Και όταν κάποιος χρήστης τον κατηγόρησε για ρατσισμό, ο Καπούτο απάντησε «τι κάνεις εσύ εδώ; Δεν έχεις καμιά νυχτερίδα να μασουλήσεις;»

    πηγη : pronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.