16 Μαρ 2020

O Μητσοτάκης ἀπαγορεύει κάθε ἀκολουθία! Ἡ Ἐκκλησία ἐν διωγμῷ!


35 σχόλια:

  1. Εγώ φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που γνωρίζουμε και δεν μας τα λένε για να μην γίνει πανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τις 30 Μαρτίου λέει το Υπ.Παιδείας.

    "Και η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έγραψε στο twitter
    Αναστέλλεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργίας & ιεροπραξίας σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, με εξαίρεση
    α) τις κηδείες και ταφικές εκδηλώσεις και β) την ατομική προσευχή, και στις δύο περιπτώσεις τηρουμένων αυστηρών μέτρων προστασίας (όπως αυτά θα εξειδικεύονται σε ΚΥΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας). Η αναστολή ισχύει για το διάστημα από 16.3.2020 έως και 30.3.2020."
    Απο το μπλογκ Θρησκευτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλά, κοιμηθείτε λέει μέχρι να βγάλω και την άλλη για το Πάσχα

      Διαγραφή
  3. Αίσχος! Τι μας περιμένει τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ελπίσουμε ότι θα την αποσύρει γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. CΟΥΛΗ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ CΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ.
    ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.
    ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ κ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠ ΕΧΘΡΟΣ κ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.
    ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΡΑΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΘΕΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΡΟΖ ΦΡΟΥΦΡΟΥΔΑΚΙΑ.
    ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΕΤΟΥΝ κ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ...
    ΑΡΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗΝ ΤΩΝ ''ΑΛΛΩΝ'' ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΣ κ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ ''ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΑ ΛΑΜΠΡΥΝΘΩΜΕΝ ΛΑΟΙ ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ'' ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ κ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΟΙΝΟ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΑ κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΗΡΘΕ Ο ΚΟΛΟ(Ν)ΟΙΟΣ...ΚΑΛΩΣ η ΚΑΚΩΣ...ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ κ ΑΥΤΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ.ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ-ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ κ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΟΥΞ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ κ ΣΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ κ ΤΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΜΠΕΡ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Ε Ο Λ Ο Υ Σ.
    Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πολύτεκνε" κρίνεις και κατακρίνεις τους πάντες (με τα δικά σου λάθος μέτρα) και πριν ελάχιστες μέρες μας έλεγες ότι δεν είσαι άξιος να κρίνεις κανένα... Ο,τι θέλεις γράφεις κάθε φορά...

      Διαγραφή
    2. φαίνεται ότι σε ζόρισαι με αυτά που σου λέει....εμ τον ψήφισες τον κούλη φαίνεται..... τώρα ρούφα το αυγό σου...τα περί κατάκρισης κλπ..δε πιάνουν, η μετάνοιά σου πρέπει να φανεί και να μην ξαναψηφίσεις Ν.Δ. ΆΙΝΤΕ......

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

      Διαγραφή
    4. Για xryz
      Αν εσύ έχεις μονομανία με τον πρωθυπουργό και μόνο αυτό σε νοιάζει, δεν σου φταίει κανείς.
      Αν έβλεπες καλύτερα θα έβλεπες ότι δεν μιλάει μόνο για τον πρωθυπουργό αλλά για πολλούς χωρίς διάκριση. Δεν υπερασπιζόμαστε καθόλου τον πρωθυπουργό για την ασεβή του απόφαση.
      Αλλά όχι να γράφει ο Πολύτεκνος αλλού ότι δεν είναι άξιος να κρίνει κανένα και εδώ να κατακρίνει τους πάντες. Αυτό είναι ασυνέπεια.

      Διαγραφή
    5. Για xryz
      Φαίνεται ότι είσαι Συριζαίος και θέλεις να βγει ο Σύριζα που πίεζε απο την αρχή την κυβέρνηση για να πάρει την απόφαση που πήρε.
      Θέλεις να μην ψηφίζουν ΝΔ, για να βγει ο Σύριζα. Είναι γνωστό ότι αν δεν έβγαινε η ΝΔ θα έβγαινε ο Σύριζα. Αλλιώς δεν εξηγείται το σχόλιο σου.

      Διαγραφή
    6. ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ 5,23 ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.
      ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ Δ Ο Γ Μ Α Τ Ο Σ κ Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Ο Υ Π Ι Σ Τ Ε Ω Σ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΜΙΛΩ...ΝΑ ΚΡΙΝΩ...κ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ.
      ΕΠΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΛΕΞΕΩΝ ΕΝΟΙΩΝ κ ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΝΑΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ.....
      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ κ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ....
      ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ....ΕΠΕΙΔΗ ΛΥΚΟΙ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ............
      ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΙΕΡΟΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ κ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
      Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ε Σ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
      ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ κ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ κ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
      ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΜΑΡΙΑΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ.
      ΠΟΙΟΙ;;; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΓΝΑΤΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΟΡΟ ''ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ κ ΤΟΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ''
      ΘΛΙΨΗ ΘΛΙΨΗ ΘΛΙΨΗ.
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
    7. για Ανώνυμος17 Μαρτίου 2020 - 5:23 π.μ.
      με επιβεβαλιωσες...ρούφα Κούλη τώρα....κατά τα άλλα γνήσιος χρστιανός του λόγου σου....οσον αφορά εμένα, δεν έχω πρόβλημα να σου πώ ότι μόνο σύριζα δεν ψήφισα...με χωρίζει άβυσσος....εγώ ψηφίζω "παγανιστάς' ..λάθος ή σωστό..δεν είναι αυτό η κουβέντα μας αλλά σου το λέω που φαντάστηκες ότι ψήφισα τους ροζ...εσυ όμως, όπως παραδέχτηκες τον ψήφισες τον Κούλη....ρούφα το αυγό σου ΤΏΡΑ χρισταινανούλη Α Μ Ε Τ Α Ν Ο Η Τ Ε ...ΠΟΥ θα μας κάνεις και σχόλια...άιντε....

      Διαγραφή
    8. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 5.23...
      ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ....ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΕΝΟΟΥΝ Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ Α Ν Ε Σ Τ Η.
      ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΟΨΙΔΙΑ.
      ΕΠΙΣΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ κ Η ΚΟΙΝΗ ΛΑΤΡΕΙΑ.
      ΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΣΤΙΖΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΜΕ ΚΥΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ;;;ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΣΤΙΖΟΤΑΝ;;;
      ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ)ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ κ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΣΜΟ;;;
      ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ κ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΙΛΑΩ κ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ.
      ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ....
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
    9. "Πολύτεκνε" ηρέμησε και μην κάνεις σαν μεθυσμένος!
      Όταν σε πιάνουμε να αντιφάσκεις στα σχόλια μέσα σε λίγες ημέρες και μας κατηγορείς ότι ασχολούμαστε μαζί σου, είναι θράσος, όπως θράσος είναι να πιάνεις ένα κλέφτη να κλέβει και να μας κατηγορεί ότι ασχολούμαστε μαζί του επειδή τον πιάσαμε να κλέβει!!
      1ον. Δεν μπορεί να μας λες πριν λίγες μέρες ότι δεν κρίνεις κανένα και μετά να κατακρίνεις τους πάντες! Αυτό λέγεται σύγχυση μυαλού το λιγότερο!!
      2ον. Δεν υποστήριξε ο σχολιαστής που κατηγορείς άδικο σε καμία περίπτωση την δυσσεβή απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τους Ναούς!!! Απλά αναφέρθηκε στην κατάκριση που κάνεις εσύ απέναντι όλων και στην ασυνέπεια σου!! Αν θέλεις χτύπα την Κυβέρνηση για την απόφαση, όχι όμως όλους όπως έκανες στο χθεσινοβραδυνό 11:56 μμ σχόλιο σου κυρίως προς το τέλος.

      Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι αχρείαστα διότι με παρεξήγησες. Ούτε είπε να κοιμούνται οι άνθρωποι και να μην βρίσκονται σε πνευματική ξύπνια κατάσταση και σε μετάνοια, ούτε υποτίμησε τις θυσίες των ηρώων για Ορθόδοξη Ελλάδα, ούτε συμφώνησε με τις αποφάσεις των εκκλησιαστικών και πολιτειακών αρχόντων.
      Άντε γιατί και η βλακεία έχει τα όρια της...

      Διαγραφή
    10. xryz 12;26 μμ
      Δεν ξέρεις τί σου γίνεται και τί σου λένε!! Βλέπεις ομολογία ψηφοφορίας της ΝΔ σε σχολιαστή που δεν είπε κάτι τέτοιο!!
      Όπως και να έχει. Αν δεν βγει η ΝΔ δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το κόμμα που ψηφίζεις δεν είναι καλύτερο από την ΝΔ.
      Πήγαινε να φας την κρεμούλα σου χριστιανούλη xryz και μετά να πας στο Δημοτικό σχολείο να μάθεις ανάγνωση, γιατί φαίνεται δεν ξέρεις καλή ανάγνωση και διαβάζεις όπως θέλεις τα σχόλια που σου απαντούν...!!!

      Διαγραφή
    11. "Πολύτεκνε" 11:10 πμ δεν είπε ο σχολιαστής που απευθύνεσαι ότι είναι κληρικός. Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα που δεν ειπώθηκαν. Αλλά μην τα κάνουμε ίσωμα κιόλας.

      Για τα άλλα που γράφεις για την αναγκαιότητα της Κοινής Ορθ. Χριστιανικής Λατρείας δεν είπε ο σχολιαστής 5:23 πμ το αντίθετο. Φυσικά και η απόφαση της Κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλη ασέβεια και θα μπορούσε να ήταν πιο μέτρια.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος17 Μαρτίου 2020 - 4:28 μ.μ.
      to καταλάβαμε...ψήφισες Νδούλα..χριστιανούλη...μη μας το ξαναλές...το αυγό σου όμως, δεν το ρούφηξες...και δεν είναι η κουβέντα μας ποιο κόμμα είναι καλύτερο...αφού μας το είπες ν.δ. κούλης...

      Διαγραφή
    13. Αφησε τις σαχλαμάρες xryz.5:19 μμ
      Και μην βάζεις λόγια που δεν είπε, ούτε να κάνεις τον μάντη!!

      Διαγραφή
    14. a..το συνεχίζετε..λοιπόν συνήγορε (...λόγια που δεν είπε) για τις σαχλαμάρες...αλλος να τις αφήσει που έπεσε 100% έξω ονομάζοντάς με συριζαίο ξύπνα και διάβασε παραπάνω)...φοβερός στις κρίσεις του...δεύτερον, για να μην κάνω τον μάντη..τι πιο απλό...φωτογραφίζει τι ψήφισε (όπως έκανα εγώ) ή ακόμα πιο εύκολο, μας λέει (πρέπει να 'χει κάκκαλα όμως), ότι ΔΕΝ ψήφισε Κούλη...για να μην κάνουμε τον μάντη...μέχρι τότε ρουφήξτε το αυγό σας...χριστιανούληδες ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ προσκολλημένοι στη νδ..αιντε μας κάνετε και σχόλια αντι για χαρακιρι

      Διαγραφή
    15. Αμετανόητε Xryz χριστιανούλη πάλι λες επινοήσεις της φαντασίας σου!!
      Φάε την κρεμούλα σου και πήγαινε να μάθεις ανάγνωση. Διάλογο τώρα δεν μπορείς να κάνεις, γιατί διαβάζεις όπως θες τα σχόλια. Αιντε!!

      Διαγραφή
    16. χαρακίρι άκουσες ?.χαρακίρι δεξιούλη χριστιανούλη του κούλη....αλλά μετά το αυγό σου ...μη πάς νηστικός...κάνεις και σχόλια τρομάρα σου...ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ....ΞΑΝΑΨΉΦΙΣΕ νδ. και έλα να μας ξανακάνεις υποδείξεις....

      Διαγραφή
    17. Αμετανόητε Xryz συνεχίζεις πάλι να λες επινοήσεις της φαντασίας σου!!
      Φάε την κρεμούλα σου και πήγαινε να μάθεις ανάγνωση. Διάλογο τώρα δεν μπορείς να κάνεις, γιατί φαντάζεσαι ό,τι θέλει η κούτρα σου και βρίσκεσαι στον κόσμο σου. Αιντε!!

      Διαγραφή
    18. χαρακίρι άκουσες ?.χαρακίρι δεξιούλη χριστιανούλη του κούλη....αλλά μετά το αυγό σου ...μη πάς νηστικός...κάνεις και σχόλια τρομάρα σου...ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ....ΞΑΝΑΨΉΦΙΣΕ νδ. και έλα να μας ξανακάνεις υποδείξεις....

      Διαγραφή
  6. Ένα παγκόσμιο εν εξελίξει πραξικόπημα, με θύμα την Αγία του Χριστού Εκκλησία.
    Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως δεν αναβάλλεται....δεν είναι δυνατόν!
    Κωνσταντίνος-Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μὲν τὸν φόβο τοῦ ΙΟΥ,μᾶς κρατᾶνε στὸ χέρι καὶ μᾶς ἐκβιάζουν γιὰ τὸ ...καλό μας !
    τὸ τέλος τοῦ ψευτορωμαίϊκου!! ὑπέγραψαν μόνοι τους τὸ τέλος τους !ΑΜΗΝ !
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτρέπονται οι τραπεζικές συναλλαγές, αλλά δεν επιτρέπονται οι Ακολουθίες στους Ιερούς Ναούς!! Έτσι απεφάσισε και διέταξε ο δικτατορίσκος εντολοδόχος των σατανολατρών σιωνιστών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή και πάλι ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Ευτυχώς που υπάρχει και ο Κυθήρων Σεραφείμ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λάθος και υποκριτικό αυτό που γράφετε...Η Ιεραρχία απογόρευσε το 95% των ακολουθιών και η Μητσοτάκης το υπόλοιπο 5%.Στο κάτω κάτω αυτός είναι ένας κοσμικός πολιτικός που τον εξέλεξε ο λαός και μπορεί και άθεος, οι ποιμένες του Χριστού τι δικαιολογία έχουν?Αρα η Εκκλησία είναι εν διωγμώ απο τους επισκόπους της και όχι απο τον Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου λάθος 8:49 μμ.
      Τις κυριακάτικες και πιο σημαντικές Λειτουργίες τις απαγόρευσε η κυβέρνηση.

      Διαγραφή
    2. Λειτουργία του Μέγα Βασιλείου απο της 7:00 έως της 8:00 ? Κοροιδεύετε ? Αυτά βλέπουν οι άθεοι κυβερνήτες την μεγάλη υποκρισία που επικρατεί, και θα τους χτυπούν σαν χταπόδια...

      Διαγραφή
    3. Βιαστικά μπορεί να βγαίνει και σε 1 ώρα. Δεν ξέρουμε 12:20 μμ, μην το αποκλείεις.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.