28 Μαρ 2020

Τσιόδρας πέρσι: «Ἡ ἐποχικὴ γρίπη κάθε χρόνο στοιχίζει τὴν ζωὴ σε 290-650.000 ἀνθρώπους σὲ παγκόσμιο ἐπίπεδο»

15 σχόλια:

  1. Μόλις ένιωσα ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!

    ΕΣΥ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, δεν ένιωσα "πανηλήθιος". Εμπιστεύομαι τον κ. Τσιόδρας, διότι είναι εξαιρετικός επιστημών, σπανιου ήθους άνθρωπος και ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. Η μεγάλη διαφορά της εποχικής γρίπης είναι ότι είναι γνωστή ασθένεια ενώ ο κορωνοϊός είναι - ακόμη και τώρα - εντελώς άγνωστος. Η δεύτερη μεγάλη διαφορά είναι ότι για τη γρίπη υπάρχει ΕΜΒΟΛΙΟ εδώ και πάρα πολλά χρόνια - άρα δοκιμασμένο για τυχόν παρενέργειες. Προσωπικά κάνω τα τελευταία δύο χρόνια το εμβόλιο της γρίπης (ανήκω σε ομάδα "υψηλού κινδύνου", είμαι καρκινοπαθης) με εντολή των θεραπόντων ιατρών μου και έχω απαλλαγεί από τις ιώσεις που κάθε χειμώνα με ρίχνανε στο κρεβάτι, και οι οποίες δυνητικά θα ήτανε ΠΟΛΥ επικυνδινες για μένα!
      Αν δεν είχαν παρθεί αυστηρά μέτρα, πιθανότατα θα είχαμε δει πολύ χειρότερες καταστάσεις. Και βεβαίως στα μέτρα δεν συμπεριλαμβάνω τη Θεία Ευχαριστία. Αυτή θα έπρεπε να τελείται ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

      Διαγραφή
    2. π. Νικόλαε Καπνιά σας εύχομαι να έχετε τέλεια θεραπεία της αρρώστιας που έχετε.
      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    3. παπα-Νικόλα για διαβάστε το κάτωθι:

      https://www.cnn.gr/news/ellada/story/192365/epoxiki-gripi-mia-mikri-pandimia-kathe-xrono

      Διαγραφή
    4. Εγώ όχι γιατί μόλις επβεβαιωσε αυτα που σκεφτσκέφ τις τελευταίες ημέρες!!!τωρ τ μένει να μάθουμε γιατί είμαστε κλεισμενοι σπισπ!

      Διαγραφή
    5. Για εμένα προσωπικά πάτερ μου ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ είναι ένα υποταγμένο πιόνι στά άνομα σχέδια τους.
      Γέμισε η κοινωνία από διακεκριμένους και φτασμένους επιστήμονες που ο Θεός τούς είναι άγνωστος.
      Και όταν λέτε ΣΠΑΝΙΟΥ ΗΘΟΥΣ κ ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ αν μη τι άλλο θα περίμενα νά έπερνε θέση στά περί Θείας Μεταλήψεως πού ο κάθε άσχετος αναφέρετε και να διαχώριζε τήν θέση του.
      Ας μη μας προκαλέσει έκπληξη αν δούμε τον Κο Τσιόδρα στίς επόμενες εκλογές υποψήφιο.
      Το σύστημα έτσι ακριβώς δούλευει.Σε περνά απο κόσκινο προτού περάσεις την πόρτα του.
      ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ κ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
  2. Με συγχωρείτε αλλά το εμβόλιο της γρίπης σας "προστατεύει" μόνο από 2-3 στελέχη της γρίπης και μάλιστα με μικρό σχετικά με άλλα εμβόλια ποσοστό! Σε καμία περίπτωση δεν σας προστατεύει από τις λοιπές 100 και πλέον περίπου ιώσεις! Ρωτήστε τον ιατρό σας! Επιπλέον, 2 πραγματάκια: Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Χ ιός της γρίπης και δεν υπήρχε τότε εμβόλιο (δηλαδή πριν λίγα χρόνια) γιατί δεν συνέβη όλη αυτή η παρανοϊκή κατάσταση;;!! Και τέλος το γνωστό εμβόλιο της γρίπης το κάνουν οι ευπαθείς ομάδες και καλά κάνουν, η συντριπτική πλειοψηφία δεν το κάνει! Οπότε εύλογα δεν θα μπορούσε και τώρα τα αυστηρά μέτρα να αφορούν μόνο τις ευπαθείς ομάδες και όχι όλο τον λοιπό κόσμο;;! Την ευχή σας και πάλι με συγχωρείτε!
    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου είπε ένας γνωστός μου ότι έκανε 4 φορές εμβόλιο για τη γρίπη, και αρρώστησε από γρίπη και τις 4 φορές.
    Ας ελπίζουμε πολύ περισσότερο στον ΘΕΟ, και λιγότερο στα εμβόλια.

    * * *

    Ακούστε και το Μάριο Ματσάκη- Ιατροδικαστή ,Μικροβιολόγο...που μιλά για την ΑΠΑΤΗ με το κορωνοιό.

    https://www.youtube.com/watch?v=RqBR6AcEKIk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη στέκεστε στη θνησιμότητα που όντως είναι χαμηλή! Σκεφτείτε όμως ότι αυτή αυξάνεται υπερβολικά λόγω της υψηλής μολυσματικότητάς αυτού του ιού! Βλέπουμε στην Ιταλία τους καθημερινούς θανάτους οι οποίοι οφείλονται στο ότι τα συστήματα υγείας δεν είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες σε τόσο μεγάλο αριθμό ασθενουντων.Συνέπεια αυτού είναι ο υπερβολικός σε ύψος, όμως αληθινός, ημερήσιος αριθμός θανάτων!!! Ας προσέχουμε λοιπόν και παράλληλα ας προσευχόμαστε για την συνδρομή των Αγίων μας ώστε με τις πρεσβείες τους να σταματήσει ο λοιμος αυτός! Γένοιτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Π.Νικολαε, όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της γρίπης δεν σημαίνει ότι απαλλάσσονται απο τις ιώσεις, απλά έχουν 30-35% πιθανότητα περισσότερο να επιβιώσουν σε περίπτωση που προσβληθούν απ' τον ιό π.χ της γρίπης σε σχέση με κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί. Οι επιπλοκές που υπάρχουν σε πολλούς ανθρώπους όπως έμφραγμα μυοκαρδίου απτό εμβόλιο της γρίπης δεν είναι λίγες. Προσωπικά γνωρίζω περιπτώσεις που έχουν φύγει απ' τη ζωή μετά από εμβολιασμό και ανήκαν στην ευάλωτη ομάδα και οι δύο. Όπως έλεγε και ο Αγ.ΠΑισιος φάρμακο=φαρμάκι, το κάνουμε και ότι γίνει γιατί είμαστε σε αδιέξοδο, κλείνουν μια τρύπα αλλά ανοίγουν μια άλλη. Όσο αναφορά τον κ.τσιοδρα στην αρχή του κορονωϊου αλλά έλεγε πως ο ιός δεν είναι επικίνδυνος, μετά έκανε κωλοτουμπα και αυτό δειχνει ότι δέχτηκε πολιτικές πιέσεις. Εξάλλου στη ν.δ ανήκει ποιός χριστιανός; Πειθήνιο όργανο είναι γιατί έχει το πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμενα παντως γιατι δεν μου καθεται καλα αυτος ο ανθρωπος ;

    Eyxomai να μαι λαθος κ ο δεσποτης Χριστος μεθ ημων κ υμων.
    Καλη μετανοια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο που λεει ο ανθρωπος ισχυει ΑΛΛΑ αν προσβληθει το ποσοστο των ανθρωπων που εχει καποια γριπη με covid 19 τοτε οι θανατοι θα ειναι πολλαπλσιοι. Μην βλεπετε μονοπλευρα το ποσοστο των ανθρωπων που πεθαινουν παγκοσμιως απο γριπη. Η διαφορα ( θα το πω χοντρικα) ειναι πως αν νοσησουν 100 ατομα απο γριπη μπορει να πεθανει 1. Ενω αν νοσησουν 100 ατομα απο covid-19 θα πεθανουν 10! Αυτη ειναι η διαφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το εμβόλιο εχει αποτελεσματικότητα 27% και κάθε χρόνο αλλάζει.... και η θνησιμότητα από κορονοιό είναι 2%.... 2 στους 10 άντε 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΠΝΙΑ!!!!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.