13 Ιαν 2020

Μὲ ἐντολὴ τῆς κυβέρνησης τῆς ΝΔ κατεβαίνει ἡ ἀφίσα κατὰ τῶν ἐκτρώσεων ἀπὸ τὸ μετρό!


Μὲ τὸν πιὸ ὠμὸ τρόπο παρεμβαίνει ἡ κυβέρνηση φιμώνοντας μία ἀφίσα στὴν ὁποία παρατίθενται ἰατρικὰ δεδομένα γιὰ τὸ ἔμβρυο!
Ζοῦμε σὲ ἐποχὲς σκοτεινὲς ὅπου μία ὑποτιθέμενα κεντροδεξιὰ κυβέρνηση τάσσεται ὑπὲρ τοῦ θανάτου ἐνῶ τὴν ἴδια στιγμὴ κοροιδεύει τὸν λαὸ μιλώντας γιὰ τὴν ἐπίλυση τοῦ δημογραφικοῦ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΦΙΣΑ!
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Ἡ εἴδηση:
Μὲ ἐντολὴ τοῦ ὑπουργείου Μεταφορῶν καὶ Ὑποδομῶν κατεβαίνει ἀπὸ τοὺς χώρους τοῦ Μετρὸ ἡ διαφήμιση ἐνάντια στὶς ἀμβλώσεις. Εἶναι χαρακτηριστικὸ ὅτι ἀπὸ νωρὶς τὸ πρωὶ προκλήθηκε σάλος μὲ μία νέα διαφημιστικὴ καμπάνια ποὺ φιλοξενεῖ ἡ ΣΤΑΣΥ (Σταθερὲς Συγκοινωνίες) σὲ σταθμοὺς καὶ συρμοὺς τοῦ Μετρό, ἡ ὁποία ἔχει σύνθημα «διάλεξε τὴ ζωή».
Ἡ συγκεκριμένη πληρωμένη διαφημιστικὴ καμπάνια ξεκίνησε τὸ πρωὶ τῆς Δευτέρας. Ἦταν προγραμματισμένο νὰ παραμείνει στὰ εἰδικὰ διαφημιστικὰ πλαίσια γιὰ 14 ἡμέρες, ὅμως μετὰ τὸ σάλο ποὺ προκλήθηκε κατέβηκε τὸ μεσημέρι τῆς....
ἴδιας μέρας. Εἶχε τοποθετηθεῖ σὲ 31 πλαίσια σὲ 17 σταθμοὺς τοῦ μετρὸ καὶ μὲ ἐντολὴ τοῦ ὑπουργείου Ὑποδομῶν καὶ Μεταφορῶν κατέβηκε ἀπὸ ὅλους τους σταθμούς. 

106 σχόλια:

  1. Χίλιες φορές Αίσχος!!!

    Ρωμιός Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζετε ποιοί δημιούργησαν τον σάλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἄς τά βλέπουν αὐτά ὅσοι πραγματικοί Ἕλληνες καί Ὀρθόδοξοι ψηφίζουν πράσινους, κόκκινους καί γαλάζιους Τσίπρες, βρωμερούς δολοφόνους τοῦ Ἔθνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πράσσινοι και κόκκινοι "Τσίπρες" είναι ακόμα πιο αποστασιοποιημένοι απο τον Χριστιανισμό, απο ό,τι οι γαλάζιοι, κ. Χατζηνικολάου.
      Γι' αυτό και αρκετοί πραγματικοί Ἕλληνες καί Ὀρθόδοξοι ψηφίζουν τους γαλάζιους.
      Για το "μη χείρον"...

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι θεομπαίκτες υποκριτές είναι ''το μη χείρον''εν σχέσει με τους δεδηλωμένους(δηλαδή φανερούς)αντίχριστους.

      Διαγραφή
    3. 6 05 θελω να πιστευω οτι το λες ειρωνικα κ οχι κυριολεκτικα.

      Διαγραφή
    4. Μάλιστα... Ψηφίζουν τους γαλάζιους άθεους! Γι' αυτό προκοψαμε ως έθνος!!!

      Διαγραφή
    5. Να τον χαίρεσαι τον αρχηγό σου (Τσίπρας με γραβάτα), τον φανατικό οπαδό της παγκοσμιοποίησης.
      Είναι αστείο να επικαλείσαι : το "μη χείρον" Δεν το καταλαβαίνεις; Κάτι σου λείπει......

      Διαγραφή
    6. ΒΡΕ ΠΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;
      ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΓΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΥΨΙΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
      ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ κ ΟΙ ΜΕΝ κ ΟΙ ΔΕ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ κ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΥΣΑΣ ΝΟΥΔΟΥ...(ΝΑΙ ΝΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΑΝ-ΠΑΤΡΟΝΑΡΑΝΕ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝΕ κ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΙΕΡΟΙΣ ΓΡΑΜΑΤΟΙΣ κ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ)ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ κ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΟΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ......
      ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΜΟΥ.....
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
    7. Πολύ σοβαρά και αληθινά είναι ότι οι ακροαριστεροί εκκλησιομάχοι και απάτριδες θα δημιουργούσαν αμέτρητα περισσότερα προβλήματα στην Χώρα μας και στο Εθνος!

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ;;;; ME ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΖΩΟ ΘΥΛΥΚΟ ΖΩΟ.
    ΕΔΩ ΒΛΕΠΩΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΥΛΥΚΟ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΘΕΑ ΤΥΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ;;;
    H ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ "ΞΕΝΟ ΧΕΡΙ" ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DNA!


    ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ, ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΩΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ; Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΩΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή!!!

    Γι' αυτό τους ψήφισαν;;;;;

    Ας ανακρούσουν πρήμναν και ας μην ακολουθούν τις αριστερές καταστροφικές τακτικές του ψευδομοντερνισμού και του παραπετάματος των ελληνικών και χριστιανικών αρχών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τους χαίρεστε όσοι και όσες τους ψηφίσατε νομίζοντας ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο όσον αφορά την πατρίδα και την πίστη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ακροαριστεροι 6:14 μμ θα έκαναν ακόμα πιο χειρότερα.
      Υπάρχει πάντα και χειρότερο...

      Διαγραφή
    2. 9 45 εισαι ενας απ τους κυριους υπευθυνους για την καταντια μας σημερα,να ξερεις.
      Περισσοτερο υπευθυνος κ απ τον Μητσοτακη η τον Τσιπρα. Μην εχεις αυταπατες κ καποια στιγμη θα δωσεις λογο.

      Διαγραφή
    3. @9:45 μ.μ.
      Υπάρχει πάντα και το καλύτερο.
      Απλά κάποιοι δε λένε να το διαλέξουν γιατί δεν είναι "mainstream" επιλογή.
      Σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί είναι χριστιανοί αυτοί οι άνθρωποι. Έχουν την εντύπωση ότι ο χριστιανισμός είναι και αυτός "mainstream"; Ο χριστιανισμός στα χαρτιά ίσως.
      Οι Έλληνες κάνανε τις επιλογές τους. Και στα της πίστεως, και στα της πατρίδος, και στα της ηθικής.
      Τώρα θα απαντήσει ο Θεός.

      Διαγραφή
    4. Φανατικέ 8:43 πμ
      Αυτά που είπες δεν ισχύουν σ' αυτόν που τα είπες.
      Ισχύουν για τον εαυτό σου. Πάρε ένα καθρέπτη, κοίτα τον και ξαναπέστα!!!

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ 10:35 μμ ότι Υπάρχει πάντα και το καλύτερο.
      Το πρόβλημα είναι ότι στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία κόμμα καλύτερο απο τη ΝΔ που να έχει πιθανότητες να εκλεγεί κυβέρνηση δεν υπάρχει. Μακάρι να καταφέρουν να πλησιάσουν τα ποσοστά των κυβερνητικών κομμάτων αλλά αυτό είναι απίθανο στο εγγύς μέλλον.

      Διαγραφή
  8. Απίστευτο!!!!!!

    Πού ζούμε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε Δημοκρατία δεν βρισκόμαστε;;;

    Πώς κατέβασαν τις πληρωμένες νομιμότατες αφίσες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απογοήτευση! Αλλα περιμέναμε απο την ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος περίμενε άλλα από τη ΝΔ, απλώς δεν είχε προσέξει τη στάση Μητσοτάκη σε δύο συγκεκριμένα ζητήματα: το Σκοπιανό και το Σύμφωνο Συμβίωσης Ομοφυλόφιλων. Όσοι πρόσεξαν και έλαβαν στα σοβαρά τη στάση του Κούλη σε αυτά τα δύο ζητήματα, τον ΜΑΥΡΙΣΑΝ συνειδητά!

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα είναι ότι ΜΙΑ ΖΩΗ περιμένατε άλλα από την ΝΔ. Κάθε φορά τα ίδια κάνει και κάθε φορά τους ψηφίζετε, ενώ το μόνο που αλλάζει είναι ο αρχηγός κόμματος (και άμα).
      Όπως λέει και το ξένο ρητό:
      Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
      Δυστυχώς, δεν μιλάει για τρίτη και τέταρτη κοροϊδία, γιατί μάλλον ο "ποιητής" του δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι υπήρχε τέτοια περίπτωση. Δεν έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα φαίνεται...

      Διαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΙΩΝΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά δημοκρατία υπάρχει.
      Οι Έλληνες τους ψήφισαν, και όλα αυτά τα είχαν εκφράσει προτού εκλεγούν. Ακόμα και την μη-δημοκρατικότητά τους! Η δημοκρατία ποτέ δεν είναι δεδομένη και ο Ελληνικός λαός δημοκρατικά επέλεξε να την καταργήσει. Μέχρι τις επόμενες εκλογές τουλάχιστον.
      Επίσης, ποτέ και κανείς Έλληνας δεν αντέδρασε σε τίποτα από τα στραβά που αυτοί κάνουν, εκτός από μερικές "συμβολικές αντιδράσεις" μερικών γραφικών, που ποτέ δεν προσέφεραν τίποτε, παρά μόνο την εκτόνωση της οργής του κόσμου.
      Για τις παροχές και τα λεφτά όμως πόλεμος γίνεται. Γιατί μόνο αυτά αγαπά ο Έλληνας.

      Διαγραφή
    2. Ειδικά στις βουλευτικές εκλογές του 2019 οι Έλληνες είχαν να επιλέξουν μόνο μεταξύ προεπιλεγμένων εντολοδόχων του Διεθνούς Σιωνισμού (με διαφορετικά προσωπεία ο καθένας). Ακόμη και στο 80% να έφτανε η αποχή και το λευκό, εν τέλει, θα σχηματιζόταν ξενόδουλη κυβέρνηση. Ο Διεθνής Σιωνισμός ελέγχει απόλυτα και το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τα συστημικά Μ.Μ.Ε. και την πολιτικοοικονομική ελίτ της Χώρας μας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Δημοκρατία αλλά αιρετή μοναρχία, σύμφωνα με τον Καθηγητή Γ. Κοντογιώργη. Μόνη ελπίδα είναι η συνειδητή επιστροφή των Ελλήνων στο Χριστό.

      Διαγραφή
    3. @2:40 μ.μ.
      Αν στις βουλευτικές εκλογές του 2019 οι Έλληνες είχαν να επιλέξουν μόνο μεταξύ προεπιλεγμένων εντολοδόχων του Διεθνούς Σιωνισμού (που δεν είμαι σίγουρος ούτε γι' αυτό), αυτό οφείλεται καθαρά στην άρνηση των ίδιων Ελλήνων να ψηφίσουν μη-εντολοδόχους στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
      Τα λεφτά που χρειάζονται για να κατέβεις στις εκλογές είναι αστρονομικά. Δε φτάνει που τα μέλη των μικρών κομμάτων πετούν την αξία ενός διαμερίσματος κάθε 4 χρόνια για να κατέβουν στις εκλογές, έχουν να αντιμετωπίσουν και την πλήρη απαξίωση ή τον πόλεμο από τους χριστιανούς. Και μετά, όταν δεν αντέχουν άλλο οικονομικά και τα παρατούν, νίπτουμε τας χείρας μας, λέγοντας ότι "υπήρχαν μόνο εντολοδόχα κόμματα για να ψηφίσουμε". Λες και όταν είχαμε άλλες επιλογές σκοτωνόμασταν να τους ψηφίσουμε.

      Διαγραφή
    4. @2:40 μ.μ.
      Και αν η μόνη ελπίδα είναι η συνειδητή επιστροφή των Ελλήνων στο Χριστό, νομίζω πως θα πρέπει να αρχίσουμε να απελπιζόμαστε...
      Γευτήκαμε πτώχευση, λιτότητες, βαριές φορολογίες, φωτιές, σεισμούς, πλημμύρες, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ξεπούλημα εθνικού πλούτου, προδοσία της πίστεως, προδοσία της ιστορίας μας, κλοπή της ταυτότητάς μας, εθνικές ταπεινώσεις. Και ούτε συνήλθαμε, ούτε διανοηθήκαμε ότι αυτά προέρχονται από τον Θεό τον ίδιο. Και όσοι ιερείς υποστήριξαν κάτι τέτοιο θα έχουν να ακούνε βρίσιμο μέχρι να πεθάνουν. Γιατί για τον νεο-έλληνα, ο Θεός είναι ένα άβουλο ον που μόνο αγαπάει, ποτέ δεν τιμωρεί, ούτε καν για να μας ξυπνήσει από την καταστροφική πώρωση που βρισκόμαστε σαν έθνος. Ένας Θεός βολικός, που υπάρχει μόνο όταν τον χρειάζεσαι και αφού η χρησιμότητά του τελειώσει, δεν χρειάζεσαι να ασχοληθείς άλλο μαζί του.

      Διαγραφή
    5. @12.55 μ.μ.
      Την λύση θα την δώσει ο Τριαδικός Θεός: Είτε θα μετανοήσουμε ως έθνος (μετά από επέλευση χειρότερων δεινών από αυτά που αναφέρεις - σύμφωνα και με τις προφητείες των Αγίων της Εκκλησίας), έστω και στο παρά πέντε, και θα διασωθούμε, είτε θα παραμείνουμε αμετανόητοι μέχρι τέλους και θα καταστραφούμε ολοσχερώς ως Έθνος.

      Διαγραφή
  12. Κάλεσε το Υπουργείο να δώσει εξηγήσεις η ΣΤΑΣΥ.
    Κοιτάξτε την απάντηση της ΣΤΑΣΥ και ανατριχιάστε για τα δύο μέτρα και σταθμά του Υπουργείου!!


    Για το θέμα απάντησε η ΣΤΑΣΥ. «Πρόκειται για μια διαφήμιση όπως όλες οι άλλες που μπαίνουν σε χώρους του Μετρό», τονίζεται χαρακτηριστικά και προστίθεται:

    «Εν προκειμένω ζητήθηκε από μια μη κερδοσκοπική οργάνωση να μπει η εν λόγω διαφήμιση, με τον φορέα αυτόν να καταβάλλει κανονικά το προβλεπόμενο ποσό για τη φιλοξενία του πόστερ. Πρόκειται για φορέα βραβευμένο που δημιουργήθηκε από πολυτέκνους. Στην αφίσα δεν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά στις αμβλώσεις, έτσι κρίθηκε πως δεν προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Πράγματι, μπορεί κανείς να διαφωνεί με το περιεχόμενο του προβαλλόμενου μηνύματος αλλά κατά τη γνώμη μας δε στοιχειοθετείται λόγος για να μην υπάρχει η διαφήμιση. Να θυμίσουμε πως προσφάτως φιλοξενήθηκε αφίσα και του vegan κινήματος όπου και είχαμε αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Επαναλαμβάνουμε πως οι αντιδράσεις είναι θεμιτές, ωστόσο, δεν υπήρχε λόγος αποκλεισμού. Συνέβη ο,τι γίνεται και με τις υπόλοιπες διαφημίσεις που φιλοξενούμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τι κόμματα και επόμενες εκλογές μιλάτε ρε αμετανόητοι;
    Όλοι τρέχετε να σώσετε την Ελλάδα με πρόφαση τάχα το δικαίωμα ψήφου, και μετά βρίζετε αυτούς που εσείς φέρατε.
    Ξυπνάτε ρε! Κανείς Χριστιανός δεν πρέπει να ψηφίζει, να βγαίνουν εκατό κόμματα και να μη μπορούν να συνεννοηθούν ούτε για έναν άνομο νόμο!
    Εσείς τους κάνετε δυνατούς, λουστείτε τα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι λύση η αποχή 9:39 μμ!
      Μην παγιδεύεις τους ανθρώπους και μετά μέσω της αποχής των Χριστιανών, βγαίνουν οι χειρότεροι εκκλησιομάχοι και διεθνιστές που κάνουν ακόμα μεγαλύτερο κακό!!!

      Διαγραφή
    2. Πράγματι δεν είναι λύση η αποχή. Είναι σαν να λέμε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων «σας παραδίδουμε τα κλειδιά της χώρας».

      Διαγραφή
    3. Λευκό!

      Κι ας το κάνουν ότι
      θέλουν!

      Έτσι κι αλλοιώς οτι
      θέλουν κάνουνε.

      Λ ε υ κ ό !
      Όχι πως θ' αλλάξει κάτι,
      αλλα τουλάχιστον
      δεν θα λερώσουμε
      τα χέρια μας.

      Έτσι κι αλλιώς
      η " δημοκρατία"
      ένας φερετζές ήταν
      και έτσι που έχει καταντήσει μόνο
      ο φόβος του

      χειρότερου

      την κάνει
      ανεκτή.

      Απ'τ'ολότελα...

      Η κατάντια μας

      γιατί πιστέψαμε οτι
      θα μας σώσουν κάποι
      άνθρώπινοι "σωτήρες".

      Τωρα τί;


      Διαγραφή
    4. Κλασσικός βολεμένος ε;

      Διαγραφή
    5. ΡΕ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ .
      ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ δηλ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΣΟΥΞΙΣΜΟ;;;
      δηλ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΡΟΠΟ;;;;
      ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ κ ΜΕ ΧΑΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;;
      ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ.
      ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ κ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΟΥΞ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ;;;
      ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ I.Q ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.
      KAI ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΣΜΑ....
      ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ
      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ....
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΩΣΕ ΠΙΑ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ....
      ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ....

      Διαγραφή
    6. Και το «Λευκο» και η αποχή και το «Άκυρο» αποτελούν έμμεση στήριξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων

      Διαγραφή
    7. Βέβαια, να τους στηρίξουμε άμεσα!






      Διαγραφή

    8. Δεν ισχυρίζομαι πως το

      λευκό

      θα σώσει την

      πατρίδα.

      Έτσι κι αλλιώς, η "δημοκρατία"
      είναι κόλπο, για να νομίζουμε ο λαός οτι
      γίναμε αφεντικά και να
      κοιμόμαστε βαθύτερα.

      Αυτό φάνηκε όποτε ψηφίσαμε ενάντια στο
      θέλημα της ψευτοελίτ
      (κι εμείς στο δημοψήφισμα
      κι αρκετοί ευρωπαϊκοί λαοί σε άλλες περιπτώσεις).

      Με το λευκό απλά δεν λερώνεις τα χέρια σου

      χωρίς να παραιτείσαι
      από αυτήν την έστω
      κουτσή έκφραση γνώμης.

      Και ναί, θα πάει στο πρώτο κόμμα που θα ψηφίσουν οι περισσότεροι...
      (ας μη πω τη λεξη),
      όμως τουλάχιστον εσύ
      τα χέρια σου δεν τα
      λέρωσες.


      Διαγραφή
    9. Για το θέμα τού
      βολέματος...

      ναι, φιλε μου
      βολεμένος...

      Όποιος όμως
      χρησιμοποιεί
      το
      κ α λ ύ τ ε ρ ο
      μ έ σ ο ν

      βρίσκει
      κάτι παραπάνω από
      βόλεμα

      Χωρις γλυψίματα σε πολιτικούς
      χωρίς να κρεμαστεί
      από πατρικες περιουσίες
      και μπαρμπάδες.

      Το μ ό ν ο μ έ σ ο ν που μας πάει
      σε καλύτερα,
      από τα χαζά όνειρα
      που έχουν εμφυτέψει στα
      μπουμπουνοκέφαλα μας.

      Στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

      Υπάρχουν...εκεί εξω
      πνευματικοί, που δεν
      φασκιώνουν τα πνευματικοπαίδια τους
      και
      πνευματικοί αναπτήρες
      που ανάβουν
      την φ λ ό γ α
      μέσα μας!

      Ας μη βρεθούμε αναπολόγητοι...

      Διαγραφή
  14. "ΣΥΓΧΑΤΗΡΗΡΙΑ"

    Διορθώστε το. Λάθος θέση τα γράμματα Ρ και Τ. "ΣυγχαΡηΤηρια" το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν εχει καταλαβει ακομη ο κοσμακης λογω σκοτισμενης διανοιας οτι και οι 2 Αλ6ις και ο τωρινος ειναι το ιδιο πραγμα. μη πω οτι ο τωρα ειναι χειροτερος δηθεν με αλλο χριστιανικο προσωπειο. Θαυμαζω τους πολωνους κ τους ουγγρους που χωρις χριστιανικο background σαν το δικο μας καταλαβαν την παγιδα κ τη φακα κ ψηφιζουν τιμιους πατριωτες για τον τοπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΟΥ Η Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ........ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;; KAΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ;;;;;;;
    ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ,ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΡΑΓΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στην χώρα που σβήνει δημογραφικά ο Κώστας Α. Καραμανλής έδωσε εντολή να κατέβουν οι αφίσες κατά των αμβλώσεων!
    epilekta.com Montag, Januar 13, 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι να πονάει η ψυχή μας για την κατάντια αυτής της χώρας.
    Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει η δυνατότητα στον σύλλογο που ανάρτησε την αφίσα, ας δώσει το περιεχόμενο αυτής της ίδιας της αφίσας στην ιστοσελίδα σας ηλεκτρονικά, σε κάποια μορφή που να μπορούμε να την εκτυπώσουμε, έστω σε μέγεθος Α4, ώστε να κολλάμε κι εμείς όπου μπορούμε.
    Και λίγες γυναίκες να έχουν προβληματιστεί και να το ξανασκέφτονται (πριν κάνουν έκτρωση), ακόμη καλύτερα δε, αν άλλαξαν και γνώμη, είναι όφελος μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ν.Δ. (δεν λεω και για τα αλλα ακομη βρωμεροτερα κομματα) ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, κάποιο ατομικό συμφέρον έχουν.
      Είναι οι λεγόμενοι ΕΓΩ-ΠΟΛΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
  20. Κάποιοι εδώ νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι.
    Επιχαίρουν; Χαιρεκακούν; ότι και να πει κανείς λίγο είναι.
    Κύριοι εξυπνάκηδες, ιδίως εσύ με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ο φωνασκών και οχλαγωγών άκου, αν μπορείς:
    Το "μη χείρον βέλτιστον" δεν σε εκφράζει, ΟΚ το καταλάβαμε. Έχει όμως μια λογική.
    Γνώριζε λοιπόν ότι οι άλλες θέσεις, όπως αποχή, ή οι διάφορες ΑΥΓΕΣ δεν έπεισαν. Αν είχαν κάτι να πουν, κατ' εσένα ίσως, όμως δεν έπεισαν για τη θέση τους. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό;
    Ας είχαν περισσότερα επιχειρήματα, για να πάρουν μαζί τους τους ψηφοφόρους.
    Επίσης, ο πατριωτικός χώρος, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κατεβάσει αξιόλογο σχήμα.
    Έψαχναν βλέπεις τους υπεράνω πάσης κριτικής. Σίγουρα τον Καραϊσκάκη δεν θα τον ενέκριναν.

    Ας ξεχωρίσουμε τα πράγματα. Ψηφίζω, σημαίνει αξιοποιώ κατά τον καλύτερο τρόπο που μπορώ, τα πέντε λεπτά που είμαι μέσα στην κάλπη. Με κρίση και με λόγική. Αφού, έστω τύποις, έχουμε αυτή τη ρημάδα τη "δημοκρατία".
    Αλλά το να βρίζω εκ των υστέρων τους άλλους τί έκαναν, αν θα κοινωνούν κτλ κτλ. είναι ανεπίτρεπτο.

    Επιχειρηματολόγησε.
    Πολιτέψου.
    Κάνε κόμμα τέλος πάντων ή ότι καταλαβαίνεις.
    Αλλά μην τη λες στους άλλους για να νιώσεις εσύ καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα κανει κ σου την λεει μπας κ ξυπνησεις κ καταλαβεις οτι το μη χειρον βελτιστον ΔΕΝ ειναι η ν.δ.
      Δεν πειραζει ας νιωσεις κ λιγο θιγμενος...καλο θα κανει στον εγωισμο σου.
      Ξανα ψηφισε τωρα ν.δ.

      Διαγραφή
    2. Το "μη χείρον βέλτιστον" είναι σχετικό και υποκειμενικό καλέ μου κύριε. Αν εσύ θεωρείς ότι η νουδούλα ήταν η καλύτερη επιλογή από τα υπόλοιπα καμιά σαρανταριά περίπου κόμματα που υπήρχαν στα ψηφοδέλτια στις προηγούμενες εκλογές, τι να πω, λυπάμαι για του λόγου σου. Τα κόμματα εξουσίας, όπως τα λένε, και που προφανώς εσύ προτιμάς, ο λαός τα αναδεικνύει με την ψήφο του. Αν λοιπόν έχουμε δύναμη εμείς οι λεγόμενοι πιστοί, ας το αποδείξουμε στηρίζοντας επιτέλους όποιον πολιτικό φορέα είναι πιο κοντά σ' αυτά που πρεσβεύουμε. Η νουδούλα πάντως δεν ανήκει σ'αυτά τα κόμματα, τελεία και παύλα κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε εμείς οι χριστιανούληδες τόσο το καλύτερο για τη χώρα.

      Διαγραφή
    3. gbrl
      Δεν υποστηρίζουμε ότι η ΝΔ είναι το καλύτερο κόμμα απο τα 40 όπως τα μέτρησες. Σε καμία περίπτωση!! Η ΝΔ έχει προδώσει τους πιστούς πολλές φορές δυστυχώς και σε βασικά ζητήματα (π.χ. βλασφημία)!!
      Σίγουρα ανάμεσα σ' αυτά υπάρχουν και χριστιανικά και πατριωτικά κόμματα, αλλά με καμία πιθανότητα εκλογής σε κυβερνητικό κόμμα. Ψήφος σ' αυτά εκτός απο το καλό που κάνει να τα ενισχύει, κάνει και πελώριο κακό αφού αφήνει την κυβέρνηση της χώρας στο χειρότερο, το πιο εκκλησιομαχικό.
      Δύσκολη απόφαση για τους πιστούς ψηφοφόρους.
      Γι' αυτό μην κοροϊδεύουν και μην βρίζουν οι μεν τους δε, σαν να τα ξέρουν όλα!!!...

      Διαγραφή
    4. ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ 4.18 μμ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΕΜΑΙ Ο ΟΧΛΑΓΩΓΩΝ κ ΦΩΝΑΣΚΩΝ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ.
      ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΩΜΑ κ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ κ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΟΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ κ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ κ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑ ΟΣΙΑ κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
      ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
      ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ κ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ κ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΜΜΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ.
      ΑΗΔΙΑ....ΕΜΕΤΟΣ....ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ κ ΟΡΓΗ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΕΣΕΩΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ κ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ κ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ κ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
      ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ;;;ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ;;;ΜΕΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;;;ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;;;
      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΘΕΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΛΟΓΙΚΗ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ;;;
      ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΟΗΜΩΝ...ΠΟΝΑΩ κ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΩ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΑΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.
      ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗ ΧΕΙΡΩΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ-ΕΛΠΙΣΤΟΝ κ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟΝ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 0 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΟΡΜΑΛ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
      ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΑΟΠΟΔΙΣΤΡΙΑ...ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...ΤΟΝ ΠΛΑΠΟΥΤΑ...ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ....ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 κ αιματοκυλησαν την ελλαδα...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ...ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ....ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ...ΑΛΟΙΩΣΑΝ κ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΓΚΕΙ ΠΑΡΤΥ...ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ...ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ.ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ...
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ κ ΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ...
      Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

      Διαγραφή
    5. ΠΟΝΤΙΕ έχεις εμπάθεια οξύτατη...
      και το χειρότερό είναι ότι νομίζεις ότι κάνεις κάτι διοχετεύοντάς την πάνω σε, κατά τα άλλα όπως λες, ομόπιστούς σου. Ατυχέστατο. Φάουλ 100%
      Κανένας δεν σε όρισε κριτή δικό μου ή κανενός άλλου.
      Αν παρ' όλα αυτά κάνεις λίγο κράτει στην εμπάθειά σου και κατεβάσεις καμια ταχύτητα, στο επίπεδο συζήτησης, άκου:

      έχει μεγάλη σημασία να ξεχωρίζεις πότε μιλάς και τί λες. Αυτό λέγεται διάκριση.

      Εγώ μίλησα για τα 5 ΛΕΠΤΑ που είμαστε μέσα στο παραβάν. Προφανώς, κάθε νοήμων μπορεί να αντιληφθεί από αυτό, ότι δεν είμαι σε κάποιο κόμμα κτλ.
      Επίσης μίλησα για ΛΟΓΙΚΗ. Ξέρεις, αυτό που μας έδωσε ο Θεός!

      Εφόσον πιστεύεις ότι αξίζει να αφιερώσεις αυτά τα 5 λεπτά, γιατί αν δεν το κάνεις (αποχή) ή αν μπεις μέσα και δεν επιλέξεις (λευκό), τότε χαρίζεις αυτή τη μηδαμινή έστω δύναμη που σου δίνει το πολιτικό σύστημα στους άλλους και συγκεκριμένα, η μη-ψήφος αυτή χαρίζεται στα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή, στις αναλογίες που ψηφίστηκαν, από άλλους βέβαια.
      Η Λογική λέει λοιπόν ότι, αν έχεις αρκετό μυαλό για να καταλάβεις τα παραπάνω, τότε θα θελήσεις να αξιοποιήσεις αυτά τα ρημαδιασμένα 5 λεπτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός, Πόντιε, είναι το μη χείρον βέλτιστον.

      Κατά τα άλλα, εύχομαι καλή επιτυχία στα του Δήμου που είπες.

      Ο 4.18

      Διαγραφή
    6. Προς 5.43
      Κατ' αρχάς το μή χείρον βέλτιστον είναι υποκειμενικό. Και εγώ μίλησα για τα 5 λεπτά της κάλπης, γιατί ΔΕΝ βρήκα κάποιο κόμμα που να με εκπροσωπεί 100%. Πώς να το κάνουμε;
      Προφανώς για σένα κάποιο άλλο ήταν το καλύτερο.
      Αν αυτό το άλλο πρόκειται να πείσει και άλλους εκτός από σένα, ας πιάσει δουλειά αμέσως.
      Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και μετά να κάνουμε τους έξυπνους.

      Διαγραφή
    7. 4 52 αυτα τα 5 λεπτα που καθεσαι μεσα στην καλπη κ ψηφιζεις ν.δ επειδη ειναι χριστιανοι κ ταχα πατριωτες ρημαζεις το μελλον των παιδιων κ των εγγονιων σου.
      Μπορεις να το κατανοησεις η δυσκολευεσαι ;

      Διαγραφή
    8. Βοήθησε με εσύ με την αντιπρόταση και πείσε με ότι εσύ μεριμνάς για τα παιδιά σου καλύτερα.
      Τί άλλο προτείνεις; έχεις να πεις κάτι ή κριτικάρεις εκ του ασφαλούς;
      Πες το λοιπόν εσύ που το κατανόησες.

      Διαγραφή
    9. προς ΑΝΩΝΥΜΟ 4.29
      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟ ΣΗΜΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΚΟΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ....
      ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ κ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.
      ΑΠΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΟΓΜΑ-ΠΙΣΤΗ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΘΕΟΣ.
      ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ κ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΨΗΦΩΝ.
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΣΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ;;;ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ κ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ;;;
      ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ κ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ κ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΜΕΠΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ κ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ.
      ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ Η ΑΓΙΑ κ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ κ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ κ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
      ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ κ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
      Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

      Διαγραφή
    10. 12 20 αφου το θες λιανα : Aν εισαι "δεξιος" να ψηφισεις χρυση αυγη,χριστιανοπατριωτικο κομμα,εθνικο μετωπο,κοινωνια κλπ η οποιο αλλο δεξιο κομμα υπαρχει που δεν εχει κυβερνησει.
      Κ ας μη βγει κυβερνηση.
      Ειναι πιο τιμιο γιατι ολους αυτους δεν τους εχουμε δει στην εξουσια.
      Αν τους δουμε κ τα κανουν μανταρα στειλε τους κ αυτους στα τσακιδια.
      Η ν.δ υπηρετει συμφεροντα ξενων....εχει λερωμενα χερια.
      Τελος κ δεν ξανασχολουμαι φιλε.

      Διαγραφή
  21. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα 4:18 μμ!
    Οι βρισιές των ισοπεδωτών των κομμάτων δεν είναι ούτε δίκαιες, ούτε δίνουν λύση. Και οι ίδιοι οι εξυπνάκηδες που βρίζουν δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα της ανυπαρξίας μεγάλου κόμματος αδέσμευτου με ελληνορθόδοξες αρχές!
    Ούτε η αποχή, oύτε το λευκό είναι η λύση.
    Ο καθένας ας ψηφίζει με κριτήρια μόνο Ορθόδοξα και εθνικά και όχι οικονομικά.

    Και απο εκεί και ύστερα η πραγματική λύση είναι η μετάνοια και η επιστροφή στον Θεό τον Κύριο Ιησού Χριστό που βρίσκεται στην μία Εκκλησία Του (Ορθόδοξη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να ψηφίζει κανείς με κριτήρια Ορθόδοξα και εθνικά προϋποθέτει ότι στις εκάστοτε εκλογές συμμετέχουν κόμματα (έστω και πολύ μικρά) ή συνασπισμοί κομμάτων που εμφορούνται πραγματικά και όχι ψηφοθηρικά από Ελληνορθόδοξες και πατριωτικές αξίες(ιδίως ο ηγετικός πυρήνας αυτών). Εφόσον,όμως, σε κάποια εκλογική αναμέτρηση δεν υφίστανται τέτοιες επιλογές για τους ψηφοφόρους, νομίζω ότι η βέλτιστη επιλογή για τους συνειδητούς Χριστιανούς είναι το λευκό ως συνειδητή αντίδραση στο διεφθαρμένο,αντίχριστο και ξενόδουλο εγχώριο πολιτικό κατεστημένο.

      Διαγραφή
    2. Δική σου λαθεμένη και καταστροφική άποψη ανώνυμε 9;55 μμ ότι δήθεν ότι η βέλτιστη επιλογή για τους συνειδητούς Χριστιανούς είναι το λευκό, δλδ η αχρήστευση της δύναμης των συνειδητών Χριστιανών.
      Και η ψήφος το λιγότερο κακό και λιγότερο ανήθικο κόμμα και αυτή είναι μια επιλογή καλύτερη μιας και φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στην πράξη δλδ τουλάχιστον δεν κυβερνούν οι χειρότεροι.

      Διαγραφή
    3. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΔΛΕΦΕ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
      ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ κ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ...ΑΝΟΜΟΥΣ...ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
      ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ κ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΕΧΟΥΝ κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
      ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ;;;ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ;;;;ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΩΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ;;;;
      Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

      Διαγραφή
    4. Προς ανώνυμο 7.58 μ.μ.
      Σήμερα δεν υπάρχει καμία διαφορά ή ¨"λιγότερο κακό κόμμα" μεταξύ αφενός θεομπαιχτών - πατριδοκάπηλων- μασόνων (κεκαλυμμένων σατανιστών) και αφετέρου άθεων - εθνομηδενιστών - μαρξιστών. Όλοι τους είναι εκτελεστικά όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού.
      Είναι σαν να έχει να επιλέξεις μεταξύ Χίτλερ και Στάλιν.

      Διαγραφή
    5. Προς ανώνυμο 4:57 μμ
      Αν και έχεις σε μεγάλο βαθμό δίκαιο, φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς με προσοχή την επικαιρότητα να δεις και τις μεγάλες διαφορές μεταξύ των κομμάτων και των κυβερνητικών κομμάτων σε αρκετά ζητήματα (εκκλησιαστικά, εθνικά, ασφάλειας, δημόσιας τάξης, κτλ)...
      Υπάρχουν και μεγάλες διαφορές.

      Διαγραφή
    6. Προς ανώνυμο 9.44 μμ
      Παρακολουθώ την επικαιρότητα και ενίοτε τη βιώνω στο "πετσί μου". Οι ¨διαφορές" των κομμάτων δεν προκύπτουν από τις εξαγγελίες και τα προγράμματά τους, αλλά από την εφαρμοζόμενη στην πράξη πολιτική τους. Σε κάθε περίπτωση, οι οποίες διαφορές τους σε δευτερεύοντα και όχι κρίσιμα για το Έθνος μας και την Ορθοδοξία ζητήματα δεν αναιρούν ούτε την ξενοδουλεία τους ούτε την εχθρότητά τους προς το Ορθόδοξο ήθος και τις αλήθειες της πίστης μας ούτε την εχθρότητά τους προς κάθε τι το ελληνοπρεπές και συμφέρον για το Ελληνικό Έθνος. Αυτά πρωτίστως ενδιαφέρουν (ή πρέπει να ενδιαφέρουν) τους φιλόπατρεις Ορθόδοξους Χριστιανούς.

      Διαγραφή
  22. Γιατί μοῦ φαίνεται ὅτι ὅλοι οἱ ὀργανωσιακοί στηρίζουν μέ πάθος τήν ΝΔ;Πάντα ὀργανώσεις καί ἐξουσία πήγαιναν χέρι χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος σου φαίνεται ρωμανέ. Απλά θα έχεις μπερδέψει την ήρεμη σκέψη με το πάθος. Και την άρνηση αποδοχής της ισοπέδωσης με την δήθεν στήριξη με πάθος στη ΝΔ.

      Διαγραφή
    2. ΡΩΜΑΝΕ!!!
      ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ.
      ΦΟΒΕΡΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΟΥ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.
      ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
      ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
      Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

      Διαγραφή
  23. "Το Κίνημα «Αφήστε με να ζήσω!» δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια περίπου από 19 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία και με την υποστήριξη της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ἑλλάδος, ..."

    Αν ισχύε αυτό που γράφει ο 'ρωμανός' για τις σχέσεις ΝΔ-οργανώσεων τότε η ΝΔ δεν θα κατέβαζε την αφίσα του κινήματος «Αφήστε με να ζήσω!» που δημιούργησαν 19 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός κι αν τα σωματεία το έκαναν σε συνεννόηση με την ΝΔ, ώστε μας μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Η ΝΔ δεν έχει τίποτα να χάσει πλέον. Το έχουν καταλάβει ότι τους χριστιανούς δεν μπορούν να τους κρατήσουν μαζί τους για πολύ. Η ανθρώπινη τύφλα έχει και τα όριά της και αυτοί έχουν πολλά αντίχριστα σχέδια για το μέλλον. Τώρα ποντάρουν στους λαθρομετανάστες, τους πουλημένους και στους "προοδευτικούς". Όσους προλάβουν πριν τους αρπάξει ο Σύριζα!
      Με αυτόν τον τρόπο (την διαμάχη για μια αφίσα), και τα σωματεία έχουν να λένε ότι δεν είναι εντελώς άχρηστα (αντίθετα σε όσα φανερώνει η απόλυτη απάθειά τους στα Εκκλησιαστικά ζητήματα), και η ΝΔ διαφημίζεται στα μάτια των προοδευτικών. Ίσως ακόμα και στα μάτια των μεγάλων αφεντικών της.
      "Τάξη μέσα από το χάος" και "κυριαρχία μέσα από την θεατρική διαμάχη", όπως είναι και τα "μότο" των βρωμο-μασόνων.

      Εμένα θα μου ακούγονταν υπέροχο win-win σενάριο αν ήμουν στην θέση τους. Κανείς τους δε χάνει τίποτα. Αλλά και οι δυο κερδίζουν.

      Όχι ότι διαφωνώ με τις αφίσες, αλλά υπάρχουν καλύτεροι τρόποι και τόποι για να γίνει αυτό (νοσοκομεία, λύκεια, γυμνάσια) και το γεγονός ότι η κυβέρνηση ασχολήθηκε με κάτι τόσο μικρό, έτσι ξαφνικά, μου φαίνεται κάπως ύποπτο. Αν ήθελε να προωθήσει τις εκτρώσεις (που το θέλει) δε θα φοβόταν τόσο πολύ μια αφίσα. Μάλλον πρόκειται περί διαφημιστικού τρικ.

      Διαγραφή
    2. Στον φανταστικό κόσμο σου ζεις 12:25 πμ και έχεις πολύ πειραγμένη φαντασία!!!
      Ακου συννενοήθηκαν η Κυβέρνηση με τα Σωματεία για να ρίξουν στάχτη στα μάτια!! Τόση άρρωστη φαντασία και αδικαιολόγητοι κακοί λογισμοί;;;
      Με τέτοιες κακές φαντασίες δεν πάει καλά ο σνθρωπος!!

      Διαγραφή
    3. Ακραία συνομωσιολογικό στα όρια της παράκρουσης το σχόλιο του Ανώνυμου 15 Ιανουαρίου 2020 - 12:25 π.μ.
      Θα γίνει καλός παραμυθάς!! Μην ξεχάσει να κάνει εκεί καριέρα...

      Διαγραφή
    4. 1:42 π.μ. και 7:53 π.μ.
      Εγώ αν ήμουν στην βρώμικη θέση τους (και των σωματείων και την κυβέρνησης) αυτό ακριβώς θα έκανα που λέει ο 12:25 π.μ. Θέλει μόνο λίγο μυαλό για να σκεφτείς τις επιλογές σου. Ειδικά για τα πολιτικά κόμματα, τέτοιες τακτικές είναι ψωμοτύρι εδώ και 20 χρόνια. Εσύ σε ποιον παραδεισένιο κόσμο έχεις μεγαλώσει;

      Διαγραφή
    5. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟΟΟΟ!!!!
      ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ;;;;ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ κ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΑ.
      ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙΑ.
      ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΟ.
      Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Λ Υ Μ Α Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΣ κ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.
      ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΡΩΜΑΝΕ.....
      Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

      Διαγραφή
    6. Βρώμικη είναι η θέση των Σωματείων σημερινέ ανώνυμε 1:46 μμ;; Απο πού και εως πού;;;
      Η βρώμικο είναι μόνο το αλαζονικό μυαλό σου σε κατάσταση παράκρουσης και άλογου πάθους;;;
      Μάλλον το τελευταίο..

      Διαγραφή
    7. "Πόντιε" 3:22 μμ την Εκκλησία την λυμαίνεσαι εσύ με τις συκοφαντίες σου και το αντιοργανωσιακό σου μένος!!
      Τί νόμισες ότι η Εκκλησία είναι τσιφλίκι σου και σου χάλασαν το παραμύθι οι Οργανώσεις;;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμε 4:45 μ.μ., δεν ξέρω σε ποιον κόσμο ζεις εσύ, αλλά στον δικό μου κόσμο η πλειοψηφία των σωματείων και οργανώσεων κλίνουν γόνυ στον οικουμενισμό και στους οικουμενιστές. Έχω υπ' όψιν μου σωματεία που, όχι απλά δεν καταδικάζουν την Κολυμπάριο και την ουκρανική κακοκεφαλία, αλλά τα υποστηρίζουν και ολόθερμα, άσχετα αν εξωτερικά φαίνονται ουδέτερα. Και τυχαίνει να έχω γνωρίσει και τους ανθρώπους τους (μερικούς από πολύ κοντά μάλιστα), που δεν είναι άτομα που θα ήθελε να γνωρίσει κάποιος χριστιανός. Και θα περίμενα ότι αυτά που λέω θα ήταν αυτονόητα, μιας και ο κόσμος πλέον καίγεται και τα σωματεία ασχολούνται με βλακείες ή (το πολύ-πολύ) με τα θρησκευτικά, τα οποία είναι ο αντιπερισπασμός της όλης επίθεσης. Ή τρώγονται αναμεταξύ τους, σαν "καλοί χριστιανοί"... Έχοντας εμπειρία από πρώτο χέρι, μπορώ να σου πω πως η βρωμιά και η διαπλοκή που υπάρχει μέσα σε αυτά τα σωματεία δεν έχει τέλος και είμαι βέβαιος ότι δεν την χωράει το μυαλό σου, γιατί ούτε το δικό μου την χωρούσε μέχρι πρότινος. Πατούν επί πτωμάτων, συνεργάζονται με κάθε αντίχριστο, δέχονται ευλογίες από κάθε οικουμενιστή, εξαφανίζουν και απαξιώνουν κάθε παραδοσιακό και ορθόδοξο ιερέα που αντιστέκεται, και το μόνο που τους ενδιαφέρει σαν σωματεία είναι οι καλές δημόσιες σχέσεις και η καλή διαφήμιση για να προβληθεί το "έργο" τους.
      Δεν τους βάζω όλους σε ένα τσουβάλι όμως. Γνωρίζω και μικρούς συλλόγους που είναι άξιοι υπηρέτες του Χριστού. Απλά συνήθως όλοι οι υπόλοιποι τους φέρονται σας λεπρούς.
      Απλά βρες μου εσύ ένα σωματείο που να δημοσίευσε την επιστολή του γέροντα Γαβριήλ προς τον βαρθολομαίο, ή άλλα κείμενα που εναντιώνονται στους οικουμενιστές. Και μετά έλα πες μου για το ποιος έχει το βρώμικο μυαλό.

      Τυχαίνει να έχω στείλει επίσης ενημέρωση σε πολλά σωματεία για την συλλογή υπογραφών σχετικά με το Ουκρανικό και, ακόμα και αν ήθελα να σου περιγράψω τι αποκρίσεις έλαβα, δεν θα μπορούσα να το κάνω επαρκώς. Γενικά, κυμαίνονταν από εκκωφαντική σιωπή έως βρίσιμο και έχθρα. Ήταν η πιο αποκαλυπτική εμπειρία της ζωής μου.

      Κοίταξε λοιπόν, μήπως εσύ είσαι με το χαλασμένο μυαλό, και ακολουθείς απατεώνες που κάνουν τους παραδοσιακούς ενώ βαδίζουν στα χνάρια αιρετικών. Για εμένα, το χάσμα μεταξύ της στάσης τους και μιας ορθής ορθόδοξης στάσης είναι πολύ μεγάλο για να το παραβλέψω.

      Διαγραφή
    9. ΕΓΩ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΛΥΜΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;
      ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ κ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΟΥ.
      ΕΧΩ ΥΒΡΙΣΤΕΙ...ΕΧΩ ΑΠΕΙΛΕΙΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΞΑ ΔΕΣΠΟΤΗ -ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΙΕΡΕΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΙΜΑ....-ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΣΠΟΤΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΛΟΣ...κ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣΝ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΤΙΣΑΜΕ ΠΡΟ 80 Ο Γ Δ Ο Ν Τ Α ΕΤΩΝ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΞΕΝΟΣ κ ΤΑ ΟΦΙΚΙΑ κ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΙΜΩΝ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑΣ Ο Ρ Γ Α Ν Ο Σ Ι Α Κ Ο Σ του Σ Ω Τ Η Ρ Α Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ.
      ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΛΟ ΕΠΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΛΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΥΓ.ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΙΕΡΟΚΥΡΥΚΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΕΠΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΙΚΚΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ;;;;
      ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ;;;ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ κ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ;;;
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ κ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ''ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ''ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ κ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ κ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;;;
      ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΖΩΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΚΟΥΣ η ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ;;;
      ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΑΚΑ ΕΝΟΡΙΑ κ ΘΕΟΛΟΓΙΑ κ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ;;;
      ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ κ ΔΕΣ...
      ΣΤΗΝ Α' ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ (δες οργανωσεις)ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΑΠ/ΠΑΥΛΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕ κ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΙΨΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ κ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
      ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΜΟΝΕΣ κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ κ ΤΟ ΖΟΥΜΕ.
      ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ κ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΛΥΜΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;;;
      ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ κ ΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ.
      ΖΩΙΚΟΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΕΙΔΕΙΞΗ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
      ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο παπα ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ η ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΥΝΟΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
      ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ κ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ...
      Ο π.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ;;;ΕΙΧΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;;;
      ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ...ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΠΑΣ κ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ κ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ κ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΖΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
      Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

      Διαγραφή
    10. Ορθόδοξα Συλλογιζόμενος16 Ιανουαρίου 2020 στις 8:29 μ.μ.

      Ανώνυμε 11:39 πμ και πάλι σκέφτεσαι βρώμικα και συνωμοσιολογικά αν μάλιστα είσαι και ο ίδιος που έγραψε το συνωμοσιολογικό και ακραία γραφικό σχόλιο 15 Ιανουαρίου 2020 - 12:25 π.μ.

      Πολλές έωλες και γενικόλογες φλυαρίες με πολύ στενοκεφαλιά. Δεν έχω χρόνο μία-μία να σου τις αναποδογυρίσω, για να καταλάβεις πόσο βρώμικα και κουτά σκέφτεσαι.

      Θα σταθώ σε μία έωλη κατηγορία σου για να καταλάβεις πόσο έξω πέφτεις και πόσο βρώμικα σκέφτεσαι.
      Είναι η κατηγορία σου για την μη δημοσίευση της επιστολής του Γέροντα Γαβριήλ και άλλων αντιοικουμενιστικών κειμένων.
      Για πολλούς λόγους, όχι σχετικούς με φιλοοικουμενισμό , κάλλιστα και το πιο πιθανό είναι ότι δεν τα έβαλαν.
      Α. Γιατί βάζουν αυτά που προέρχονται απο τα μέλη τους.
      Β. Για τον πολύ περιορισμένο χώρο των περιοδικών τους.
      Γ. Για δικές τους αρχές.
      Δ. Για πολλούς άλλους λόγους.

      Οι Ορθόδοξες Οργανώσεις και αντιοικουμενιστικές είναι απ' όσο ξέρω και έχουν κάθε δικαίωμα να μην εμπλακούν στο Ουκρανικό βιαστικά.

      Κοίταξε να μην κατακρίνεις με τόση ευκολία αφιερωμένους ανθρώπους και με άρρωστα συνωμοσολογικά φαντασιοκοπήματα εσύ που πιθανόν απολαμβάνεις όλες τις ηδονές και χαρές του οικογενειακού βίου γιατί αμαρτάνεις και βρωμίζεσαι πολύ.

      Αμαρτίες και λάθη υπάρχουν και εκεί, όπως και παντού. Κοίταξε να μην μεγαλοποιείς τις όποιες αμαρτίες ορισμένων και να κοιτάς τις δικές αμαρτίες.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμε 8:29 μ.μ., εσύ είσαι αυτός που κρίνει και βρίζει. Είναι πολύ υποκριτικό από μέρους σου να μιλάς για εμένα (αλλά και και για τον Πόντιο), λέοντας ότι κρίνω και δεν κοιτώ τις αμαρτίες μου.

      Επίσης, έχουμε μάθει να σε αναγνωρίζουμε από το υβρεολόγιο σου, και με βάση τα παλιά σου γραφόμενα δε θα έπρεπε να μιλάς καθόλου. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.

      Οι δικαιολογίες που απαριθμείς είναι γελοίες και ανυπόστατες. Όπως και ότι άλλο γράφεις συνήθως.

      Μπορεί να έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, αλλά δεν έχουν δικαίωμα αυτοαποκαλούνται "χριστιανικά σωματεία", από την ώρα που έχουν γραμμένο τον Χριστό στα παλιά τους τα παπούτσια.

      Όπως και εσύ δεν έχεις δικαίωμα να αυτοαποκαλείσαι χριστιανός, όταν προφανώς δεν είσαι και δεν προσπαθείς να γίνεις. Δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις σε αυτή τη σελίδα, αλλά φαντάζομαι πως είσαι κάποιου είδους τρολ σε κατάσταση δαιμονισμού.

      Και, ναι, αμαρτίες και λάθη υπάρχουν παντού. Αλλά πρέπει να διορθώνονται. Όχι να επαναλαμβάνονται συστηματικά και χωρίς ενδοιασμούς.
      Κοίτα λοιπόν να εσύ να διορθώσεις τον τρόπο με τον οποίον γράφεις και άσε εμάς να ασχοληθούμε με τις δικές μας αμαρτίες. Δεν γνωρίζεις τι εμπειρίες είχαμε εγώ και ο Πόντιος και δεν έχεις δικαίωμα να μας κρίνεις, ούτε να μας βρίζεις.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμε 12:36 μμ το υβρεολόγιο σου, σου επιστρέφεται πάνω σου.
      Είσαι γνωστός για την κακοτροπία σου και για το πείραγμα απέναντι στην κριτική. Είσαι γνωστός ότι σε πειράζει η αλήθεια όταν απαξιώνεις τα πάντα και προσπαθείς να μας γίνεις ο Κριτής των πάντων, με τόσο χάλια σκέψη, αδικίες και φθηνές κατακρίσεις.

      Τα όσα έγραψες να τα πεις στον εαυτό σου. Εσύ κάνεις σαν δαιμονισμένος και σαν τρολ, μόλις σου γίνονται καπνός οι άρρωστες κατακρίσεις σου.

      Δεν γνωρίζεις τί θετικές εμπειρίες είχαν χιλιάδες και εκατοντάδες χιλιάδες απο τις Ορθόδοξες Οργανώσεις και πόσο ωφελήθηκαν, γι' αυτό μην περιμένεις να χάψουμε τις φτηνές κατακρίσεις ενός ή δύο ανώνυμων που κρίνουν και κατακρίνουν απο δικές του εμπειρίες που μεγαλοποιούν!! Δεν είσαι αλάθητος και κοίταξε να το χωνέψεις καλά!! Γεμάτος λάθη, χολή και κατακρίσεις είσαι!! Πάψε να βρίζεις σαν δαιμονισμένος όποιον σου γράψει κάποιον αντίλογο.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμε 12:36 μ.μ.
      Κοίταξε να διορθώσεις εσύ τον εαυτό σου και να παράγεις έστω και λίγο έργο και άφησε αυτούς που έχουν τεράστια προσφορά στην ησυχία σου. Το να ασχολείσαι και να μεγαλοποιείς φανταστικά και πραγματικά λάθη ανθρώπων με τόση προσφορά και να τους απορρίπτεις είναι μεγάλη αμαρτία.
      Υβρεολόγιο δεν υπάρχει στην απάντηση στις κατακρίσεις και συνωμοσιολογικές φαντασίες σου και στις αδικίες σου, παρα μόνο στο δικό σου μαύρο και υβριστικό σχόλιο σου.

      Διαγραφή
    14. "Δεν γνωρίζεις τι εμπειρίες είχαμε εγώ και ο Πόντιος και δεν έχεις δικαίωμα να μας κρίνεις,"

      Αν δεις το σχόλιο 8:29 μμ πάνω στο οποίο απαντάς, αναφέρθηκε στο βρώμικο συνωμοσιολογικό σου τρόπο που σκέφτηκες σε προηγούμενα σχόλια.
      Αν έχεις κάποιες εμπειρίες όχι καλές, αυτές δεν είναι το άπαν. Αλλά και η αποτίμηση τους γίνεται με πόσο πάθος έχεις και πόση κουταμάρα ή εξυπνάδα έχεις.
      π.χ. ένας κουτός μπορεί να πέσει πάνω σ' ένα κακό γιατρό, και μέσα στο πάθος και στην εκδικητικότητα και στην κουταμάρα του, μπορεί να απορρίψει όλους τους γιατρούς και όλη την επιστήμη της ιατρικής, φτιάχνοντας στνωμοσιολογικές φαντασίες. Και αν κάποιος του υποδείξει πόσο βρώμικα και συνωμοσιολογικά σκέπτεται, θα αρχίσει να διαμαρτύρεται ότι τον βρίζει και ότι δεν μπορεί να κρίνει τις εμπειρίες του.
      Το ίδιο κάνεις και εσύ περίπου, αν αληθεύθουν οι μη καλές εμπειρίες που ισχυρίζεσαι ότι έχεις.
      Πολύ βρώμικη, έωλη και κουτή είναι η σκέψη σου. Οι κατακρίσεις σου δεν αξίζουν ούτε πεντάρα!!

      Διαγραφή
    15. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζεις σ' αυτή τη σελίδα αχρίστιανε ανώνυμε 12:36 μμ , αλλά φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου καλός ο ρόλος που παίζεις.
      Απαξιώνεις, συκοφαντείς σαν τον Εξαποδίτη τους ανθρώπους που έχουν αντίλογο στα μαύρα σχόλια σου αλλά και ολόκληρα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία με προσφορά αμέτρητη!!
      Σίγουρα ο διάβολος τρίβει τα χέρια του για την δαιμονική δράση σου!!

      Διαγραφή
  24. Εκτός κι άμα τους
    είχε σίγουρους
    ...βρέξει χιονίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όταν οι δικτατορίσκοι της πολιτικής ορθότητας βαφτίζουν τη λογοκρισία ανθρώπινο δικαίωμα

    Κουτσουρέλης Κώστας
    14 Ιανουαρίου 2020

    η αρχή του άρθρου


    Πότε ξεκινά η ανθρώπινη ζωή; Σε μια αμερικανική έρευνα όπου ζητήθηκε η γνώμη των κατ' εξοχήν αρμόδιων, των βιολόγων, το 96% των 5.577 ερωτηθέντων απάντησαν το αυτόδηλο: με την γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο. Μόλις 240 έδωσαν άλλη απάντηση. Κι όμως, αυτή την κοινή, την αυταπόδεικτη αλήθεια, ο λεγόμενος νομικός πολιτισμός του λεγόμενου προηγμένου κόσμου την αρνείται. Με κομψεπίκομψα καζουιστικά επιχειρήματα η ανθρώπινη ζωή, μας λένε, αρχίζει μετά τον τρίτο, ή και τον έκτο ή και τον ένατο μήνα της κύησης, αναλόγως του εκάστοτε νόμου του εκάστοτε κράτους.

    ΠΗΓΗ : SLpress.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όταν, προ ενός έτους, αναρτήθηκαν στους σταθμούς του μετρό αφίσες για το gay-parade της Αθήνας, αυτό δεν τους ενόχλησε τους βρωμερούς πολιτικάντηδες...
    Τους ενόχλησαν όμως οι αφίσες που προβάλλουν το δικαίωμα στη ζωή. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρεεεεε! Καφενείο το κάνατε εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η φαντασία (δαιμονικό) και οι συκοφαντίες κάποιον σχολιαστών έναντι πρακτικά χριστιανών αγωνιστών, είναι εμετική.

    Αν νομίζετε κάποιοι ότι η πολυλογία σας κάνει Χριστιανούς, έχετε ανάγκη βοηθείας.

    Οι πράξεις, όπως των ανθρώπων αυτών είναι που σε κάνουν Χριστιανό.

    Εμείς οι μπλαμπλάδες χριστιανοί του ίντερνετ, που κάνουμε και κριτική, είμαστε για γέλια!

    Ο Χριστός έχει απαιτήσεις παιδιά, οι πράξεις θα μετρήσουν, τα λόγια μας θα μας καταδικάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλειε, αν με το "αγωνιστές" εννοείς τα σωματεία, εξήγησέ μου εσύ γιατί δεν αντιδρούν στον οικουμενισμό, γιατί δεν διαδίδουν αντι-οικουμενιστικές ειδήσεις, γιατί απομονώνουν παραδοσιακούς ιερείς και μοναχούς. Όπως είπες και μόνος σου, οι πράξεις θα μετρήσουν, όχι τα λόγια. Εγώ ξέρω σωματεία που ούτε πράξεις κάνουν εναντίων του οικουμενισμού, ούτε λόγια ορθά λένε. Εξωτερικά, η στάση τους φαίνεται ουδέτερη αλλά, αν γνωρίσεις μέλη τους, σιγά-σιγά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ουδέτερη, αλλά φιλο-οικουμενιστική. Αλλά, και φιλο-οικουμενιστική να μην ήταν, η ουδέτερη στάση δεν είναι καθόλου υγιής.
      Επίσης, εγώ δεν ομιλώ από την φαντασία μου, αλλά ξέρω πως φέρθηκαν σε εμένα προσωπικά κάποιοι από αυτούς. Ξέρω το ήθος τους, τον εγωισμό τους, τον σεβασμό τους προς άλλους ανθρώπους, κ.α.
      Επίσης, όλα μπορούν να σε καταδικάσουν και όλα μπορούν να σε σώσουν. Και οι πράξεις και τα λόγια. Εξαρτάται τι κάνεις και τι λες.
      Εγώ δε ήθελα να κρίνω κανέναν. Εξάλλου, ονόματα δεν ανέφερα. Και θέλω ο καθένας να κάνει ότι του υποδεικνύει η συνείδησή του. Αλλά δεν μπορείς να διαφημίζεσαι σαν χριστιανικό σωματείο και να έχεις μέλη που είναι αντίχριστα. Αυτό εγώ δεν το ανέχομαι. Ούτε και μπορείς να παρασύρεις τον κόσμο στην διάσωση ενός και μόνο δέντρου (τα βιβλία θρησκευτικών), όταν ολόκληρο το δάσος καίγεται. Ούτε αυτό το ανέχομαι.
      Μη μου πεις ότι δεν τα έχεις δει αυτά σε χριστιανικά σωματεία γιατί θα ψεύδεσαι.
      Και δεν ήθελα να κάνω τόσο κριτική, όπως λες, αλλά πιο πολύ ήθελα να προειδοποιήσω. Γιατί από κάποιους ανθρώπους πρέπει να φυλάγεσαι. Και τυχαίνει πολλά σωματεία να έχουν τέτοιους ανθρώπους μέσα τους. Ελπίζω να μη το μάθετε με τον τρόπο που το έμαθα εγώ...

      Καλή τύχη.

      Διαγραφή
    2. κ. Παπασπυρόπουλε γίνεται συγκεκριμένος για να σας καταλάβουμε.
      Μπορεί να παρανοηθεί το σχόλιο σας προς την αντίθετη κατεύθυνση για την οποία το γράψατε.

      Διαγραφή
    3. Ορθόδοξα Συλλογιζόμενος16 Ιανουαρίου 2020 στις 8:05 μ.μ.

      Και ο "πόντιος" και ο 4:37 μμ έχουν αντιοργανωσιακό μένος που δεν δικαιολογείται.
      Πολλές φλυαρίες στα σχόλια τους με στενόμυαλη κριτική, με πολλά λογικά κενά, κρίνουν απο κάποιες προσωπικές εμπειρίες πολύ πιθανόν και άδικα, το σύνολο των Οργανώσεων!!!

      Ξεχνούν τον μανιασμένο πόλεμο που δέχτηκαν απο τα κοσμικά ΜΜΕ στα χρόνια της ακμής τους... Αυτό όμως λέει πάρα πολλά για όσους ξέρουν να κρίνουν...

      Ούτε ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ούτε οι σύγχρονοι άγιοι Γέροντες μιλούσαν με τέτοιο μένος για τις Ορθόδοξες Οργανώσεις!!

      Ας κοιτάξουν τις δικές τους αμαρτίες και ας μην κατακρίνουν τόσο άδικα, κουτά και τυφλά τις Ορθόδοξες Οργανώσεις!!!

      Διαγραφή
    4. ΑΡΑΓΕ Ο.ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
      Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙ κ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΡΕΣΗ...Η ΠΛΑΝΗ...Η ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑ...
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ.
      ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΣΤΗΝ ΔΥΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
      ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΣΤΗΝ ΔΥΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
      ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΙΩΠΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ κ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΑΣ ΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.
      ΑΝ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΝΩ κ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟΤΕ...
      ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ;;;

      Διαγραφή
    5. "Πόντιε" για τα πικρόχολα σχόλια σου για τις Οργανώσεις πάει η κατάκριση.
      Ολα αυτά τα κακά που αναφέρεις και για άλλα που δεν αναφέρεις θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι έχουν πρωτοστατήσει εναντίον τους πρώτες απ' όλες οι Ορθόδοξες Οργανώσεις.
      Αλλά για να το καταλάβεις αυτό πρέπει να βγάλεις απο μέσα σου την χολή που έχεις γι' αυτές...

      Διαγραφή
  29. Για να λέμε και του
    στραβού το δίκιο,
    αλλά
    και τα πράγματα
    με το όνομά τους

    υπήρξε εποχή που οι οργανώσεις έλυναν και δένανε στην πατρίδα

    δίνοντας αποκούμπι στον
    πιστό, αλλά ταυτόχρονα
    δένοντάς τον σφιχτά στό άρμα

    της νέας Ελλάδας
    -της "εξέλιξης" και της
    "προόδου"-

    τότε που το... μάντρα
    "συν Αθηνά(;)και χείρα
    κίνει"
    είχε κάνει τον Θεό, μιά
    κυριακάτικη υποχρέωση
    (και το κατηχητικό σε
    κάποιες πόλεις,
    άκρως υποχρεωτικό για τά αστόπουλα ενώ η εκκλησία ήτανε απλά ένα ..."καθήκον" για τους
    μεγάλους)

    οι άνθρωποι τότε,
    ζαλισμένοι από την κατοχή και τον εμφύλιο αφέθηκαν

    σε καταστάσεις, που
    έχοντας δημιουργήσει

    δύο πόλους

    θα άλεθαν την αξιοπρέπεια του Έλληνα
    χρησιμοποιώντας τον έναν
    εναντίον του άλλου

    ώστε
    βαθειά διχασμένοι

    να είμαστε απόλυτα
    διαχειρίσιμοι κι όταν
    μας δίνουν το παράγγελμα

    αξιοποιώντας γιά δικό τους ώφελος την
    δ υ ν α μ ι κ ή του
    χαρακτήρα μας

    να τρωγώμαστε πρός δόξαν
    και τέρψη των εχθρών μας.

    Όσοι θωρούμε ακόμα οτι
    η πατρίδα απλά
    χτειάζεται ν'αλλάξει
    πλευρό και να συνεχίσει
    τον γλυκό της υπνάκο
    θα ξαφνιαστούμε

    δυσάρεστα

    αλλά τότε θά είναι

    α ρ γ ά .





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δονκιχότη" αν αφήσεις το αντιοργανωσιακό σου μένος που έχεις ανατραφεί πνευματικά θα γίνεις πολύ καλύτερος.
      Δεν τα έγραψες καλά στο τελευταίο σου σχόλιο. Πολύ στραβή αντίληψη.

      Διαγραφή
    2. Τί "κουφό" πάλι είναι αυτό που άκουσα απο τον "Πόντιο" ότι οι Οργανώσεις έχουν εισβάλλει στα Μοναστήρια και ότι ορίζουν δικούς τους επισκόπους;;
      Τί άλλο παλαβό θα ακούσουμε απο τον "Πόντιος" μέσα στις τόσες αντιοργανωσιακές παλαβομάρες που γράφει με τόση πρεμούρα;;

      Διαγραφή
  30. ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΚΟΥΦΗ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΕΡΟΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΜΩΣΕΙΣ κ ΟΙ ΜΕΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕ.
    ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΦΥΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΕ ΝΑΟ.Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΣΕ ΤΑΥΡΟΣ ΕΝ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΦΘΗΚΕ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΩΚΟΡΟ κ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΤΕΛΛΗΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΖΩΙΚΟΣ ΓΑΡ....ΝΕΟΚΩΡΟΣ ΕΓΩ ΔΕ...
    ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ.
    ΖΗΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
    ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΤΙ κ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΑΣ κ ΜΟΡΦΩΘΩ....ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΓΚΟΥΦΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.54 ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ κ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ κ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΝΕΩΚΟΡΟΣ.
    ΙΕΡΕΑΣ ΕΞΥΜΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΙΕΡΕΑ κ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΓΙΟ.ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΕΓΩ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ.''ΑΥΤΟΣ - Ο ΙΕΡΕΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ''.
    ΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΦΑΙΝΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΞΕΡΩ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ κ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ.
    Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόντιε, οι κουτσομπολίστικες διηγήσεις σου φανερώνουν το χαμηλό επίπεδο σκέψης σου!!
      Με κοτσομπολιά και διηγήσεις μεμονωμένων περιστατικών μουπε , σούπε, τούπε .
      Τα 'χεις κάνει κουλουβάχατα στο μυαλό σου Πόντιε.
      Δεν σου φταίνε οι Οργανώσεις, αλλά ο πονηρός σου λογισμός και η μαύρη προκατάληψη σου!!
      Μην βράζεις τώρα ... Φρόντισε να βάζεις καλές σκέψεις και να μην μένεις στο κουτσομπολιό που γεννά κατακρίσεις και φέρνει συμφορά στις ψυχές!!...

      Διαγραφή
    2. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ...δηλ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ.
      ΑΚΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΣΩΜΑ ΟΙ ΤΗΡΟΥΝΤΕΣ κ ΦΥΛΑΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥΣ κ ΠΑΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
      Η ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ.
      ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΥΣΦΥΣΕΙ ΘΡΕΦΤΑΡΙΑ κ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ κ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕΥΤΗΚΕ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΥΣ...κ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ κ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΗΧΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΟΣΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ κ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
      ΕΠΙΣΗ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΖΩΕΣ ΔΙΑΚΟΝΙΕΣ Κ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΝΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΩΝΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
      ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ η Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ κ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΥΡΗΤΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ κ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ κ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
      ΓΚΕΓΚΕ ΘΡΕΦΤΑΡΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.
      Ο ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΑ-ΠΟΝΤΙΕ 8:55 πμ, ΘΡΕΦΤΑΡΙ ΑΝΤΙΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ, ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕ!
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΣΩΜΑ ΟΙ ΤΗΡΟΥΝΤΕΣ κ ΦΥΛΑΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥΣ κ ΠΑΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟΛΟΧΟ!

      ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ!
      ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ!
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ!

      ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΤΙΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ!
      ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΛΗΘΗ ΑΓΙΩΝ, ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΜΟΡΦΩΤΕ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

      ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΡΕΦΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ, "ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΑ-ΠΟΝΤΙΕ" ;;;

      ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    4. "Τραντέλληνα"
      Απ' όσο ξέρω σ' όλες τις μεγάλες Ορθόδοξες Οργανώσεις που είναι και ανδρικές, μόνο άνδρες κηρύττουν.
      Τί είναι αυτό που αμόλησες ότι στον "Σωτήρα" βάζουν γυναίκες;
      Εγώ στην Πειραϊκή Εκκλησία που ακούω ανακοινώσεις ομιλιών στα διάφορα παραρτήματα της ΓΕΧΑ που έχει σχέση με τον "Σωτήρα" μόνο άνδρες ομιλητές ακούω μέχρι και σήμερα.
      Τί είναι αυτό που αμόλησες; Πού γίνεται αυτό;

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.