16 Δεκ 2019

Σχέδιο γιὰ σύστημα «Μεγάλου Ἀδερφοῦ» τῆς ΕΛ.ΑΣ καὶ τῆς ΕΥΠ σὲ Viber, What’s App καὶ ἄλλες ἐφαρμογὲς

Σύμφωνα μὲ τὸ ρεπορτὰζ τῆς ἐφημερίδας «Το Βήμα», στὰ τέλη Ὀκτωβρίου κλιμάκιο στελεχῶν τῆς ΕΥΠ μετέβη στὴν Ἀγγλία ὅπου φαίνεται νὰ παρακολούθησε ἐπίδειξη ἑνὸς τέτοιου συστήματος. Ἐνδιφέρον γιὰ τὴν ἀπόκτησή του φέρεται νὰ ὑπάρχει ἀπὸ ὑπηρεσίες τῆς ΕΛ.ΑΣ, μεταξὺ τῶν ὁποίων ἡ Ἀντιτρομοκρατική.
Τὸ δημοσίευμα προσθέτει ὅτι οἱ ἁρμόδιες ὑπηρεσίες ἔχουν κρίνει ὡς ζήτημα ἀπόλυτης προτεραιότητας τὴν ἀπόκτηση ἑνὸς τέτοιου συστήματος, ποὺ χρησιμοποιεῖται ἐπίσης ἀπὸ χῶρες ὅπως οἱ ΗΠΑ, ἡ Μεγάλη Βρετανία, ἡ Γαλλία.
Οἱ ἀρχὲς ὑποστηρίζουν ὅτι τὸ σύστημα ἀναμένεται νὰ ἀλλάξει ριζικὰ τὶς ἔρευνες γιὰ τὴν ἐξάρθρωση ἐγκληματικῶν ὀργανώσεων «ποὺ χρησιμοποιοῦν κατὰ 70-80% τέτοιου εἴδους διαδικτυακὲς ἐφαρμογὲς γιὰ τὴν ἐπικοινωνία τους».
Ὡστόσο, ὅπως καταλήγει τὸ δημοσίευμα, θὰ ἀλλάξει καὶ τὸν τρόπο ἐπικοινωνιῶν ἑκατοντάδων χιλιάδων πολιτῶν ποὺ.... γνώριζαν ὅτι μέχρι τώρα δὲν ὑπῆρχε δυνατότητα παρακολούθησης τοῦ Viber καὶ χρησιμοποιοῦσαν τὶς συγκεκριμένες διαδικτυακὲς πλατφόρμες γιὰ συνομιλίες ἐμπιστευτικοῦ χαρακτήρα καὶ γιὰ ἀνταλλαγὴ ἀρχείων καὶ ἄλλων δεδομένων.

21 σχόλια:

  1. Δεν υπήρχε δυνατότητα
    πατακολούθησης.
    Χ α χ α χ α ...

    Να λέμε και κανεν'αστείο
    να γελάμε.

    Νάσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα θα υπαρχει,η δυνατοτητα παρακολουθησης,το "μαντρωμα" οσο παει και σφιγγει πιο πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια παρακολουθήσει των πάντων είναι η κάρτα του πολίτη ή ταυτότητα νέου τύπου με ενσωματωμένο τσιπ RFID,με την οποία θα γίνονται οικονομικές συναλλαγές παντού,(Μ.Μ.Μ.,Τράπεζες, διαδικτυακές εφαρμογές με πληρωμές, αλληλογραφία υπηρεσιών,κ.λ.π.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια παρακολούθηση είναι το κινητό που όλοι κουβαλούν σαν παιδί τους. Αυτό είναι ο πρόδρομος του χαράγματος.
      Η κάρτα του πολίτη δεν έχει πομπό, ούτε μπαταρίες, ούτε ενεργό λογισμικό, ούτε απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτήν, ούτε σε κάνει να μην μπορείς να την αποχωριστείς. Σε αντίθεση με τα κινητά. Μπροστά σε αυτά η κάρτα του πολίτη και οι online υπηρεσίες είναι ψίχουλα.
      Ήδη όλοι κάνουν συναλλαγές με κάρτες και τώρα ξεκινούν να κάνουν συναλλαγές με τα κινητά. Τα κινητά θα είναι οι νέες κάρτες. Και θα γίνουν λεπτά και λεπτότερα. Μέχρι να γίνουν αρκετά λεπτά ώστε να μπαίνουν πάνω μας.

      Διαγραφή
  4. Η καρτα του πολιτη θα εχει κκαι πομπο και δεκτη και κεραια,δεν εχεις ενημερωθει,το 2021,εκτος απο το κινητο θαχουμε ΚΑΙ την διαβολοκαρτα του μαλ@κα του πολιτη.
    Ευτυχως που τοτε θα τα "προλαβει" ολα ο πολεμος με την τουρκια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κάρτα του πολίτη μόνο RFID chip θα μπορούσε να δεχτεί. Δεν έχει ούτε τροφοδοσία, ούτε μικρόφωνο, ούτε δέχεται εισόδους από εσένα. Επομένως, οι δυνατότητές της είναι πεπερασμένες. Το πολύ-πολύ, να βρίσκουν που είσαι με δορυφόρο και να κλέβουν τις πληροφορίες που αυτή περιέχει.

      Με το κινητό, μπορούν να κλέψουν τις επαφές σου, τις συνομιλίες σου, κωδικούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να μάθουν τις προτιμήσεις σου, τις απόψεις σου, το που πηγαίνεις (χωρίς την χρήση δορυφόρων!), σε ποια ασύρματα δίκτυα συνδέεσαι, πότε ξυπνάς, πότε κοιμάσαι, ποιους φίλους έχεις, κτλ, κτλ. Και να μην αναφέρουμε την πιθανή δυνατότητα να αδειάσουν όλη την μπαταρία μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα πάνω στο κεφάλι σου αν το θελήσουν. Αλλά ούτε αυτό χρειάζεται να το κάνουν. Ήδη υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν ότι η κανονική χρήση κινητού προκαλεί εγκεφαλικές και καρδιακές βλάβες, πολλές από τις οποίες είναι μη-αναστρέψιμες.

      Και σε καμιά περίπτωση δε θέλω να πω ότι οι κάρτες είναι αθώες και καλές, αλλά ας βάζουμε τα πράγματα σε μια προοπτική. Μη διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον... Αυτό που όντως έχει πολύ χειρότερο η κάρτα, είναι που θα είναι υποχρεωτική. Προσωπικά, δεν πρόκειται να την δεχτώ ποτέ, αλλά δεν έχω την αφέλεια να πιστεύω ότι θα υπάρξει καμιά αντίδραση από τους υπόλοιπους.
      Και το αν θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία ή άλλο γεγονός που θα μας σώσει από κάτι, ο Θεός θα το κρίνει. Ο Θεός δεν δεσμεύεται, ούτε από τις υποσχέσεις του που είναι πάντα υπό όρους, ούτε από τις προφητείες των αγίων του. Το σίγουρο είναι ότι δεν αξίζουμε να σωθούμε από τίποτα.

      Διαγραφή
  5. Το τι αξιζουμε θα το κρινει ο καθενας ξεχωριστα για τον εαυτο του την ωρα που πρεπει...Αμα πιστευεις στον Κυριο θα σωθεις και ο καθενας μας.
    Αν οχι θα παρεις την καρτα σαν "τρελλος".
    Ο πολεμος με την τουρκια ειναι προφητευμενος οτι θα γινει,δεν τιθεται θεμα αν θα το κρινει ο θεος
    γιατι απλα ειναι ηδη αποφασισμενο
    οτι θα γινει,η προφητεια θα βγει αληθινη οπως και ολες οι αλλες ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει, αυτο ειναι
    ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.
    Οσο για την καρτα του πολιτη, κατ'αρχην συμφωνω οπως τα γραφεις αλλα μην εισαι απολυτος και κατηγορηματικος γιατι η τεχνολογια προχωρα αλματωδως και επειδη τυχαινει να ειμαι ηλεκτρονικος και το εχω ψαξει το θεμα η καρτα που θα δωσουν σ'εμας τους (νεο)ελληνες θαναι με ενσωματωμενο πανω στο chip νανο-πομποδεκτη τελευταιας τεχνολογιας,η φορτιση θα γινεται με ραδιοκυματα υψηλης συχνοτητας ειτε απο ειδικες επιγειες κεραιες ειτε δορυφορικα.
    Ενα τελευταιο,η καρτα στην αρχη θα ειναι προαιρετικη και μετα θα την κανουν υποχρεωτικη ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ
    ομως γιατι μολις γινει υποχρεωτικη
    ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, δεν αμφισβητώ ότι θα γίνει πόλεμος. Και θα ευχόμουν να γίνει αύριο. Αλλά οι προφητείες έχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους να εκπληρωθούν. Και πολύ φοβάμαι πως για εμάς θα εκπληρωθούν με τον χειρότερο τρόπο.

      Ούτε για την κάρτα του πολίτη έχω αμφιβολίες ότι είναι εκ του πονηρού και επικίνδυνη. Απλά, νομίζω πως πρέπει να βλέπουμε όλους τους κινδύνους. Σωστά είναι αυτά που λες για τα RFID, αν και δεν ξέρω αν όντως θα περιέχει RFID chip η κάρτα του πολίτη. Αμφιβάλω αν υπάρχει και κάποιο επίσημο έγγραφο που να μας λέει τι θα περιέχει. Αλλά, όπως και να έχει, είναι επικίνδυνη. Αλλά τα κινητά είναι ήδη 100 φορές πιο επικίνδυνα και μια χαρά τα αγκαλιάσαμε όλοι.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω για τα κινητα ειναι πραγματι ετσι οπως τα λες και χειροτερα...ευχομαι να μην παρει κανεις ελληνας την διαβολοκαρτα του πολιτη.
      Ασφαλως οι προφητειες θα εκπληρωθουν για μας με το χειροτερο τροπο,δυστυχως ετσι θα γινει,το θεμα ειναι αν θα βαλουμε ποτε μυαλο σ'αυτο τον τοπο.

      Διαγραφή
  6. Tιθεται το ερώτημα : T ι ε π ι φ υ λ λ α σ ε τ α ι για τους α ν τ ι φ ρ ο ν ο υ ν τ ε ς ? Aπαντηση ? ε κ τ ο π ι σ η , σ τ ι γ μ α τ ι σ μ ο ς τους ω ς T α ρ α ξ ι ε ς , A π ο μ ο ν ω σ η , ε ξ ο ν τ ω σ η . O μ ω ς οι ι θ υ ν ο ν τ ε ς απλώς ε π ι σ π ε υ δ ο υ ν το δικό τ ο υ ς A φ α ν ι σ μ ο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aναγνωστες και αναγνώστριες του site , η ευπ είναι - π α ν τ α ήταν - δ ι α β ρ ω μ ε ν η από : CIA , NSA , m16 , Scotland Yard , mossad : oι Oργανωσεις αυτές αποτελούν και είναι κ ρ α τ ο ς εν κ ρ α τ ε ι στη χώρα μας . Aν π ρ ο σ τ ε θ ο υ ν το Zeppeling και το Esselon - αυτό το δ ι α β ο η τ ο δίκτυο κ α τ α σ κ ο π ε ι α ς , δένει το γλυκό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Viber ελέγχεται από τις εβραϊκές μυστικές υπηρεσίες. Δείτε ποια άτομα το διευθύνουν καταρχάς και θα καταλάβετε. Προφανώς δημιουργήθηκε από την Μοσσάντ για να παρακολουθεί τους απλούς πολίτες, διότι οι τρομοκράτες δεν ήταν ποτέ χαζοί να χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα! Δημιουργεί σχεσιακά δέντρα με τους τηλεφωνικούς καταλόγους που συλλέγει από το κινητό μας και μας ξέρει από την διασταύρωση των nicknames ή ονομάτων, ανάλογα το πώς μας πέρασαν στο κινητό τους οι φίλοι. Τίποτα δεν είναι δωρεάν!
    https://www.ultgate.com/2364/viber-made-in-israel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Viber ελέγχεται από τις εβραϊκές μυστικές υπηρεσίες. Δείτε ποια άτομα το διευθύνουν καταρχάς και θα καταλάβετε. Προφανώς δημιουργήθηκε από την Μοσσάντ για να παρακολουθεί τους απλούς πολίτες σε όλο τον πλανήτη, διότι οι τρομοκράτες και οι μαφιόζοι δεν ήταν ποτέ τόσο χαζοί για να χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα!! Το Viber δημιουργεί σχεσιακά δέντρα με τους τηλεφωνικούς καταλόγους που συλλέγει από το κινητό μας και μας γνωρίζει από την διασταύρωση των nicknames ή ονομάτων, ανάλογα το πώς μας πέρασαν στο κινητό τους οι φίλοι. Τίποτα δεν είναι δωρεάν! Ψάξτε στο ίντερνετ να διαβάσετε ένα άρθρο που έγραψε ένας τύπος με το όνομα Jed Ismael, με τίτλο Israeli Viber is spying on you. Λέει ότι ο ιδρυτής του viber είναι ο Talmon Marco, ο οποίος υπηρέτησε στις Ισραηλινές Δυνάμεις, έχοντας την θέση Chief Information Officer της κεντρικής διοίκησης και σπούδασε στο Τελ Αβίβ. Τα γνωρίζατε αυτά; Αντί λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ να παρακολουθεί το Viber, καλύτερα να το απαγορέψει εντελώς στην Ελλάδα διότι λειτουργεί ως κατασκοπικό εργαλείο εναντίων της πατρίδας μας! Εσείς τι νομίζατε δηλαδή, ότι υπάρχει περίπτωση να πληρώνει ο άλλος και να δίνει χρήματα με το τσουβάλι για να έχετε εσείς δωρεάν μηνύματα και βιντεοκλήσεις;;; Όταν δεν πληρώνεις για κάτι, τότε εσύ είσαι το προϊόν. Ξέρετε γιατί παρακολουθούν τους απλούς πολίτες; Θέλουν να φτιάξουν ατομικά προφίλ για το μέλλον! Έτσι θα έχουν σκιαγραφήσει τις προσωπικότητες, τα ενδιαφέροντά σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες στο μέλλον για να μπλοκάρουν κάθε πιθανή αντίσταση των πολιτών στα σχέδια που έρχονται και να είστε σίγουροι ότι έχουν πολύ σκοτεινά σχέδια οι σιωνιστές! Μην κάνετε λοιπόν τα στραβά μάτια και ερευνήστε τα πάντα, αλλιώς θα καταφέρουν να κάμψουν κάθε πιθανή αντίσταση όταν θα έρθει ο καιρός μετά από χρόνια. Μην μπαίνετε στο δήθεν δωρεάν Viber και μην ψηφίζετε πολιτικούς που παίρνουν εντολές από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, διότι η Οικογένεια Ρότσιλντ που είναι η ηγετική κεφαλή του σημερινού σιωνισμού, παρευρίσκεται σε κάθε συνέλευση αυτής της Λέσχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To σιωνιστικο T ε ρ α ς όπως είπε σε συνέντευξη του ο μητροπολίτης Σεραφειμ .

      Διαγραφή
  10. Μην ξεχναμε και την υπερ λεσχη "κρανιου και οστα" καθως και την
    Bene berrit...ΚΑΙ την τριμερη επιτροπη...και...παντου...
    διαβολολεσχες...παντου διαβολοι...
    ΠΑΝΤΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμ...
      Αν οι ορθόδοξοι δεν διαδίδουν την πίστη, οι αντίχριστοι αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται.
      Αναμενόμενο δεν είναι;
      Η μόνη ιεραποστολή που γίνεται στις μη χριστιανικές χώρες είναι από ιδιωτικές πρωτοβουλίες ιερέων και μοναχών, που αντί για βοήθεια από την (μασονική και αντίχριστη) διοίκηση της Εκκλησίας λαμβάνουν αδιαφορία ή πόλεμο.
      Δεν έτυχε, πέτυχε!

      Διαγραφή
    2. O μ ω ς για τους πληθυσμούς των χωρών σωστη ονομασία είναι ο χ ι τριμερη α λ λ α τρομερή επιτροπή .

      Διαγραφή
  11. Bιβλιο με τίτλο λέσχη Mπιλντερμπεργ , αυτοί κυβερνούν τον κόσμο , των εκδόσεων Mπιμπης , Θεσσαλονίκη . To έγραψε ο αείμνηστος Tασσος Δαρβερης από κοινού με τον Thomas Felix .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Bιβλιο για τη λέσχη Mπιλντερμπεργ με τίτλο Oι δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σ' επιφυλακή . To έγραψε η ειδική σ' αυτά τα θέματα Kριστιν Mαρτιν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O πρώην Aξιωματουχος της CIA Philip Age έγραψε εν ετει 1975 το πολυκροτο βιβλίο : CIA Diary , Inside the Company , το οποίο μεταφράστηκε σε είκοσι πέντε γλώσσες , στην Eλληνικη γλώσσα η εκτύπωση του ήταν επίτευγμα των εκδόσεων κύτταρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O πρώην Αξιωματούχος της mossad - Aιματοβαμμενη Oργανωση την αποκαλεί ο Iεροκηρυξ Texe Mars - Victor Ostrofski έγραψε το πολυκροτο βιβλίο By the way of Deception το οποίο μεταφράστηκε στην Eλληνικη γλώσσα ως εξής : Στα άδυτα της mossad , επίτευγμα των εκδόσεων ποντίκι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.