15 Νοε 2019

π. Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης: Παράνομη Μετανάστευση (Β’)

 
ΔΕΙΤΕ το ΜΕΡΟΣ Α'

4 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΗΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.
  ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΟΥΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ
  Thanos Tzimeros

  26 Φεβρουαρίου 2016 · Αθήνα ·

  ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ;

  Πέφτοντας σε σχόλιο νομικού, που εργάζεται μάλιστα και στο γραφείο του Συνήγορου του Πολίτη, η οποία με εγκαλούσε για προηγούμενο σχόλιό μου, διότι, λέει και οι Αφγανοί και οι Σομαλοί δικαιούνται ασύλου, νομίζω ότι πρέπει να φωτίσω μια άλλη απάτη της αριστερής μπουρδολογίας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δικαίωμα ασύλου" ως νομική έννοια! Προκαλώ όποιον έχει αντίθετα επιχειρήματα να με διαψεύσει.

  Κανένα διεθνές κείμενο (σύμβαση Γενεύης 1951, πρωτόκολλο Ν. Υόρκης 1967, Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συνδιάσκεψη ΟΗΕ για το εδαφικό άσυλο 1977, κ.λπ.) δεν προβλέπει τέτοιο δικαίωμα. Η παροχή ασύλου σε πρόσφυγες πολέμου δεν είναι δεσμευτική για τα κράτη, τα οποία πρώτα σταθμίζουν το αν απειλείται η τάξη και η ασφάλειά τους.

  Σε απλά Ελληνικά: το ότι στην πατρίδα σου γίνεται πόλεμος κι εσύ έφυγες από εκεί δεν υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑ κράτος να σε δεχθεί. Αν θέλει θα το κάνει. Όλα τα κείμενα που αφορούν στα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων αναφέρονται στην συμπεριφορά του κράτους προς τον πρόσφυγα ΑΦΟΥ του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο φυσικά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Αν για παράδειγμα το ISIS ηττηθεί και οι καταδιωκόμενοι μαχητές του έρθουν στην Ευρώπη, θα τους χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο; Το λέω διότι πολύ κεφαλομάντηλο και light μπούργκα πέφτει σε όσους μουσουλμάνους επέλεξαν την χριστιανική έως άθεη αλλά χειμαζόμενη Ευρώπη ως "δεύτερη πατρίδα τους" κι όχι την πάμπλουτη και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία.

  Το ότι νομικοί μιλάνε για "δικαίωμα ασύλου" είναι ενδεικτικό της κατάντιας της Παιδείας και της επιστημονικής τους ανεπάρκειας. Πριν την εισβολή των δήθεν προσφύγων είχαμε την εισβολή των δήθεν επιστημόνων, αποφοίτων (ορθότερα: αποφύτων) των δήθεν Πανεπιστημίων και όσων με τέτοιες προδιαγραφές εκφέρουν δήθεν πολιτικό λόγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ 95 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ.ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ''ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ''.ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ .ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!ΟΠΟΤΕ ΟΙ 95 ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..ΕΛΕΟΣ.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ.
  ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ;
  https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/974457092646928/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το κείμενο της ΙΜΠ προωθεί την νεοδημοκρατική άποψη ότι όσοι έρχονται από εμπόλεμο ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ.ΕΛΕΟΣ.Μας προτείνουν οι της ΙΜΠ να δεχθουμε τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ,Ο ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ
  Ακούστε τον Daniel Cohn-Bendit:
  "Εμείς ... πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.