13 Νοε 2019

Ἡ Τουρκία τοὺς στέλνει, ἡ ΝΔ τοὺς ἐγκαθιστᾶ, ὁ ΣΥΡΙΖΑ τοὺς καλωσορίζει, ΕΕ, ΟΗΕ καὶ Γερμανία χρηματοδοτοῦν!

Τὸ τμῆμα Προσφυγικῆς καὶ Μεταναστευτικῆς Πολιτικῆς τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἔδωσε ραντεβοὺ στὸ λιμάνι τοῦ Πειραιᾶ, μὲ τοὺς πρόσφυγες καὶ τοὺς μετανάστες ποὺ ἔρχονταν μὲ τὸ «Νῆσος Χίος» ἀπὸ τὴν Μυτιλήνη καὶ τὴ Σάμο ὡς δεῖγμα ἀλληλεγγύης ποὺ πάει κόντρα στὴν ἀκροδεξιὰ ρητορική. Τὸ ὀχηματαγωγὸ ἐπιβατηγὸ πλοῖο μετέφερε 84 μετανάστες καὶ πρόσφυγες, οἱ ὁποῖοι ἐπιβιβάστηκαν σὲ λεωφορεῖα μὲ προορισμὸ δομὲς φιλοξενίας.
«Ἡ συνάντηση μας εἶναι στὴν Ε7 (Πλατεία Καραϊσκάκη δίπλα στὸν Σταθμὸ ΗΣΑΠ) στὶς 23.00-23.30 μ.μ. καὶ θὰ κινηθοῦμε πρὸς τὶς ἀπέναντι προβλῆτες» σημείωσε στὸ Facebook, ὁ κ. Μπελαβίλας. 
«Ἡ κυβέρνηση Μητσοτάκη, αἰχμάλωτή τς.....
ἀντιπολιτευτικῆς ρητορείας της καὶ τῶν ἀκροδεξιῶν στελεχῶν της βρίσκεται ἤδη σὲ ἀδιέξοδο. Ἐμεῖς καὶ ὁ κόσμος τῆς ἀλληλεγγύης ὅμως, μποροῦμε! Ὑποδεχόμαστε τοὺς πρόσφυγες τὴν Κυριακὴ τὸ βράδυ στὸν Πειραιὰ- τὶς ἑπόμενες μέρες παντοῦ», σημειώνει τὸ κόμμα τῆς ἀξιωματικῆς ἀντιπολίτευσης.

4 σχόλια:

  1. Ξέρω πως αυτό το σχόλιό μου δεν έχει σχέση με τα ανωτέρω και ζητώ συγγνώμη, αλλά θέλησα να μοιραστώ μαζί σας ένα βίντεο στο οποίο ο ομιλητής αναιρεί με κατοχυρωμένες (από το ίδιο το Ελληνικό κράτος και την ιστορία) κάθε παραπληροφόρηση σχετικά με την Μακεδονία (όπως περί τριχοτομήσεως κατά την συνθήκη του Βουκουρεστίου ή περί Μακεδονικών χωρίων σε σλαβική επικράτεια). Ο λόγος που δημοσιεύω αυτό το σχόλιο τη συγκεκριμένη στιγμή είναι διότι (όπως λέει και ο ομιλητής) το «Μακεδονικό ζήτημα» δεν επιλύθηκε αλλά μάλλον ξεπουλήθηκε και δημιούργησε ένα μεγαλύτερο πρόβλημα που θα το υποστούμε δυστυχώς ως συνήθως οι Έλληνες.. Κάθε Έλληνας πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και να την παραδίδει ΑΚΕΡΑΙΑ και ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ στη διάρκεια των αιώνων.

    Θα σας παρακαλούσα, εάν το θεωρείτε σημαντικό, να το προωθήσετε και σε άλλες ιστοσελίδες προκειμένου να ξυπνήσουμε και να εξεγερθούμε επιτέλους και να μάθουμε την πραγματική ιστορία, δια της οποίας θα βάλουμε τη βάση για μια νέα Ελλάδα, για τον επανελληνισμό μας. Ο Κύριος ας φωτίζει όλους μας τις δύσκολες τούτες ώρες, δια πρεσβειών της Παναγίας μας και των Αγίων Πατέρων ημών. Αμήν.

    Παραθέτω το URL του βίντεο:
    https://youtu.be/uCDJz-Xh7ak

    Σας ευχαριστώ πολύ,

    Είς εκ τών αδικημένων Ελλήνων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε τους καλά όλους αυτούς...θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν τα επίχειρα της αμυαλοσύνης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΗΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΟΥΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ Thanos Tzimeros
    26 Φεβρουαρίου 2016 · Αθήνα ·

    ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ;

    Πέφτοντας σε σχόλιο νομικού, που εργάζεται μάλιστα και στο γραφείο του Συνήγορου του Πολίτη, η οποία με εγκαλούσε για προηγούμενο σχόλιό μου, διότι, λέει και οι Αφγανοί και οι Σομαλοί δικαιούνται ασύλου, νομίζω ότι πρέπει να φωτίσω μια άλλη απάτη της αριστερής μπουρδολογίας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δικαίωμα ασύλου" ως νομική έννοια! Προκαλώ όποιον έχει αντίθετα επιχειρήματα να με διαψεύσει.

    Κανένα διεθνές κείμενο (σύμβαση Γενεύης 1951, πρωτόκολλο Ν. Υόρκης 1967, Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συνδιάσκεψη ΟΗΕ για το εδαφικό άσυλο 1977, κ.λπ.) δεν προβλέπει τέτοιο δικαίωμα. Η παροχή ασύλου σε πρόσφυγες πολέμου δεν είναι δεσμευτική για τα κράτη, τα οποία πρώτα σταθμίζουν το αν απειλείται η τάξη και η ασφάλειά τους.

    Σε απλά Ελληνικά: το ότι στην πατρίδα σου γίνεται πόλεμος κι εσύ έφυγες από εκεί δεν υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑ κράτος να σε δεχθεί. Αν θέλει θα το κάνει. Όλα τα κείμενα που αφορούν στα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων αναφέρονται στην συμπεριφορά του κράτους προς τον πρόσφυγα ΑΦΟΥ του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο φυσικά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Αν για παράδειγμα το ISIS ηττηθεί και οι καταδιωκόμενοι μαχητές του έρθουν στην Ευρώπη, θα τους χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο; Το λέω διότι πολύ κεφαλομάντηλο και light μπούργκα πέφτει σε όσους μουσουλμάνους επέλεξαν την χριστιανική έως άθεη αλλά χειμαζόμενη Ευρώπη ως "δεύτερη πατρίδα τους" κι όχι την πάμπλουτη και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία.

    Το ότι νομικοί μιλάνε για "δικαίωμα ασύλου" είναι ενδεικτικό της κατάντιας της Παιδείας και της επιστημονικής τους ανεπάρκειας. Πριν την εισβολή των δήθεν προσφύγων είχαμε την εισβολή των δήθεν επιστημόνων, αποφοίτων (ορθότερα: αποφύτων) των δήθεν Πανεπιστημίων και όσων με τέτοιες προδιαγραφές εκφέρουν δήθεν πολιτικό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσίπρας, Γεωργιάδης, Βορίδης: Μιά παρεξηγημένη ωραία παρέα:
    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/11/blog-post_516.html
    Αυτοί συνεργάζονται και τα γίδια αλληλοσφάζονται για το ποιος από τους δυο/τρεις δυνάστες θα τους κυβερνήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.