17 Μαρ 2019

π. Ἀθανάσιος Μυτιληναῖος: Οἰκουμενιστικὴ ἀγάπη καὶ τὸ τέλειο μίσος

6 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ –ΠΛΗΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ- ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ!
    18/03/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/dimarxoi.jpg?w=620

    Συζήτηση με θέμα την «ένταξη των μεταναστών» και «τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στην ρατσιστική βία και την ξενοφοβία», με προσκεκλημένους έξι εκ των υποψηφίων δημάρχων Αθήνας (πλην του Ηλία Κασιδιάρη, που δεν εκλήθη γιατί θα εξέφραζε τελείως διαφορετικές απόψεις από τους υπολοίπους…) έλαβε χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης «Βάλτους Χ- Ο Μαύρος χάρτης της Αθήνας», στην Τεχνόπολη. Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τη ΜΚΟ «HumanRights360″ και το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα (του κόμματος των ορφανών της Στάζι στην Γερμανία, το οποίο όμως χρηματοδοτείται από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών…) υπό την αιγίδα του «Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών» του δήμου Αθηναίων.

    Παρόντες ήταν ο ψοφοδεξιός Μπακογιάννης, ο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ Γερουλάνος, ο συριζουποψήφιος Ηλιόπουλος, ο κουκουές Σοφιανός, ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA (ζήτω η πρεσβεία!) και ο Τσιρώνης των ψευτοοικολόγων.

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι όλοι οι υποψήφιοι συμφώνησαν στα βασικά (δηλαδή στην μετατροπή της Αθήνας σε πόλη… πολύχρωμη και… πολυπολιτισμική), διαφωνώντας στα επιμέρους ζητήματα, για να δικαιολογήσουν ότι κατεβαίνουν με διαφορετικά ψηφοδέλτια, ενώ είναι ΙΔΙΟΙ!

    Ιδού κάποια από τα… πολυπολιτισμικά τους παραληρήματα:

    Μπακογιάννης:

    «Έχουμε ολόκληρες περιοχές που έχουν βρεθεί στην εγκατάλειψη και ο φασισμός βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

    Γερουλάνος:

    «Για μένα Αθηναίος είναι κάθε άνθρωπος που έχει επιλέξει να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του στην Αθήνα «.

    Ηλιόπουλος:

    «Στο ζήτημα της καταπολέμησης του ρατσισμού και της ακροδεξιάς η δουλειά του δημάρχου δεν τελειώνει στις αρμοδιότητές του. Πρέπει να είναι μπροστά στην πόρτα του σχολείου και να εξασφαλίζει ότι τα προσφυγόπουλα θα μπουν στο σχολείο, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά».

    Κωνσταντίνου: «Δημοκρατία και ισότητα θα έχουμε αν δούμε στο δήμο Αθηναίων δήμαρχο γυναίκα, μετανάστρια, λεσβία, μουσουλμάνα».

    Σοφιανός: «ο δήμος της Αθήνας δεν καθορίζει τη μεταναστευτική και προσφυγική πολιτική, τις συνέπειες της οποίας εισπράττει και ο μετανάστης και ο κάτοικος της Αθήνας».

    Τσιρώνης: «οι κοινωνίες που έχουν ξένους έχουν προκόψει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτισμικά»και «με την κλιματική αλλαγή θα δεχτούμε 70 εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη. Άρα πρέπει να μιλήσουμε για πολιτική».

    Ειδικότερα, στο θέμα της ψήφου των «μεταναστών» και των ελληνοποιήσεών τους, συμφώνησαν άπαντες – και ο ψοφοδεξιός Μπακογιάννης, από τον οποίο κάποιοι θα περίμεναν να εκφράσει έστω κάποιες επιφυλάξεις:

    «Συνάντησα παιδιά μετανάστες δεύτερης γενιάς που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και μιλούσαν τέλεια ελληνικά. Για πολλά χρόνια ήταν σε ένα κενό. Είχαν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα αλλά το ελληνικό κράτος δεν τους αναγνώριζε, τους θεωρούσε αόρατους. Αυτά τα παιδιά έχουν ελληνική συνείδηση, είναι φορείς ελληνικής παιδείας και πολιτισμού. Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε περήφανοι και να τους δώσουμε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας Έλληνας πολίτης».

    Συμπέρασμα: ψήφο στην Ελληνική Αυγή, για να μείνει η Αθήνα μας ελληνική!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DIE WELT: «ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ HOTSPOTS»… ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΠΙΡΑΝΧΑΣ!
    18/03/2019

    Ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στο hot spot της Σάμου (η ίδια και χειρότερη κατάσταση επικρατεί και στα υπόλοιπα…) δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα DIE WELT στην κυριακάτικη έκδοσή της, επικαλούμενη έγγραφο της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατάσταση που επικρατεί χαρακτηρίζεται «ντροπή για την Ευρώπη». Επίσης, αναφέρεται, είναι «δύσκολο να εξηγηθεί στη διεθνή κοινή γνώμη γιατί η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να προσφέρει σε πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν στη χώρα αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».

    Και βέβαια, δεν είναι καθόλου δύσκολο να εξηγηθεί η οικτρή εικόνα των hotspots, ενώ τα ευρωπαϊκά κονδύλια ρέουν ασταμάτητα! Η απάντηση είναι πολύ απλή: τα αχόρταγα «αλληλέγγυα» πιράνχας της αριστεράς και της… προόδου, που διαχειρίζονται τα κονδύλια για τους ταλαίπωρους που προσελκύουν στην Ελλάδα (με απατηλές υποσχέσεις περί «παραδείσων»…), τρώνε, τρώνε, τρώνε και δε χορταίνουν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναθέματα, Κυριακή της Ορθοδοξίας 2019:

    https://www.youtube.com/watch?v=hHSyW1Idtn4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥ! Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
    18/03/2019

    Μετά τις απανωτές διαψεύσεις των «προβλέψεών» του για την Συμφωνία των Πρεσπών (ότι δεν θα την υπογράψει ο πρόεδρος Ιβανόφ, ότι θα την απορρίψουν οι Σκοπιανοί στο δημοψήφισμα, ότι δεν θα περάσει από τη βουλή των Σκοπίων, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ.), το τελευταίο καταφύγιο του πολιτικού απατεώνα και εθνοπροδότη Καμμένου, για να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό ότι… δεν τρέχει τίποτα που ο συνεταίρος του υπόγραψε, γιατί «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι νεκρή», ήταν ότι η Ρωσσία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία» κι ότι θα θέσει βέτο στον ΟΗΕ.

    Το παραμύθι το πήραν εν συνεχεία τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του και παραμύθιαζαν τον κόσμο με το δήθεν επικείμενο ρωσσικό βέτο. Προσέφεραν πολύ σπουδαία υπηρεσία στους προδότες, καθώς αρκετοί καλοί πατριώτες –πλην όμως αφελείς και ευκολόπιστοι- είχαν καθησυχαστεί και δεν αντιδρούσαν!

    Σήμερα, λοιπόν, τελείωσε και το τελευταίο παραμύθι! Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών: «Την 19η Φεβρουαρίου 2019 η ρωσσική πρεσβεία στα Σκόπια έλαβε ένα σημείωμα από το υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας με την ειδοποίηση της αλλαγής της επίσημης ονομασίας αυτής της χώρας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Η Ρωσσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει αυτή τη χώρα με την νέα ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

    (ΥΓ): Και βέβαια, η Ρωσσία κοιτάει τα συμφέροντά της και δεν πρέπει να έχουμε καμμία απαίτηση απ’ αυτήν, να… «καθαρίσει για πάρτη μας»! Οι υπεύθυνοι της προδοσίας των Πρεσπών βρίσκονται στο εσωτερικό της χώρας – και δεν είναι μόνο οι Τσίπρας, Καμμένος και Παυλόπουλος, αλλά το σύνολο του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἁγίου Ἰωάννου Μαξίμοβιτς, Ἀρχιεπισκόπου τοῦ Σάν Φρανσίσκο: Ανάθεμα...

    http://www.in-agiounikolaoutouneou.gr/apps/gr/spag/3_1552884021.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.