8 Οκτ 2018

Ντροπή, κ. Δημήτρη Νατσιέ! Ἐκτός ἐάν … Τότε ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Γράφει ὁ Σάββας Ἠλιάδης - Δάσκαλος
Ὥστε, ἀγαπητέ συνάδελφε Δημήτρη Νατσιέ, εἶναι ἀλήθεια πώς μᾶς ἄφησες «στά κρύα τοῦ λουτροῦ»; Εἶναι ἀλήθεια πώς ἔφυγες ἀπό τό 4Ε! Ἔφυγες! Τήν κοπάνησες! Ἔτσι ἀπροειδοποίητα; Χωρίς καμιά προαναγγελία τῆς ἀπόφασής σου αὐτῆς; Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς κάποια αἰτιολόγηση, τέλος πάντων αὐτῆς σου τῆς ἀπαξιωτικῆς κίνησης;
Μά ποιός ὁ λόγος; Μᾶς βαρέθηκες καί ξαφνικά ἕνα πρωί ἀποφάσισες νά μᾶς πετάξεις στό κάδο τῶν ἀχρήστων; Διότι ἔτσι νοιώθουμε ἐμεῖς, ὅσοι σέ παρακολουθούσαμε ἀνελλιπῶς τόσον καιρό στήν ἐκπομπή σου. Τόση ἀπαξίωση στό κοινό, πού πίστεψε στην...
γνησιότητα τῶν πεποιθήσεών σου, στήν καθαρότητα τῶν λόγων σου, στό σεβασμό σου πρός τήν Ρωμαίικη Παράδοση καί παρακολουθοῦσε τόσα χρόνια τήν ἐκπομπή σου;
Κρίμα, πού δέν σεβάστηκες αὐτήν τήν σχέση, πού δέν τήν ἀντιλήφθηκες, δέν τήν ἐκτίμησες! Κρίμα, πού νομίσαμε πώς ἤσουν αὐτός πού φαινόσουν! Ἐφτίαξες καί σύ τό τηλεοπτικό «προφίλ» σου καί τό πλάσαρες τεχνηέντως στόν ἁπλό λαό. Καί ἀφοῦ ἔκανες τό χαβά σου, τώρα «ἄντε γεια»!
Ἴσως νά ὑπάρχουν πολλά στόματα ἀκόμη, πού θά ἤθελαν νά σού μιλήσουν. Δέν γνωρίζω πόσα καί μέ ποιόν τρόπο. Ἐγώ σου τά γράφω, διότι σέ γνωρίζω καλά ώς συνάδελφο, πού ἀγωνιστήκαμε στήν ἴδια «τάπια».
Ἕνα μόνο ἔχω νά σού πῶ: Ἄν ὄντως δε συμβαίνει τίποτε ἄλλο, (κάποια μορφή ἐξαναγκασμοῦ ἀπομάκρυνσης, κάποιος ἐκβιασμός, κάποια παρέμβαση ἀνωτέρας δυνάμεως, καθότι δέν μπορεῖ νά ἦταν ἀρεστά στούς κρατοῦντες, τά ὅσα ἔλεγες) πέρα ἀπό τή δική σου θέληση καί δύναμη, τότε: ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!
Ἐπαναλαμβάνω: ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΛΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! Ἀλλιῶς, σού ζητῶ συγγνώμη γιά ὅσα σού γράφω καί σού βάζω βαθιά μετάνοια, ἀδελφέ καί συνάδελφε! Σού τά γράφω καθαρά, διότι κι ἐσύ πάντοτε τά ἔλεγες παλικαρίσια, καθαρά καί ξάστερα!

Σάββας Ἠλιάδης
Δάσκαλος
Κιλκίς, 8-10-2018

37 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ο κ. Ηλιάδης σχολιάζει πάντοτε με αυτό το καυστικό ύφος για να αποδείξει το αντίθετο από αυτό που γράφει... Προφανώς λοιπόν εδώ εννοεί αυτό που τονίζει στο τέλος... Ότι μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει και έχει βγει αδίκως εκτεθειμένος ο κύριος Νατσιός...

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην σκανδαλιζεσαι αδελφέ. Προφανως γράφει με ειρωνικό υφις για να πετύχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Να φανει με αυτο τον ιδιότυπο τρόπο πως το λαυιε είναι του σταθμού 4Ε και πως ο κ.Νατσιος δεν εχει κανεο κατι λαθος.

      Διαγραφή
  3. Η δικιά μου ανάγνωση είναι ότι, γράφει με ειρωνικό ύφος ο κ. Ηλιάδης για να πετύχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Να φανεί ότι το λάθος είναι του σταθμού, που χάνει μια "φωνή αληθείας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε συγχαίρω αδελφέ μου, που πιάνεις το νόημα! Ε΄΄ιναι έστι ακριβώς!

      Διαγραφή
  4. O K HΛΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνω καθόλου αστεία! Αστεία κάνει το 4Ε. Αν έχει τη δική σας ευαισθησία, ας σηκώσει φωνή διαμαρτυρίας σαν τη δική σας και ας αιτιολογήσει την απομάκρυνσή του! Μόνο με τέτοιο τρόπο μπορεί να βγει κάποια αλήθεια, την οποία εγώ βέβαια γνωρίζωπολύ καλά!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ 4Ε ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Μιλησα με την 4Ε και μου ειπαν οτι ο ιδιος ο κ. Νατσιός ζησησε να κατέβουν οι εκπομπες του από το Youtube.

      Διαγραφή
  5. Ο 4Ε ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς, κοιμόμαστε όρθιοι και δεν το πήραμε χαμπάρι! Είναι δυνατόν να πειράξω τον αδελφό μου; Είναι δυνατόν; Πιάστε το νόημα, αγαπητοί αδελφοί, διότι συμβαίνουν φοβερά πράγματα πίσω από την πλάτη μας κι εμείς ακόμη "νομίζουμε"! Ας ξυπνήσουμε, λοιπόν! Ο αγαπητός Δημήτρης θα σας απαντήσει, αλλά το χειρότερο είναι πως δεν θα απαντήσει το 4Ε!!! Και το πρώτο ζητούμενο είναι αυτό! Να απαντήσει το 4Ε, αν έχει ευαισθησίες παρόμοιες με τις δικές σας!!! Δεν είναι ξένες οι αδελφές! Είναι αδελφές μας και οφείλουν να απαντήσουν πρώτα σ1 αυτόν και μετά σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσβησαν όλες τις εκπομπές του Νατσιού που είχε κάνει στο 4Ε από το YOUTUBE.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν τις γνωρίζω καθόλου τις αδελφές, αλλά είναι γενικός κανόνας τελευταία στην χώρα μας το "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" και το "ναι μεν, αλλά".

      Μπορεί να αγαπάνε οι αδελφές τον κ. Νατσιό, αλλά αγαπάνε και τον πατριάρχη και πολλούς άλλους. Για το χρήμα και τις θέσεις δε θα μιλήσω, μιας και -αν κατάλαβα καλά- πρόκειται για μοναχές και όχι κοσμικές γυναίκες. Αν και στην Ελλάδα πλέον τίποτα δεν είναι αυτονόητο και οι μοναχοί και οι κληρικοί είναι από τους πρώτους που μας απογοητεύουν (και λίγα λέω...).

      Πάντως, άποψή μου είναι πως, για ότι παράγετε σε στυλ "διαχρονικού μαθήματος" θα πρέπει να κρατάτε δικό σας ψηφιακό αντίγραφο και να το ανεβάζετε σε πολλά αποθηκευτικά μέσα στο Internet. Π.χ. youtube για δημοσίευση και mega.nz για αποθήκευση (και ίσως να τα κάνετε και torrent για τα διαμοιράζουν πολλοί)). Και να κρατάτε και μερικά αντίγραφα σε αποθηκευτικό δίσκο στο σπίτι σας. Το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω τι σόι χριστιανός θα ήμουν αν δεν υπήρχαν οι ομιλίες του π. Αθανάσιου Μυτιληναίου στο Internet. Αν πήγαινα στην Εκκλησία της γειτονιάς μου μόνο, το μόνο που θα μάθαινα θα ήταν για την "χαρά του έρωτα", την κοσμική αγάπη, το μη "κρίνεις κανέναν και για τίποτα" και πολλά άλλα...

      Κανένας άνθρωπος δεν είναι άξιος πλήρους εμπιστοσύνης και πολύ περισσότερο επιχειρήσεις ολόκληρες. Η εποχή είναι εποχή διωγμών και χρειάζονται κρυφά σχολειά. Το 4Ε δεν είναι καθόλου κρυφό.

      Διαγραφή
    3. Ποιες μοναχες ευλογημενε; Τι σχεση εχει αυτη η οργανωσιακη στρουγκα με τον μοναχισμο; Ποτε και απο ποιον εγινε η κουρα τους κατα την ταξιν του Ορθοδοξου Μοναχισμου; Κοσμικες γυναικες ειναι που αντι να πανε σε μοναστηρι να υποταχθουν,παιζουν τον ρολο των "αφιερωμενων" πραγμα τελειως ξενο με το Ορθοδοξο τυπικο.

      Διαγραφή
  7. Ας μη χάνουμε το θέμα ασχολούμενοι με το ύφος του συντάκτη. Το βασικό είναι ότι μια από τις πιο αξιόλογες εκπομπές δεν θα μεταδίδεται πια. Προσωπικά σοκαρίστικα, δεν το περίμενα. Άραγε αν ζούσε ο π. Θεόφιλος θα γινόταν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Ηλιάδη, μετά από την τοποθέτηση σας αυτή, προβλέπω να σταματήσει να προβάλλεται και ο "Άγιος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αμφιβάλλετε για τίποτε πλέον!Ας απαντήσουν οι πραγματικά φορτωμένοι με την ΝΤΡΟΠΗ, που δέχτηκε ταπεινά ο αδελφός Δημήτρης να του την φορτώσω!

      Διαγραφή
  9. Το 4Ε να αλλάξει πορεία και να μετανοήσει και να ξανακαλέσει τον κ. Νατσιό πίσω στο κανάλι του.

    Φιλόθεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύγε κ. Ηλιάδη! Είστε πραγματικά συνάδελφος. Αν ζούσε αγαπητέ "ανώνυμε" ο π. Θεόφιλος να είσαι σίγουρος οτι ο κ. Νατσιός θα έπαιρνε ως κανόνα να αυξήσει την ώρα της εκπομπής του και ο ίδιος θα έπαιρνε στο χέρι το φραγγέλιο να διώξει τους αγύρτες από το ιερό κανάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα εχω να πω αδερφια. Παλικαρια σαν τον Δημητρη Νατσιο σπανιζουν στις μερες μας. Παλαιοτερα παρακολουθουσα και την εκλομπη του κυριου Λογοθετη,οταν ακομη παρουσιαζε την πραγματικη κατασταση της Πατριδος μας,αλλα εδω και καιρο καταντησε τοσο ανουσια και βαρετη, αποως και τις αλλες αναθυμια σεις των λοιπων βοθροκαναλων. Η μονη εκπομπη που αδημονουσα οτε θα αρχισει ηταν του Δημητρη. Λογος Ρωμαιικος,λογος που μας αναπαυε,λογος που δεν ακουγετε σχεδον πουθενα αλλου. Για μενα δεν υπαρχει αλλο το καναλι,για να αναπαυθω τωρα μονο Πειραικη Εκκλησια,το Ραδιοφωνο που μιλαει στην ψυχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνῶ ἀδελφέ. Κυττοῦσα καί ἐγώ τόν Λογοθέτη πρό ἐτῶν.
      Ὃμως ἀπό δύο γεγονότα κατάλαβα κάποια πράγματα καί ἐσταμάτησα:
      1) Ὃταν καποιος ἐτηλεφώνησε "γιατί δέν λέτε κάτι για τοὐς Μασσώνους"
      ἀπήντησε, "εμ, ναί, ἐάν κάποτε ὑπάρξη ἀνάγκη θά τό κάνωμε" καί κομψά ἒκοψε τό τηλεφώνημα, βλέπε καί τό ἑπόμενο κατωτέρω. Καί δέν ειδα τότε στήν συνέχεια νά ὑπάρξῃ ...ἀνάγκη...
      2) Κατά σύμπτωσιν σέ δεκάδες τηλεφωνήματα πού δέν συνεφώνει ἒλεγε τήν φράσι
      "σᾶς εὐχαριστῶ γιά τό τηλεφώνημά σας" καί ἀκαριαίως τό κοντρόλ ἒκοβε τήν συνδιάλεξι καί ὁ ἂλλος δέν προλάβαιμε νά προσθέσῃ ἓνα γιῶτα.
      Αὐτά δέν τά ἒβλεπε ἡ διεύθυνσις τοῦ 4Ε;

      Διαγραφή
    2. Το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας, έχει ανθρώπους που διαφθήρουν την ψυχή μας.Να ακούτε με προσοχή!Υπάρχουν και αιρετικές απόψεις που λέγονται εκεί.Προσοχή!

      Διαγραφή
  12. Κύριε Ηλιάδη ,συγχαρητήρια για την ειλικρινή διάθεσἠ σας και αγωνιστικότητα. Ο επίσης άξιος αγωνιστής και συνάδελφός σας Δημήτριος Νατσιός, θεωρώ ότι δεν είναι ρίψασπις. Ούτε και το 4ε εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα. Αλλά μην ξεχνούμε και τους εκβιασμούς από την πολιτική σκοπιά και δεν είναι ανάγκη να είναι ο "Πατριάρχης". Αν το κανάλι π,χ. λέω εγώ τώρα δέχθηκε απιειλήτικόν εκβιασμόν περί κλεισίματος;"Μή δίκην δικάσης πριν αμφοίν (δύο) γνώμην μαθέσθαι", διαβάζαμε στον σοφόν Αίσωπον και στους μύθους του. Βεβαίως κι εκεί γίνεται κάποια υποχώρησις. Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα συγκεκριμμένο:Κάποτε παρουσίαζε το κανάλι την εκπομπή ( και τώρα την παρουσιάζει) στους δρόμους της "ρωμαίϊκης"Παράδοσης. Μόλις το είδα εσκίρτησα απόχαρά. Έπειτα από αρκετό καιρό είδα μετ΄εκπλήξεως ότι είχεν αφαιρεθή το "ρωμαίϊκης"και λυπήθηκα. Κάποιους ενόχλησεν αυτή η λέξη.Τηλεφώνησα στο κανάλι και μίλησα με κάποιο άτομο και αντελήφθην ότι είχε δοθή εντολή να απαλειφθή αυτή η λέξη που είναι η Ορθόδοξη ρωμαίϊκη παραδοσηή μας. Το άτομο που μίλησα συμμερίσθηκε την αγωνία μου και συμφώνησε με τα λεγόμενά μου.όπως ενοχλεί και ο Δικέφαλος αετός πολλούς και κυρίως τους άσπονδους φίλους μας της γείτονος και όχι μόνον. Παράδειγμα πάλι. Στον Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς θεσσαλονίκης υπήρχε ένα παλιό ωραίο προσκυνητάρι που είχε την Παναγία, την οποία τιμούσαμε καθημερινώς από τα φοιτητικά μας χρόνια κι είχαμε αυτή την εικόνα του προσκυνήματος βαθειά χαραγμένο μέσα μας. Κάποια στιγμή πρίν μερικά χρόνια μπαίνοντας να προσκυνήσω είδα μετ΄εκπλήξεως να βγάζουν το προσκυνητάρι αυτό και να τοποθετούν ένα και νούργιο, αυτό που είναι τώρα, χωρίς το Δικέφαλο, αλλά με παραστάσεις από τη ζωή της Παναγίας .ήτο κι ο αείμνηστος ιερέας εκεί με τη γαμψή μύτη , αγωνιστής Κρητικόςκι άξιος λευίτης. Του λέγω αυθορμήτως, πάτερ, Κωνσταντίνε βγάζετε το Δικέφαλο;Μου απήντησε:"Δεν τον βγάζουμε , τον στέλνουμε σε μοναστήρι". Ο παπάς δεν ευθύνετο, εντολήν εκτελούσεν , να έχουμε την ευχή του. Κι ένα τρίτο παράδειγμα. έλεγεν αείμνηστος Καθηγητής Πανεπιστημίου κάποτε εν ώρα μαθήματος,Καππαδόκης ών και υμνητής της Ρωμηοσύνης:"όταν ήλθαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, έχουν τον Δικέφαλο στη σημαία τους "Κ=Κωνσταντινούπολη"έγιναν διαβήματα στη Ελληνική Κυβέρνηση από την Τουρκική και την Αγγλική να βγάλουν τον Δικέφαλο από τη σημαία τους, αλλά οι ομοσπονδίες τους δεν το δέχτηκαν και μέχρι σήμερα τιμούν τη Σημαία τους με το Δικέφαλο".Εύγε καρντάσια , κατείστε ψηλά τη Σημαία με το Δικέφαλο κι αγωνισθήτε για τη Σημαία με το Δικέφαλο, για την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά και για τη Μακεδονία μας, διότι , όπως έλεγε κάποιος "η Μακεδονία θα σώση την Ελλάδα". Δρ.Δέσποινα Κοντοστεργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουκ έχω αντειπείν κα. Δέσποινα Κοντοστεργίου. Έχει κάποιο ειδικό βάρος η λέξη ΝΤΡΟΠΗ και, κατά τους πνευματικούς νόμους, βρίσκει μόνη τις συνειδήσεις, στις οποίες θα πάει να στήσει το θρονί της. Την χρησιμοποίησα εμφατικώς και μάλιστα ως εις την επιπολήν του νοήματος του κειμένου, για όποιον μπορεί να καταλάβει το σημαινόμενον. Όμως γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Νατσιός, επαναλαμβάνω, ξέρει πολύ καλά, πως μόνο μ` αυτόν τον"σκληρό" λόγο,τον έστω φαινομενικώς εις βάρος του, πως θα αναγκαστούν,πιθανώς, οι λοιποί εμπλεκόμενοι(κυρίως υπαίτιοι), αν έχουν το θάρρος, να αιτιολογήσουν την προσβολή στο πρόσωπό του και την απαξίωση στις ψυχές, που έβρισκαν στήριγμα και παρηγορία στην εκπομπή του.

      Διαγραφή
  13. Καλησπερα. Χαίρομαι που διαβάζω τοσα πιθανά σενάρια σε αφορμη μια τόσο αγαπημενη εκπομπη. Ισως φανεί λίγο ρηχή η προσέγγιση μου μα δεν περνάει απο κανενός το μυαλό οτι μπορεί ο άνθρωπος να έχει φέτος τέτοιες υποχρεώσεις που να μην μπορεί να συνεχισει την εκπομπη του; Μήπως γενικά έχουμε δηλητηριαστεί απο παντού για"κακά" κανάλια και "ανώτερες" δυνάμεις για κάθε κοσμικό και πνευματικό γεγονός που κάνουμε και εμείς το ίδιο σφάλμα και αλληλοφαγωνομαστε χωρίς ουσια-ως γνήσιοι Ελληνες βέβαια... Το 4Ε κατα την κρίση μου έχει σταθερά ορθόδοξη πορεία μέσα στην σαπιλα του τηλεοπτικού σκηνικού και προσπαθεί με προσωπικό αγώνα να δώσει ενα βήμα σε όσους έχουν τον χρονο και τον πόθο να ακουστεί η ελληνορθόδοξη φωνη ανα τον κοσμο, όπως έκανε τόσο καιρό και ο κ. Νατσιος. Και φυσικά θα γνωρίζετε όλοι όσοι τον παρακολουθούμε οτι δεν χρειαζετε κανέναν υποβολεα αν ο ίδιος έχει κάτι να πει. Οποτε, νομιζω οτι φαινομαστε τουλαχιστον άστειοι, ως Χριστιανοί, να κρίνουμε και κατάκρίνουμε τόσο εύκολα, όπως κανουν όλοι οι άλλοι στις μέρες μας. Ειδομένη λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε γιατί εξαφάνισαν όλες τις προηγούμενες εκπομπές από το κανάλι τους στο YouTube; Καλή προσπάθεια...άλλο.
      Κυρία η κυριέ μου, στον διάβολο πιστεύετε; Οτι βάζει την ουρά του για να διαλύσει τα καλά έργα δεν το γνωρίζετε;
      Το ότι "κρίνουμε και κατακρίνουμε" κάποιοι, σημαίνει κατά εμένα,ότι,με στεναχωρεί κάτι που βλέπω, γιατί πάει κατά διαόλου, και πρέπει να το πάρουμε αλλιώς το τιμόνι γιατί θα βρούμε. Θα μου πεις ποιός είναι αυτός που έχει δίκαιο. Για μένα είναι απλό, δίκαιο έχει αυτός που δεν σκανδαλίζει Ορθόδοξο Χριστιανό, αλλά σκανδαλίζει αντί-χριστους.
      Να κάνεις το Σταυρό σου και να λες Δώξα τω Θεώ που ο Ορθόδοξος δεν κοιμάται όρθιος αλλα "γκρινιάζει". Οπου βλέπεις να πηγαίνουν ολα "ίσια" και χωρις πειρασμούς κάτι δεν πάει καλά όπως έλεγε ένας Αγιος.

      Διαγραφή
  14. ΠΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΝ ΚΥΡΙΑ 'Η ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ 4Ε ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΤΟΙ ΑΓΑΜΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ;;;;;
    ΜΑΤΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΧΩΜΕ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το θεμα ειναι ποιος ειναι πα΄νω απο τις αδερφες και ποιος δινει τις εντολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειπε ο Κυριος οτι στα εσχατα χρονια το ονομα Του δεν θα ακουγεται !!! μονο στα κρυφα!! τι το ψαχνουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ 4Ε ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    Τό e-mail του εἶναι:
    info@tv4e.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταπληκτικός ὁ κ.Ἠλιάδης,
    ἀπό τίς πρῶτες σειρές πού ἐδιάβασα, κατάλαβα ὃτι ἦσαν ἀλληγορικές
    καί ὃτι ἲσχυαν ΑΚΡΙΒΩΣ διά τό 4Ε καί ΟΧΙ τόν κ. Νατσιό.
    καί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι ξεχωριστά, Ανώνυμε 12.24 μμ. και σε ευχαριστώ, διότι είναι ρίσκο το να "ισορροπείς" στη γραφή αυτού του είδους.

      Διαγραφή
  19. ειπαμε μονο αν μετανοησουμε εμεις τοτε θα ελκυσουμε το ελεος του θεου!!! ειδαλλως θα περασουμε δυσκολα !!! πεινα πολυ πεινα και υλικη και πνευματικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Σάββας είναι αδελφός εν Χριστώ και πολύ αγαπητός μου φίλος. Η γραφή του είναι τολμηρή και καθάρια, δηλαδή ρωμαίικη. Τον ευχαριστώ για την συναντίληψη.
    Δημήτρης Νατσιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε Δημητρη ευχαριστουμε για ολα οσα κανετε !!!! μας ανεβαζετε το ηθικο και ως ελληνες και ως χριστιανους ορθοδοξους !!! η Παναγια ΚΟΝΤΑ ΣΑς

      Διαγραφή
  21. Λύκοι φυλάν τα πρόβατα... Δυστυχώς αδελφοί μου...
    Δάσκαλε συνέχισε τον αγώνα σου!
    Ει ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.