6 Οκτ 2017

Μαζικὴ ἀντίδραση ἀπὸ τοὺς γονεῖς σὲ ὅλη τὴν Ἑλλάδα! Ἐπιστρέφουν τὰ νέα ἀπαράδεκτα Θρησκευτικὰ σὲ Σέρρες, Ἰωάννινα καὶ Κρήτη!


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...


3 σχόλια:

 1. αυτός ο κύριος που μιλάει στο πρώτο βίντεο μάλλον δεν έχει διαβάσει καλά τα βιβλία..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΄ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ΄ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;;;ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.
  ΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΑ.ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ;;;ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΑ;;;ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ;;;ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΙΔΙΑ;;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΙΕΧΩΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΕΡΟΔΟΞΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ η ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ;;; ΟΥΑΙ ΗΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....
  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ....ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΑΓΡΑΜΑΤΗ ΑΘΕΗ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΣΑΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΩΡΘΩΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΓΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΨΕΥΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΥΕΠΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΝΡΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΒΙΑΣΤΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ.
  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ.
  ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...
  --Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ--

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο τους λίγοι είναι βέβαια αυτοί που αντέδρασαν αλλά από το καθόλου κάτι είναι και αυτό. Που έφτασαν οι (μεγάλοι) παμπονηροι, σου λέει αφού δεν θέλετε να βγουν τα θρησκευτικά από το σχολείο τότε θα τα κάνουμε όπως θέλουμε...! Τι να πω και μη χειρότερα...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.