3 Ιαν 2017

Σιγὰ-σιγὰ καὶ μεθοδικά, μετὰ τὸ Φανάρι καὶ στὴν Ἀθήνα παρίστανται αἱρετικοὶ στὶς ἀκολουθίες!

Δοξολογία γιὰ τὴ νέα χρονιὰ στὸν  Μητροπολιτικὸ Ναὸ Ἀθηνῶν 1.1.2017....


5 σχόλια:

  1. Να συνηθιζει το ματι,να αμβλυνονται οι αντιδρασεις,να μην αντιδρουν τα προβατα.........
    Κ οσα προβατα τυχον βγουν εξω απο το μαντρι μας που θα χει μεσα πασης φυσεως λυκους,θα τα λεμε οτι δεν θα σωθουν στην αλλη ζωη γιατι κ αυτο το προνομιο του σωζειν η του απολλυειν το εχουμε κ αυτο εμεις οι συγχρονοι αρχιερεις απογονοι του αννα κ του καιαφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑΟΙ ΧΤΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΣΤΙΖΕΙ.
    ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑ η ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΑΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ.
    ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ--ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΑ--ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΙΩΣΑΝ ΘΕΟ.ΚΑΙ Η ΕΥΘΗΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ --Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ-- ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    -Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γέροντας Γαβριήλ ο Αγιορείτης
    «Για όσους παραποιούν την αλήθεια & θέλουν ένωση της Εκκλησίας με τον Πάπα»

    "...Όσοι αρχιερείς, ή πατριάρχες και αρχιεπίσκοποι αγωνίζονται πυρετωδώς να ενώσουν την Εκκλησία μας με τον Πάπα, ομοιάζουν κατά πάντα και είναι ομοιότροποι με τον Άννα και τον Καϊάφα και εν ημέρα κρίσεως, με τα αρχιερατικά τους διαβήματα, θα κοσμούν τα φρικτότερα και τα κεντρικότερα μέρη της κολάσεως..."

    https://www.youtube.com/watch?v=4I8gE-Uo65A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην συμπροσευχή παρευρίσκονται και κάποιοι άθεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κακο μεγαλο παθαμε.
    ο πρωτος ανωνυμος εχει δικιο, οπως τα λεει ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.