17 Νοε 2016

Ἀπὸ τὴν Bilderberg στὸ Ἅγιον Ὅρος!

Γράφει ἡ Νεκταρία Παρίδη 
Ὁ πιστὸς λαὸς βρίσκεται μόνιμα μὲ ἀνοιχτό το στόμα ἀπὸ τὶς ἀντιφατικὲς (μήπως καὶ τραγελαφικές;) κινήσεις τῶν πολιτικῶν του ταγῶν! Ἕνα κοκτέιλ κατήντησε ἡ ζωή τους ποὺ συνδιάζει τὰ ἀσυνδίαστα! Καὶ μὲ τὸ διάβολο καὶ μὲ τὸ Θεό! Τὸν φετινὸ Ἰούνιο ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης ἦταν ὁ μόνος Ἕλληνας πολτικὸς πού προσκλήθηκε στὴν περιβόητη λέσχη Bilderberg (δές ΕΔΩ καί ΕΔΩ)! Γιατί ἄραγε; Μήπως ἑτοιμάζεται γιὰ τὴν ἀνάληψη τοῦ ὑπουργικοῦ θώκου; Παράλληλα ἦταν ὁ πολιτικὸς ποὺ μὲ σθένος ὑποστήριξε τὸ σύμφωνο συμβίωσης ὁμόφυλων ζευγαριῶν τὸν Δεκέμβριου τοῦ 2015! Σήμερα, 17 Νοεμβρίου, τὸν βλέπουμε νὰ στήνεται στὸν φωτογραφικὸ φακὸ μὲ "θρησκευτικὴ εὐλάβεια" κατὰ τὴν ἐπίσκεψή του στὸ Ἅγιον Ὅρος! Αἰδὼς κύριοι! Ὁ λαὸς βαρέθηκε τὰ παιχνίδια σας καὶ τὴν ὑποκρισία σας! Ἔφτασε στὸ τραγικὸ σημεῖο νὰ προτιμᾶ τὸν ἄθεο πλὴν ὅμως εἰλικρινῆ πολιτικὸ παρὰ τὸν θρησκειοκάπηλο καὶ ὑποκριτή! Ἡ ὥρα, ὅμως, ποὺ θὰ πέσουν μιὰ καὶ καλὴ οἱ μάσκες τοῦ φαρισαϊσμοῦ σας πλησιάζει!

28 σχόλια:

 1. O AΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓ ΑΛΩΝΙΖΕΙ
  ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κ. Νεκταρία Παρίδη πολύ ωραία τα γράφετε, Bilderberg και σύμφωνο συμβίωσης ὁμόφυλων, και σας συγχαίρω. Να προσθέσω και εγώ κάτι: Πότε θα μιλήσει η ΝΔ για την απόπειρα κατάργησης της προσευχής στα σχολεία, γιατο μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία...
  Πώς σχολιάζει την υποβάθμιση των αρχαίων ελληνικών και την οργή φιλολόγων και διεθνών ακαδημαϊκών κλασικών σπουδών;...
  Γιατί αποφεύγει -Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-αναφορές στα εθνικά θέματα και στην εξωτερική πολιτική; Πότε θα θέσει τα καίρια ζητήματα τάξης και ασφάλειας της χώρας; Ποιος θα αναδείξει τις αντιρρήσεις, για παράδειγμα, στην ανέγερση μεγάλου τζαμιού από το Ελλαδικό κράτος; Οι μουσουλμάνοι είναι χωρισμένοι στα τρία: Σιίτες, Σουνίτες και Αλεβίτες. Ποιο κομμάτι ή ποια χώρα (πχ Σ. Αραβία ή Τουρκία) θα αποκτήσει επιρροή εκεί; Ανδρέας Σταλίδης από το ΑΝΤΙΒΑΡΟ

  κ. Νεκταρία Παρίδη εκτιμὠ ότι το χριστεπώνυμο πλήρωμα θα σηρίξει το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (αρκεί να φύγουν οι άθεοι!) ή ακόμα χειρότερα τον μεγαλύτερο κάπηλο της Ορθοδοξίας Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Αφήνω τη Χρυσή Αυγή για τους ερωτευμένους με το ΔΙΑ και όχι μόνο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H ΝΔ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8:15?
  ΕπΙΣΗΣ ΕΚΑΝΕ 24 ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΟΜΑΝΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ.Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΣΟΝΟΠΛΗΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ALTER EGO ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. EΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΊΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΕΔΩ Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κωνσταντίνος Παπανικολάου18 Νοεμβρίου 2016 στις 12:50 π.μ.

   Υπάρχει η «Κοινωνία», πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια. Εμπνέεται από το μοναδικό ήθος και το παράδειγμα του πρώτου κυβερνήτη, Ιωάννου Καποδίστρια. Ιδρύθηκε το 2008, πριν την κρίση, άρα δεν αποτελεί άλλο ένα «αντιμνημονιακό» κόμμα. Η «Κοινωνία» – σε αντίθεση με όλα ανεξαιρέτως τα υπόλοιπα κόμματα – τονίζει πως η κρίση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι πνευματική. Κρίση αρχών, ήθους και αξιών, τις οποίες ο Ελληνικός λαός – στην πλειοψηφία του – απόλεσε. Οι εκπρόσωποι της παρατάξεως της Ρωμηοσύνης, της «Κοινωνία», είναι συνειδητοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί και είναι αποφασισμένοι να πολιτευθούν – είτε σε επίπεδο κοινοβουλευτικής εκπροσωπήσεως είτε σε επίπεδο διακυβερνήσεως της Ελλάδος – με πνεύμα θυσίας, με γνώμονα και πυξίδα το Ευαγγέλιο του Χριστού: Καμία πολιτική απόφαση, κανένας νόμος δεν θα αντίκειται στον Νόμο του Θεού. Το ενδιαφέρον της Πολιτείας θα είναι αμέριστο και για τις πνευματικές ανάγκες του λαού, όχι μόνο για τις υλικές.
   Η πολιτική παράταξη «Κοινωνία»:
   1. Είναι η μοναδική πολιτική κίνηση, η οποία έχει επισήμως αποκηρύξει την μασωνία και κάθε μορφή αποκρυφισμού. Η συγκεκριμένη αποκήρυξη είναι απαραίτητη, προκειμένου ένα πρόσωπο να γίνει μέλος της παρατάξεως ή να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής σε εκλογική διαδικασία.
   2. Είναι «η παράταξη όλων των Ελλήνων, που αγωνίζονται για την πίστη και την πατρίδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο πολιτικό της πρόγραμμα.
   3. Στο ως άνω πρόγραμμα, επίσης, αναφέρεται πως «η Εκκλησία είναι η ψυχή του Γένους μας και του Κράτους μας». Η «Κοινωνία» αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της, ώστε να αποτραπεί με κάθε θυσία ο χωρισμός Εκκλησίας και Κράτους.
   4. Έχει θέσει ως πρώτιστο πολιτικό στόχο να παραμείνει η πατρίδα μας Ορθόδοξη κι Ελληνική, τη στιγμή που το σάπιο πολιτικό κατεστημένο έχει μετατρέψει την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι και ψηφίζει το χτίσιμο τζαμιών, τα οποία οι αγωνιστές και ήρωες του 1821 αγωνίστηκαν να γκρεμίσουν, για να ξαναλάμψει ο Σταυρός του Χριστού. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναγράφονται γι’ αυτό το θέμα στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη, μετά το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
   Τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν ισχυρές ενδείξεις πως η «Κοινωνία», πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια, είναι η μοναδική αξιόπιστη πολιτική επιλογή στην παρούσα συγκυρία, για χριστιανούς και μη. Ακόμη κι ένας άθεος δεν θα αδικηθεί από την πολιτική της «Κοινωνία».

   Διαγραφή
  2. Σαν λαός έχουμε γινει χίλια κομμάτια.Πηγαίνουμε στην Εκκλησία εναποθέτουμε την ελπίδα μας στην ίδια και μοναδική Πίστη και την ίδια στιγμή δίνουμε εντολή στο κάθε τυχαίο να διαχειριστεί τη καθημερινή μας ζωή.
   Μήπως ζεί τη ζωή της Εκκλησίας ο καθένας απο αυτούς από τέρμα αριστερά εως τέρμα δεξιά;Σίγουρα όχι.Πώς μπορούν όλοι αυτοί να ζουν τη ζωή της Εκκλησίας και παράλληλα να ανήκουν στη μασονία ή να ψηφίζουν νόμους ενάντα στο νόμο του Θεού;Θα έδινε ποτέ μια ενορία τη διαχείρηση του ταμείου της σε ανθρώπους περαστικούς και εκτός Εκκλησιαστικής ζωής;OXI
   Γιατί εμείς οι πιστοί δίδουμε τη διαχείρηση της καθημερινότητας μας σε ανθρώους εκτός Εκκλησίας;
   Αυτό που προσωπικά έχω εισπράξει(όταν προτείνω πρόσωπα της Εκκλησίας μας να ανλάβουν τη κυβέρνηση του κράτους και που μόνο στη παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ του Καποδίστρια υπάρχουν ) στις συζητήσεις με πιστούς και ιερείς στο θέμα αυτό είναι η αρνητική απάντηση:και τι σχέση έχουν οι πιστοί με τη πολιτική;
   Ότι σχέση έχει η ψυχή με το σώμα.
   Τα της ψυχής η Εκκλησία.
   Τα του σώματος η Πολιτεία.

   Διαγραφή
 5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ.
  ΤΕΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμε 17 Νοεμβρίου 2016 - 8:46 μ.μ.από που συμπεραίνεις ότι αθωώνω τον Σαμαρά ; Aγανάκτησα όταν είδα να τον χειροκροτούν πιστοί (σίγουρα) στην ΔΕΘεσσαλονίκης 15 μόλις μέρες μετά την ψήφιση του νόμου για κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Σήμερα πολιτικοί που αγαπούν την πατρίδα και σέβονται την Ορθοδοξία είναι ο Φ. Κρανιδιώτης στο χώρο της Δεξιάς και ο Γ. Καραμπελιάς στο χώρο της Αριστεράς. Αξιόλογοι και οι Μ. Χαραλαμπίδης και Αλ. Παπαδόπουλος. Ας πω και το παράπονό μου : τον ικανότατο και ακέραιο πολιτικό, δοκιμασμένο στην πολιτική για πάνω από 30 χρόνια, το χριστεπώνυμο πλήρωμα τον περιφρόνησε. Προτίμησε τους κάπηλους της Ορθοδοξίας που ψήφισαν στη ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ υπέρ των ομοφυλοφίλων ! Πότε θα σοβαρευτούμε να μας πάρουν στα σοβαρά και οι άλλοι ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. AΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 10:26 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ
  1.ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΟΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΊΑ ΤΟΥ
  Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013
  Βράβευσαν τον παιδόφιλο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ
  http://redskywarning.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3.html
  2.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΔΙΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΟΑ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΡΕΧΙΤ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΡΊΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ 1000%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Για τον ανώνυμο 17 Νοεμβρίου 2016 - 10:45 μ.μ.

  .........Αυτή η εξέλιξη, η οποία κατέστη ηγεμονική στις δεκαετίες 1990 και 2000, απέκοψε ουσιαστικά, και στο επίπεδο των λαϊκών στρωμάτων, τον πατριωτισμό από την Αριστερά. Σε πατριωτική κατεύθυνση έμεναν περισσότερο τμήματα της λαϊκής Δεξιάς ή της Εκκλησίας, ενώ ο εθνομηδενισμός της Αριστεράς συναγωνιζόταν εκείνον της νεοφιλελεύθερης ΔεξιάςΆνθρωποι που δεν αγαπάνε την πατρίδα τους δεν μπορούν και να αγαπάνε τον λαό της. Άνθρωποι που θεωρούν τους Έλληνες, «Ελληνάρες», «εθνικιστές», «καθυστερημένους», «θρησκόληπτους», δεν μπορούν να τους υπερασπιστούν απέναντι στους «πολιτισμένους» Αμερικανούς, Γερμανούς ή Ολλανδούς πολιτικούς και επιχειρηματίες, που σαν τον Σάϋλοκ απαιτούν ένα κομμάτι σάρκας από τους Έλληνες, και ακόμα λιγότερο μπορούν να αντισταθούν στον Ερντογάν που θέλει να παγιώσει και de jure την κατοχή της Κύπρου. Γι' αυτό και εν τέλει οι δήθεν αντιμνημονιακοί και κοινωνιοκεντρικοί ψευδο-αντικαπιταλιστές γλείφουν με τόση επιμέλεια τις μπότες της Μέρκελ και της Λαγκάρντ και εφαρμόζουν το χειρότερο μνημόνιο σε βάρος του ελληνικού λαού. Γ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. O Καραμπελιας λεει λογια οι πραξεις του ομως, οπως με το δημοψηφισμα ταυτιζονται με του Σαυλοκ.Λογια ,Λογια ,Λογια....Εχετε ακουσει για προβατοσχημους λυκους....

   Διαγραφή
 9. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 2016 ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η ΧΡΙΣΤΑΙΝΙΚΗ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οι πατέρες του Άγιόνυμου όρους δεν μπορούν να διώξουν κανένα επισκέπτη (έστω κι αν ξέρουν ότι αυτός είναι εχθρός του Αγίου Όρους και της Ορθοδοξίας) παρά μόνο γυναίκες και αυτό διότι είναι εντολή της Υπεραγίας Θεοτόκου. Όλοι μας είμαστε στα χέρια Του Παντοδυνάμου Θεού και Εκείνος θα κανονίσει τις ζωές μας σύμφωνα με την Κρίση Του. Εμείς ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά της ψυχής μας για βρισκόμαστε σε διαρκή μετάνοια και κοντά Στον Θεό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. οι πατερες της ιερας κοινοτητας γιατι υποδεχονται με κωδονοκρουσιες εναν πολιτικο που ειναι θερμος υποστηρικτης του γαμου ομοφυλοφυλλων, και του πλαστικου χρηματος και...και...ως ποτε θα προτιμουν τα εσπα,το αφορολογητο και το πρωτοκολο αντι του Ευαγγελιου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Για τους απατεώνες θεομπαίχτες πολιτικάντηδες όπως ο Μητσοτάκης δεν υφίσταται καμιά αντίφαση μεταξύ της συμμετοχής στην Μπίλντερμπεργκ, της υπερψηφίσεως συμφώνων συμβιώσεως και των επισκέψεων στο Άγιον Όρος...

  Βλέπετε, βασίζονται στο δεδομένο ότι η πλειοψηφία των πολιτών έχουν κοντή μνήμη και - δυστυχώς - περιορισμένη ενημέρωση και αντίληψη.

  Εμείς όμως - που υποτίθεται ότι είμαστε πιο "ψαγμένοι" - τι κάνουμε ;;

  Εγώ θα υποβάλλω την ταπεινή μου πρόταση - αν και ξέρω ότι θα μου επιτεθούν όλοι :

  Να καθήσουν ΟΛΕΣ οι αποκαλούμενες "πατριωτικές" δυνάμεις - Κρανιδιώτης, Καρατζαφέρης, Μιχαλολιάκος, Βελόπουλος, "Κοινωνία" και όποιος άλλος θέλει - σε ένα τραπέζι και να τα βρουν, διότι το Έθνος ΧΑΝΕΤΑΙ !!!

  Αδέρφια η Πατρίδα ΧΑΝΕΤΑΙ, το Έθνος κινδυνεύει, είμαστε στο ΠΑΡΑ ΕΝΑ !!!

  Ας κοιτάξουμε επιτέλους τι μας ΕΝΩΝΕΙ, μπας και μπορέσουμε να σώσουμε την Πατρίδα !!!

  Κουράστηκα πια να βλέπω και να ακούω τον έναν να κατηγορεί τον άλλο !!!

  Μασώνος ο ένας, νεοταξίτης ο άλλος, απατεώνας ο τρίτος, 12θε'ι'στής ο τέταρτος κλπ κλπ...

  Δεν πάει άλλο αδέρφια !!!

  Τα προαιώνια φυλετικά ελαττώματα των Ελλήνων, η διχόνοια και η αρχομανία, μας έχουν διαλύσει !!!

  Ας καθήσουν επιτέλους οι αποκαλούμενες "πατριωτικές" δυνάμεις σε ένα τραπέζι να δουν τι μας ΕΝΩΝΕΙ και ας βάλουν στην άκρη - έστω προσωρινώς - τις διαφορές τους για να σωθεί η Πατρίδα !!!

  Εφόσον όλοι συμφωνούν στον κοινό εχθρό ( = παγκοσμιοποίηση, έκλυση των ηθών και δημογραφική αλλοίωση του Έθνους μέσω της λαθροεισβολής ) ας κάνουν ένα κοινό μέτωπο με αυτές τις θέσεις !

  Ας βάλουν επικεφαλής μια διοικούσα επιτροπή με στελέχη από όλους τους σχηματισμούς για να μην τσακώνονται περί του ποιος θα είναι "αρχηγός" !!!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από 13 (!!!) συνιστώσες που ενώθηκαν για να πάρουν την εξουσία.

  Γιατί δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και ο πατριωτικός χώρος ;;

  Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν την Πατρίδα πάνω από τα κόμματά τους ;;

  Ή μήπως φωνάζουμε σε αυτιά κωφών ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ,ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

   Διαγραφή
 13. O Καρατζαφερης οργανωσε την Κυβέρνηση του PSI,Παπαδημου που ρουφηξε το 45% των ταμείων μας.Ειστε σιγουρος Ελληνορθοδοξε οτι τον θελετε στην παρεα των Σωτηρων????Ο Βελοπουλος και αυτος ψηφισε μνημονιο.Ειστε σιγουρος οτι τον θελετε και αυτον να μας σωσει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αδελφέ, αυτό ακριβώς γράφω στο σχόλιό μου :

   Να καθήσουν και να βρουν τι μας ΕΝΩΝΕΙ, εδώ και τώρα. Το παρελθόν δεν αλλάζει.

   Όλοι έχουν ελαττώματα και έχουν κάνει σφάλματα...τώρα όμως τι κάνουμε ;;

   Εκτός από μετάνοια και προσευχή, δεν πρέπει να κάνουμε κάτι ;;

   ΥΓ - Σωτήρας είναι μόνο ο Χριστός. Δεν υπάρχουν ανθρώπινοι "Σωτήρες".

   Γι'αυτό έγραψα για μια διοικούσα επιτροπή και όχι για κάποιον "αρχηγό".

   Σε κάθε περίπτωση απλώς καταθέτω μια άποψη...είναι προφανές ότι εσύ ( και οι περισσότεροι ) θα διαφωνήσετε, όπως προέβλεψα άλλωστε.

   Ίσως όταν δούμε την τουρκική ημισέληνο να υψώνεται στο Καστελόριζο ή στην Αλεξανδρούπολη να ξυπνήσουμε και να σκεφτούμε ότι θα έπρεπε να είχαμε ενωθεί όταν μπορούσαμε , αλλά μάλλον τότε θα είναι αργά.

   Διαγραφή
 14. Ποιά σχέση έχει με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕ ;;;;;
  Για τον κάπηλο :
  1.Ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή, πρόστιμο 10.000 ευρω και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων γιά 18 μήνες επέβαλλε στις 21/12/2015 το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, που κρίθηκε ένοχος για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, που αφορά ποσόν 1.650.000 ευρώ, που κατείχε μέσω εξωχώριας εταιρίας του(Off shore).
  Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της υποβολής ελλιπούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης την τριετία 2010-2011-2012.
  2. Έχετε υπ΄ὀψη σας επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ΠΑΡΟΝ (προ ετών) μελών του ΛΑΟΣ που αποσχίστηκαν και ονόμαζαν τον δικό σου "Ελλαδέμπορο";
  3. Γνωρίζετε ότι η ευρωβουλευτίνα του ψήφισε υπέρ των ομοφυλοφίλων στο ευρωκοινοβούλιο ;
  4. Γνωρίζετε ότι σε πρόσφατη ομιλία του στη Θεσσαλονίκη 12 μεσημέρι καλούσε τους οπαδούς του να πάνε με πούλμαν την ώρα της θείας λειτουργίας !(Κυριακή Ορθοδοξίας!)

  Εάν σε εκφράζουν Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ καταλαβαίνω πόσο Ορθόδοξος είσαι !!
  κάπηλος της Ορθοδοξίας είσαι και εσύ.. Τι κρίμα ....


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, έγινε αυτό που προέβλεψα...

   Έπεσαν όλοι να με φάνε...

   Εντάξει αδελφέ, εγώ είμαι κάπηλος της Ορθοδοξίας κι εσύ είσαι ο πραγματικός Ορθόδοξος...

   Μην βαράτε αδέλφια, συγνώμη...μια πρόταση έκανα.

   ( Καταλαβαίνετε τώρα γιατί είμαστε καταδικασμένοι, έτσι δεν είναι ;; )

   Εκτός αν μας λυπηθεί ο Θεός.

   Διαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.
   ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΩΝ 7.15 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

   Διαγραφή
  3. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

   Διαγραφή
  4. Ελληνορθοδοξε μην πανικοβαλεστε ,αυτο θελουν.Να ξερετε οτι εχουμε κερδισει πολλες μαχες και τρεμουν.Να προσευχηθουμε ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
   Επι πλεον το πολιτικο συστημα εχει τελειωσει .Θα δωσει ο Χριστος καποιους Χριστιανους για να θυμηθουμε τον Καποδιστρια

   Διαγραφή
 15. ΔΕΙΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  Κυριάκο πάρε θέση! Γυναίκα στέλεχος της ΝΔ υποστηρίζει την Αλ Κάιντα και τους τρομοκράτες
  http://www.tribune.gr/politics/news/article/299499/kiriako-pare-thesi-gineka-stelechos-tis-nd-ipostirizi-tin-al-kainta-ke-tous-tromokrates.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ἕλληνες ἀεί παῖδες......Παιδός ἡ βασιληίη.....
  Μήν πανικοβάλεστε !!
  Ἀπό αὐτό τά στραβόξυλα πού εἴμαστε,φτιάχνει καράβια ἡ Ἑλλάδα καί ταξιδεύει !!
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΣ !!!
  Καλλιόπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Ν ΑΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΙ ΣΤΟ ΣΙΤΑΡΟΙ. ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ (ΣΑΜΑΡΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ (ΤΣΙΠΡΑ). ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΙΔΙΑΒΕΝΕ ΤΗΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η "ΙΕΡΑ" ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΕΤΗΡΗΣΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ. ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΙΜΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΛΕΙΑΔΑ ΑΓΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΥΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΟ ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ "ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ" ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.... ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΕΙΣΤΙΑΝΟΙ ...... ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.