4 Οκτ 2016

Πάπας Φραγκίσκος: Οἱ ὁμοφυλόφιλοι πρέπει νὰ γίνονται δεκτοὶ ἀπὸ τὴν "Καθολικὴ Ἐκκλησία"

Ὁ Πάπας Φραγκίσκος μετὰ τὴν ὁλοκλήρωση τῆς ἐπίσκεψής του στὴ Γεωργία καὶ τὸ Ἀζερμπαϊτζᾶν δήλωσε ὅτι οἱ ὁμοφυλόφιλοι πρέπει νὰ γίνονται δεκτοὶ ἀπὸ τὴν "Καθολικὴ Ἐκκλησία".
Ὁ Ποντίφικας ἀνέφερε ὅτι προσπάθησε πολὺ ὥστε οἱ πιστοὶ αὐτοὶ «νὰ προσεγγίσουν τὸν Κύριο» καὶ ὅτι «αὐτὸ πρέπει νὰ γίνεται ὅπως θὰ ἔκανε ὁ Ἰησοῦς, ὁ ὁποῖος δὲν θὰ ἔλεγε ποτὲ "φύγε ἐπειδὴ εἶσαι ὁμοφυλόφιλος"».
«Κάθε πιστὸς εἶναι ξεχωριστὸς καὶ πρέπει νὰ τὸν στηρίζει καὶ νὰ τὸν ἀγκαλιάζει ἡ ἐκκλησία» πρόσθεσε ὁ Πάπας Φραγκίσκος.
dailymail

3 σχόλια:

  1. Ας μας εξηγήσει ο σοφός Πάπας:

    Δέχεται μέσα στην Παπική Εκκλησία τους ομοφυλόφιλους, όταν αυτοί ΔΕΝ μετανοούν αλλά παραμένουν πεισματικά μέσα στην αφύσικη και διεστραμμένη επιλογή τους; Εάν συμβαίνει αυτό, τότε ο Πάπας είναι άκρως επικίνδυνος για ολόκληρη την Παπική Εκκλησία.

    Εάν δέχεται μέσα στην Παπική Εκκλησία τους ομοφυλόφιλους που ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ και ΑΛΛΑΖΟΥΝ ζωή (ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ τη φοβερή αμαρτία που διέπρατταν), τότε καλώς κάνει ο Πάπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ'αρχήν ο πάπας δείχνει την αλαζονεία του όταν ισχυρίζεται πως γνωρίζει "τι θα έλεγε" ο Χριστός σε έναν ομοφυλόφιλο...

    Μάλλον έχει...τηλεπαθητική επικοινωνία με τον Χριστό, δεν εξηγείται αλλιώς...

    Εμείς διαβάζουμε το Ευαγγέλιο και βλέπουμε τι είπε ο Χριστός στην μοιχαλίδα που ήθελαν να την λιθοβολήσουν οι Εβραίοι...

    "...Ούτε Εγώ σε καταδικάζω...πήγαινε, και ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ"...

    Δηλαδή ο Χριστός συνεχώρησε την μοιχαλίδα, αλλά και αυτή θα έπρεπε να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ και να σταματήσει να μοιχεύει.

    Ο Χριστός συνεχώρησε την μοιχαλίδα , ΟΧΙ την μοιχεία.

    Κατ'αναλογίαν λοιπόν ο Χριστός θα δεχόταν τον ομοφυλόφιλο, αλλά ΟΧΙ την ομοφυλοφιλία.

    Θα συγχωρούσε τον ομοφυλόφιλο, αλλά θα του έλεγε να ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    Αυτό το σημείο δεν το ξακαθαρίζει ο πάπας και αυτό δείχνει ότι ο σκοπός του είναι ύποπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Χριστός θα δεχθεί τον ομοφυλόφιλο που θα μετανοήσει για την αμαρτία του. Μετάνοια στην Ορθοδοξία γνωρίζουμε τι σημαίνει...αν ο ομοφυλόφιλος συνεχίζει την αμαρτία αυτή ο Χριστός δεν τον δέχεται στη Βασιλεία του. Μετάνοια λοιπόν, η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα όπως και η πορνεία, ένας πόρνος δεν είναι καλύτερος από ένα ομοφυλόφιλο διάγει θανάσιμο αμάρτημα και αυτός. Γνωρίζει ο πάπας για μετάνοια-εξομολογηση? είναι φίδι του διαβόλου που διαβάλει(παραποιεί) τα λόγια του Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.