6 Οκτ 2016

Προσβάλλει τὴν Ἐκκλησία καὶ τοὺς πιστοὺς ὁ Θεοδωράκης δηλώνοντας ὅτι "Ὅσα γίνονται μὲ τὰ Θρησκευτικὰ θυμίζουν… Ἰρᾶν!"

Τὸ νὰ γίνονται ἀνακοινώσεις γιὰ τὰ ἐκπαιδευτικὰ προγράμματα παρουσία τοῦ ὑπουργοῦ Ἄμυνας καὶ τοῦ Ἀρχιεπισκόπου εἶναι εἰκόνα Ἰρᾶν τῶν μουλάδων, δήλωσε ὁ ἐπικεφαλῆς τοῦ Ποταμιοῦ Σταῦρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τὴ συνάντηση ποὺ πραγματοποιήθηκε τὸ βράδυ τῆς Τετάρτης στὸ Μέγαρο Μαξίμου γιὰ τὸ ζήτημα ποὺ ἔχει ἀνακύψει μὲ τὴ διδασκαλία τῶν Θρησκευτικῶν. 
Μάλιστα, μιλώντας στὸν Real FM, χαρακτήρισε προσβλητικὴ γιὰ τὴ δημοκρατία «τὴ νυχτερινὴ συνάντηση καὶ τὴν ἀπόφαση γιὰ τὰ Θρησκευτικὰ ἀπὸ Τσίπρα-Καμμένο-Φίλη παρουσία τοῦ Ἀρχιεπισκόπου». «Εἶναι δυνατὸ νὰ ἀποφασίζεται σὲ νυχτερινὲς συναντήσεις στὸ Μαξίμου, ἂν θὰ διδαχθοῦν τὰ παιδιὰ μας αὐτὰ ἢ τὰ ἄλλα Θρησκευτικά;» ρώτησε. 
Κληθεῖς νὰ σχολιάσει γιὰ τὸ.... αἴτημα τῆς Νέας Δημοκρατίας γιὰ ἐκλογὲς τὸ συντομότερο, σημείωσε πὼς «τὸ ἐδῶ καὶ τώρα ἐκλογὲς διακινδυνεύει πάρα πολλὰ γιὰ τὴ χώρα, μὲ ἀνοιχτῆ τὴν ἀξιολόγηση». 
Ὅπως ἐξήγησε, ὑπάρχει ἐκκρεμότητα μὲ χρήματα ποὺ στὸ πλαίσιο τοῦ οἰκονομικοῦ προγράμματα πρέπει νὰ λάβει ἡ χώρα. 
«Θὰ ποῦμε ὅτι διακόπτουμε τὸ πρόγραμμα γιὰ νὰ λύσουμε τὸ ἐσωτερικὸ πρόβλημα τῆς χώρας;» διερωτήθηκε καὶ τόνισε πὼς «μὲ ἀσταθῆ τὸν εὐρωπαϊκό μας βηματισμό, δὲν θὰ πρέπει νὰ πᾶμε σὲ ἐκλογές». 
Ὡστόσο, ὁ κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε κακὴ τὴ διακυβέρνηση τῆς χώρας. 
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

6 σχόλια:

  1. Το Ελληνικό σύνταγμα έχω την εντύπωση ότι αναφέρει ρητά ότι αυτή η χώρα τελεί υπό το όνομα της Αγίας Τριάδας. Όταν αυτό αναθεωρηθεί τότε ας πει ό,τι θέλει ο μεταμοντέρνος Ελληνοπατέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Θεοδωράκης...

    Κάποιος να τον ενημερώσει ότι στις επόμενες εκλογές το απόκομμα - τσόντα του δεν θα βρει ούτε την δική του ψήφο, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις.

    Επίσης κάποιος να τον ενημερώσει ότι έχουμε γραμμένη την άποψή του εις τα παλαιότερα των υποδημάτων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΟΤΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μονο που μπορω να πω για τις δηλωσεις αυτού του ανθρωπου ειναι ότιειναι ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΙΔΕΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τους χειρότερους και πιό ξεπουλημένους και ξεφτυλισμένους "πωλητικούς" είναι ο Στ. Θεοδωράκης. Αρχισκοταδιστές αποτελούν το βορθοποτάμι που δικαίως έχει πέσει ούτε στο 2% και τώρα δεν ξαναμπαίνει ούτε στην βουλή! Ο ξεφτυλισμένος και ξεπουλημένος δούλος του Μπόμπολα που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα συμφέροντα του! Και είναι ραγιάδες όσοι ψηφίζουν το βοθροπόταμο !
    Θα ηθελε καποιος απο το Ποταμι (ρυακι με τοσους ψηφους) να μας θυμισει στις σκοτεινες εποχες ποιος ηταν ο αντιστοιχος ρολος των καναλαρχων ;
    Περι των σκοτεινων ποταμιων ο λογος ... οι νεοεποχιτικες φρασεις "πολιτικο κοστος", "πολιτικα ορθο", "ταμπου" εχουν αντικαταστησει την λεβεντια του να μιλα κανεις αντρικια και να ειναι ετσι ενεργος ρυθμιστης της κοινωνιας.

    Ποταμι : Τα σκοπια να ονομαστουν μακεδονια
    https://www.youtube .com/watch?v=GTnyMcIqtDE
    Συμπληρώστε το κενό ανάμεσα στην λέξη youtube και στο .com γιά να το δείτε !

    Σήμερα λέει αυτά και πολύ εύκολα αύριο ως γνωστός ανθέλληνας θα είναι υπέρ της διάλυσης του Ελληνικού έθνους και την παραχώρηση των εδαφών της σε αλλότριους!
    Οπισθοδρομικό είναι το μυαλό σου Σταύρο Θεοδωράκη ! γιατί εφόσον είσαι έτσι, δεν αλλάζεις ονοματεπώνυμο;! Ακόμα και το ονοματεπώνυμο σου σε κοροϊδεύει και δείχνει την αληθινή πίστη των Ορθοδόξων Χριστιανών !

    Ὁ Θεοδωράκης δὲν εἶναι ἐκκλησιαστικός, ἀλλὰ πολιτικὸς. Ἑπομένως, κι ἐγὼ στὸ δικό μου σχόλιο προσπάθησα νὰ δῶ τὰ πράγματα ἀπὸ τὴν πολιτικὴ σκοπιά. Ἄλλωστε, δὲν εἶπα ὅτι ἡ Εκκλησία χρειάζεται τὸ Κράτος, αὐτὴ ὑπάρχει ἐδῶ καὶ δύο χιλιετίες. Λειτούργησε καὶ λειτουργεῖ σὲ κάθε λογῆς πολιτεύματα, ἀπὸ ἐμφανῶς ἐχθρικά ἕως φιλικά ἢ οὐδέτερα, ἀκόμη καὶ σὲ συνθῆκες ἀνυπαρξίας κρατικῶν δομῶν. Τὸ Ελλαδικὸ κράτος, ὅμως, ἂν θέλῃ νὰ ἔχῃ κάποιον λόγο στὰ τῆς Εκκλησίας (περὶ τῆς διοικήσεώς της, περὶ τοῦ ἀνθρωπιστικοῦ της ἔργου κ.λπ.), ὀφείλει νὰ διατηρήσει ἐπαφὲς μὲ αὐτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της ελλάδας είναι κατά τεκμήριο (και με στατιστική απογραφή ακόμη) ορθόδοξοι χριστιανοί. Βαπτίσθηκαν σε παιδική ηλικία, με επιλογή των γονέων-επιτρόπων τους (οι οποίοι επέλεξαν τότε και το να υποβληθούν σε εμβολιασμούς, σε διορθωτικές επεμβάσεις αλλοιθωρισμού, σε ορθοδοντικές παρεμβάσεις, σε ορθοπεδικούς ελέγχους και θεραπείες κοκ) και τώρα επιθυμούν για τα παιδιά τους την παραλειφθείσα κατήχησή τους.

    Όσοι είναι αλλόθρησκοι και όσοι στο μεταξύ άλλαξαν θρήσκευμα και όσοι επισήμως μεταπήδησαν ως εξωμόται στην αθεϊα, δικαιούνται σύμφωνα με το Νόμο να ζητήσουν εξαίρεση στην παράκολούθηση και εξαίρεση του μαθήματος. Από την άλλη πλευρά όμως με ποιό δημοκρατικό δικαίωμα κάποιοι άθεοι της τάξεως του 1% και λιγότερο, απαιτούν να επιβάλουν τη γνώμη τους στη συντριπτική πλειοψηφία και επιθυμία των γονέων; Δημοκρατία τύπου Ιράν και τύπου Στάλιν, Θεοδωράκη, είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ!..
    Εσυ ασχολήσου με τη δημοσιογραφία στην οποια εισαι μετριος βέβαια...
    Υπάρχουν και άλλες χώρες που μπορείς να μείνεις Σταύρο. Κρίμα το όνομα σου! Μαύρο έπρεπε να σε λένε!

    ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΤΟ 95% ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    Μυράκιον, άν μή τί άλλο, δέν έχεις ιδέα τί εστί δημοκρατία, όταν φτύνεις τούς εκπροσώπους (άξιο ους ή μή, είναι άλλη κουβέντα αυτή), ενός σημαντικότατου κομματιού τού λαού (δηλ.τών πιστών)!

    Αποκαλείτε έτσι συκοφαντικά αισχρότατα Θοδωράκη, τη νόμιμη εκπροσώπηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου και ανατραφήκατε, από το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο και διακεκριμένα στελέχη της Ιεραρχίας, απλώς και μόνο γιατί εκτός του να στηρίζουν την κοινωνία παντοιοτρόπως (αναρωτηθήκατε για το αντίθετο και τις συνέπειές του;), από την οποία και προέρχεσθε ως βουλευτής και ως ''ελεύθερος επαγγελματίας'', αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και τη συνέχεια του ελληνικού έθνους; Με ποιους συντάσσεσθε ως μέλος της βουλής των Ελλήνων, αγαπητέ, με τους απόγονους των ηρώων που σφαγιάσθησαν για να ζείτε και να εκφράζεσθε εσείς σήμερα ελεύθερα ή με τους απογόνους των μουλάδων και άλλων ''σφηνών'' του πολιτικού συστήματος της λεηλατημένης αυτής χώρας..; Ε Θεοδωράκη..;

    Δεν δειξατε την αναλογη ευαισθησια για τα μειονοτικα σχολεια Θεοδωρακη οπου στο μαθημα των θρησκευτικων διδασκεται το Κορανι στην αραβικη υπογραμμιζοντας την σημασια που δινει η μειονοτητα στη θρησκευτικη παιδεια. Τα δε βιβλια εισαγονται απο την Τουρκια. Δεν σας απασχολει ομως Θεοδωρακη που στα σχολεια αυτα τον πρωτο και τον τελευταιο λογο δεν τον εχει το υπουργειο παιδειας. Ουτε βεβαια οτι οι πραγματικοι μουλαδες εγκαταβιουν στην Θρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.