7 Αυγ 2016

Ὁ πατὴρ Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης γιὰ τὴν εἰσβολὴ ἀναρχικῶν καί τὴν ἀντορθόδοξη «ὁμολογία τῶν Θυατείρων» Β΄

Ἐκπομπὴ «Ἐκκλησία καὶ Κόσμος» τῆς Μητροπόλεως Κασσανδρείας στὸ κανάλι Atlas TV,  
ἀπὸ τὸν ὀσιολογιώτατο Μοναχὸ πατέρα Ἀρσένιο Βλιαγκόφτη, Κυριακὴ 7η Αὐγούστου 2016.

5 σχόλια:

  1. "Αναρχικοί" = κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που παριστάνουν τους "αγωνιστές" + αλλοδαποί + κακοποιά στοιχεία + ξένοι πράκτορες + λοβοτομημένοι νεογενίτσαροι λόγω ανθελληνικής αριστερής προπαγάνδας = τα τάγματα εφόδου του Σόρος και της Νέας Τάξης για τον εκφοβισμό οποιουδήποτε τολμάει να μιλήσει για Έθνος και Ορθοδοξία.

    Με απλά λόγια, οι χρήσιμοι ηλίθιοι - ή μισθοφόροι - του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΒΑΣΤΕ ΠΑΤΕΡ ΑΡΣΕΝΙΕ,ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ??>???!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε ο σατανάς απέκτησε περισσότερη δύναμη, μέσα στα πολιτικά και στα κοινωνικά δρώμενα;
    Όταν η πλειονότητα του Ελληνικού λαού, αρνούμενη για πολλά χρόνια και με πείσμα να λατρεύσει τον αληθινό Θεό της Ορθόδοξης Εκκλησίας, παραμένει παγιδευμένος μέσα στις εγωιστικές πλάνες του.

    Μελέτη συστηματική και μεθοδική της Αγίας Γραφής και των Οσίων της Εκκλησίας: εκεί δίνονται οι ερμηνείες για ΟΛΑ (τα πραγματικά σπουδαία) όσα συμβαίνουν πάνω στη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὑπεραγία Θεοτόκε,σῶσον ἡμᾶς.
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προβλημα στην εποχη μας ειναι πως καποιοι δεν εχουν φοβο Θεου. Δεν καταλαβαινουν τι ειναι αυτο αλλα ευθυνονται στο οτι δεν θελουν να μαθουν. Αυτα τα ου... δεν τα καταλαβαινουν γιατι στρατολογηθηκαν στον αθεισμο, σε εναν δηθεν φιλελευθερισμο που καταστρεφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.