11 Μαρ 2016

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης: «Ἔγκλημα ἐκ προμελέτης τῆς ἐξουσίας»

Ἐκπομπὴ ἀπὸ τὸν ὀσιολογιώτατο Μοναχὸ πατέρα Ἀρσένιο Βλιαγκόφτη μὲ θέμα: «Ἔγκλημα ἐκ προμελέτης τῆς ἐξουσίας» εἰς βάρος τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ τῆς Ἑλλάδος.

5 σχόλια:

  1. Ως πρόβατα στη σφαγή μας οδηγούν.Διαδραματίζονται ραγδαία τα γεγονότα,περνούν από μπροστά μας και άναυδοι τα κοιτάμε!Η Ευρώπη θυσιάζει την Ιφιγένεια,οικονομικά μας στραγγαλίζουν,τώρα και με συνεργό τους Τούρκους στέλνουν και μουσουλμάνους στα ματωμένα ελληνικά χώματα!Γιατί δε παίρνουν δραστικά μέτρα οι Έλληνες στα ανατολικά μας σύνορα;Γιατί καραβιές αδειάζουν μουσουλμάνους στα νησιά και δεν εμποδίζονται;Γιατί τους μεταφέρουν κατά χιλιάδες στον ηπειρωτικό κορμό;Γιατί τους σκορπίζουν σε όλη την επικράτεια;Πολλά τα ερωτήματα κι αναπάντητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συνάντηση με το μυστηριώδη Μοναχό.

    http://anargyros61.blogspot.gr/2012/07/9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος...,κανείς λογικός σ΄αυτό το τόπο;Κανείς νοήμων που να είναι έλληνας στη καρδιά,τη ψυχή και άδολος;Τυφλοί γίνανε όλοι τους;Δε βλέπουν που μας οδηγούν;Οι μεν μας στραγγίζουν οικονομικά,οι δε άφησαν τα σύνορα αφύλακτα,οι άλλοι υποδέχονται το οικουμενισμό το όχημα του πονηρού!Ευτυχώς που υπάρχουν και οάσεις στην έρημο,σαν κι αυτήν του πατρός Αρσενίου.Μα ένας ή δύο κούκοι την άνοιξη δε τη φέρνουν.Ευτυχώς που ακόμη ο Θεός μας λυπάται,η Παναγία μας προστατεύει,αλλά για πόσο;Το κακό,η παράνοια και η ανομία πολλαπλασιάζεται ενώ η προσευχή λιγοστεύει αντί να εντείνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανιστόρητοι!Δε διδαχθήκαμε από την ιστορία!Πώς χάθηκε η Μικρά Ασία,δεν έγινε εποικισμός σταδιακά;Και εκεί τουλάχιστον δόθηκαν κάποιες μάχες να σωθούν τα πατρώα εδάφη,τα χάσαμε επειδή αποδέχτηκαν αδρανείς κατόπιν τον εποικισμό.Εξισλαμίστηκαν αρχικά οι Έλληνες και τουρκοποιήθηκαν!Τόση τύφλωση σήμερα;Και στη κυρίως Ελλάδα τώρα εποικισμός;Θα πει κάποιος είσαι μισαλλόδοξος ω πρόφαση για να αποδεχτούμε τη καταστροφή μας.Όχι δεν είμαι μισαλλόδοξος,σέβομαι το πιστεύω του αλλά δεν το αποδέχομαι.Κι αυτό γιατί γνωρίζω την ιστορία,γνωρίζω τα επόμενα βήματα,γνωρίζω την εξέλιξη των πραγμάτων.Θα γεμίζουμε τζαμιά,θα επιβάλουν τη σαρία στο τόπο μας,την ορθόδοξη χριστιανική Ελλάδα.Δεν ενσωματώνονται αυτοί οι άνθρωποι,αν δε το συνειδητοποιήσουμε υπογράφουμε τη καταδίκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ,,,,ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ,,,,

    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΑΓΜΟΙ,,,,

    ΠΟΛΕΜΟΣ,ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΤΗΡ,,,
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.