15 Σεπ 2015

Ἕλληνα πρόσεξε τί θά ψηφίσεις σέ αὐτές τίς ἐκλογές

Μωραίνει Κύριος ὅν βούλεται ἀπολέσαι (Εὐριπίδης)
12002322_1141750802519352_5415777087578119771_n

Ὁ Ἅγιος Γέροντας Παΐσιος ἔλεγε νά ἀποφεύγουμε τούς μασώνους πολιτικούς καθώς καί τά ἄθεα κόμματα.

17 σχόλια:

  1. οι μασωνοι ειναι στα κομματα που κατεστρεψαν την πατριδα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..........
    ολη η αριστερα ειναι αθεη.............
    τι εμεινε???????????
    ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    πατριωτης-πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και Χρυση Αυγή άθεοι είναι !!!! Και μασωνοι φυσικά !!! Επιπλέον η Χρυσή Αυγή είναι συνεχιστές του Χίτλερ !!!!!!
      Κρίμα αδέλφια, οι χριστιανοί να τους ψηφίζουν ..

      Διαγραφή
  2. Μασώνους έχει η ΝΔ, Σιωνιστές το ΠΑΣΟΚ, Άθεους το ΚΚΕ, Νεοεποχίτες ο ΣΥΡΙΖΑ, Νεοταξίτες ο Καμμένος, ανθρώπους του Soros ο Λαφαζάνης. Μένει η ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η χ.α εχει ναζιστες στις ταξεις της και εν μερει αποκρυφιστες.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΒΙΛΕΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ Π.Χ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, Ή ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΜΕΓΑΛΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ Ή ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Α ΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ..ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΑΞΙΟΙ" ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ. ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "GOLDEN DAWN". KAI MH ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ή ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙΑ..

      Διαγραφή
  3. ''....θα σταθούμε όμως ενάντιοι σε κάθε σκέψη και μεθόδευση του χωρισμού Εκκλησίας και Κράτους ακόμη και αν κάποιοι μεγαλόσχημοι κληρικοί που παριστάνουν τους προοδευτικούς συμφωνήσουν σε αυτό.Για εμάς το Κράτος των Ελλήνων το οποίο ιδρύθηκε με την Εθνική Επανάσταση του 1821 εις το όνομα της Αγίας Τριάδος πρέπει να έχει υπόσταση θεική''.

    Ν. Μιχαλολιάκος 5-2-2015 ιστοσελίδα ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγκινήθηκα, δεν ήξερα ότι είναι τόσο ευλαβείς. Α ρε σανό που ταϊζει η ΧΑ σε όσους θέλουν να την ψηφίσουν και προσπαθούν να βρουν την αφορμή για να τους ψηφίσουν!Καλύτερα μικρά κόμματα, όπως π.χ., εγώ προσωπικά συμπαθώ την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, παρά τα μεγάλα, "συστημικά" και "αντισυστημικά".

      Διαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι! Η «Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια», παρά τις οικονομικές δυσκολίες, παρά τις αντιξοότητες, με πόνο κι αγάπη για την πατρίδα μας, με πίστη στην βοήθεια του Θεού, με σοβαρότητα και ξεκάθαρες θέσεις που υπηρετούν μόνον το εθνικό συμφέρον, κατέρχεται στον εκλογικό αγώνα και ζητά την στήριξη όλων μας. Γνωρίζω πως αρκετοί μπορεί να έχουν ενστάσεις ως προς την τακτική της παρατάξεως ή για άλλα ζητήματα. Οι άνθρωποι της "Κοινωνία", όμως, έχουν ισχυρές ενδείξεις για την αλήθεια των λεγομένων τους. Δραστηριοποιούνται από το 2008, πριν ξεσπάσει η κρίση. Οι τότε εκτιμήσεις τους για την οικονομική και πνευματική πορεία του τόπου μας, δυστυχώς, επαληθεύτηκαν. Ο ιστοτόπος της παρατάξεως είναι πολύ αναλυτικός και προσεγμένος. Δεν υπάρχει άλλη πολιτική παράταξη, που να απαιτεί από τους υποψηφίους βουλευτές της την έγγραφη αποκήρυξη της μασωνίας! Μελετήστε τα έντυπα της παρατάξεως, για να γνωρίσετε το άλλο ήθος και ύφος της. Tο πολιτικό πρόγραμμα της παρατάξεως είναι πολύ αξιόλογο. Ξεκινά με την Εκκλησία. Αναφέρω ενδεικτικά: "...Η Εκκλησία είναι η ψυχή του Γένους μας και του Κράτους μας. Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε με τον χωρισμό του Κράτους από την Εκκλησία γιατί θα διακοπεί η αδιάκοπη συνέχεια του Γένους μας από τον 4ο μ. Χ. αιώνα, μέχρι σήμερα...". Συνεχίζει με την Παιδεία. "Η Παιδεία πρέπει να είναι βαθιά και να μορφώνει ουσιαστικά τους νέους μας με αρχές και ήθος, δηλαδή με τα ιδανικά της Ορθοδόξου Παραδόσεως και των Ελληνικών Αρχών μας...". Δεν υπάρχει πολιτικό κόμμα, το οποίο να έχει συντάξει πολιτικό πρόγραμμα με τέτοιες προδιαγραφές. Είναι απαραίτητο, σε όποιους δοθεί η δυνατότητα, να παραβρεθούν σε προεκλογικές εκδηλώσεις της «Κοινωνία», ακόμη κι αν χρειαστεί να διανύσουν κάποια χιλιόμετρα, ώστε να γνωρίσουν τους ανθρώπους της παρατάξεως από κοντά και να μιλήσουν μαζί τους. Αυτή η προσωπική επαφή έπεισε κι εμένα για την αξιοπιστία τους.
    Όλοι μας πρόδωσαν! Όλοι μας ξεγέλασαν ξεδιάντροπα! Στηρίξτε την παράταξη της Ρωμηοσύνης, την «Κοινωνία»! Όχι άλλοι κοντόφθαλμοι υπολογισμοί! Χρειαζόμαστε ανθρώπους με ήθος, πίστη, σχέδιο και πνεύμα θυσίας, σαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, που έδωσε τα πάντα για την πατρίδα, κι αυτή την ζωή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
      προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα."
      (Κώστας Βάρναλης)

      Η πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια, «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι ένα φώς μέσα σ' αυτό τό πολιτικό σκοτάδι που μάς έχει σκεπάσει! Ένα μυρίπνοον και ευώδες άνθος μέσα στήν μπόχα καί τήν δυσωδία του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που καταδυναστεύει τόν Ελληνικό λαό!

      Άν ο καθείς κάμη τό χρέος του απέναντι στήν πατρίδα καί τήν συνείδησή του, τότε η ΜΙΑ ψήφος θά ενωθή μέ τίς ΑΛΛΕΣ τών υπολοίπων καί θά γίνη ένας ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ που θά παρασύρη τήν σύγχρονη κόπρο του Αυγείου, τό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που λυμαίνεται τήν πατρίδα μας!

      Διαγραφή
    2. Για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ έχουν γραφτεί πολλά στο διαδίκτυο, όπως και για τις θέσεις της στο παρελθόν πχ για τις εκτρώσεις (δεν τις απαγορεύουν, τις επιτρέπουν απλά χωρίς κρατική χρηματοδότηση. Και μεταφέρουν το θέμα στον λαό με δημοψήφισμα. Αν για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την ανθρώπινη ζωή, δεν τοποθετούνται και πάνε σε δημοψήφισμα, καταλαβαίνετε πόσο αποφασισμένοι και ακέραιοι είναι.)
      Δείτε σχετικά:
      ΓΙΑΤΙ οι Ορθόδοξοι πιστοί ΔΕΝ ψηφιζουν το κόμμα "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" (2η ανάρτηση -νέα στοιχεία)
      http://antiparakmi.blogspot.com/2014/01/2_31.html

      Νέα ντοκουμέντα για την Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
      http://antiparakmi.blogspot.com/2014/02/blog-post_5.html

      Όποιος θέλει ας διαβάσει. Πάντως και στο φετινό τους πρόγραμμα, πάλι μιλάνε για σχολεία Αθέων. Τελικά μερικοί χριστιανοί έχουν μεγάλο κόμπλεξ μην τους αποκαλέσουν "συντηρητικούς" και είναι διατεθημένοι να κάνουν κάθε παραχώρηση πριν καν εκλεγούν.

      Νέο κόμμα δημιουργήθηκε πρόσφατα, η Ελληνορθόδοξη συμμαχία:
      http://ellinorthodoxisymmaxia.blogspot.gr/
      Αν θέλετε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με όλα. Αλλά τα συγκεκριμένα άρθρα χρησιμοποιούν δύο μετρα και δύο σταθμά στην αξιολόγηση των κομμάτων. Πολλοί καταπίνουν την κάμηλο για άλλα κόμματα (ΝΔ, ΧΑ, ΑΝΕΛ) αλλά διυλίζουν τον κόνωπα γαι την ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Ἀντίπραξη κάνετε οἱ ἑλληνορθόδοξοι στούς τοῦ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;
      Ἄτιμο παιχνίδι παίζετε καί ἔχετε καί τόν Σωτηρόπουλο μαζί σας πρᾶγμα πού δέν σᾶς τιμᾶ....
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    5. Προς την (;) ανώνυμη «Καλλιόπη» 1.06 μ.μ:

      Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν παίζει κανενός είδους «άτιμο παιχνίδι» και καλά θα κάνετε να εξηγήσετε αναλυτικά τι εννοείτε, αλλιώς συκοφαντείτε.

      Αν δεν το έχετε καταλάβει, σύμφωνα με το Σύνταγμα κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί να συγκροτεί κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα η...έγκριση ούτε η δική σας, ούτε κανενός άλλου κόμματος, προκειμένου να γίνει αυτό.

      Κοινώς, περιοριστείτε στον προπαγανδιστικό σας ρόλο και αφήστε το πατρονάρισμα μέσω πολλαπλών ανώνυμων λογαριασμών στο διαδίκτυο.

      Με τιμή,
      Δημήτρης Σωτηρόπουλος

      Υ.Γ. Το σχόλιο είναι απαντητικό στις συκοφαντίες και ύβρεις του παραπάνω χρήστη. Από τη στιγμή που επιτρέπετε τη δημοσίευση των παραπάνω (ενώ δεν έχουν σχέση με την παρούσα ανάρτηση), είστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσετε και την οφειλόμενη απάντηση.

      Διαγραφή
  5. Δεν υπάρχει σωτηρία, πλην θαύματος….. Μέχρι πότε θα χειροκροτεί ο λαός τους διχαστές του;;;
    Είναι δυνατόν να προέρθει κάτι καλό από διαμελισμό;;;
    Οι σωτήρες που ενεπιστεύθη ο κάθε ψηφοφόρος, παρέδωσαν πατρίδα και έλληνες βορά στους λύκους εν ενδύματα προβάτου ευρωπαίους (φίλους μας) ….
    Είναι κανείς που πιστεύει ότι μπορεί, ένας από τους διαμελιστές του, να πάρει από το στόμα του λύκου την κατάσταση;;;
    Είναι κανείς που πιστεύει ότι μπορεί εύκολα, ένας άλλος νέο-σωτήρας να συμμαζέψει τους διαλυμένους έλληνες;;;
    Να τους προστατέψει από τους λύκους που είπαμε, και από την παράλληλη επιδρομή των λαθρομεταναστών που άγνωστο μέσα σε αυτούς τι άγριες διαθέσεις εναντίον μας κινούνται;;;
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ευχόμαστε τότε να είναι ο γιος σου ή η κόρη σου αυτοί που θα το κάνουν πρώτοι, αφού το θεωρείς "αυτονόητο". Θα σε δούμε τότε τι θα έχεις να πεις, κακομαθημένο "αρχοντόπουλο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχίζοντας και απαντώντας και στον προηγούμενο (Βαρβ.. βαρ..βαρ...), αν τα είπε αυτά: Είναι εκτός τόπου και χρόνου και εκτός εαυτού, δηλαδή τα έχει χαμένα. Τα δάκρυα, το αίμα, ο ιδρώτας, η θυσία των αγωνιστών τόσων αιώνων, για να παραμείνει ελεύθερη η πατρίδα είναι ένα τίποτα μπροστά στη χρεοκοπία; Ούτε μια σπιθαμή, βρε αγνώμονες. Αλλά πού ψυχή. Μετακινήσατε την καρδιά σας στο ξεροκέφαλό σας και "εξηγείτε" με "επιχειρήματα" τις κούφιες και προδοτικές ιδέες σας. Να πάτε να κυβερνήσετε σε άλλη χώρα. Δεν είστε άξιοι να πατάτε αυτά τα χώματα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2015 - 8:38 μ.μ.
    Μασώνους έχει η ΝΔ, Σιωνιστές το ΠΑΣΟΚ, Άθεους το ΚΚΕ, Νεοεποχίτες ο ΣΥΡΙΖΑ, Νεοταξίτες ο Καμμένος, ανθρώπους του Soros ο Λαφαζάνης. Μένει η ΧΑ////// (Σημείωσε την ημέρα, και την ώρα που το έχεις γράψει………..) Όλοι έχουν το ελεύθερο, -το δικαίωμα, να γράφουν την γνώμη τους…. http://www.alpha1news.gr/2015/09/4-video_99.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.