3 Ιουλ 2015

Δέν γίνεται νά συμπορευτοῦμε μέ ...αὐτούς


5 σχόλια:

  1. Κατά "διαβολική" σύμπτωση, οι ΙΔΙΟΙ ακριβώς που τώρα ουρλιάζουν στα κανάλια υπέρ του ΝΑΙ ήταν οι ΙΔΙΟΙ που 10 χρόνια πριν ούρλιαζαν υπέρ του ΝΑΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο.

    Τους θυμάστε ????

    Οι ΙΔΙΟΙ "σώφρονες", οι ΙΔΙΟΙ "λογικοί", οι ΙΔΙΟΙ "Ευρωπα'ι'στές" που τότε "προέβλεπαν" ότι το ΟΧΙ των Κυπρίων θα είναι καταστροφή, ο Ελληνισμός θα απομονωθεί διεθνώς, θα χαθεί η τελευταία ευκαιρία λύσης του Κυπριακού κλπ κλπ.

    Φυσικά τίποτε από αυτά δεν έγινε.

    Θυμάστε τι ανάλογη προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ γινόταν τότε από τα βρωμοκάναλα της διαπλοκής ????

    Αλλά ο Θεός οικονόμησε και βρέθηκε τότε ο Γίγαντας του Ελληνισμού, ο Τάσσος Παπαδόπουλος και είπε το μεγάλο ΟΧΙ....Έτσι σώθηκε το ελεύθερο τμήμα της Κύπρου μας από την τουρκοποίηση.

    Τα ίδια γίνονται και τώρα.

    Μακάρι ο Αλέξης Τσίπρας να πίστευε κι αυτός στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία όπως ο Τάσσος Παπαδόπουλος και να μην είχε τις μαρξιστικές ιδεοληψίες του.

    Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το ΟΧΙ είναι και πάλι μονόδρομος για τους Έλληνες.....

    Εκτός αν είμαστε πρόθυμοι να πουλήσουμε την αξιοπρέπειά μας για την "ασφάλεια" λίγων ΕΥΡΩ που θα μας δώσουν οι Ευρωπαίοι...

    Σε αυτή την περίπτωση, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την ψήφο σου να πεις ΌΧΙ στο διχασμό, ΌΧΙ στην παράταση της οικονομικής κατοχής, ΝΑΙ στο μέλλον. των παιδιών μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. http://akouei.blogspot.gr/2015/06/blog-post_403.html

    http://esperinos.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%89-%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B6%CF%89-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%E2%80%8F/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την ψήφο σου να πεις ΟΧΙ στο διχασμό, ΟΧΙ στην παράταση της οικονομικής κατοχής, ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τσοχατζοπουλος που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.