16 Φεβ 2015

Κώστας Ζουράρις "Βεβαίως εἶμαι Ἐθνικιστής, ὅπως ἦταν καί ὁ Κολοκοτρώνης"
8 σχόλια:

 1. ορθοτομεί ο Ζουραρις όσον αφορά την ρωμαιικη-ορθοδοξη καθημας νοοτροπια μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά τα λέει ο Ζουράρις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον ταιριάζει ο Εθνικισμός του με την στήριξη που παρέχει σε ένα αθε'ι'στικό και αντεθνικό συνονθύλευμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές προβάλλει ένα πιο "πατριωτικό" πρόσωπο , αλλά ο βασικός πυρήνας των συνιστωσών του δεν έχει αλλάξει.

  Επίσης δεν ξέρω τι έχει να πει ο Ζουράρις - εφόσον αυτοαποκαλείται "Εθνικιστής" - για το γεγονός ότι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που αυτοπροσδιορίζεται ως Εθνικιστικό - η Χρυσή Αυγή - διώκεται και βρίσκεται στην φυλακή.

  Και, σε κάθε περίπτωση, το κόμμα των ΑΝΕΛ του Ζουράρι μέχρι στιγμής κάνει την πάπια για τις λεγόμενες "κόκκινες γραμμές" - Ορθοδοξία, Εθνικά θέματα, μεταναστευτικό - και αφήνει ανενόχλητο τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει παιχνίδι....

  Καλά είναι τα αρχαιοελληνικά ρητά κύριε Ζουράρι, αλλά καλύτερο θα ήταν να δούμε και ΠΡΑΞΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ἀλίμονό μας ἄν ἐκφράζει ἡ Χ.Α. τόν ἐθνισμό μας !!!
  Καλλιόπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντως σίγουρα ΔΕΝ τον εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ...

   Και πάντως το να αποκαλείται "εγκληματική οργάνωση" το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας και μάλιστα χωρίς δίκη, δεν τιμά την λεγόμενη "δημοκρατία" μας...

   Έτσι δεν είναι Καλλιόπη ???

   Διαγραφή
  2. Βεβαίως ἔτσι !!
   Ὅπως καί ἀρχηγός κόμματος νά πετᾶ ἀνανάδες ἤ ὅ,τι ἄλλο σέ ὅποιον δέν συμφωνεῖ μαζί του ἤ νά χαιρετᾶ ναζιστικά σέ χώρα πού ΤΟΣΑ πέρασε ἀπό τούς ναζιστές.
   Νά τά λέμε ὄλα,ὄσο πιό ἀντικειμενικά γίνεται!
   Καλλιόπη

   Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.