23 Αυγ 2014

«Πούτιν, εἶσαι ἡ ἐλπίδα μας»

296053

Φίλαθλοι τοῦ Ἀπόλλωνα Λεμεσού κρέμασαν στό γήπεδο, ὅπου γινόταν ὁ ἀγώνας μεταξύ τοῦ Απόλλωνα Λεμεσού καί τῆς Λοκομοτίβ Μόσχας, ἕνα πανό πού ἔγραφε στά ρωσικά «Πούτιν, εἶσαι ἡ ἐλπίδα μας».Ἐλπίζουμε πώς ἔφθασε τό γεγονός στά αὐτιά τοῦ Βλαδιμήρου!

7 σχόλια:

  1. Η Κύπρος πάντα έχει οπαδούς που ως γνήσιοι Έλληνες, έχουν στην καρδιά τους την Ελληνική φλόγα.
    Απόλλων Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ (Λευκωσία), Ανόρθωσις. Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις κερκίδες τους που είναι γεμάτες μόνον με Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πουτιν δεν εχει καμια υποχρεωση να βοηθησει την Ελλαδα...ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ Πούτιν,ὅπως πάντα ἡ Ρωσία,τό συμφέρον του κοιτάει...
      ΕΜΕΙΣ;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. Ά ρε ρουφιάνε πράκτορα "Καλλιόπη"
      Τη στιγμή που η Δύση έχει ανατρέψει ένα σωρό κυβερνήσεις (τι να πρωτοθυμηθώ, τις πορτοκαλί επαναστάσεις σε Γεωργία και Ουκρανία; που υποτίθεται μαζευόταν ο κόσμος στην πλατεία και έπεφτε η Κυβέρνηση και η νέα κυβέρνηση ήταν φιλοδυτική τη δεκαετία του 1990;), τις πρόσφατες αλλαγές κυβερνήσεων σε Λιβύη (τον θυμάστε τον Καντάφι;) σε Αίγυπτο (που ανέτρεψαν την κυβέρνηση και έφεραν τους Ισλαμιστές, και μετά ξαναανέτρεψαν τους Ισλαμιστές για να φέρουν άλλη κυβέρνηση), το πόσο στήριξε η Δύση και η Αμερική τους αντάρτες στην Συρία για να ρίξουν τον Άσσαντ; Για το Ιράκ και το Αφγανιστάν δεν γράφω για οικονομία χρόνου.


      Με δεδομένο όλα τα παραπάνω, προσπαθείς να απαξιώσεις την Ρωσία του Πούτιν;
      Που πέτυχε πανέξυπνα :
      1) να αναδειχθεί στην ηγεσία της χώρας
      2) να κρατικοποιήσει όλα όσα πέρασαν σε δυτικές εταιρίες (κοιτάσματα, εταιρίες φυσ αερίου και ρωσικών πετρελαίων κλπ)
      3) να σταματήσει κάθε ύποπτη ΜΚΟ (χρηματοδοτούμενη από την δύση, από αυτές που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων)
      4) να προβάλει τα σωστά ιδανικά και τις αξίες του έθνους τους
      5) πρόσφατα πέτυχε να ενσωματώσει την Κριμαία
      Για όλα αυτά η Δύση τον μισεί θανάσιμα. Τους χάλασε τα σχέδιά τους.


      Παρά όλα τα παραπάνω, εσύ απαξιώνεις το έργο του λέγοντας ότι απλά κοιτάει το συμφέρον της Ρωσίας. Προφανώς, κάθε σωστός κυβερνήτης το συμφέρον της χώρας του κοιτάει- εκτός από τους δικούς μας που είναι εντολοδόχοι ξένων.
      Αλλά ενώ είναι ευκαιρία να απεμπλακούμε από την Δύση και να ενωθούμε με το άρμα των ομοδόξων αδερφών μας, προτιμάμε να συνεχίζουμε την πορεία αυτοκτονίας.

      Διαγραφή
    3. Εἶπα ἁπλῶς αὐτό πού ἱστορικά ἀπεδείχθη=ἡ Ρωσία κοιτάει τό συμφέρον της,τῆς πατρίδας καί τοῦ λαοῦ της(πολλές φορές μᾶς ἐγκατέλειψεὅταν δέν τήν βόλευε) καί ὅπως εἶπε ὁ φίλος πιό πάνω,καμιά ὑποχρέωση δέν μᾶς ἔχει.ΕΜΕΙΣ;;Τί ἀκριβῶς κάνουμε ἐμεῖς;; Ζητᾶμε νά ἀλλάξουμε ἀφέντη;;Σκλάβοι εἴμαστε;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  3. Καλλιόπη: Η Ελλάδα πόση ασφάλεια για την εδαφική της ακεραιότητα εξασφαλίζει από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ και έναντι ποιου ποσού αγοράς εξοπλισμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή ἐρώτηση=Σκλάβοι εἴμαστε ἄς ἀλλάξουμε ἀφεντικά,ἔ.....
      Καλλιόπη

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.