10 Αυγ 2014

Ἕνα… σκίτσο χίλιες λέξεις

Ἁγιορεῖτες: Θὰ προσευχηθεῖς καὶ θὰ γίνεις πρωθυπουργὸς
Τσίπρας: Ἐντάξει, κι ὅταν γίνω θὰ προσεύχεστε ἐσεῖς
Σκίτσο τοῦ Ἠλία Μακρὴ ἀπὸ Καθημερινή, τὸ εἴδαμε στὰ Θρησκευτικά.

4 σχόλια:

  1. Αν γνωρίζατε πως και από ποιους παίρνονται οι αποφάσεις στο Άγιον Όρος, θα είσασταν πολύ πιο φειδωλοί σε όλα αυτά τα ειρωνικά και επικριτικά σχόλεια εναντίων τους. Αν πάλι είσαστε τόσο σίγουροι για τη γνώμη σας (αμφιβάλλω) γιατί δεν απυθύνεστε στους ίδιους; Αυτές οι δημοσιεύσεις τι σκόπο έχουν; Να βλάψουν το Όρος; Βοηθάνε σε κάτι κάποιον; Και ο γράφων είχε ενστάσεις. Απευθήνθηκα με σεβασμό εκεί που έπρεπε και είδα ότι έσφαλα έγω. Αν έχετε αγάπη για την Εκκλησία μας, σας παρακαλώ να μετράτε ΑΥΤΟ που λέτε και ΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Τσίπρας έχει δηλώσει άθεος. Το Άγιον Όρος δεν μπορεί να κλείσει την πρόσβαση σε κανένα (παρά μόνο στις γυναίκες, επειδή είναι τόπος της Παναγίας μας που εκπροσωπεί όλες τις γυναίκες του κόσμου) καθώς και η εκκλησία δεν κλείνει την πόρτα σε κανένα. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει κακό με την παρουσία του στο Άγιον Όρος αλλά μόνο στον εαυτό του διότι Ο Θεός δεν εμπαίζεται γνωρίζει τα κατάβαθα της ψυχής όλων μας και θα αποδώσει σε κάθε ένα κατά τα έργα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε η εκκλησία μας ας δεχθεί στην Θεία Λειτουργία -και το Άγιον Όρος επίσης- ας δεχθεί... μουσουλμάνους, βουδιστές, σατανιστές...δηλωμένους πολεμίους της Ορθοδοξίας και υβριστές των Ιερών και Οσίων μας.... διότι ο Θεός γνωρίζει τα κατάβαθα της ψυχής του ανθρώπου....

    Για τα ψηφαλάκια τι γίνεται ε;

    Αλλα και η ιδια μας η εκκλησία -δια της κεφαλής της- δεν συμμετέχει σε παγκόσμια πανθρησκευτικά πανηγυράκια; Τι περιμενουμε λοιπον;

    Ο Χριστός θα βοηθήσει όμως... έστω και ένα να μείνει και να μετανοήσει ...

    IC XC
    NI KA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από όποιους κι αν παίρνονται οι αποφάσεις στο Άγιο Όρος θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοί οι Άγιοι Γέροντες και να μην προκαλούν το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού, οι μασόνοι και οι αντίχριστοι πολιτικοί δεν έχουν καμία σχέση με το Άγιο Όρος και αν θέλουν να εισέλθουν, να αποκηρύττουν πρώτα την σατανική μασονία στην οποία είναι όλοι τους βουτηγμένοι και στη συνέχεια να πατούν τα άγια αυτά χώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.