25 Ιουν 2014

Σαμαράς: "Ἐλπίζω νὰ δώσαμε χαρὰ στοὺς συμπατριῶτες μας καὶ ἕναν καλὸ λόγο γιὰ ἕνα χαμόγελο. Εἴμαστε περήφανοι!"

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ....









13 σχόλια:

  1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Προπονητής της Εθνικής μας Φερνάντο Σάντος είπε στις δηλώσεις του "Είναι του Αγίου Ιωάννη σήμερα έρχεται και η γιορτή του Αγίου Πέτρου". Αγαπά την Ελλάδα μας και κακώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Θεός στα δύσκολά μας χρόνια, στη δοκιμασία μας στέλνει και μια παρηγοριά, μας γλυκαίνει με αυτό τον τρόπο. να ειναι ευλογημένος, σ' Αυτόν η δόξα. Ας δώ σει μετάνοια σε όλουςμας και στους παιίκτες της Εθνικής να αντιλαμβάνονται τη βοήθειά του και τα μεγαλεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΩΝΙΩΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ. ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΑΜΑΡΑ.... ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Αρχηγός της Εθνικής μας Καραγκούνης, πρίν το μουτνιάλ πήγε στο Άγιο Όρος. Εάν όλοι οι ...αρχηγοί μας (στο κράτος, την οικογένεια κ.α.) είχαν Θεό, πίστη και προσεύχονταν, όλα θα είχαν άλλη ροή!! Μπράβο και στον Σάντος για την φράση του με τον Άγιο Ιωάννη. Πόσοι Έλληνες το ξέραμε; Έχουμε ξεχάσει και θρησκεία και τα έθιμα μας. Του Αγιαννιού του ριγανά που καίγαμε τα στεφάνια δηλ. το γενέσιο του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου. Ας κρατήσουμε λοιπόν το μήνυμα αδέρφια και με τη βοήθεια του Θεού να βαδίζουμε μπροστά! Ευσταθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ντροπή να χαρακτηρίζεται με την λέξη ΕΠΟΣ έναν αγώνα ποδοσφαίρου! Η λέξη αυτή αρμόζει, ΜΟΝΟ όταν αναφέρεται σε ήρωες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα, χα ήρωες! Ποιοι; Οι άνθρωποι που κλωτσάνε το φουσκωμένο πετσί αποχαυνώνοντας τον κοσμάκη και ενθυλακώνοντας χιλιάδες ευρώ!

      Διαγραφή
  7. Το ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένο με το φανατισμό, το χουλιγκανισμό, το ντόπιγκ, τις δωροδοκίες, τα στημένα,το υβρεολόγιο των Θείων, το ξόδεμα υπέρογκων ποσών, την αποχαύνωση, τη μαζοποίηση, την εξιλιθίωση, τον αποπροσανατολισμό απ τα ουσιώδη προβλήματα.
    Καλό θα είναι να μάθουμε πόσα χρήματα οικονομάει ο κ.Σαμαράς για την "τεράστια κοινωνική και εθνική υπηρεσία" που προσφέρει κλωτσώντας τη μπάλα!
    Πού καταντήσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες και μια άλλη γνώμη:
      http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2014/06/blog-post_2115.html

      Διαγραφή
    2. Εσύ τη μελέτησες τη γνώμη του π.Θεοδώρου Ζήση;

      Διαγραφή
  8. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ26 Ιουνίου 2014 στις 8:33 μ.μ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:EXOYME THN IΔΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΤΗΓΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έπος δε το λες με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.